RE: رابطه در حال ترمیم من و استاد و تمایل به ازدواج با دخترش
:46: خارپشت عزیز چرا حالا اینقدر زود ناراحت می شی؟
شما ناراحت نباش اصلا اگه تاپیک شما قفل شد و شما هنوز هم احساس می کردی من می تونم کمکی بهت بکنم خودم یه تالار گفتمان راه می اندازم فقط برای شما! خوبه؟:72:
نگاه مدیران این تالار به تالار بیشتر نوعی محیط تخصصی است که وزن پست ها مشخص شود و ارزش علمی تالار بالا برود برای این مساله به آقای سنگتراشان پیشنهادی هم دادم که چون ساختار تالار عوض می شد نپذیرفتند، اما نگاه شما به تالار همان کلمه ی "همدردی" است که انتظار محیطی برای درد دل و آرام شدن داری. این باعث نوعی تضاد در نوع نگاه شما به تالار و مدیران تالار می شه
(مدیران تالار حرف من را قبول ندارند؟)
علت این که از خانم فرشته مهربان تشکر کردم این بود که واقعا من دیگه نمی دونم چه کمکی می تونم بهت بکنم الان به نظرم مهمترین حرف هایی که می شد گفته بشه زده شده و دیگه حرفی برای گفتن به شما ندارم! مگر این که سوال جدیدی داشته باشی؟
قبلا هم بهت گفته ام که مقداری بیشتر رابطه ات را با استاد ترمیم کن و بعد هم از طریق خانواده اقدام رسمی کن اما شما می خواستی خودت با استاد صحبت کنی یعنی اقدام رسمی را قبول نداری ؟
حال ندارم بنویسم
دیروز خیلی وقتم گرفته شد به کارام نرسیدم امروز امروز روز مزخرفی بود
وقتتو میگیرم مسلمان منو ببخش
مسلمان
باور کن مغزم قفل کرده نمیتونم فکر کنم
همونطور که گفتم ریحان نمیخواد با من ازدواج کنه
اما مطمئنم تا 2 ماه قبل بهم علاقه داشت حداقل یه احساس خوب
با شروع ترم ما باهم اشنا شدیم یعنی تقریبا بهمن ماه 4 ماه پیش
احساسم اینه که ریحان 2 ماه پیش با پدرش صحبت کرده و احتمالا اونموقع پدرش برام سنگ تموم گذاشته !!
شاید از من ترسیده !
اقدام رسمی ؟؟؟؟
یعنی مامانم اینا :311:
خب یعنی چی ؟ بالاخره باید با پدرش صحبت کنم دیگه !
فکر نمیکنم خیلی موافق این باشه که برم خونشون
بعدم تقریبا خونواده منو میشناسه پدرم و برادرم چند بار همدیگرو دیدن و از نزدیک صحبت کردن البته تقریبا 2 3 سال قبل
استاد تقریبا موضوعو میدونه اما به روی خودش نمیاره
نمیدونم نظرش چیه
خسته شدم از این بزرخی که واسه خودم درست کردم
میخوام همین شنبه کارو یه سره کنم
با استاد حرف میزنم
راستی فردا هم قراره مهرداد بیاد برای امر خیر:43:
اگر با من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی
فکر کنم این شرح حال شما و ریحان خانم باشه.
نگران نباشید. تا شما اقدامی نکنید نباید انتظار هیچ عکس العمل مثبتی رو از ریحانه خانوم داشته باشید.
شرح حال ریحانه خانوم منو یاد دوران مجردی خودم میاندازه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
از طرف دیگر دوست داری که ایشان شما را دوست داشته باشه و در مورد شما استثناء قائل بشه و نجابتش را بگذاره کنار! به شما سلام کنه (مگه به مردهای نامحرم دیگه سلام می کنه؟) به شما کم محلی نکنه (مورد توجهش باشید ؟) و ...
این یعنی تضاد!
باز هم سلام آقاي خارپشت اگر اجازه بدند (آقاي مسلمان) ميخواستم يه كمي با اين نظر مخالفت كنم. :72:
سلام و احترام به هر فرد ديگري همجنس و غير هم جنس از نوع كنار گذاشتن نجابت نيست و توهين به غير همجنس و بي محلي و جواب سلام ندادن و ... هم نشانه ي نجابت نيست! البته در فرهنگ ما متاسفانه در اين مورد كمي اغراق آميز برخورد ميشه. اما به هرحال "ادب" حكم ميكنه كه زماني كه فردي چه پسر چه دختر با ما آشنايي داره و يا در مسايلي به ما ياري رسونده در برخورد با اين فرد سلام كرده و هميشه هم احترام فرد رو حفظ كنيم.
البته من ريحان خانم رو نميشناسم و در مورد ايشون حرف نمي زنم اما كلا با توجه به شناخت نسبي كه از خودم و هم جنسهام دارم بي محلي و يا اون "آزار دادن" كه قبلا گفتم و آقاي خارپشت در موردش به مشكل برخورد منظورم آزاري واقعي و از سر بدجنسي نبود. شايد درست منظورم رو نرسوندم.
منظورم اين بود كه خانمها با توجه به حياي باطني كه دارند اصولا دلشون نميخواد به مردي (بدون اطمينان از نيت و قصد قطعي فرد) زياد نزديك شند و حتي براي اينكه پسر مذكور متوجه احساسات اونها نشه (علاقه و يا ...) اتفاقا برعكس سعي ميكنند با فرد سردتر از بقيه برخورد كنند اما اين "غريزي" و "ناخودآكاهه" نه از سربدجنسي يا تربيتي و ...
بنابراين توقع شما براي برخورد مهربانانه و يا عاشقانه ي ايشون با شما توقعي نابجاست :305:
اما توقع شما براي برخورد محترمانه و انساني ايشون كاملا به جاست :72:
اما اگر ايشون چنين برخوردي را با شما ندارند خيلي محل ايراد نيست چون همونطور كه گفتم ايشون سنشون كمه و مطابق همون احساسات ناخودآگاهش برخورد ميكنه و از طرفي "غرور"ي هم كه در ذات خانمها وجود داره تا حدي مسبب اين رفتارها يا نازكردنها و ... ميشه كه البته با گذشت زمان كه سن خانمها بيشتر ميشه اين رفتارها كمرنگ ميشه.
راستي آقاي green هم تاپيكي داشتند كه شايد به دردتون بخوره اما حالا لينكشو ندارم اگر خواستيد پيداش ميكنم.
ازم پرسيديد ميتونيد با من در مورد مسائل سياسي و... بحث كنيد جوابم: نه! حوصله شو ندارم و تالار هم اجازه ي اينكارو نميده مگر اينكه دوتايي بريم انجمن از مابهترون كه من فعلا به خنسي خوردم :D
از پست قبليتون خيلي خوشم اومد آقاي خارپشت به خاطر احساسات پاك و رقيقت.
آره درست حدس زدي و درست تحليل كردي و به نظر صحبت آقاي مسلمان در مورد عشق ايده آل گرايانه است و در زندگي حقيقي مجالي براي پرداختن بهش نيست
اما سخت نگيريد. چرا شما بچه مذهبيا اينقدر زندگي رو به خودتون سخت ميگيريد؟
به خدا اون خدايي كه من دركش كردم مهربونتر از اين حرفهاست و محبتي كه از سرخودخواهي هم باشه براش ارزشمنده وگرنه ما در دينمون نداشتيم كه اگر عروس فلان عيبو داشت ميشه راحت طلاقش داد و ...
اين نشون ميده خدا دركت كرده ... ميدونه چي ميخواي و نيازهاتو به عنوان يه مرد ميشناسه و قبول داره و هيچ وقت قرار نيست سرزنش شي كه ...
دختري رو بخواه كه زيبائه يا باهوش يا ... حتي اگر هيچ كدومش اكتسابي نيست چون اين حق توئه و چون خداي مهربون خودش اين حقو به تو داده و خداي مهربون در اين راه كمكت ميكنه و هرگز تو رو به خاطر اين عشق كه اسمشو ميذاري خودخواهانه و غير عارفانه (شما و يا آقاي مسلمان) شماتت نميكنه...
اما فقط يادت باشه افراط نكني در اين خودخواهي كه من در شما افراط نميبينم ...
يا حق
منظورم از پست قبلي پست 24 ات بود! بازم نتونستم ويرايش كنم به خاطر عقب و جلو شدن ساعت سايت! آخر خودمو ميكشم :302::302:
صبر کنین خانوم یاسا
خواهش میکنم
همونطور که قبلا هم گفتم من فعلا نمیتونم راجع به ریحان با کسی صحبت کنم
وقتی اون تاپیکتون رو خوندم واقعا احساس کردم ممکنه ریحان بعد از صحبت با پدرش راجع به نظرات یا فعالیتای خاص من دیدگاهش در مورد من عوض شده باشه
اصلا نمیخوام بحث سیاسی کنم
خودمم خسته ام خیلی وقته (البته پشیمون نیستم هر چند این روزا اخبار خوشی به گوش نمیرسه )
فقط میخوام نظر شما رو راجع به علایقتون و انتظاراتتون بشنوم
شما گفتین مذهبی هستین و نظرات سیاسیتون با خواستگاراتون متفاوته هرچند که خیلی ادم سیاسی نیستین
خب دقیقا خصوصیات ریحانه
میخوام بدونم شما به عنوان یه دختر از خواستگارتون چه انتظاری دارین ؟
خواهش میکنم بهم کمک کنین
خواهش میکنم
يه كمي صبر داشته باشين خارپشت گرامي!
(البته اينو بايد يكي به خودمم بگه :D چون فكر كنم خودمم دچار همون احساسات پارا نمي دونم چي چي كه جناب مدير فرمودند هستم)
اجازه بده بري خواستگاري آشنا شي و ... بعد از خود ايشون انتظاراتشو بپرس چرا از من ميپرسي؟ آدمها با هم فرق ميكنند اما احتمالا چون پدر ايشون هم مثل شما اهل بحثه مثل من از هر چي بحث و نظره خسته شده شايد يه خونه ي آروم ميخواد پر از آرامش و احساسات و فداكاري و عشق ... :43: محيطي كه توش فرزندان سالمي رو با عشق بشه بزرگ كرد اما ...
شما باز هم بايد از خودش بپرسي!
...
صبر كن... صبر!
میخواستم بهش نزدیک شم تا با دلش منو انتخاب کنه
اما اون دستمو خوند ازم فاصله گرفت
دوست داشتن واگیر داره ریحان خیلی محتاطه
تمام این مدت همه اینا رو میدونست ومیدونستم اما نمیخواستم حتی اینجا اینارو بنویسم
ریحان منو نمیخواد .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......................
[/quote]
برادر عزیز سلام
در مورد اینکه گفتین خواستم بهش نزدیک شم تا منو با دلش انتخاب کنه خواستم بگم نظر من اینه اگه این کارو نمیکردید الان یه رابطه ی عادی بینتون برقرار بود و بی احترامی هم ازشون نمیدیدید
یعنی اگه دستتونو نمیخوند خیلی بهتر بود
با نظر یاسا در مورد اینکه باید انسان با افراد محترمانه برخورد کنه موافقم اما این تا زمانی ست که روابط صرفا رابطه ی عادی میان دو نفر باشه که به هر دلیلی باهم آشنایی دارند اما زمانی که خانمها احساس کنن طرف مقابل رابطش رنگ و بوی دیگه ای از نوع عشق و علاقه گرفته سنگین تر برخورد میکنن
در مورد اقایون فکر میکنم از رفتار ظاهریشون میشه فهمید که آیا خواهان وارد شدن در این رابطه ی عشقی هستن یا نه اما در مورد خانمها ( خصوصا مذهبیها که فکر میکنم ریحان خانوم هم اینگونه است) حتی اگه در دل تمایل داشته باشن تا وقتی اقدام رسمی از طرف اقا پسر نشه در ظاهر نشون نمیدن که حالا یا ناز کردنه یا غرور یا هرچیز دیگه که در هر صورت من میپسندم چون معتقدم اگه ایشون هم مثل شما در ظاهر نشون بدن که علاقه مندند اقدام رسمی قطعا از طرف شما به تعویق خواهد افتاد
من نمیخوام به شما اطمینان کامل بدم که شما رو میخواد فقط خواستم بگم از ظاهر خانوما نمیشه فهمید که تو دلشون چه حسی نسبت به طرف مقابل دارن لذا نه کاملا دلخوش باشید و نه دلسرد یه رفتار عادی و طبیعی مثل رفتاری که باهمه دارید با ایشون هم داشته باشید تا زمان اقدام رسمی برسه.
خارپشت گرامی
ریحان و استادو رها کن، یه فکری به حال احساساتی بودن شدیت بکن .
ریحان کار بسیار خوبی می کند که فاصله گرفته ، وقتی بوی عواطف رو شنیده فاصله گرفته و این یعنی عقلانیت ، اگر هم شما را نخواهد که مختار است .
چرا شما فقط به خواست خودت توجه داری ؟؟ ، اینها احساساته نه علاقه عقلانی ، چون در علاقه عقلانی خودخواهی نیست .
بهتون راهکار عملیاتی داده شده و شما فقط لازمه عمل کنید کاری که متأسفانه نمی کنید . مثلاً دوز احساساتتون را چقدر سعی کردید پایین بیارید . ( در همین تالار و در رابطه با تاپیکتون عملیاتی کنید ).
دوستان در تالار همدردی هیچ اجباری از سوی هیچ کس ندارند که کسی را راهنمایی بکنند یا نه . این اعتراض به نوعی طلبکارانه شما هم حکایت از همون خودخواهی داره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
راهنمائیهای اساسی به شما داده شده ، . بهتره کمتر پست بزنید و بیشتر به راهنمائیها توجه کنید .
توصیه می کنم از دوز احساساتتون بکاهید و خودخواهی را مهار زنید و با روش تأخیری عمل کنید تا بهتر نتیجه بگیرید .[/color]
پاورقی
====
تنها دوستان کارشناس در صورت تشخیص اینکه راهنمایی تازه و ناگفته ای نیازه اجازه دارند در این تاپیک پست بزنند .
پستهای دیگر دوستان حذف خواهد شد .
.
نقل قول:
خارپشت گرامی
ریحان و استادو رها کن، یه فکری به حال احساساتی بودن شدیت بکن .
؟؟؟؟؟ لطفا بیشتر توضیح بدین (من منتظرم )
ریحان کار بسیار خوبی می کند که فاصله گرفته ، وقتی بوی عواطف رو شنیده فاصله گرفته و این یعنی عقلانیت ، اگر هم شما را نخواهد که مختار است .
بله ریحان خیلی عاقله ! شکی درش نیست !
چرا شما فقط به خواست خودت توجه داری ؟؟ ، اینها احساساته نه علاقه عقلانی ، چون در علاقه عقلانی خودخواهی نیست .
خودخواهی؟؟؟!!!! خدای من !!!!!!
من ریحانو با عقلم انتخاب کردم
همین عقل خودخواه ریحان رو دوست داشتنی شناخت
و من رو به دوست داشتنش ترغیب کرد
وقتی کسی رو دوست داری برای رسیدن بهش تلاش میکنی
ایا اسم این خودخواهیه ؟؟
بهتون راهکار عملیاتی داده شده و شما فقط لازمه عمل کنید کاری که متأسفانه نمی کنید . مثلاً دوز احساساتتون را چقدر سعی کردید پایین بیارید . ( در همین تالار و در رابطه با تاپیکتون عملیاتی کنید ).
بعضی وقتا در گفتگوی بین فردی احساساتی میشم دست خودم نیست
باشه خودمو کنترل میکنم
دوستان در تالار همدردی هیچ اجباری از سوی هیچ کس ندارند که کسی را راهنمایی بکنند یا نه . این اعتراض به نوعی طلبکارانه شما هم حکایت از همون خودخواهی داره .
پس چرا کسی رو که دوست داره برای من پست بذاره از این کار منع میکنید
ایا همون قسمتهای سرگرمی تالار که گفتم در جهت غنای علمی تالاره ؟
ایا برای نزدیکی و صمیمیت بیشتر اعضا نیست ؟
چه اتفاقی میفته اگر من با بعضی دوستان راجع به احساساتم حرف بزنم ؟!
نقل قول:
راهنمائیهای اساسی به شما داده شده ، . بهتره کمتر پست بزنید و بیشتر به راهنمائیها توجه کنید .
توصیه می کنم از دوز احساساتتون بکاهید و خودخواهی را مهار زنید و با روش تأخیری عمل کنید تا بهتر نتیجه بگیرید .[/color]
پاورقی
====
تنها دوستان کارشناس در صورت تشخیص اینکه راهنمایی تازه و ناگفته ای نیازه اجازه دارند در این تاپیک پست بزنند .
خوشحال میشم دوستان کارشناس هم بهم کمک کنن ولی باید بهشون بگین به تاپیکم سر بزنن
پستهای دیگر دوستان حذف خواهد شد .
.
برای چی ؟چرا؟(من منتظر جوابم )
خانم فرشته مهربان خواهش میکنم به سوالم جواب بدین !
داستان چیه؟ چرا میخواین تاپیکمو قفل کنین ؟
نگران نباشید. تا شما اقدامی نکنید نباید انتظار هیچ عکس العمل مثبتی رو از ریحانه خانوم داشته باشید.
شرح حال ریحانه خانوم منو یاد دوران مجردی خودم میاندازه.
اما اگر ايشون چنين برخوردي را با شما ندارند خيلي محل ايراد نيست چون همونطور كه گفتم ايشون سنشون كمه و مطابق همون احساسات ناخودآگاهش برخورد ميكنه و از طرفي "غرور"ي هم كه در ذات خانمها وجود داره تا حدي مسبب اين رفتارها يا نازكردنها و ... ميشه كه البته با گذشت زمان كه سن خانمها بيشتر ميشه اين رفتارها كمرنگ ميشه
از پست قبليتون خيلي خوشم اومد آقاي خارپشت به خاطر احساسات پاك و رقيقت.
آره درست حدس زدي و درست تحليل كردي و به نظر صحبت آقاي مسلمان در مورد عشق ايده آل گرايانه است و در زندگي حقيقي مجالي براي پرداختن بهش نيست
اما سخت نگيريد. چرا شما بچه مذهبيا اينقدر زندگي رو به خودتون سخت ميگيريد؟
شما باز هم بايد از خودش بپرسي!
...
صبر كن... صبر!
در مورد اقایون فکر میکنم از رفتار ظاهریشون میشه فهمید که آیا خواهان وارد شدن در این رابطه ی عشقی هستن یا نه اما در مورد خانمها ( خصوصا مذهبیها که فکر میکنم ریحان خانوم هم اینگونه است) حتی اگه در دل تمایل داشته باشن تا وقتی اقدام رسمی از طرف اقا پسر نشه در ظاهر نشون نمیدن که حالا یا ناز کردنه یا غرور یا هرچیز دیگه که در هر صورت من میپسندم چون معتقدم اگه ایشون هم مثل شما در ظاهر نشون بدن که علاقه مندند اقدام رسمی قطعا از طرف شما به تعویق خواهد افتاد
چرا میخواین پستای دوستان رو حذف کنین
چرا فکر میکنین فقط من اشتباه میکنم
رفتار ریحان هم غلطه !
برای همین منو خسته ونگران کرده
ولی الان احساس بهتری دارم
از همتون ممنونم
نگاه مدیران این تالار به تالار بیشتر نوعی محیط تخصصی است که وزن پست ها مشخص شود و ارزش علمی تالار بالا برود برای این مساله به آقای سنگتراشان پیشنهادی هم دادم که چون ساختار تالار عوض می شد نپذیرفتند، اما نگاه شما به تالار همان کلمه ی "همدردی" است که انتظار محیطی برای درد دل و آرام شدن داری. این باعث نوعی تضاد در نوع نگاه شما به تالار و مدیران تالار می شه [size=x-large]
مسلمان عزیز شما هم همچنان به افزایش غنای تالار بیاندیشید
و به ضد و نقیض های شخصیت پارادوکسیکال من!
که چه شده مرا که اینچنین با همه چیز در تضادم
چنانکه پیشنهاد جدیدی به ذهنتان خطور کرد صندلی داغش را بیشتر کنید تا غنی تر شود این تالار بزرگ و بزرگوار
تشکر فراموش نشود احیانا