:305:باز هم مثل همیشه کاربران جددید اومدن (خوش اومدن):305:
از بحثمون دور نشیم باز هم خواهش می کنم بگید که جواب smsهای عاشقانه و شاعرانه اونو چی بدم:D
نمایش نسخه قابل چاپ
:305:باز هم مثل همیشه کاربران جددید اومدن (خوش اومدن):305:
از بحثمون دور نشیم باز هم خواهش می کنم بگید که جواب smsهای عاشقانه و شاعرانه اونو چی بدم:D
من يكي كه گفتم چيكار كن حالا" صلاح مملكت خويش خسروان دانند"
دوستان درست می گویند واقعا من هم یک مدت اینطوری بودم اما فهمیدم اشتباه می کردم
هرچند به نظر من انسان در هر دورانی آرزوهایی دارد که دیگران در سنین دیگر قادر به درک او نیستند،
داستانی می گم البته ساخته خودم تا بهتر درک کنید:
روزی پدر و پسری قرار گذاشتند تا برای یکدیگر آرزو های خود را بگویند، پسر گفت: من هواپیما می خواهم و دوست دارم خلبان شوم پدر گفت من خانه ای بزرگ می خواهم تا در آن راحت زندگی کنم؛ آرزوی تو خیالی است چون محال هست که در این سن به هواپیما برسی و خلبان شوی اما پسر جواب داد تو نیز خیال می کنی زیرا من اگر چه کوچک هستم اما زمان زیاد دارم اما تا با این همه سال هنوز خانه ای برای خود نداری!
این رو میگم چون هر کسی از دیدگاه خودش نگاه می کنه و دید کسی دیگر رو نداره.
سلام شما رو مثل داداش کوچیکتر خودم میبینم . اگه نظر داداشت میخواهی به نظر من درست نیست که مرد از زن کوچبکتر باشه مخصوصا این فاصله به نظر من یه جوری فکزراین خانوم رو از سرت بیرون کن .این حرف من نیست بلکه پزشکان روان شناسان این حرفو میگن به خاطر اختلافات فیزییو لوژیکی زن ومرد.:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kuchake tanha
مراقب احساسات خودت باش داداشی
سلام
خیلی دلم واست میسوزه چون شرایطت دقیقا مثل منه
یعنی 16 سالمه . دخترخالم 23 سالشه. 2-3 ساله نمیتونم فراموشش کنم ولی میدونم که باید بهش بگم چون تو سن ازدواجه و هر لحظه احتمالش هست که از دستش بدم.
آره دقیقا عین خودت احساسش نسبت به من با بقیه پسرای فامیل فرق داره و به هم sms های غاشقانه میدیم.
در ضمن میتونی بعد از امتحانا به کمک یه واسطه قضیه رو بهش بگی.
واسه همه عاشقا آرزوی موفقیت دارم.
سلام
گاهی اوقات رفتارهای دیگران در خانواده و فامیل برای ما ایجاد ابهام میکند .
خوش رفتاری دختر خاله و دایی ها با پسران و یا دختر عمه و عمو ها با پسران از این گونه رفتارهاست.
چالشی که برای چنین افرادی پیش می آید که تعداد آنها بسیار زیاد هستند این است که چرا با دیگران این چنین نیست ؟ چرا برای من پیامک عاشقانه می فرستد ؟ چرا فقط روز تولد مرا به من تبریک می گوید ؟ چرا هنگام رفتن به خانه دوستش از من میخواهد او را همراهی کنم ؟ و هزاران از این سوالات که ایجاد جوی غیر منتظره و سوالاتی بی جواب در مغز دوستان عزیز ما به جای خواهد گذاشت.
پسرانی را دیده ام که از عشق و ابراز علاقه به اقوام خود سخن می گویند و حتی بعضی که خواهر هم ندارند آنها را وارد حریم خصوصی خویش می کنند .
اگر دختر دایی برای پسر عمه ، پیامک عاشقانه می فرستد دلیل بر خیلی چیزها نیست .
نمی توان گفت : چون دختر خاله ام جلوی من روسری هم سر نمی کند ، پس دیگر ............
گاهی اوقات این رفتارها بیشتر جای فکر دارند چون برخی مواقع این نوع کنش ها باعث ایجاد اعتماد و حس نزدیکی است نه ازدواج !
اگر از این اعتماد طوری دیگر برداشت شود ذهنیت فرد مقابل از بین خواهد رفت و رفتارهای بر خلاف آن به وجود می آید.
اما این هم نوعی احتمال است اما بعید هم به نظر نمی رسد !
در کل باید احساسات نوجوانی حفظ و در راه عقلانی خرج شود تا در جوانی به سراغ چاله هایی که در نوجوانی به اشتباه کنده شده است نروید .
دوست عزیز ، گفتن کلماتی چون دست بردار ، بیخیال و ... فکر نمیکنم جوابی برای شما و قانع کردن، برای این افکار و اعمال باشد چون اگر اینطور بود با گفتن برخی دوستان این مشکل حل میشد و نیز دیگر دوستانی هم که از درب محبت و مهربانی و با محبت های برادرانه و خواهرانه و حتی هستند کسانی که از روی حس مادرانه شما را راهنمایی کردند اثری مطلوب نداشت.
پس بهتر است خود به نگاهی اجمالی بر این صحبت ها بکنید . صحبت تمام دوستان را از ابتدا در کنار هم بگذارید و به یک جمع بندی برسید .
فکر می کنم به نتایج جالبی خواهید رسید .
امیدوارم هر چه زودتر به تمامی آرزوهای خویش برسی .
موفق و پاینده باشید .
عشق سن وسال را نمي شناسد مهم اينكه هر دو طرف باهم تفاهم داشته باشند وهمديكر را بشناسد
موفق باشيد
اگرم دوست داشته باشه در هر حال اختلاف سنی شماها و اینکه شما تا بخوای به شرایط ازدواج برسی حدااقل 6 سال دیگه وقت میبره در اون صورت اون یک دختر 27 ساله شده فکر نمی کنم منطقی باشه
سلام به دوستی که فکر می کنم نه کوچیکه و نه تنها ... :72:
آخه وقتی کسی داره عشق و دوست داشتن رو تجربه می کنه دیگه کوچیک نیست ...
یکی از چیزای دیگه ای هم که احساس بزرگی رو تقویت می کنه اینه که من بتونم واقعیتها رو از فاصله ی نزدیکتر ببینم ...
بتونم مرز احساس و عقل رو از هم تشخیص بدم و روی چیزی سرمایه گزاری کنم که نتیجه ی بهتری برام داشته باشه ...
نظر تو در این مورد چیه ؟
دلت می خواد بزرگتر از اینی باشی که هستی ؟
به نظر خودت چیکار کنی بهتره ؟
راستی اگر یه دوست با شرایط کاملا مشابه خودت ازت نظر بخواد چطوری راهنماییش می کنی ؟
:72:سلام :72:
:302:کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی:302:
اگه میتونستم به کسی راهنمایی کنم دیگه مزاحم شما نمی شدم
این چند وقت پاسخی ندادم چون می خواستم ثابت کنم که من به فکر درسم هستم
از همیشه بشتر هر چند معدلم 3/19 اومد ولی نمره معلم هارو ک حساب کردم 66/19معدل منه :302:
حالا چی میگید؟:305: