سلام
ديروز دوباره زنگ زد و اس ام اس داد.حوابشو ندادم و باز گوشيمو خاموش كردم.چي كار كنم بيخيال شه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ديروز دوباره زنگ زد و اس ام اس داد.حوابشو ندادم و باز گوشيمو خاموش كردم.چي كار كنم بيخيال شه ؟
احسنت به تو و ارداه ی تو دوست عزیز
هم چنان ادامه بده بغیر از جواب ندادن کار دیگه ای نمیتونی بکنی،تا یه مدت میاد سراغت ولی همین که جوابشو ندی خودش بی خیال میشه
سلام بچه ها هیچ وقت فکرنمیکردم کسی از من تنها تر باشه من مثل شما تنهام
lovestory سختیش فقط 40روزه منم مثل تو باور کن وقتی رهاش میکنی احساس بهتری داری 40روز تحمل کن تو میتونی:104: یادت باشه عادت با دوست داشتن فرق داره و دوست داشتن با عشق فرق داره
هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی که چنین ارزشی دارد باعث اشک ریختن تو نمی شود.:43:
سلام چند روزه دوباره همش زنگ ميزنه پيام ميفرسته.من ديگه فراموشش كردم خيلي هم احساس راحتي ميكنم ولي دوباره فكرمو مشغول كرده اس داده كه اگه وجدان داري و انسان هستي يه خبري از خودت به من بده گفتي مزاحمت نشم منم گوش كردم ولي من نگرانتم.
چي كار كنم؟آيا لازمه چيزي بهش بگم يا نه بازم جوابشو ندم؟؟؟؟؟
به هیچ عنوان جوابش رو نده و گوشیت رو هم خاموش کن....................................... شده تا یک سال هم گوشیت رو خاموش کنی این کار رو انجام بده, یه خط ایرانسل بگیر تا وقتی دست از سرت برداره:72:
اون اقا پسر حسابی دونبال یه راه و روزنه هست تا باز بهت نزدیک بشه و قلب مهربونت رو ازار بده...شما با موبایلت کار تجار ی انجام نمیدی پس بهتره چند وقتی خاموش باشه تا ایوشن مطمئن بشن که شما دیگه نمیخوایش:72:
كارم يه جا گيره منتظر تماس چند نفرم اگه خاموش كنم ممكنه فرصتي از دستم در بره.
لعنتي...بازم نميدونم چرا دارم بهش فكر ميكنم...نوشته روح من باكره بود اين فرزند نا مشروع خوابيدن با خيال توست.اين جمله يعني چي؟
:302:
نبايد اينطوري بشه نبايد بهش فكر كنم خدا يه كاري كن فكر كردن كه ارادي نيست پرنده ي خيال من بي اجازه به هر سو پر ميكشه نبايد نبايد بهش فكر كنم ميترسم دوباره احساساتي بشم.
نه من سر حرفم هستم با اينكه بيشتر از يك ماه گذشته مني كه يك ساعت هم دوريش رو نمي تونستم تحمل كنم
من چم شده چرا هم ازش متنفرم هم....
سلام دوست عزیز
اینکه هنوز فکرت مشغول باشه طبیعیه شاید هنوز احساست داره مقاومت می کنه یه مقدار طول می کشه
طبیعیه که یادش بیفتی ولی به این افکار اجازه پیشروی نده نذار تورو در تصمیم درستی که گرفتی دچار تردید کنن به دلائلت برای تموم کردن این رابطه فکر کن
اگه نمی تونی گوشیتو خاموش کنی sms هاشو نخونده پاک کن که نخوای بشینی فکر کنی به حرفاش و به اینکه منظورش چی بود
چه فرقی می کنه منظورش چیه؟
آفرین که جوابشو نمی دی بهترین کارو داری می کنی
توی تالار در رابطه با تکنیک توقف فکر مطالب خوبی هست که می تونه کمکت کنه
سعی کن به احساساتت غلبه کنی, زود به زود بیا اینجا عزیزم, نذار احساساتت برات تصمیم بگیره, تو تصمیم گیرنده باش تا پشیمونی به بار نیاد خانمی:72:مطمئنم می تونی.
بچه ها هنوزم اس ميده و من جوابشو نميدم به التماس افتاده ميگه شبا كابوس ميبينه و فقط ميخواد يه خبري از خودم بهش بدم و قسمم ميده كه جواب بدم ولي من درسته كه گاهي ياد خاطرات خوبمون ميوفتم و گاهي نا خودآگاه ميگم من پيمانمو ميخوام ولي واقعا هيچ علاقه ندارم كه ديگه صداشو بشنوم يا با آدم زبون نفهمي مثله اون باشم كه خودشو ميزنه به خريت...
فقط نميدونم چرا خسته نميشه و دست از سرم بر نميداره از اين كارش بيشتر حرصم ميگيره خدا هيچ وقت آدمو تو يه همچين مخمصه اي گير نندازه.ولي خب تجربه ي خوبي بود.فهميدم كه بيشتر مردا لياقت عشق پاك يه دختر و ندارن.
بگذريم...ممنون از همه دوستان كه تا به اينجا كمكم كردن.فقط ميتونم بگم شايد زندگي تو روزاي اول جدايي غير ممكن به نظر برسه ولي پايان شب سياه روز روشنه.