RE: مشکل با مادرم درمورد ارتباط با نامزدم(خواهش میکنم کمک کنید )
shirin shahini عزیز
دوستمون بهشت تذکر به جایی دادن بهتره در این مورد که ایا ثبت حین عقد ضمانت اجرایی دارد یا نه با یک وکیل مشورت کنی،شاید واقعا ضمانت احرایی نداشته باشه،که اگه اینطوری باشه بی خودی روی این مو ضوع وقت و انرژی نگذاری.
به خاطر رقم مهریه تبریک می گم.
چرا به ایشون حق نمی دی؟هم مهریه هم حق طلاق هم حق حضانت، یعنی ایشون نباید به بچه اش حق و حسی داشته باشه؟
بهتره با مشورت وکیل چیزی رو اضافه کنی به این مظمون که مرد حقی نداره حضانت رو کاملا برعهده بگیره.یعنی 6 ماه بچه پیش شما 6ماه پیش اون.خلاصه فقط حق بیشتری از شما نداشته باشه نه اینکه حق شما بیشتر باشه.بنظر منطقی میاد چرا باید قبول نکنن؟
من نمی دونم نامزدی شما که هنوز رسمی نیست شاید این کلمه خیلی مناسب نباشه.بستگی داره از نظر خانواده ی شما چقدر این قضیه رسمیه و ایشون رو چقدر به رسمیت می شناسن؟ممکنه مادر شما با شرایط پیش اومده بگه چه همه چیز رو جدی گرفته و زود پسر خاله می شه!
دوست عزیز،بهشت
خوب شاید مرد واقعا مرد بود ولی زن ادم نبود و مهریه رو نبخشید اونوقت مرد بیچاره از کجا مهریه رو بیاره.همیشه هم مدها نیستن که اذیت می کنن بسیاری از اوقات خانومها هم این کارو می کنن.وقتی کار به دعوا و لج و لج بازی برسه دیگه هر طرف هر کاری که از دستش در جهت اذیت کردن طرف مقابلش بیاد انجام می ده.
منم مهریه ی کم رو اصلا به صلاح نمی دونم یک مقدار معقول مثلا همین مقداری که hirin shahini در نظر گرفتن مناسبه البته جا داره یکم بیشتر هم باشه
در این زمونه هم مرده بی وفا شدن هم زنها در همین دورو اطاف خودم بی وفایی هایی از دو جنس رو می بینم.مردهایی که به زنهاشون خیانت کردن و زنهایی که به شوهرانشون خیانت کردن!
بنظرم حق طالق رو دو طرف باید داشته باشن همینطور حضانت رو.
راستش در حال حاضر بزرگترین مشکل من اینکه مادرم به هیچ وجه حاضر نیست منو ببخشه..........نمیدونم تا کی این وضع ادامه دارد ، چون به خاطر همین موضوع لج کرده و این شرط ها را گذاشته من باید سعی کنم دلش را بدست بیارم اما هر چی حرف میزنم فایده نداره ، واقعا نمیدونم دیگه به مادرم چی بگم ؟ آخه چقدر دیگه بگم تا منو ببخشه ؟ یعنی تا این حد لازمه ؟ به نظرم خیلی داره این موضوع را بزرگ میکنه ؟
راستش من نظرات دیگران رو نخوندم، اگر تکراری می گم عذر می خوام.
من جای شما بودم برای مادرم یه دسته گل می خریدم و به همه کلمات قشنگی که بلد بودم از ش عذرخواهی می کردم و می گفتم که حق با او هست و این اشتنباهی هست که کردم. خلاصه خوشگل به غلط کردن مب افتادم تا از دلش دربیاد.
البته حق داره الان از دوست پسرت ترسیده. بزرگتره و چیزایی دیده و تجربه کرده که من و شما نکردیم عزیزم
ممنون از پاسختون ........تمام اینکارها را انجام دادم اما فایده نداره .........اصلا توجه نکرده برای همین میگم به نظرم مادرم خیلی داره اذیت میکنه و انگار مخصوصا می خواهد همه چی را بهم بزنه
دوست عزیز
چرا انقدر عجله داری خم رنگرزی که نیست هم خودت و هم مادرت احتیاج به زمان دارین !
شما که انقدر صبر کردی یکم هم به خاطر این موضوع صبر کن.
البته به نظر من هم مادرت بدش نمیاد این قضیه بهم بخوره
فکر می کنم خیلی به خانوادت وابسته ایی درسته؟
می تونم بپرسم تحصیلات مادرت چیه؟
شما مطمئن هستید مادرتون مشکل یا ایراد دیگه ای در نامزدتون نمی بینه؟
آخه این همه اصرارشون به قول شما برای به هم زدن ازدواج دخترشون طبیعی نیست. به هر حال هیچ مادری دوست نداره از دخترش دور بشه یا جدا بشه، اما از طرف دیگه این را هم می دونه که بالاخره دخترش روزی باید ازدواج کنه. فکر می کنید دلیل مادرتون برای این کار چی هست؟
در مورد پیشنهاد دوستمون تماس که می گن بچه شش ماه با مادر باشه، شش ماه با پدر ...
اصلا به اون بچه ی بینوا فکر کردید؟ گناهش چیه که باید این طوری اذیت بشه؟
حرفتون در مورد مهریه هم درسته. متاسفانه در هر دو جنس این موارد دیده می شه.
lدر پاسخ دوستمون تماس: نه اتفاقا مادرم همیشه میگه تو خیلی دوست داری مستقل بشی و واقعا هم همین طور بوده حتی خیلی دوست داشتم شهرستان درس بخونم که همین طور هم شد ..من همیشه از امستقل بودن خوشم میومد و شاید یکی از دلایلی که در این سن بر عکس خیلی از دختران همسن و سال خودم که ترس از تشکیل زندگی و یا اداره ی زندگی را دارن من اصلا از این موضوع واهمه ندارم و نداشتم ، همین مورد بود.
اما به خانواده اهمیت زیادی میدم و اینکه حتما حتما بهشون توجه کنم و اصلا ناراحتشون نکنم در واقع شاید این موضوع باعث شده که شما فکر کنید من به خانواده وابسته ام .
مادر من فرهنگی هستن بازنشست .
نه بهشت مادر من اگر ایرادی در نامزدم میدید که واقعا اساسی بود و مهم امکان نداشت اجازه بده تا با خانواده اش بیاد صحبت کنه ، به نظرم می خواهد این ازدواج را با گذاشتن شرط های مختلف بهم بزنه ولی نامزدم دیروز دوباره گفت من تمام شرط ها را قبول میکنم اما اینو بدون که پام را خونه خانواده ات نمیزارم . البته میدونم هیچ وقت اینکار را نمیکنه . ولی خب از طرفی به این فکر میکنم که چطور شرایطی را ایجاد کنم که خانواده ام از این شروط بگذرند .
اما مادرم به من میگه چون این اتفاق افتاده من دعا میکنم که این وصلت سر نگیره !!! من واقعا نمیفهمم مگه چی شده ؟ واقعا این موضوع منطقیه ؟ سر همچنین موضوع بیخودی بخواهد این اتفاق بیفته ؟؟
گاهی اوقات میگم چقدر ما خانواده های ایرانی تعصبات بیجا و بی خودی داریم . که فقط باعث اذیت کردن خودمون میشیم و دیگران.
در رابطه با حق حضانت بله من هم خواستم بگم وای به حال اون بچه ای که شش ماه شش ماه بخواهد بین پدر و مادرش بچرخه .
نقل قول:
در ضمن در مورد این حقوق ( حق طلاق و حضانت فرزند و ... ) من شنیده ام ( مطمعن نیستم ) که ضمانت اجرایی ندارند و در عمل وقتی کار به آنجا بکشد قانونی نیست و اجرا نمی شود.
آقای اریکس وقتی می رید عروسی فقط بخش ګیلی ګیلی و به قول خودتون شیرینی وصال را می بینید. پشت پرده و قسمت اصلیش همین هاست. به هر حال ازدواج هم خواهی نخواهی یک قرارداد است که طرفین باید دقیق حق و حقوق و درخواست هاشون را بګن که در موقع لزوم مشخص باشه. این سکه یه روی دیګه هم داره که متاسفانه خیلی شیرین نیست.
:) بهشت عزیز من که عرض کردم با موبایل ارسال کردم و ارسالم نصفه ماند.در ادامه گفته بودم که با اینکه ایشان حقوق معنوی را گرفته اند این درست نیست که از حقوق مادی خود بگذرند.البته مهریه در کنار حق طلاق کمی بی انصافی است که من یک راهکار طولانی برای این موضوع به خانم پیشنهاد داده بودم.منتها از بدشانسی موبایل قاطی کرد و ارسال رو نصفه فرستاد.الان شرایط نوشتن دوباره مطلب را ندارم.فقط همین که من هم موافقم ایشان حق مادی هم بگیرند ، حالا به صورت مهریه یا ...
ارادتمند
:72::72::72:
یعنی از نظر شما همین حق و حقوق ها امکان داره کلا قضیه را منتفی کنه ؟
ولی نامزد من قبول میکنه شاید در اینده تاثیر منفی در ذهنش بزاره اما من خودم فکر میکنم میتونم از این وقایع پیشگیری کنم .
علت این همه خوش بینی شما به نامزدتان و بدبینی مادرتان به ایشان چیست؟
یک جای کار غیرطبیعی است.
ګویا مادرتون قبل از این ماجرا هم دل خوشی از ایشان نداشتند و این ماجرا شد بهانه ای برایشان.