امیدوارم بتونید با هم کنار بیاید.
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم بتونید با هم کنار بیاید.
چيو مي خواي تموم كني ؟ تا كي مي خواي به رفتاراي اشتباهت ادامه بدي ؟
اگه دفعه قبل اون اشتباهو كردي دوستان اينجا كلي راهنماييت كردن كه اين زندگيتو حفظ كني . چرا تلاشتو نمي كني براي حفظ زندگيت .
اگه خودت تونسته بودي فراموشش كني اون موضوع رو الان انقدر برات مساله پيش نمي يومد . الان هم عجله نكن . يه كمي صبر كن و در مورد رابطه جنسي چيزي به نامزدت نگو . تا دوستان كمكت كن تا از اين وضعيت در بياي و بتوني اون پسر رو فراموش كني .
از رابطط هیچی بهش نگو هیچ توضیحی نده سربسته براش تموم کن تا دیگه ازت سوال نپرسه اصلا چرا باید در موردش حرف میزدی که بخوای سوتی بدی
به گذشتت فکر نکن و طوری باش که انگار اصلا با کسی قبلا دوست نبودی از اول شروع کن طوری رفتار کن که نشون بده که در گذشتت هیچ اتفاقی نیفتاده اروم و بدون عصبانیت باهاش حرف بزن و تا جایی که بهت حرفی را تحمیل نکنه حق به اون بده تا اروم بشه اعتمادشا جلب کن
به نظر من که ممکنه اشتباهم باشه این میرسه که اگه خودت توانایی کات کردن تموم گذشتهای که با اون فرد داشتیو،داری و فردا پس فردا بعد ازدواج افسردگی و عذاب وجدان اینو نمیگیری که ای وای من راستشو به همسرم نگفتمو ... و مثل همین ماجرای خانوم رامین زمانی بعد ازدواج تازه یاد صداقت و این حرفا نیفتی،به هیچ وجه بهش نگو چون اگه بگی 2 حالت داره:
1)ولت میکنه میره
2)باهات میمونه ولی این فکر که تو قبلا بایکی دیگه رابطه داشتی مثل خوره میفته به جونش
البته یه حالت سومی هم میشه متصور شد اونم اینکه تو حقیقتو بهش میگی اونم بخاطر پاکی الانت وشناختی که الان نسبت بهت داره همه چیو در مورد گذشتت فراموش میکنه و به خودش میگه اکنونو در یاب و باهات ازدواج میکنه (ولی واقعا همچین ادمایی که بتونن این نوع خطا رو ببیننو ازش بگذرن خیلی خیلی کمه)
پس با شناختی که از خودت وروحیاتت داری عمل کن اگه میدونی که نمیتونی بهش نگی همین قبل ازدواج بگو وبهش حق انتخاب بده ولی اگه بعد ازدواج بگی بخدا زندگیشو و زندگیتو به اتیش میکشونی،
اینجا ایرانه امریکا واروپا نیست که بگی همسرم منو میبخشه و فراموش میکنه .
بزار فقط پیش خدا گناهکار باشی ،اگه واقعا توبه کنی خدا هم کمک میکنه و پرده میکشه رو انچه که بخاطر سادگیت در گذشته کردی.
بازم میگم به نظر من بگو هیچ رابطه ای نبوده اگه قبول کرد که انشالله زوج خوبی برا هم بشین اگه نه همون بهتر که الان جداشین.
متاسفانه هنوز هم داری احساساتی عمل می کنی و اصلا حاضر نیستی کمی منطقی باشی.
شما هنوز خودت بدجوری درگیر رابطه ی قبلی هستی که هشت ماه بعد از نامزدی با فرد دیگه ای این رفتار و تفکرات را داری.
شاید بهتر بود فاصله ی ترک دوست پسرتون و نامزدی بعدی را بیشتر می کردید. اما به هر حال گذشته است. بهتره از الان به بعد عاقلانه عمل کنید.
با رفتار نسنجیده و عجولانه ضربه ی دوم را به خودت نزن. کمی آروم و منطقی عمل کن.
احتمالا شما یه این آقا به عنوان یک دوست و سنگ صبور نگاه می کنی و از رابطه ی قبلی و دلتنگیهات و اعتماد از دست رفته ات و... براشون تعریف می کنی و همین باعث سوتی دادن می شود. وگرنه شما چه حرفی داشتی بزنی که بعد به قول خودتان سوتی بدهید.
لازم است خیلی خیلی بیشتر در مورد کارهایت فکر کنی. مشاوره برو و زندگیت را خراب نکن. هیچ کس مسئول اعمال شما نیست جز خودت. قبلی را می گی سادگی کردم. الان که این همه دوستان دارند راه حل می دهند شما همچنان داری کار خودت را می کنی.
من چیزی نگفتم که سوتی بشه،تو وسایلم 1چیزی دید.
رفتیم با هم حرف زدیم،اخرش بهم گفت بهترین راه اینه که همه چی فراموش کنیم ،انکار اتفاقی نیفتاده،و مثل گذشته به رابطمون ادامه بدیم،گفتم باشه.
اما حقیقتش شک دارم بتونه این موضوع رو فراموش کنه،به نظر شما میتونه رابطه گذشته من فراموش کنه؟
اگه رفتارم اشتباه هستش شما بگید حالا چکار کنم؟
چرا هنوز وسايل هايي رو كه مربوط به نامزدت سابقته نگه داشتي ؟ مگه نمي خواي زودتر فراموشش كني ؟ خب بريزشون دور .
فكر بد هم نكن . اگه خودت سعيتو بكني اونو فراموش كني ديگه سوتي نمي دي و بحثشم پيش نمي آري .
سلام فرهنگ عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
من منظورم این نیست که گذشته اصلا مهم نیست ولی نمیشه بخاطر گذشته آینده و حال رو به تباهی کشید.من اصلا گذشته و رفتار این خانوم رو تایید نکردم .منظور من این بود که اگر در گذشته هر خطایی و اشتباهی انجام داده گذشته بودهو الان معلومه کاملا پشیمونه و به اون رفتارها هو خو نکرده.شاهدش هم رفتاری هست که الان با نامزدش داره
با اینکه خانواده ها خبر دارن و نامزد رسمی هست اما این خانوم خودشو حفظ کرده و منو شما بارها شاهد غیر ازین رفتارها از اطرافیان و دوستان خود بودیم و هستیم
و در ضمن اگر این خانوم از کارش پشیمون نبود اصلا نیازی نداشت اینجا ابراز ناراحتی کنه.
الان هم اگر نامزدش حساسیت نشون نده چه لزومی داره این قضیه باز بشه
این خانوم حتما محاسنی داره اما شاید بخاطر اون کارش مجبور بشه تاوان سختی رو بده
واقعا تو این مسائل باید کاملا همه جانبه قضاوت کرد ومسائل رو بررسی کرد
عذر میخوام من تاپیک و دیر زدم
عزیزم آروم باش و سعی کن از هیجانت کم کنی مطمئن باش اگر استرس داشته باشی بهت بیشتر شک میکنه
نیازی نیست بازش کنی تمام وسایلهای اون آقار و بریز دور کسی که رفت باید تمام متعلقاتش بره .سعی کن از خاطره بازی دست بردار:46:
سلامنقل قول:
اما حقیقتش شک دارم بتونه این موضوع رو فراموش کنه،به نظر شما میتونه رابطه گذشته من فراموش کنه؟
اگه رفتارم اشتباه هستش شما بگید حالا چکار کنم؟
به نظر من : با شخمي كه شما داري ميزني روي اين زمين و البته سرعت بالايي كه حتي دستگاه هاي مدرن هم ندارن داريد جلو ميريد ؛ بجاي اتفاقات خوش بايد منتظر اتفاقات ناخوش باشيم .
پيشنهاد من اينه كه : وقتي در چيزي علمي نداري ، حداقل كار ممكن ، سكوت هست .
حالا كه بلد نيستي چطوري اين زندگي رو آروم كني ، حداقل سعي كن سكوت رو بر قرار كني .
اولين سعي هم اينه كه دستات رو بگيري جلوي خودت و با خودت صحبت كني و بگي افكار مثبت و منفي ، همه و همه ايست .
واقعا داريم چيكار ميكنيم ؟ هدفمون چيه ؟ شما تحت كنترل من هستيد يا من تحت كنترل شما ؟
ببين با خودت جلسه جدي بذار ، اجازه نده اينقدر بچگانه تصميم بگيرن احساساتت و تو رو دائما به نتيجه گيري برسونند .
مهم نيست كي بودي و چيكار كردي ، اين راه براي هر مشكلي جواب ميده .
پس محكم بگو : ايست جلسه فوري و اضظراري خودم با افكارم دارم .
موضوع جلسه : هدف چيست و واقعا داريم چيكار ميكنيم ؟ درگير چه كاري شديم ؟
ممنون از همه شما عزیزانی که به من کمک میکنید
قبول دارم من بیش از اینکه منطقی باشم احساساتیم،تحت تاثیر احساسم ناگهانی تصمیم میگیرم و تا عمل نکنم اروم نمیشم.
m25tehعزیز من نمیدونم اشتباه روشم کجاس،هدف من زندگی کردن و فراموش کردن تمام اون ماجرای قدیمی هست.
تا کی سکوت؟بالاخره که باید کاری کنم،از همه شما عزیزان میخام که لطف کنین همچنان راهنماییم کنین،راستش نمیدونم از این به بعد چطور با نامزدم برخور کنم؟نمیتونم اون ادم قبل باشم،در حالیکه اون میخواد باشم.نقل قول:
حالا كه بلد نيستي چطوري اين زندگي رو آروم كني ، حداقل سعي كن سكوت رو بر قرار كني
این اتفاق تلنگری بود که باید کلا ع رو فراموش کنم،لطفا کمکم کنین که چطور همه چی درست کنم