دوست عزیز
آزموده را آزمودن خطاست
این دوستتون امتحانش و پس داده و معلومه اهل یک رابطه درست نیست و می خواد شما رو وابسته تر کنه
که اگر دوباره امکانش بود بهتون نزدیک تر بشه :163:
مواظب خودت باش :160:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز
آزموده را آزمودن خطاست
این دوستتون امتحانش و پس داده و معلومه اهل یک رابطه درست نیست و می خواد شما رو وابسته تر کنه
که اگر دوباره امکانش بود بهتون نزدیک تر بشه :163:
مواظب خودت باش :160:
mamnon be khatere rahnamayiton.baghie dostan nazareshon chie?
farnaz1 عزیز
به هیچ وجه رابطه نه فقط با ایشون بلکه با هیچ پسر دیگه ای نداشته باش .
به ایشون خیلی محکم و قاطع بگو من خوب فهمیدم هدفت در رابطه با من ازدواج نیست و فقط سوء استفاده هست و همین برای شناخت مردانگی و غیرت شما کافیه . و رابطه با تو درس بزرگی به من داده که دیگه هیچ پیشنهاد ارتباطی به قصد ازدواج رو جز با خواستگاری رسمی از طریق خانواده نپذیرم . سپس تمام راه های ارتباطی رو قطع کن ، یعنی خطتت رو عوض کن . با وسوسه کنجکاوی در مورد اینکه چه حرفی داره و .... هم مبارزه کن . و یقین بدان که این فرد شما را جز برای لذتهای خود نخواسته .
لطفاً لینک زیر رو به دقت مطالعه کن :
گفتگوی صمیمانه مدیر همدردی با دخترانش
fereshteye mehrabone aziz nemidonid che hale badi daram kheili asabi va parkhashgar shodam.
dos daram bishtar rahnamayi va komakam konid.
ehsas mikonam ke hanoz dosesh daram hamash behesh fekr mikonam darhalike ba khodam goftam ke dige hagh nadaram behesh fekr konam.
yani on az hamon aval ghasdesh so estefade bode?
dar hamon avayele rabetamon on pesare ba khahar ham sohbat kard va hamchenin goft ke ba sohbate ba mamanam ham moshkeli nadare.
vali man goftam che faide sohbat koni vaghty gharra nis alan biay khastegario.........
nemidonam alan ke fek mikonam ghasdesh age vaghean soe stefade bode az
khodam bishtar motenafer misham va hamchenin az oun
ba in ke bazdid az in mozo ziade vali dostan kheili kam nazar midan va baham harf mizanand:302:
darhalike bazi az mozoat ro kheili ziad dar moredesh bahs mikonand!
midoan shayad in mozo vasaton tekrarie va dige jaye bahsi nadare.
behar hal mamnon hastam az hamegi
[align=center]** *[/align]
سلام دوستان پس چرادیگه هیچکی باهام همدردی نمیکنه؟
فرشته ی مهربون چرا دیگه ازم سر نمیزنی؟:323:
گفتنی ها گفته شد فرناز عزیز. دیگه بقیه ش بستگی به توان و ارداه خودت داره عزیزم :104:
فرناز خانم،
شما که خودت متوجه شدی این دوستی اشتباه بوده.
همه هم هم نظر بودند که باید به این دوستی پایان دهید. در ادامه هم همه گفتند که دیگر با ایشون تماس نگیرید.
شما رو درک می کنم. فراموش کردن خیلی سخته.
گاهی سختی فراموشی رو که رو به روی خودتون می بینید، شاید بترسید.
ولی باور کنید فراموش کردن بهترین راهه.
پس به ایشون فکر نکنید. حتی راجع به این فکر نکنید که او قصد سوء استفاده از شما داشته یا نه.
دیگه این رابطه تموم شد.
بیخودی در دلتون ایجاد تنفر نکنید.
چند وقت برای خودتون برنامه های مختلف بگذارید و سر خودتون رو گرم کنید. با دوستان و خانواده باشید.
بالاخره روزهای سختی هست. خیلی ها تجربه کردند. ولی می گذره...
موفق باشید.
سلام حامدعزیز
خب من میگم حالا که اون برگشتوگفت که میخادبدون اون رابطه باهام ادامه بده بازم میشه گفت که قصدش سواستفاده بوده وهست؟؟؟بازم بایدبدون چون وچرا کات کرد یا راه حلی وجودداره؟
راهی که بقیه رفتند رو نرو:72:
به جاش برو تاپیک های بقیه رو بخون
فکر کردی الان کوتاه اومده بعدا دوباره مطرح نمی کنه؟
خودت رو درگیر نکن
اگه دوست داشتنش واقعی بود از اول هم همچین حرفی نمی زد بخاطر شرم و حیا و احترام به طرفش.
به ابشون بگید که اگر واقعا نیتشون خیره از طریق خانوادشون اقدام کنند و شما به اندازه کافی از ایشون شناخت پیدا کردید و دیگه لزومی نمی بینید بیشتر با هم رابطه داشته باشید . ضمن اینکه من اگر جای شما بودم فقط با در نظر گرفتن اینکه ایشون چنین پیشنهادی به من دادن حتی اگر تمام خصوصیات خوب یک مرد رو داشتند ایشون رو با قاطعیت تمام رد می کردم و دیگه اصلا بهشون فکر نمی کردم. کسی که امروز به شما بدون هیچ احترامی برای شما چنین پیشنهادی می کنه قابل اعتماد برای یک عمر زندگی نیست.