نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییت
اما وقتی با خانمم صحبت میکنم و میگه که من نمیتونم تغیییر کنم خودت باید تغیییر کنی نمیدونم چی کار کنم و چی جواب بدم
من حاضرم تغییر کنم دلم برای زندگیم میسوزه اما خانمم اصلا نمی خواد تغییر کنه و براش مهم نیست که چی میشه
تو زندگی زناشویی باید یکی از زوجین کمی کوتاه بیاد من حاضرم کوتاه بیام اما خانمم میگه خودت میدونی خودت باید کوتاه بیایی
مثل اینکه من رو دوست نداشته باشه بخواد از سرش باز کنه و مشکلات خودش رو بندازه گردن یه نفر دیگه . اونجوریه .
سلام دوست عزيز
نكته اول : همش توجيح ميكني كارهات رو ، نيازي نيست كسي رو قانع كني كه چيكار ميكني و يا چيكار نميكني .
با حرف نميشه شخصيت خوب رو به كسي به نمايش گذاشت .
نكته دوم : تغيير شما چه ارتباطي به تغيير خانمت داره ؟ خب ميخواي تغيير كني تغيير كن ، ايشون دوست نداره تغيير كنه مگه زور هست ؟
يه حرفا ميزني ها .
نكته سوم : تغيير كردن يعني كوتاه اومدن ؟ اشتباه هضم كردي معني تغيير كردن رو . تغيير كردن در راستاي زندگي خوب ساختن رو ميگن تغيير كردن مگر نه كوتاه اومدن هر شخصي از روي ضعف و ناتواني يعني منزوي شدن .
نكته چهارم : انقدر دست دست نكن اي مرد عزيز . از روزي كه بحث مهريه عوض شده همش داري دست دست ميكني تا دوباره بحث مهريه مطرح بشه اون وقت ميخواي بفكر بيفتي كه ماهي چند سكه جور كني .
نكته پنجم : محبت بفرمائيد و در عمل صحبت كنيد . جناب مرد گرامي ، فكر نميكنم براي يك مرد به غير از عمل ، زباني ديگه وجود داشته باشه . در عمل مردانه رفتار كن و مردانه برخورد كن .
متين و با وقار راه برو .
صندوقچه عاطفي ات رو هم يه مدتي با مردانگي خودت پر كن . بيشتر از محبت خانمت به محبت خودت به خودت نيازمند هستي .
واقعا با خودت حال ميكني براي زندگي ؟ يه خورده هم به خودت محبت كن . دست خودت رو بگير ببر بگردون با خودت رفيق باش . نترس اگه خودت به خودت ارزش بذاري هيچي ازت كم نميشه .
-----
اينقدر راحت باهات صحبت ميكنم ناراحت نشو . خيلي ناراحتم كه توي اين حال و هوايي . به نظر من بهتره اين پرونده رو يه كمي بسته نگه داري و انقدر باز نكني و رو در رو مطرح نكني مسائل رو .
كمي با برخورد مردانه صحبت كن . كمي با محبت مردانه . كمي با اخم مردانه . كمي با لبخند مردانه .
درسته كه به محبت و احترام نياز داري ولي بي زحمت اول بايد به ديگران محبت و احترام كني . مطمئن باش در طول زمان جوابش رو ميگيري .
يا علي ع