RE: این حرکات چه معنی میتونه داشته باشه ؟
راستی خارپشت جان تاپیکت که هنوز مسدود بود .
من فردا و فرداشب هم نیستم میخوام برم یک جای خلوتی وبه خدا بگم کمکم کن که دیگه عاشق نشم . میخوام بهش بگم هر چی میخواستم از عشقای زمینی ببینم دیدم بسه ، یک بار عاشق میشی ، طرف تصادف میکنه کشته میشه ، یک بار عاشق میشی ، طرف میره با یکی دیگه ازدواج میکنه ، یک بار دیگه عاشق میشی ، طرف خوردت میکنه .
دیگه بسه ، دیگه نمیخوام عاشق بشم کاشکی احساسات در وجودم میمرد تا راحت میشدم.
برای حل مشکل شما هم حتما دعا میکنم برای تمام بچه ها بخصوص شما و احمدعلی و نیمه گمشده که فعلا سرش شلوغه و پیداش نیست و ....
:323:
سلام
قبل از توضيحات، شخصا آدم فراموشكاري هستم و اين فراموشكاري توي مردا شايعه
عموما دخترا زود دل ميدن
من نمي خوام شما رو روي اين عشق نگه دارم
مي خوام سبك تر بشي
يه حرفي با ديد مثبت ميزنم كه اصلا بهش اعتماد نكن
گاهي آقايون با هم يه شوخي هايي ميكنن كه سرتون سوت ميكشه
كليپ هاش هم زياده
امكان شوخي با ايشون توسط دوستانشون وجود داره
گوشيش رو قاپيدن و پيامك فرستادن و پاكش كردن
امكان همون حرف هاي برنامه ريزي شده كه گفتم هم موجوده
بعضي وقتا منم هول ميشم يه لقمه ساده رو بيخود دور سرم مي پيچونم
از يه جاي بدي شروع ميكنم
اون وقت لقمه به دهان نميرسه
ديدگاه ديگه رو برادر خارپشت گفت
روي حرفم كه گفتم جدي بهش بگو چه غرضي داره فكر كن
عزیزم اگرچه ناراحتی و دلت شکسته ولی بعضی وقتها ادم دلش بشکنه بهتره تا به باد بره.
تو تصمیم گیری برای ازدواج باید در دل رو ببندی و درهای چشمها و گوشهاتو باز کنی. و بعد از ازدواج باید در ها رو برعکس باز و بسته کنی.
اگر عاشق کسی بودی که الان مرده، خدا بیامرزدش، ولی بهتر از اینه که می رفتید زیر یک سقف و بعد تازه عروس بیوه می شدی.
اگر عاشق کسی بودی که رفت و با یکی دیگه ازدواج کرد چه خوب که در یک زندگی ای نیافتادی که طعم خیانت رو بچشی.
اگر عاشق کسی بودی که خوردت کرده، چه خوب که وارد زندگی ای نشدی که همیشه محبت رو بخوای از طرفت گدایی کنی.
این نشونه ها رو جدی بگیر ، مگر اینکه بگی برات مهم نیست چنین بلاهایی بعد ازدواج سرت بیاد.
شایدم این اقا بعدن بتونه این رفتارشو جبران کنه ولی اون چیزی که الان باید نتیجه بگیری اینه.
یک شعر هم نقل کنم تا روحیه ات یه کم عوض بشه البته فقط قصدم شوخی:
آن کس که سلامت است و نانی دارد
وز بهر نشست آشیانی دارد
و بالای سرش شوهری ندارد!![/color]
گو شاد بزی که خوش جهانی دارد
سلام ، از همتون ممنونم . احمد علی من دیگه نظری روی سعید ندارم یعنی با همون یک قرار تا آخر خط را رفتم تموم شد . دیگه نمیخوام ببینمش و یا درموردش فکر کنم . دلجوجان حرفهای شما هم در مورد سه مورد عاشقی درسته ، اگه واقعا بعدا این اتفاقها می افتاد بدتر بود .
چیزی که الان خیلی ناراحتم کرده وعجیب توی فکرشم ونمی تونم ازش آزاد بشم اینه که طرف هیچ احساسی درموردمن نداشته والان فکر میکنه من عاشقش بودم خیلی بدشد . دلم نمیخواست یک چنین فکر بکنه ولی ناخواسته باعث شدم اینرا بفهمه . بدشد خیلی هم بد شد . یکمی فکر میکنم میگم براش پیام بدم بگم سوتفاهم شده یا بهش زنگ بزنم و بگم اما ازطرفی هم چون خیلی راحته و رک میترسم جواب نده اونوقت خردتر هم بشم . میگم بیخیال شم بعد از یک مدت یادش میره ؟؟ نمیدونم .
تازه پیامی که این وسط براش اشتباهی فرستادم بدتر شد . اصلا اون روز چه روز نحسی بود از اولش نحس وبدشروع شد تا آخرش.
بدجوری سوتی دادم ، از اون وقت تا حالا هم پیام نداد حتی پیام تشکر به خاطر یادگاریا. اگه بده دیگه جوابش رانمی دم نه به خاطر این که ازش متنفرشدم نه به خاطر اینکه یکمی ا زاین که فکر نکنه بدجوری کشته مردش شدم ، اما اگه پیام بده یکمی از عذاب وجدان راحت میشم و آرومتر میشم .
میدونید فکر میکنید کارم اشتباه بوده که بهش یادگاری دادم ، آخه این قرار خودش بوداماخودش را زد به فراموشی .
کاشکی بهش نداده بودم وای دیونه شدم از بستگی روی این موضوع فکر کردم که کاشکی کاشکی ....
به خودم تلقین میکنم تا 5سال دیگه اصلا این موضوع دیگه برام مهم نیست وبه این لحظه میخندم اما دوباره لحظه ی الان به یادم میاد و کاری که در زمان حال کرده ام . اما میدونم عاقلانه است که الان هیچ حرکتی انجام ندم چون شاید دوباره یک اشتباه دیگه رخ بده وبدتربشه .:303:
راستی دیشب برای تمومتون دعا کردم وبه یادتون بودم .:323:
به نظر من هیچ پیامی نده. تو این شرایط بهترین کار سکوته. اگر بیشتر کشش بدی بیشتر به طرفت می فهمونی کع عاشقش بودی.
البته ناراحت اصلا نباش. بذار هر چی می خواد فکر کنه. من اون وقتها وقتی این سوتی ها رو می دادم می رفتم برای خواهرم تعریف می کردم و کلی با هم می خندیدیم. :311:
البته بهت حق می دم بالاخره تو ذهنت یک تصوراتی ساختی که عکسش شد و احساس خورد شدنت به خاطر اینه. وگرنه اگر در کل و از دید اون اقا نگاه کنی خیلی هم قضیه ضایع نبوده. یعنی اون از تصورات شما خبر نداشته.
سلام به همه ی دوستان.
دلجوجان نوشته ای که :البته ناراحت اصلا نباش. بذار هر چی می خواد فکر کنه. من اون وقتها وقتی این سوتی ها رو می دادم می رفتم برای خواهرم تعریف می کردم و کلی با هم می خندیدیم.
می دونی شما یک مرد بودی امامن یک زنم ، اصلا برام خنده دار نیست حالا میگه آهان کسی که ادعای سرسنگینی میکرده حالا لو رفت . میدونی تازه فهمیدم چراتوی دین اسلام میگند مردها برندخواستگاری ، چون ما زنها قدرت و ظرفیت منفی شنیدن رانداریم وزود داغون میشیم . امامردها بعداز یک مدت فراموش میکنند.
البته بهت حق می دم بالاخره تو ذهنت یک تصوراتی ساختی که عکسش شد و احساس خورد شدنت به خاطر اینه. وگرنه اگر در کل و از دید اون اقا نگاه کنی خیلی هم قضیه ضایع نبوده. یعنی اون از تصورات شما خبر نداشته.
میدونی خوب که پیامم را که اشتباهی براش فرستادم میخونم میبینم سوتی پیامم هم کم نبوده میدونی من مشخصات اون را نوشتم که پهلوی کیا نشسته اما اسمش را عوض کرده بودم و برای این که جایی لونره همیشه بااسم یک دختر مشخصش کرده بودم یعنی رمزی بود بین من و خواهرم ، حالا فکر ش را بکن من اسم یک دختر را نوشتم که کنار .... نشسته ، دیدم وقتی زنگ زدم عذرخواهی کنم ، گفت : خوب حالا جای این خانم کجاست؟ و کجا دیدیش ، اما حواسم نبود فکر کردم خودش را داره میگه ، میدونی فکر مکنه من یک دختر بدجنسیم که دوستام هم با دیگران در ارتباط هستند . پیامم معنای زشتی نداره دراصل یک گزارشه ، اما اگه اسم یک دختر اولش بگذاری ، خیلی معنا ومفهوم بدی پیدا میکنه ، اون نفهمیده منظور من اون بوده ، فکرکرده من دارم درباره ی دوستم صحبت میکنم ، البته اینرا هم بگم اون بعدا لباسش را عوض کرده بود حالا یا واقعا نفهمیده منظور خودشه یا اینکه فهمیده و لباسش را عوض کرده ، به هر صورت می دونم که برداشت خوبی نداشته ، چون در غیراین صورت بود حداقل یک پیام تشکر میفرستاد . عصری تو فکر بودم وبد جوری بهم ریخته بودم گفتم چرا همه ی این اتفاقات عجیب توی یک روز افتاد ودقیقا این روز ؟؟!
خواهرم میگه حکمتی توی کاربوده که تو نمیفهمی ، خدا خودش بهتراز ما بنده ها میفهمه .
نمیدونم ، فقط میدونم خدا بنده هاشو دوست داره و تنها نمیگذاره ، واینراهم میدونم که اگه یک خطایی بکنم خیلی زود ادب میشم و نتیجه اش را میبینم ، شاید داشتم توی مسیری میرفتم که اشتباه بوده ، شاید هم داشتم ریا میکردم و خودم راخوب نشون میدادم ، به هرحال یکسال خوب بودن و عاقل نشون دادن ، آخرکار خراب شدن و ضایع شدن اونم بدجورش خیلی بد بود .چندسال پیش ارشد مجاز شدم و اونم با رتبه ی دورقمی ، همه گفتند قبولی اونم توی یکی از دانشگاههای عالی کشور ، نگهان توی انتخاب رشته ام اشتباهی شد وقبول نشدم ، دوباره پیام اومده بود که من چون مجاز شدم میتونم توی یکی از دانشگاههای دیگه ادامه تحصیل بدم جالبه کسی که باید پیام را میاورد اتقاقی براش افتاد نتونست پیام رابرسونه ، داغون شده بودم وبه خدا اعتراض میکردم ، همه میگفتند حکمتی توی کاره ، ولی من اعتراض میکردم ومیگفتم هیج حکمتی نیست، اما یک ماه بعدش امتحان استخدامی گذاشتندومن با رتبه ی عالی کی رقمی قبول شدم وسرکاررفتم فهمیدم اگه ارشد را رفته بودم نتونسته بودم استخدامی را شرکت کنم و شغلم را ازدست میدادم ، وحکمتش رافهمیدم ، امیدوارم این یکی هم همینطور باشه و بتونم حکمتش رابفهمم وگرنه از ذهنم بیرون نمیره . بگذریم ، فکر کنم یکمی زیادی داشتم غرق در عشق زمینی میشدم و خدا را فراموش میکردم . :316:
به خواهرم میگم اگه پیام داد بهش بگم منظورمن یک دختر نبوده واین اسم یک رمز بوده ، خواهرم میگه اینجوری هم تازه دوباره میگه به به پس روی همه اسم میگذاشته ، قاطی کردم . بهش بگم اسمه رمز بوده میفهمه که منظور خودش بوده و من درباره ی اون نوشتم ، نگم هم میگه عجب دختریه باکیا دوسته که با مردها در ارتباطند . خداییش عجب چیزی شده ، یکمی خنده ام میگیره یکمی توی موضوع موندم :303::303:
فعلا که کاری نمیکنم تا بیینم اون چکار میکنه ، ولی بدسوتی شده ، هرچی میام درستش کنم میبینم انگاری بدترمیشه .:311::303:
اینم یک درس عبرتی شد که اینقدر با تلفنم بازی نکنم وتوی انجام دادن کارها هم عجله نکنم.:305:
اسمان
خواهر عزیزم
هزار بار گفتم بازم میگم اینقدر خودتو اذیت نکن
مگه ما چقدر عمر میکنیم که بخوایم نصف بیشترشو با توهم اینکه دیگران راجع به ما چی فکر میکنن سپری کنیم
همونطور که گفتم تو قدر خودتو نمیدونی !
فراموشش کن و تا خواستی دوباره به سوتی که دادی وسعید فکر کنی سریع خودتو مشغول یه کار دیگه کن
چون اگه باز بهش فکر کنی بصورت ناخوداگاه توی رفتار و گفتارت اون فکرا و اون حس ها ظاهر میشه
نمیتونی جلوشو بگیری
افکار ادم تبدیل به رفتار و گفتارش میشن
پس فراموشش کننننننننننننننننننن:72:
از خانوم دلجو دلتنگ هم به خاطر راهنمایی خوبشون ممنونم
سلام ، خارپشت جون . اتفاقا همین فکر را درسردارم . البته یه اتفاقی افتاد که فهمیدم سعید هم اصلا روی این موضوع حساس نشده ، خوشحال شدم اما واقعا تصمیم گرفتم که دیگه روی موضوع و افکار قبلی خودم تجدیدنظرکنم ، وتصمیم دومم اینه که دیگه زیاد پیام ندهم وموقع هرکاری یکمی بیشتر حوصله و صبرداشته باشم جواب پیام ندهم بهتر از سریع جواب دادن و بعدش اعصاب خردیه . دوباره تصمیم گرفتم برگردم به سراغ کتابهام وشروع کنم به خوندن میخوام تمرکزم را ببرم روی ادامه تحصیل .
خارپشت جان شما واقعا مثل یک برادر برای من برادری کردی واقعا ازتون متشکرم .
امیدوارم بتونم خیلی خوب از تمام راهنماییهایتون استفاده کنم و....
یه دنیا تشکر .:72::72:
الان خیلی راحت تر شدم وبه قول خودت دنیا ارزش این همه متمرکز شدن روی یک موضوع را نداره درصورتی که طرف مقابلت اصلا این چیزها براش مهم نیست اصلا دنبال زندگی خودشه و من اینجا .....:311::
دلجوجان من فکر کردم شما ا زگروه آقایون هستیدشرمنده :311:
ودر آخر خارپشت جان یه دنیا گلهای رز قرمز تقدیم به شما که آنقدر مهربان هستید.:43::43::72::
سلام
نقل قول:
احمد علی من دیگه نظری روی سعید ندارم یعنی با همون یک قرار تا آخر خط را رفتم تموم شد .
خيلي خوبه
عاليه
من فقط مي خواستم سبك تر بشي
حالا خدا رو شكر ميكنم كه راحت تر شدي
اميدوارم توي اهداف جديدت موفق باشي
پ.ن : خوبه كه وقتي پستي مثل پست من مفيد نيست، تشكري نكنيم
اينجوري يه كمكي به نويسنده ميشه كه بدونه كه اشكالي در كارش وجود داره
سلام ، بچه ها خوبید ؟ یه سوال داشتم موقعی که میخواهیم وارد تاپیک ها بشیم 5ستاره جلوی تمام تاپیکها هست که همه ستاره ها بدون رنگ است اما چرا ستاره های تاپیک من زرداست ؟ دلیل خاصی داره ؟ یعنی چی ؟