RE: رابطه در حال تخریب من و استاد و تمایل به ازدواج با دخترش
آقای خارپشت ناراحت نشید شاید منظور دوستون همین صبرکردن باشه:72:
حالا که میخواید با مادر صحبت کنید فکر میکنم دیگه راه برای ابراز احساس باز باشه:310: منظورم اینه که خودتون رو براش لوس کنید و یه خورده چاپلوسی بد نیست:310:مادر هستند دیگه دلشون میسوزه و به رحم میاد مخصوصا خواهر هم که ندارید دیگه حسابی ...
انشاء الله به حق این شب عزیز و مولود عزیزش هر چی خیر و مصلحت تونه براتون اتفاق بیوفته.:323:
ببخشید قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم. یعنی منظورم از مشکل این بود که سعی نکنید فکر ادما رو بخونید یا به جاشون فکر کنید. این کار مشکلی رو حل نمی کنه. اخه نوشته هاتون پر از حدس و گمان درباره اتفاقات و افکار استاد و دخترشونه.
بازم معذرت می خوام. گفتم که نوشته ام رو از طرف یه خواهر بزرگتر (اگر قابل بدونید) قبول کنید.
سلام دوستان
بالاخره گفففففففففففففففففففففففف فففففففففتم
همه چی رو با جزییات کامل
واااای خدای من همه تاپیکامو خوند !
فقط همین قدر بگم که مادر اکی شد (خاطراتش از ابتدای تولدم تا به امروز رو بطور مفصل گفت مثلا میخواست با هم بخندیم و خوش باشیم اما مضمون حرفاش این بود که من همیشه یه پسر خودسر و خودخواه بودم:163: یکی از مهارتای مادر همینه که خیلی محترمانه و با لبخند چیزی رو بهت میگه که دوساعت بعد می فهمی که عجب فحشی بهم داد:311: خدا حفظش کنه :310:)
احتمالا مادر از فردا دیگه هر روز این تاپیکو چک میکنه پس اصلا تعجب نکنید اگه من احیانا مودب تر شدم
من خوششششششششششششششششششششششش حالم خیلی زیاد
دوستون دارم:43:
سلام مامان آقای خارپشت
خوش اومدید به جمع همدردی :72:
آرزو می کنم یه عروس خوب مثل خودتون و پسرتون نصیبتون بشه و با عشق صمیمیت در کنار هم سالها زندگی کنن.
می دونم که آرزوی هر مادری اینه. برای شما هم آرزوی سلامتی و بهروزی می کنم.
نتونستم ساکت بمونم. خوشحالم که اینکارو کردید:104:
مادرتون هم حتما خیلی دلشو براتون غنج رفته.آخ اگه پسر من همچین کاری میکرد.
نمیدونم چی بگم خیلی خوشم اومد:72: انشاءالله که همه چی خوب پیش میره
و ما هم شیرینی و شام خوب حتما با خانواده دعوت میشیم:82:
نقل قول:
احتمالا مادر از فردا دیگه هر روز این تاپیکو چک میکنه پس اصلا تعجب نکنید اگه من احیانا مودب تر شدم
پس ما هم باید مودب تر باشیم:303:
ااهم
به سلامتی اولین قدم رو برداشتید. دیگه نگران نباشید.
مادرها هم راه رو خوب بلدن هم صبرشون از پسرای عاشق پیشه بیشتره.
ان شاءالله که در مراحل بعدی هم موفق باشید :72:
سلام
به حاج خانوم عزیز مادر آقای خارپشت خوش آمد میگیم و بهشون تبریک میگیم که پسر جسوری دارند!:72:
آقای خارپشت خوشحالم از اینکه انقدر خوشحالید:310:
جسارت شما حرف نداره:104:
وقتی گفتید با مادرم صحبت میکنم من فکر کردم لا اقل چند روز طول میکشه تا این حرفتون رو عملی کنید اما همون روز کار خودتون رو کردید.عجب سرعت عملی دارید:104:
خدا رو شکر که مادرتون انقدر خوب و فهمیده هستند:46:
پس یعنی دیگه آقای خارپشت " صبر " میکنه تا مادر اقدام کنند؟!:316:
(ما هی میخوایم به زور این واژه با مسمای صبر رو به خارپشت بچسبونیم اما نمیشه:311:)
صبر خارپشت + توکل خارپشت + دیدار خارپشت با استادش + ممنوعیت ابراز احساس خارپشت به خانم ریحان خانم + هنرنمایی مادر خارپشت = انشاء الله پیروزی خارپشت و شیرینی خوردن اهالی همدردی:310:
امروز روز اخر بود
دیگه تموم شد همون پروژه مسخره و دوست داشتنی !
تموم شد
دیگه بهانه ای برای با هم بودن نداریم
امروز خیلی اروم بود
درست عکس من
ازش پرسیدم میتونم بعضی وقتا براتون مطالبی رو که دوست دارم میل کنم؟
گفت اگه این کارو نکنین خیلی بهتره:302:
دلم براش تنگ میشه
میدونم که تا وقتی هنوز هیچ خبری نیست
دمیدن در تنور احساسات ممنوعه
اما . . .
مادر میگه بعد از امتحاناتش باهاشون تماس میگیره
اما من مطمئنم فایده ای نداره
بهش بي محلي كن وقتي از كنارت رد ميشه يه جوري نشون بده كه انگار وجود نداره.گاهي لازمه واسه اين كه بفهمي يكي دوستت داره يا نه بايد ناديده اش بگيري.اگه كه رفتار تو براش مهم نبود يعني دوستت نداره و بايد قال قضيه رو بكني.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lovestory
بهش بي محلي كن وقتي از كنارت رد ميشه يه جوري نشون بده كه انگار وجود نداره.گاهي لازمه واسه اين كه بفهمي يكي دوستت داره يا نه بايد ناديده اش بگيري.اگه كه رفتار تو براش مهم نبود يعني دوستت نداره و بايد قال قضيه رو بكني.
فکر نمیکنم این نسخه واسه همه جواب بده
ضمن اینکه تقریبا میشه گفت یه مدت اینکارو کردم ولی خب رفتار اون هم تغییر نکرد
موضوع اینه که اون به من علاقه داره قبلا این احساسش رو بروز میداد البته سعی میکرد پنهانش کنه ولی یه علائمی وجود داشت (توضیح دادم )
اما بعد از صحبت با پدرش راجع به من نظرش عوض شد یعنی شاید هنوز بهم علاقه داره ولی احساس میکنه نمیتونم همسر مناسبی براش باشم
شایدم نگران مخالفت پدرشه نمیدونم
بدبختی اینه که حاضر نیست باهام حرف بزنه !!!
فعلا که کاری از دستم ساخته نیست
فقط دارم دعا میکنم ترم تابستونه برداشته باشه
بعید نیست یه سری کلاس براشون گذاشته باشن
خدای من :323: