سلام....میبخشید اینترنتم قطع بود
یه چیزی بگم که من نمیتونم تو تایپک "ثبت نام افراد خوشبخت" پست بزنم وگرنه تو اونجا هم پست میزدم یه توضیحاتی میذاشتم
چرا اینجوریه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام....میبخشید اینترنتم قطع بود
یه چیزی بگم که من نمیتونم تو تایپک "ثبت نام افراد خوشبخت" پست بزنم وگرنه تو اونجا هم پست میزدم یه توضیحاتی میذاشتم
چرا اینجوریه؟
دقیقا منم سوال شما رو دارم ممنون که پرسیدین:325:
محمد جان سایت همدردی تمام قسمتهاش رایگان نیست و شما باید هزینه اکانت رو برای دسترسی کامل پرداخت کنید
:72:
ممنون......ماکه پول نداریم
خوب دوستان جایی رو واسه نوشتن این موضوع پیدا نکردم مجبور شدم همینجا بنویسم
------------------------------------------------------
راستشو بخواید من زیاد از زندگیم راضی نیستم
یادمه یه روز اون کسی که دوستش داشتم الان ترکش کردم بهم گفت:میگن اونایی که عاشق میشن کمبود محبت دارن،یعنی منو تو هم کمبود محبت داریم؟!!!
وقتی اینو گفت بغضم گرفت
راستش ما خانواده ای هستیم که از نظر مادی خوبیم و از نظر معنوی هم خوبیم اما از نظر من ،خودم شانس نیوردم و الان زندگی سختی دارم
راست میگفت اون دختر،از نظر محبت من واقعا کمبود دارم
هیچ وقت دوست نداشتم اینطوری زندگی میکردم
من یه پسری هستم که از نظر درسی(ازخودم تعریف نباشه) بسیار خوبم و همه ی نمراتم(یعنی بیشتر نمراتم)20 هست...اما از بچگی با کمبود محبت روبرو بودم
بچگی ها کسی نبود باهاش بازی کنم و هروقت جایی میرفتیم من همیشه یه جا کز میدادم و اینور اونور رو نگاه میکردم
وقتی هم که میخواستم با بزرگتر از خودم بازی کنم میزدن تو ذوقم و...:302:
از سن 6 سالگی تا 10 سالگی به تنهایی گذروندم و از شانس بدم نتونستم خوشی رو تجربه کنم
من همیشه فکر میکردم که اگر نمره 20 بیارم یه تشویقی میشم ولی متاسفانه با اینکه نمراتم همه 20 بودن و چندتا رتبه هم میوردم کسی منو تشویق نمیکرد
همیشه همکلاسی هام باهم حرف میزدن و میگفتن که واسه فلان درس که نمره خوب آوردن والدینشون بهشون جایزه دادن یا تشویقشون کردن،درصورتی که نمراتشون 18-19 بود
هیچ وقت بخاطر معدل 20 گرفتن ویا رتبه بالا آوردن منو تشویق نکردن پدر ومادرم
البته من چنین انتظاری ندارم ولیواقعا حداقل باید منو یه تشویق میکردن
وقتیکه از بچگی تا الانتون تنها باشین...
وقتیکه میخوای یه موفقیتی رو که بدست آوردی به کسی نشون بدی و بزنه تو ذوقت
وقتیکه یه بار هم با خانوادت نرفته باشی بیرون برای تفریح
وقتیکه نمیتونی به رشته مورد علاقت برسی بخاطر خواسته ی پدر مادرت
وقتیکه خانوادت موفقیت های تو رو نمیبینن و دائما ازت بد تعریف میکنن
وقتیکه همه دوستات باهات دشمن میشن چون شاگرد زرنگی
وقتیکه همه ازت فراری میشن
وقتیکه نمیتونی با فامیل هات خوش باشی
وقتیکه فامیلات میشینن دور هم و باهم مسخرت میکنن
وقتیکه کسی نیست درکت کنه
وقتیکه هرموفقیتی بدست میاری هیچکس بهت توجه نمیکنه
وقتیکه تو خونتون فقط سکوت باشه وصدای خنده ای نباشه
وقتیکه بخاطر رفتار همه و خانواده باهات هرشب بغضت میگیره
چه حسی خواهی داشت؟
یادمه چندبار اون دختر که دوستش داشتم بهم میگفت که :الان فلان پارکیم با خانواده یا داریم تفریح میکنیم
بغضم گرفت و حتی گریه کردم که چرا یبار هم من باخانوادم چنین لحظات خوشی نداشتم
یادمه عید نوروز همه جا تو خونه سکوت مطلق بود و من بعد از خوردن شام رفتم تو اتاق و درو بستم و گریه کردم که چرا تو خانوادمون خوشی وجود نداره
راستشو بخواید من ویلون میرم
هروقت میام واسه خواهرم یه آهنگ بزنم سریع میره بایکی دیگه حرف میزنه و بهم میگه مزاحمم نشو
چندبار شده جلوی دومادمون زده تو ذوقم
خودشم دف میره بعد میاد بغل گوش من میزنه و میگه خوب میزنم؟
درصورتیکه اصلا خوب نمیزنه من بهش میگم آره که امیدوار باشه
ولی اون یبارم تشویقم نکرده
ویا وقتی یه کار ازبرنامه نویسیمو بهش نشون میدم بهم میگه که چی داری اینکارا رو میکنی؟
هیچکس تو خونواده بهم توجه نداره
احساس میکنم اضافی هستم تو دنیا
همه یه جور بهم تعنه میزنن
درسته من به چیزای مذهبی اهمیت میدم ولی یه اخلاق دارم که وطن پرستم
و وقتی به مسایل مربوط به میهنم و تاریخم فکر میکنم آروم میگیرم
دوست نداشتم زندگی اینطوری داشتم
خیلی بده
هیچکس بهم توجه نمیکنه و همیشه باهام تند برخورد میکنن:302:
خیلی احساس تنهایی میکنم ولی با همه ی این میدونم خدا کنارمه:43:
دعا کنید برام یه ذره وضعم بهتر بشه
بخدا نمیتونم طاقت بیارم
هیچ وقت واسم چیزی نمیگیرن و اگه بگیرنم منت میذارن سرم
حتی توی جشن تولد آدم هم واسه کادویی که دادن منت میذارن سرم
هیچکس قدرمو نمیدونه
آخه من چه گناهی کردم
ولی همیشه سعی کردم باعقلم پیش برم و احساسی نشم
امیدوارم هیچکس مثل من نباشه
برادر گلم
این همه گفتی وقتی وقتی وقتی
حالا یکم بگو وقتی با خودت تنهای تنها فکر میکنی تو چه کاری کردی
چرا خنتون سوت و کوره؟
یکم از خوبی های زندگیتم بگو
و بگو کلاس چندمی
آقا محمد سلام و خوش اومدي
ببين وقتي يه نفر كه تا حالا هيچي نخورده اگه بهش يه تيكه نون بدي فكر مي كنه خوشمزه ترين غذاي دنيارو داره مي خوره اما اگه همون آدم رو جلوش غذاهاي رنگارنگ بذاري اون موقع هست كه ديگه به اون نون حتي يه نگاه هم نميندازه
شما هنوز نوجواني و كم تجربه ! يا بهتر بگم اصلا تجربه اي در زمينه دختر و دوست يابي نداري واسه همينه كه تا يه دختر اونم از اون سر ايران بهت با پيامك ابراز علاقه كرده فوري عاشق شدي .
اين عشقا خيلي زود گذره مخصوصا كه شما هم راه درازي در پيش داري تا رسيدن به معشوق
بعدام اين چه جور دوستيه كه اصلا نخواين همديگر رو ببينين و فقط با تلفن باشه مطمئن باش بعد از يه مدت بين شما اختلاف و دوري ميافته پس بهتره تا بيشتر وابسته نشدي رابطه رو قطع كني و توي قزوين يه دختر خوب پيدا كني و بهتره دلسوزي براي اون دختر نكني مطمئن باش اگه دختر خوبي بود اينقدر راحت به تو ابراز علاقه نمي كرد اونم بدون ديدن ! به قول معروف شنيدن كي بود مانند ديدن !
پس بهتره كم كم بي خيال شي تا سه سال ديگه هم معلوم نيست چه اتفاقي بيفته .
شما نوجواني و يكي از خصوصيات نوجواني آزاد بودنه ! چرا مي خواي خودت با دست خودت خودتو اسير كني
آزاد باش تفريح كن بخند بگرد درپي كشف راه هاي جديد باش و فكرت و روحتو اسير رابطه اي نامعلوم نكن
اگه هم تشنه محبت جنس مخالفي فكر كنم قزوين اينقدر بزرگ باشه كه توش دختراي خوب پيدا شه
[b]ای خدا من کی گفتم رابطه با جنس مخالف!!!!![/:81:b]
بیا حالا من این قضیه رو ول کردم شما گیردادیدنقل قول:
اگه هم تشنه محبت جنس مخالفي فكر كنم قزوين اينقدر بزرگ باشه كه توش دختراي خوب پيدا شه
عمرا دیگه من سمت اینطور چیزا برم بابا اینو ول کنید چرا گیر دادید به این:300:
من بیخیال اون قضیه شدم
یه جورایی فراموش کردم به کل
موافقم اما بازم میگم من اونو ول کردم تموم شد رفتنقل قول:
به قول معروف شنيدن كي بود مانند ديدن !
سوم راهنمایی رو تموم کردم دارم میرم اول دبیرستاننقل قول:
چرا خنتون سوت و کوره؟
یکم از خوبی های زندگیتم بگو
و بگو کلاس چندمی
میدونید اگه بخوام از خوبی بگم بدست آوردن موفقیت های درسی و ورزشی بوده
خودم هم نمیدونم واقعا چرا خونمون سوت وکوره
پدر مادرم میانسال هستن
خواهر و برادرم 11 سال ازمن بزرگترن
بعد مامانم هم هی بهم میگه دستم درد میکنه من هیچکاری نمیکنم
درکش میکنم ولی این انصافه واسه اونا همه کار کنن و بعد به من که رسید بگن دستم درد میکنه و نمیدونم دیگه از ما گذشته و اینطورچیزا؟
میدونم شاید میخواید بگید باید درکشون کنم و درکشون میکنم ولی باز حداقل یه ذره یه کوچولو به منم فکر کنن بد نیست
قشنگ دارم احساس میکنم که بین من و برادر و خواهرم فرق میذارن
سلام
شکوفه خانم، آقا محمد راست میگه.دیگه با کس رابطه نداره و نمیخواد داشته باشه .
آخه محمد پشتکار و اراده خیلی قوی ای داره ماشاء الله:104:
نمره هاش هم که ماشاء الله عالیه:104:
ببین داداش من، تو انتظار داری تو خونه تون کی سرو صدا کنه و بخنده و محیط خونه رو شاداب نگه داره ؟
پدر و مادر میانسالت یا خواهرت که ازدواج کرده و تو خووه خودشه ؟
تو هر خونه ای این بچه ها و نوجوانها و جوانها و در کل کوچیکترها هستند که خونه رو پر از شادی و نشاط میکنند و صدای خنده هاشون خونه رو پر میکنه نه پدر مادرهای میانسال.
البته هر کسی توی خانواده به سهم خودش در حفظ نشاط و تعالی و روابط خانوادگی نقش داره اما معمولا این بچه ها هستند که خونه رو شلوغ میکنند و به پدر مادرها مخصوصا اونهایی که میانسال یا پیر هستند انگیزه شادی و نشاط میدن:310:
داداش من این بیشتر وظیفه توه که خونه رو شاد نگه داری و شادی رو به پدر و مادرت هم انتقال بدی.
هیچ پدر مادری بد بچه هاشون رو نمیخوان مطمئن باش.اما گاهی بعضی پدر و مادرها شیوه ابراز محبت رو خوب بلد نیستند و نمیدونن چطور باید با بچه هاشون محبت آمیز رفتار کنند اما اینها به این معنی نیست که دوستشون ندارند یا بین شون فرق میذارن یا ...
مخصوصا وقتی پدر ومادری سنی ازشون میگذره و اگر کسالتی هم داشته باشند، و فرزند جوانی هم داشته باشند بیشتر ممکنه چنین تصوراتی براشون پیش بیاد.
پس تو سعی کن به اونها نزدیک تر بشی و سعی کن وقتی حوصله دارند و حالشون خوبه اینکارو بکنی تا نتیجه بهتری داشته باشه . مطئن باش به مرور زمان رضایت بخشه میشه:310:
باز هم بیا و از خودت برامون بگو:72:
ممنون:72:
خوب بازم میتونم بگم که قانع شدم
ممنون فرانک جان!
باشه خودم سعی میکنم که فضا رو عوض کنم
چشم میگم
حالا صبر کنید دارم یه بازی میسازم هر وقت تموم شد واسه شما هم میذارم ببینید چطوره ایده هام:43:
محمد جان ، همه درد و دلهاتو خوندم
سعی کن به چند تا نکته ای که بهت میگم خوب توجه کنی
1- وقتی دلت میگیره با خدا راز و نیاز کن
2- سعی کن مثل کوه باشی، بزار دیگران به تو تکیه کنند
3- گریه کردن بعضی موقع ها هیچ عیبی نداره ، یه رفتار انسانی هست ، پس عیبی نیست
4- خودت رو مسئول بدان ، سعی کن کمک کنی در حیطه وظایف خودت جامعه رو اصلاح کنی
تو هنوز خیلی نوجوان هستی... از همین الان درسهات را خوب بخون . سعی کن در ادامه از دانشگاه شریف قبول بشی( این دانشگاه می تونه در اینده بهت خیلی کمک کنه) من در حال حاضر برای کارشناسی ارشد اماده میشم و این حرف هایی که میزنم حاصل تجاربی هست که بدست اوردم.
این را هم بدان خیلی از برق هایی که رفتار مردم از دور دارند روزمرگی هست! ارزشی ندارد ... دلت را بزرگ کن و برای همه ارزو کن که در زندگیشان لذت حقیقی را تجربه کنند...
در اخر خودت رو تنها نیازمند خدا بدان و نه مهر و محبت زمینی ... حداقل با این فکر خودت رو اروم کن . بدون شک محبت پدر و مادر خیلی با ارزش هست ولی این رو هم بدان بسیاری از افراد بزرگ در دنیا از این نعمت بی بهره بوده اند و الان هم کل مردم دنیا به تلاشهای انان مدیون هستند...
یا حق