RE: قشنگ ترین سوپرایز که ازهمسرتون دریافت کردید؟
سلام خانوما
میدونم خیلی دیر شده ولی منم میگم که:
من نزدیک 18 ماهه که تو عقدم تا حالا شوهرم خیلی سوپرایزم کرده طفلک ولی قشنگترینش ماله سالگرد ازدواجمون بود
از اونجایی که بنده مدیر مالی شوهرمم : واز جیبش خبر دارم!میدونستم که 2ماهه حقوق نگرفته پس اصلا شکممو صابون نزده بودم واسه هدیه !شب 13 اسفند لباسی رو که دوست داشت پوشیدم و آرایش نازی کردم و منتظرش شدم اومد اما دست خالی !:302: پاک خورد توبرجکم ازم معذرت خواهی کرد که چیزی نگرفته بااینکه دوست داشتم گریه کنم بهش حق دادم شوهرم پیشنهاد شام دادکه بریم بیرون منم شال وکلاه کردم راه افتادیم که بریم 100 قدمی که از خونه گذشتیم دستموگرفت وماشینی رو نشون داد در رو برام بازکرد رو صندلی دسته گل پررز بود با مریم گلبرگای رز توماشین ریخته بود خوشحال راه افتادیم بریم یه دوربزنیم و شام بگیریم بازم شوهرم توراه ازم معذرت خواهی کرد منم مطمئن شدم دیگه خبری نیست شام که گرفتیم نم نم برف هم شروع شده بود شوهرم اصرار کرد بریم پارکی که همیشه شام میخوریم منم غرغرکنان واسه پیشنهاد غیرمنطقیش سردی هواوبرف وخیسی چمنا...
وقتی از ماشین پیدا شدیم شوهرم مثه همیشه دستمو گرفتم ومنو به سمت هتل کنار پارک که رزرو کرده بود برد خیلی سوپرایز شدم وقتی وارد اتاق شدم یه کیک با شمع موزیکال روی میز بود
شب خییییییییییییییییییییلی قشنگی بود
:302:من سورپرایز یاذم نمیاد
یعنی منو تاحالا سورپرایز نکرده؟:302:
آخه همه مناسبتا قبلش میگه میخواد چی کار کنه! با اینکه بهش میگم نگو!
ولی من خیلیییییی تاحالا سورپرایزش کردم:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
اجازه من يه خاطره ديگه بگم....
حدود يك ماه قبل از تولدم،تولد زن داداشم بود اونا هم مثل ما اولين سال زندگيشونه داداشم نسبت به مسائلي مثل تولد و اينا بيخياله منم كه اينو ميدونستم از چند روز قبل تولد عروسمون به داداش جون ياداوري ميكردم تولد خانمشو تبريك بگه با تمام اين ياداوريا باز يادش رفت طفلي زنداداشم تو حسرت يه تبريك اولين تولد متاهلي موند:302:با داداش كلي دعوا كردم كه چرا يادش نبود اونم بهانه اورد كه مردا همه همينن شوهر خودتم همينه گفتم نه اينطور نيست خلاصه شرط گذاشتيم رو اينكه ببينيم شوهرم تولدمو يادشه يا نه.روز تولدم شوهري اومد خونمون داداشم هم نشسته بود هر چي منتظر شديم ديديم نه خير اصلا يادش نيست داداش هم چشم و ابرو ميومد كه ديدي.........بهش گفتم نميخواي چيزي بگي گفت نه چي بگم مگه خبريه ؟خيلي ناراحت شدم داداشم هم كيف ميكرد:302:بعدش شوهرم گفت پاشو بريم خونمون منم با ناراحتي رفتم و هيچي نگفتم. رسيديم خونشون تا وارد شدم ديدم همه جمعن و يه كيك گنده وسط ميز كه روش نوشته بود گلنوش جان تولدت مبارك...خلاصه همه داداشاشو شام دعوت كرده بود بهم گفت ميخواستم غافلگيرت كنم .قيافه داداشم موقع ديدن عكساي تولد ديدني بود:43::43::311::310:
اين يكي از قشنگترين سورپرايزيه كه همسرم واسم داشته كه قبلا تو تاپيك خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم نوشته بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
حدود 2 ماه از عقدمون ميگذشت من دانشجو يه شهر ديگه بودم و همسرم شهر خودمون بود. از اونجا به شهر ما سرويس مستقيم نداشت من مجبور بودم از اونجا بيام به يه شهري كه حدود 45 دقيقه با شهرمون فاصله داشت بعد دوباره ماشين بگيرم در واقع 2 مسيره بود.يه شب تو خوابگاه كه قرار بود فرداش برم خونه با شوهرم بحثمون شد بعد از اينكه معذرت خواهي كرد گفت كي مياي من كه اون شب حسابي نازم در اومده بود و ميخواستم مثلا دعواشو تلافي كنم بهش گفتم نميگم فقط بدون بعد از ناهار ميزنم بيرون شايد ساعت 1 شايد هم 5عصر!!!!!!!!!.هرچي اصرار كرد نگفتم فرداش از اونجا كه خودم دلم لك زده بود ببينمش فوري راه افتادم هر چي بين راه زنگ زد جوابش ندادم،هوس كرده بودم منت كشي كنه،(اوج بيرحمي) وقتي رسيدم شهري كه گفتم 45 دقه فاصله داره طبق معمول خواستم ماشين بگيرم كه ديدم يه صداي آشنا ميگه : خانمي محلمون نميدي؟فكر نميكني دق ميكنم؟.....برگشتم ديدم عزيز دلمه.طفلي بعراز ظهر رو مرخصي گرفته بود از شهر خودمون اومده بود ترمينال اونجا وايساده بود تا منو ببينه وخودش برسونه خونه .نميدونيد چقد از كارش كيف كردم :43::227::310:هيچ وقت هم نفهميدم اونروز چقدر معطل شده بود خدا منو ببخشه كه با نازام همچين شوهري رو اذيت ميكنم
اينم يه خاطره تكراري ديگه از سورپراز شدن من
سلام منم یه خاطره دارم اینکه پارسال ولن تاین همسرم بهم یه ساعت مچی خیلی قشنگ داد که هر کی میبینه میگه از کجا خریدی منم با افتخار می گم اقامون من واقعا سوپرایز شدم چون همچین روزی رو فکر نمی کردم که به یاد بیاره و تحویلم بگیره چون تولدها و سالگردو بزور یادشه برا همین خوشحال شدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yekta_b
من خاطره های خوشگل زیاد دارم ...شوهرم خیلی اهل سوپرایز کردنه واسه همین زیاد پیش میاد این چیزها
ولی قشنگ ترین و باحال ترینش مال پارسال ولنتاینه ...همسرم ماموریت بود و تا آخر ماه نمیومد منم خونه مامانم اینها رو تختم نشسته بودم و داشتم به تنها بودنمون فکر میکردم ...ساعت 9 شب زنگ زد به موبایلم که برو تو پله های ورودی خونه مامانت اینها یک چیزیه بردار... اولش فکرکردم برگشته با عجله دویدم بیرون دیدم یک جعبه کادوی گنده تو پله هاست
توشم یک عرووسک و یک شیشه شامپاین ( از نوع اسلامیش هااا) با یک عالمه شکلات بود
زبونم بند اومده بود ... تا وسطهای کوچه رفتم که شاید ببینمش اما زنگ زد گفت اینها رو با پست فرستادم واسه دوستم اونم اونجوری که بهش گفته بودم گذاشتشون تو جعبه بعدشم بهش گفتم بی سر و صدا برو بزارش تو پله های دم در و برو
نمی تونستم باور کنم تو اون شلوغی کارهاش یادش به این چیزها هم بوده
میگفت ایده اش رو از اینترنت پیدا کرده بودم
لحظه زیبایی بود ....
اين خاطره رو با اجازه خانم yekta-b اينجا ميارم ديدم خيلي جالبه حيفم اومد
انشالا هميشه در كنار هم خوشبخت باشين:72::72:
گلنوش جان واقعا که یه خواهر شوهر نمونه ای:104::104::104::46:
سلام سلام
فک کنم یکی از سوپرایزایی که تا آخر عمرم یادم میمونه اینه
من چون عادت دارم توی حموم موزیک گوش بدم موبایل طفلکمو همیشه باخودم میبردم که آهنگ بزارم یک بار مجبور شدم بادستای خیسم اس ام اس تایپ کنم اونجا به عواقبش فک نکردم ولی شب دیدم مانیتور گوشیم مات شده ودر ادامه صب دیدم سیاه شده:302:کلی ناراحت شدم چون من بااون گوشی کلی خاطره داشتم به شوهرم به شوخی گفتم حیف حقوقتو نریختن باجدیت گفت اشکال نداره میبرم واست همینودرست کنند شاخم در اومد چون شوهرم دنبال بهونه ست واسم هدیه بگیره چه برسه به الان که نیاز دارم :163:ولی به روی خودم نیوردم
فرداشب شوهرم بدون برنامه اومد اکثر اوقات یه خوراکی کوچیک واسم میگیره این دفعه هم گرفته بودرفتم کیفشو بازکردم دیدم یه بسته چیپس خوشحال شدم برداشتمش دیدم اصلا هوانداره تا سنگینتر هم هست باتعجب بازش کردم دیدم یه بسته کادو پیچ داخلشه باز کردم دیدم برام گوشی خریده کلی خوشحال شدم :310::310::227:
مرسی شوهری:46::46::43::43::227:
خیلی جالبه!!!
داشتم پستای قبلیو میخوندم همزمان به این فکر میکردم که از کدوم خاطره بنویسم!؟محسن من با وجود اینکه هنوز دانشجوست و .... همیشه منو با کادوهای گرون قیمت خوشحال کرده چه تولدم چه ولنتاین و....اما همیشه از قبل میدونستم که حتما یه هدیه خاص در کاره .خلاصه با خوندن این پستا یه نمه تو خودم رفتم که یهو یه اس ام اس واسم اومد
received from Nafas
salam azizam?
chetor metori?
eshghe man halesh khobe?
?[/align]eshghe man sarhale sarhale
mano dost dare?
:46::46:
کلی حالم عوض شد انگار میدونست الان باید دلبری کنه;)
قشنگترین سورپرایز من برای همسرم این بود که درست روز قبل از عروسی مون فهمیدم که فوق لیسانس رشته خودم قبول شدم اونقدر خوشحال شد که حدو اندازه نداشت چون خیلی دوست داشته ادامه تحصیل بدم برعکس اون من چندان علاقه ای نداشتم چون مشغول کارم شده بودم و زیاد به این بعدش توجه نمی کردم روزی که فهمید من قبول شدم به تمام همکاراش ناهار داد هنوزم باورم نمی شه اینقدر خوشحال شده باشه:311: