RE: با خشونت شوهرم در رابطه ي جنسي چه كنم ؟
عزیزم منم مشکل شما رو داشتم ولی من فهمیدم که همسرم داره از روی فیلمهایی که دیده تقلید می کنه و فکر می کنه اینجوری درسته. دوستهایی هم داشتم که کارهای بدتری شوهرشون باهاشون می کرد.
خوب اون راه حل ها که گفتم راههایی بود که یاد گرفته بودم و انجام دادم و جواب داد. خودت شروع به نوازش همسرت بکن. اونم از شما یاد می گیره.
با هم در مورد علا یقتون در رابطه حرف بزنید (البته نه با متهم کردن هم). با عشق.
نقل قول:
با هم در مورد علا یقتون در رابطه حرف بزنید (البته نه با متهم کردن هم). با عشق.
مرسی نظر خوبی بود
نقل قول:
دوستهایی هم داشتم که کارهای بدتری شوهرشون باهاشون می کرد
چی ؟ چه کارایی ؟ مگه از این بدترم میشه ؟
خیلی می بخشید ولی آوردن فانتزی و تنوع دادن به رابطه جنسیتون هم میتونه این حس ایشونو کمتر کنه
با تشکر از سابینای عزیز
دوستان دیگه هم لطفا کمک کنن
نازی جون.
این کار شوهرت فقط واسه مدت کوتاهی ادامه داره و صرفا واسه اینکه بیشتر لذت ببره اگر واقعا بد اخلاق نیست و مشکل رفتاری نداره .....
در رابطه با سوالت باید بگم که اگر من مواقع دعوا یا قهر بخوام از کارش جلوگیری کنم یه کتک اساسی می خورم واونم کارشو انجام میده به همین خاطر یا سکوت میکنم یا گریه !
منظورم از وحشیانه اینه که هر کاری که از توان من بر بیاد یا نیاد انجام میده یعنی کارایی که از حد معمول رابطه زناشویی خارجه و بیشتر مثل فیلم س...س میمونه و خیلی هم خشن اینکارو میکنه .... امیوارم متوجه شده باشی !
با سلام خدمت نازی خانم
ببخشید نازی جان شما اصلا از خودتون و از اینکه چند ساله ازدواج کردید و به طور کلی مشکل خودتون رو باز نمی کنید ولی می خواهید دوستان "دیگه" روی دیگه هم خیلی تاکید دارید. یعنی اینهمه پست کافی نیست نظر بدهند که شوهرهاشون چطور بودند/. و وقتی راهکار بهتون می دهند به نظر می رسه اصلا به راهکار اهمیت نمی دهید و سوال می کنید که دقیقا بگویندکه اونا شوهرانشون چکار می کنند:33:
واقعا برای من عجیبه اینطور بیان کردن طرز سوال و مشکل از طرف شما. من با خوندن تاپیکتون این رو یه مشکل ندیدم به قول یکی از دوستان شما دارید انگار نظر سنجی می کنید .
ببخشید دوست خوبم ولی شما یه دور کامل تاپیکتون رو بخونید و اگه جواب نگرفتید یک کمی منطقی تر سوال بپرسید تا بتوانیم راهنمایی کنیم . اگر هم مشکلتون همین عنوان کلی تاپیکتون باشه که باید بروید پیش روانپزشک .
نظرات دوستان کامل بود.من هم یه نکته بگم:
من به عنوان یه مرد مطمئن هستم که شوهر شما مشکل روانی نداره...فقط یه خورده زیادی! به س-ک-س علاقه داره که در طول این مدت زندگی شما این روند علاقه اش پیشرفت کرده اما نا درست...
این پیشرفت ها(منظور خشونت هست-که شاید کلمه ناردستی باشه در مورد همسر شما-) همه و همه باعثش دیدن فیلم های س-ک-س ی هست که امروزه به وفور یافت میشه و خشونت در اکثر مواردش جز اصلی این فیلم ها هست.
من خودم افراد مختلفی رو دیدم در سن و سال خودم که دوست دارند سکس خشونت امیز داشته باشند اما از اونجایی که یه جورایی مطمئن هست فرد مقابلشون ناراضی خواهد بود به این شکل اقدام نمیکنند.
پس بهتره شما هم با ایجاد نارضایتی و فهماندن به همسرتون که خشونت ایشون کاملا در شما بلعکس عمل میکنه و شما در پایان س-ک-س دچار مشکل می کنه
از همسرتون بخواهید که دیگه از این شیوه عمل نکنه
ببخشید یه مدتی نتونستم بیام
ممنون از نظراتتون
والا من 4ساله از ازدواج کردم شوهرم آدم خوبیه و اخلاقشم خیلی بد نیس و تقریبا تفاهم داریم اما تواین مساله خاص که عرض کردم قابل کنترل نیس.
از نظرات شما هم یکم استفاده کردم فعلا جواب خاصی نگرفتم
بازم اگه نظری بود ممنون میشم
سلام.
من یه پیشنهاد دارم.
از منظر رفتار درمانی، رفتار های مورد تاییدتون رو(رابطه بدون خشونت) تشویق و تقویت کنید، در مقابل رفتار های غیر قابل تحمل بی تفاوت باشید، طوری که متوجه بشه که لذت نمیبرید. ببینید شاید با خودتون فکر کنید که با داد و فریادی که به نشانه ی اعتراضتونه ایشون رو از این کار باز دراید، ولی از منظر رفتار درمانی و تحلیل تبادلی دقیقا برعکس اون کار رو انجام میدید! چون دارید با توجهی که بهش انجام میدید(حتی با اعتراض) از منظر رفتاری رفتارش رو تقویت و از منظر تحلیل تبادلی نوازشش می کنید!!!
لازمه این موارد اینه که فعال باشید و کنترل رو به دست بگیرید...
موفق باشید :72:
نازنین جان همسرت حتما باید به یک روانپزشک مراجعه کنه.