RE: رابطه جنسي قبل از ازدواج
love-happens گرامی
متأسفانه شما راه جدل و سفسطه را در پیش گرفته اید در حالی که اینجا یک سایت مشاوره است . تصمیم خود را گرفته ای ، و بنا به افکارت که تعهد قانونی و رسمی را قبول نداری ، محلی از اعراب برای والدین و ولایتشان بر فرزندشان بخصوص فرزند دختر اونهم در این سن برای برقراری رابطه جنسی با پسری که هنوز رسماً به خواستگاریش نرفته ، نامزد نیستند و تنها قراره 5 سال دیگه اقدام به ازدواج کنه قائل نیستی ، اما برای بیرون رفتن با هم کسب اجازه از اونها را لازم میدونی ( ظاهراً بیرون رفتن از نظر شما مهمتر از رابطه جنسیه و اینجا والدین باید اجازه بدهند اما برای رابطه جنسی لازم نیست و ایشون استقلال در تصمیم گیری دارد )، و تعهد شرعی را رد می کنی ، تعهد قانونی ازدواج را هم که قبول نداری و معتقدی همینکه شما قصد داری 5 سال آینده از وی خواستگاری کنی ، یعنی از همین الآن همسر شماست و حرف مادرتون رو هم میاوری که ایشان هم وی را همسر شما می داند و ....
در مقابل نظرات کارشناسی جدل و سفسطه روا می داری و برآشفته هم میشوی و .....
بفرمایید پس مشاوره از دید شما یعنی چه ؟ و اساساً برای چه موضوع را اینجا مطرح کردی ؟ که تایید بگیری و به شما بگویند بله ایشان همسر شماست و شما مختاری و میتوانی با کمال میل رابطه دوستی و عاطفی و معاشقه و رابطه جنسی داشته باشی ؟ اگر این است که خواست شما اینجا تأمین نمیشه ، و غیر این راهم ما گفتیم نه و شما نمی پذیری .
با این اوصاف ظاهرا ً تمایل دارید این رابطه را ادامه دهی ( دوستی ، عاطفی ، معاشقه و ..... ) . پس برو هر کاری دوست داری بکن ، اما پیامدهایش را هم بپذیر ......
همدردی محل مشاوره است نه جدل .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط love-happens
اگه من دلیلم این باشه،شما بگید من الان با این دختر رابطم رو تموم کنم،5سال دیگه برم خواستگاری،به چه دلیل من رو ممکنه قبول کنن؟؟؟؟
چه جالب!
عنوان تاپیکت این هست "رابطه جنسی قبل از ازدواج"
بعد اومدی می گی اگه
من الان با این دختر رابطم رو تموم کنم،5سال دیگه برم خواستگاری،به چه دلیل من رو ممکنه قبول کنن؟؟؟؟
یعنی می خواهی از این طریق واسه اون دختر مسئله ای را درست کنی که توی مدت این 5 سال تحت هر شرایطی محتاج این باشه که به شما بله بگه و به قول خودت دلیلی نداشته باشه که تو رو قبول نکنه (به عبارتی دلیلی بزرگ داشته باشه که به خاطر اون دلیل بزرگ مجبور بشه چشمش روی همه چی ببنده و بگه بله)
الحق و النصاف که مردونگی رو در حق این دخترخانم رشیده به کمال دارید انجام می دهید!!!!!
فکر کنم که انسان مختار آفریده شده
شما هم مختار هستی
اون دختر خانم هم مختار هست
در خصوص رابطه ی جنسی هم برداشتم این بود که نهایت عشق و علاقه زن و مرد رو به هم می رسونه
جایی که زن خودش را در اختیار مردش قرار میده و مرد خودش رو با زن یکی می دونه
ولی هیچ جا ندیده و نخونده بودم که داشتن رابطه جنسی دلیلی میشه واسه عشق و علاقه ، دلیلی میشه واسه جواب مثبت دادن ، دلیلی میشه واسه ماندن در یک رابطه
نقل قول:
یه نفرتون نیومد بگه اگه ایشون گذاشت رفت،مثلا شما با یکی دیگه ازدواج کردی،حاضری بگی که رابطه داشتی و این حرفا،وقتی همه از یه طرف فقط دارن نگا میکنن،لطفا ایراد برای موضع گیری از من نگیرن
موضع نمیگیرم
اما صحبت های شما باعث میشه تفکراتم رو زیر رو رو کنم
به هرحال همون طور که شما در طول عمرتون به عقاید و تفکراتی رسیده اید من هم عقاید و تفکراتی دارم
منتها نمی گویم صددرصد فقط عقاید و تفکر خودم لذا همیشه سعی ام این بوده که منصف باشم
اینکه ناراحت بودی چرا یک نفرتون نیومد بگه چه بر سر شما میاد اگه اون دختر خانم بره
من بهت می گم
معمولا دخترها با برقراری رابطه عاطفی و دیدن عشق و علاق پسر نسبت به خودشون وابسته و عاشق اون پسر می شن و وقتی اون پسر ترکشون می کنه کلی آه و ناله راه می اندازند که شکست عشقی خوردن
این هم بگم دخترها به آسونی تن به رابطه جنسی نمی دن ، این رو مطمئن باش
و وقتی تن به این رابطه بدون ازدواج بدهند
و ازدواجی صورت نگیره
به راه های گناه و خلاف کشیده می شن مگر اون دسته ای که واقعا پشیمون می شن
اما پسرها با دیدن مهر و علاقه یه دختر اگرچه از اون دختر خوششون میاد اما وقتی رابطه جنسی برقرار می کنن وابسته به اون دختر می شن
حالا شما الان که رابطه جنسی رو تجربه نکرده ای این طور روی اون اصرار داری
فکرش رو بکن با این دختر خانم رابطه برقرار کردی و بعدش بنا به دلایلی نشد و رابطتون علیرغم همه تلاشت به هم خورد
اون وقت چه می کنی؟
نمی دونم شاید بگی خودت را کنترل می کنی ( این رو قبول داری که شدت غریضه جنسی در مردها بالاتر از زنهاست )
اما بدون به مراتب اون موقع سخت تر خواهد بود
این ها رو گفتم چون خودت خواستی یکی آسیب هایی که ممکنه یه پسر ببینه رو برات بگن
فرشته مهربان عزیز
مثل اینکه متهم شدن به تبعیض جتسیتی خیلی ناراحتون کرد!
شما همش از این شاخه یه اون شاخه میپرید و همینطوری بحث داره به جاهای مختلف کشیده میشه
قبول دارم این مساله پیچیده ای است و خیلی چیزا توش تاثیر داره،ولی همه جنبه نصفه کاره رها میشن و سر موضوع های جدید باز میشه!
اگه دقت کنین عرض کردم که متوجه غلط بودن این رابطه قبل از ازدواج شدم(به همون دلیل که اگه من قبل ازدواج مردم،تکلیف دختر چیه؟)
اما الان مشکلم سر بحث های جدیدی که ایجاد شده،شاید نیاز باشه واسه هرکدومش یه تاپیک باز کنم،مثله ازدواج سنتی و مدرن،فاکتور های لازم و کافی برای ازدواج(همون اذن پدر...)،تربیت فرزندان و نحوه اموزش زیر و بم های زندگی..... خیلی بحث پیش اومده!
که مثلا من عرض میکنم کی باید فرزندان مستقل بشن و این استقلال در چه سطحی باشه،شما فکر میکنید هنوز مربوط به بحث قبله!
نقل قول:
یعنی می خواهی از این طریق واسه اون دختر مسئله ای را درست کنی که توی مدت این 5 سال تحت هر شرایطی محتاج این باشه که به شما بله بگه و به قول خودت دلیلی نداشته باشه که تو رو قبول نکنه (به عبارتی دلیلی بزرگ داشته باشه که به خاطر اون دلیل بزرگ مجبور بشه چشمش روی همه چی ببنده و بگه بله)
نه،برداشت شما کاملا اشتباه بود،اصلا بحث این نبود،یک دور از اول مطالعه بفرمایید متوجه میشید!
این رو ببینید
نقل قول:
دوست عزیز شما چند سالتونه ؟؟؟
اخه میگید میخواید ۵ سال دیگه تازه رسمیش کنید دارم میگمااااا !!!
این دوستمون حتی به خودش زحمت نداده اول تاپیک رو بخونه،طلبکار هم هست،انتظار دارید بر اشفته نشم ؟!
یا مثلا این دوست عزیز من سوال پرسید،تشریف اوردن پریدن وسط میفرمایند
نقل قول:
به حرف های فرشته توجه کردی؟
ادم بد نسیت تو هرکاری دخالت نکنه،بشینه کنار نگاه کنه،شاید یه چیزی یاد گرفت...
حداقلش اینه که اسپم نمیده
خانوم مشاور،شما همه بحث رو ول کردید چسبیدین به اون بحث جدل آخرش؟
نقل قول:
اگه من دلیلم این باشه،شما بگید من الان با این دختر رابطم رو تموم کنم،5سال دیگه برم خواستگاری،به چه دلیل من رو ممکنه قبول کنن؟؟؟؟
چه جالب!
عنوان تاپیکت این هست "رابطه جنسی قبل از ازدواج"
بعد اومدی می گی اگه
من الان با این دختر رابطم رو تموم کنم،5سال دیگه برم خواستگاری،به چه دلیل من رو ممکنه قبول کنن؟؟؟؟
ولی هیچ جا ندیده و نخونده بودم که داشتن رابطه جنسی دلیلی میشه واسه عشق و علاقه ، دلیلی میشه واسه جواب مثبت دادن ، دلیلی میشه واسه ماندن در یک رابطه
================================================== =
من تاپیکتون رو کامل خوندم
نقلی هم که از سخنان خودتون کردم در خصوص پست دیروزتون بوده
یهو نیومدم از پست چند روز یا هفته پیش نقل قول بزنم که!! :305:
درثانی
میشه بگی چرا فکر می کنی رابطه رو الاآن تموم کنی اگه 5سال دیگه بری خواستگاری ممکن هست این دختر رو بهت ندهند؟ ( طبق گفته ی خودت )
مگه تو به عشق و علاقه بین خودتون شک داری؟
مگه نه اینکه مادرهاتون در جریان هستند
مگه نه اینکه هم تو هم ایشون واقعا همدیگر رو واسه ازدواج می خواهید
اون وقت این نگرانی شما اون هم توی پستی که در تاریخ 90/3/23 زدید چی هست؟
اگر واقعا خودت و نظراتت رو صحیح می دونی این دو سئوال رو که آبی رنگ نوشتم پاسخ بده تا دقیقا منظورت مشخص بشه و برداشت اشتباه پیش نیاد :72:
مواظب حرف زدنت باش.
یه جا گفتی
نقل قول:
تجربه یک نفر برای همه کار ساز نیست،خیلی چیزا تو یه تجربه دخیل هستند،اگه ممکنه،اتفاق هایی که مانع ازدواج ممکمه بشن رو موردی مثال بزنید،که ببینم واسه من امکان اتفاقش هست یا نه،و اگه هست تا اتفاق نیافتاده کاری میتونم بکنم یا نه!
منم این حرف فرشته رو یادآوری کردم.
نقل قول:
هیچ کدام از ماها غیب گو یا رمال نیستیم ، دقیقاً به همین علت که ما از آینده و فردای خود خبر نداریم نباید هر کاری کرد و بی گدار به آب زد و نسنجیده عمل کرد ، در حالی که شما با عقلانی سازی این بی خبری از پیش آمدهای احتمالی را حجت خود برای اینکه راحت رابطه را عمیقتر کنی قرار داده ای ، عقلانیت می گوید بنا به حساب احتمالات باید با احتیاط عمل کنی نه هر کار خواستی و دوست داشتی بکنی ، به من بگو اگر با این روند عقلانی سازی شما مردم می خواستند عمل کنند و به عبارتی جوانب را نسنجند و تصمیمات بگیرند چه وضعیتی در جامعه انسانی پیش می آید ؟ اینکه کار امروز را به فردا نینداز و به امید فردا امروز را رها نساز و یا برای 5 یا 10 سال دیگه نقشه های ایده آل گرایانه و کمال گرایانه نریز یعنی همین که ما نمی دانیم فردا چه می شود ، پس باید واقع بینانه عمل کنیم نه تخیلی و رویایی . کاملاً مشخصه شما در کارخ رویاها و آرزوهایتان اسم بچه ها و نوع مبلمان خونتون رو هم انتخاب کرده اید و ...... و این آفت عقل محوری است و ....
اگر دو دقیقه به خودت زحمت می دادی می خوندی متوجه ربطشون می شدی و اینجوری توهین نمی کردی.
پ.ن1:اسپم همین سفسطه های شماست.
پ.ن2:اینجا یه محل عمومیه هر کسی می تونه نظر خودشو ابراز کنه.
برادر خوبم
اگر بخواهیم با این اتهامات ( تبعیض جنسیتی )و حرفهایی مثل حرفهای شما ناراحت شده از کوره در برویم که اینجا اکنون جامون نبود . پس نگران نباش ناراحت نشدم ،:72::72:.لحن کلامم هشداری برای شما بود شاید به خود آیی :305:
من برای شما و خامیهایتان نگران شدم و حرفهایی که باید میزدم رو زدم . باقی با شماست و هر راهی که دوست داری در پیش بگیری .
و اما اینکه ما از اون دختر خانم و ... حرفی نمیزنیم چون ایشون غائبه و حرفی از وی نشنیدیم و خطاب ما شمایی که مراجع ما هستی و با شما که سئوال طرح کرده ای صحبت می کنیم .
رابطه جنسی را که الحمدلله در مقام نظر به این نتیجه رسیدی که درست نیست ان شاء الله که در عمل هم حتماً تحقق می دهی .
من تأکیداً می گویم رابطه دوستی و عاطفی هم درست نیست و بسیار آسیب زا است ( وابستگی ها پیش میاد که اگر به همان قول یکی از دوستان و تایید خودتون ، نرسیده به 5 سال عمرتون به دنیا باقی نبود یا عمر دختر خانم ، هر دو به طور جدی از نظر روحی آسیب می بینید ... بگذریم از دلایل عدیده دیگر ) معقول ترین راه رابطه خانوادگی است که شما این را امکان پذیر نمی بینید .
خلاصه >>>> هم این رابطه را کلاً کات کن ، هم در پی این رابطه ها نباش تا وقتی موقعیت ازدواجت فراهم می شود ، آنوقت کیسهای مختلف را بررسی و با اطلاع خانواده ها و کمک یک مشاور و ... وارد فاز شناخت و بررسی شو .
در مورد مواردی که مطرح کرده ای و سئوال داری ، که بحث برانگیزه ، جایش در انجمن آزاد است ، و در غیر آن اجازه باز کردن تاپیک در مقوله هایی که گفته ای برای بحث نیست . چون دو انجمن رایگان ما فقط برای مشاوره است نه بحث و گفتگو بر سر مسائل فکری و نظری و اجتماعی و سیاسی و ..... .و درست به همین دلیل به این سئوالات شما توجه نکردم و روند مشاوره ای و اشکالات ذهنی که میتونه رفتارهای نسنجیده را در پی داشته باشه و به شما و دیگری و زندگیتون و ... اسیب برسونه را برایت مطرح کردم
پا ورقی
-------------
این تاپیک به نتیجه رسیده اعلام می شود و متعاقباً قفل خواهد شد .
.
اقای محترم
این جوری که شما در یه محیط مجازی سریع و خیلی تند می تازونید و با لحنی درشت به دیگران می توپید
در دنیای واقعی می خواهید چگونه برخورد کنید
شما تازه 21 سال دارید
می دونید چقدر فضا برای برخورد و اظهار نظر در اجتماع و زندگی دارید؟
این زندگی شماست و در این تالار اکثر قریب به اتفاق در تلاش هستند که به دیگری کمک برسونند وگرنه اینکه شما با آن دختر خانم قبل از ازدواج رابطه برقرار کنی یا نکنی فرقی به حال هیچ یک از اعضای اینجا نمی کند
ما به جای شما که تصمیم نمی گیریم
تنها آنچه را دیده و خوانده ایم و واقعیت زندگی انسانهایی است که در این محیط مثل شما آمده و عنوان کرده اند را برای هر کسی که در خواست راهنمایی داره بیان می کنیم ، تصمیم گیرنده نهایی خود مراجع هست
عقاید هر شخصی بسیار محترم هست
و هرکسی این حق را داره که از عقایدش دفاع کنه
ولی این حق رو نداره که در دفاع از عقایدش به دیگری پرخاش کنه
به خاطر خودتون می گویم خیلی خیلی مواظب باشید و در رفتار و گفتار و نوشتارتون تجدید نظر کنید ... چرا که در محیط واقعی اینگونه برخوردها ، خیلی سخت تر خواهد بود
در آخر امیدوارم خیر و صلاح هم برای شما باشه و هم اون دخترخانم :72:
فکر می کنم جواب سوال ت رو گرفتی درسته؟:72: تاپیک شما اینه:
رابطه ی جنسی قبل از ازدواج
و بارها گفتی:
نقل قول:
نقل قول:
لطفا با توجه به حرفهای خودتان بفرمایید اگر بعد از ارتباط جنسی شما به هر دلیلی ( انشالله که صد سال زنده باشید ) فوت شدید، تکلیف این دختر که بدون هر گونه مدرک شرعی و قانونی با شما سکس داشته چی می شه؟
اها،این شد حرف حساب،خدا وکیلی دمت گرم...
خیلی ازت ممنونم :43::72::43::72:
پس چیز دیگه ای نمی مونه, خودت قبول کردی :72:(طبق گفته خودت که چندین بار نوشته بودی) پسر خوب این رابطه از هر نظری نه فقط مذهبی مورد قبول نیست,
تو صحبت هات احساس کردم به انسانیت اعتقاد داری و اینکه خوددار هستی و به همین دلیل تا حالا با کسی رابطه نداشتی:104: و یکی از دلایل این می تونه باشه که برای خودت هم ارزش قائلی:72:,
از خودت بپرس آیا ما حیوانیم که نتونیم نفسمون روکنترل کنیم؟ آیا باید اجازه داد نفسمون جایگزین عقلمون باشه و برامون تصمیم بگیره؟ جواب همین ها کافیه:72:
اگه درگیر موضوعات دیگه شدن اذیتت میکنه پس درگیر نشو, نیازی هم نیست وقتی جوابت روگرفتی تاپیک دیگه ای باز کنی.
نقل قول:
میشه بگی چرا فکر می کنی رابطه رو الاآن تموم کنی اگه 5سال دیگه بری خواستگاری ممکن هست این دختر رو بهت ندهند؟ ( طبق گفته ی خودت )
بحث این بود که فرشته مهربان فرمودند:
نقل قول:
دلیل شما برای اینکه حتماً همسرت خواهد شد اینه که ملاکهای پدرش را میدونی و او حتماً شما را می پذیرد که دامادش شوی ،
منم گفتم:
نقل قول:
گه من دلیلم این باشه،شما بگید من الان با این دختر رابطم رو تموم کنم،5سال دیگه برم خواستگاری،به چه دلیل من رو ممکنه قبول کنن؟؟؟؟
یعنی مگه غیر از ملاک های خودشون و خانوادشونه؟
البته من دیگه واسه جواب مراجعه نمیکنم،چون مشکلم حل شد!
:324:جواب انهایی هم که محلی از اعراب ندارند،نمیدهم:46:
بازهم از نظرات کارشناسانه فرشته مهربون سپاس گذاری میکنم،خداحافط همتون:72:
نقل قول:
بحث این بود که فرشته مهربان فرمودند:
نقل قول:
دلیل شما برای اینکه حتماً همسرت خواهد شد اینه که ملاکهای پدرش را میدونی و او حتماً شما را می پذیرد که دامادش شوی ،
منم گفتم:
نقل قول:
گه من دلیلم این باشه،شما بگید من الان با این دختر رابطم رو تموم کنم،5سال دیگه برم خواستگاری،به چه دلیل من رو ممکنه قبول کنن؟؟؟؟
یعنی مگه غیر از ملاک های خودشون و خانوادشونه؟
البته من دیگه واسه جواب مراجعه نمیکنم،چون مشکلم حل شد!
:324:جواب انهایی هم که محلی از اعراب ندارند،نمیدهم:46:
بازهم از نظرات کارشناسانه فرشته مهربون سپاس گذاری میکنم،خداحافط همتون:72:
سلامن به همه دوستان
من همین الان با این سایت اشنا شدم و چون دیدم شاید بتونم مشکلم رو اینج رفع کنم سریع عضو شدم
نتونستم یه تاپیک جدید باز کنم
خواهش میکنم اینج منو راهنمایی کنید واقعا داغونم
من 21 ساله هستم
حدود 2 سال هست که با خانمی اشنا شدم که همسن خودم هست (2 ماه بزرگتر هستن از من )و الان با هم دوست هستیم بنده به شدت به ایشون علاقه دارم و میدونم که این حس 2 طرفه هستش من این مسئله رو تو خونه مطرح کردم و الان تو خونه در جریانه دوستی من با این خانوم هستن و مطلع هستن که به ایشون علاقه دارم و از الان ایشون رو برایه اینده ی خودم انتخاب کردم و هیچ مشکلی خوشبختانه وجود نداره چون همه لحاط در یک سطح هستیم خانوم سنگینی هستن طرز پوشش کاملا معمولی هست و اصلا افراطی نیست همه چیز این خانوم دقیقا همان چیزی هست که میخوام به جز یک مورد (راستی این رو یادم رفت بگم که ایشون خیلی انسان صادقی هستن حتی اگه به ضررشون باشه) ایشون در گذشته خودشون به اقتضای سن و سال شیطنت هایی داشتن که شاید در اکثر دختر هایی هم سن و سال مشترک بوده ولی یک مورد که واقعا تو این 2 سال که با هم هستیم هر روز به ذهن من میاد دوستی ایشون در سن 18 سالگی با یک اقای 28 ساله هست که به ایشون ابراز علاقه میکرده و با هم به مدت 3 یا 4 ماه دوست بودن و نوع رابطه طوری بوده که من رو هر روز به فکر وا میداره و ازارم میده ایشون دقیقا حد رابطشون رو به من گفتن که شاید اینج جایی برا گفتن نباشه ولی خوب چون واقعا این مسئله ازارم میده مجبورم بگم حد رابطه ایشون در این حد بوده که این اقا دست ایشون رو میگرفته و از کلمه هایه عاشقانه استفاده میکرده و متاسفانه یک بار به گفته خوده ایشون یک بوسه (باز گو کردنه این حرفا قلب بنده رو به رنج میاره) ولی ایشون الان کاملا از رفتارشون پشیمونن و گریه کردن و گفتن که واقعا حس تنهایی که در اون سن داشتن با ایشون بودن و اصلا علاقه ای بهش نداشتن و الان نیز کاملا پشیمونن از کاراشون من بخاطر راست گویی ایشون و اینکه واقعا از کرده خودشون پشیمون هستن ایشون رو بخشیدم ولی واقعیت اینه که این مسئله هر روز و هر روز تو ذهن من هستش و من رو ازرده میکنه خیلی تلاش کردم که این مسئله رو فراموش کنم اما نشد وقتی اصلاح شده ی ایشون رو میبینم در حاله حاضر از خیلی از دخترها سر هستن اما گذشته روی من خیلی تاثیر گذاشته وقتی تو محیط دانشگاه یا جامعه میبینم خیلی از دخترا متاسفانه کارهایی بسیار بد تر انجام میدن بارها شنیدم که چه دخترهایی با چه وضعیت های اخلاقی با دروغ ازدواج کردن و خودشون رو یک دختر پاک جا زدن حال درخواست من از شما اینه که راهنمایی کنید من رو که چیکار کنم راه خلاصی از این افکار چیه ایا به دلیله اشتباهات گذشته ایشون باید رهاشون کنم؟(واقعا این کار برام نشدنیه به دلیل علاقه زیاد) یا راه حلی برایه نحوه فراموش کردن این افکار برایه من دارید؟(چون خوده من با تمامه سعی و تلاش نتونستم فراموش کنم) خیلی ممنون میشم که کمک کنید بخدا خیلی سعی کردم که دیگه به این موضوع فک نکنم اما به دلیل عشق زیادی که به این خانوم دارم این مسئله خیلی من رو ناراحت میکنه