RE: شوهر من با چند تا دختر رابطه داره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
:)
بی دل عزیز کاشکی پیام های خصوصی تان پر نبود تا می توانستم این بحث را در پیام با شما دنبال کنم تا تاپیک اینقدر منحرف نشود.به هر حال که نشد.
پیام خصوصی بنده پر نیست، بلکه از بیخ مسدوده برای اینکه بنده کمرنگم.
خب به نظر می رسد این طور نمی شود به نتیجه رسید.احتمالا دلیلش این باشد که مرجع واحد برای بحث نداریم.یعنی من از یک چیز هایی برای اثبات گفته هایم استفاده می کنم که شما آن ها را قبول ندارید و به عکس.
نخیر برادر من! علم تحقیق الان در دنیا یکی است. مرجع واحد داریم. اما حضرتعالی جسارتا اطلاعات کافی در این زمینه ندارید. بنده توصیه میکنم چند تا کتاب در مورد تحقیق در زمینه علوم انسانی مطالعه بقرمایید. رشته تون عمران بود نه؟
به نظر می آید که حتی خدا و کتابش را هم نمی توان مرجع قرار داد.چرا که فرمودید :
نقل قول:
بنده هم تو کار خدا موندم.
یک بنده خدایی دهانش را باز کرد گفت: "لا اله..." فورا بهش گیر دادند که ای بابا شما میگید: "خدا نیست!" شما کافری! گفت: بابا! بذارید "الا الله" اش رو هم بگم بعد! من کجا گفتم خدا و کتاب خدا را نمیتوان مبنا قرار داد؟ اتفاقا من بر اساس کتاب خدا به عنوان یکی از مهمترین رفرنس هام گفتم مردها پولی گامی هستند ماهیتا. منتها واقعا نمیدونم چرا اگر مردها این حق را دارند، زن نمیتواند به راحتی بپذیرد و تحمل کند.
آریکس خان! بنده علم لدنی ندارم. از روی معده بحث کنم که نخیر زنان هم باید بپذیرند به این دلیل به آن دلیل، بعد میایید بحثهای دیگر را پیش میکشید.
ما در این بحث های استقرا و استنتاج یک چیزی هم داریم به نام " سفسطه" و " مغلطه"! یعنی دقیقا همین نتیجه ای که شما از پاسخ بنده به بهشت گرفتید.
من هم برام سخته که بپذیرم مرد میتونه بایو گامی یا پولیگامی باشه ولی من هنوز نفهمیدم که اگه خدا این اختیار را به مرد داده چرا برخی زنان تحمل میکنند برخی اصلا تو کتشون هم نمیره. راستش من هم قلقلکم میاد که فکر کنم همسر من با زن دیگری رابطه داشته باشد. اما میدانم که به عنوان بنده خدا لطفا لفظ "بنده" را دقت کنید، حق دخالت در کار خدا رو ندارم.
ولی! به عنوان یک زن میتونم از همه تکنیک های خدادادی و اکتسابی ام استفاده کنم که نذارم همسرم غیر از من جذب زن دیگری بشه. اینو دیگه خدا جلوشو نگرفته.
پس تنها راهی که می ماند گیر دادن به روش کسب تجربه ی شماست:) (شوخی)
برویم از اول :
شما فرمودید طبق تجربه ای که دارید اکثر آقایان بالقوه و یا بالفعل خیانت کارند.همان طور خودتان فرمودید که :
نقل قول:
اما شما اگر بری و بخواهی از طریق survey بفهمی که چند نفر از مردان ایرانی دو همسره یا خائن به همسر هستند، و یا چرا خیانت میکنند ( درونی تر) عمرا بتونی اطلاعات بدست بیاری. بلکه یا باید اعتماد تک تک مردان را بدست بیاری یا خبر از تو دل خانوادهشون داشته باشی که گاهی حتی خانواده هم خبر ندارند. یا بطور نفوذی بری توی جمع هایی که همین مردها راجع به موضوعاتشان حرف میزنند تازه اینطوری مگه کلش چقدر آدم را میتونی بهشون دسترسی پیدا کنی
خب شما چطور به درون فکر آقایان نفوذ کرده اید و به این تجربه دست یافته اید؟
یعنی دقیقا منظورم این است که چطور فهمیده اید که آقایانی که خیانت نمی کنند ، آرزوی خیانت را در سر می پرورانند؟
در حقیقت برای کسب این تجربه شما باید می توانستید آرزو های آقایان را بخوانید چون طبق گفته ی خودتان آقایان هیچ موقع نمی آیند و خودشان را لو دهند.پس شما چطور موفق شدید آرزو ها و ذهن آقایان را بخوانید؟
شما ببینید در همین تالار اگر مردی بیاید بگوید من همسر دیگری اختیار کرده ام یا میخواهم اختیار کنم، همه میریزند روی سر این بنده خدا هر چی درشته نثارش میکنند. یا مثلا یک زنی بگه من میخوام همسر دوم مردی بشم یا همسر دوم مردی هستم، یهو غضب و نفرین و نصیحتهای کسانی که این خانوم را هووی بالقوه خود میبینند از در و دیوار بر سر این بنده خدا میریزه.
طوری که حتی در این محیط مجازی هم کسی جرات نداره از این شکر ها بخوره.
اما شما فکر کن اگر محیط امنی ایجاد بشه یا طوری شما رفتار کنی که دیگران به شما اطمینان کنند که به راحتی واقعیتهاشون یا افکارشون رو در اختیار شما بذارند، و یا دوستان نزدیکشون یا زنانشون به شما بگن. یک عده از اونها خبر بقیه رو هم بیارن بعد شما ته و توی قضیه را از خودشان یا نزدیکانشان در بیاوری و... این یه جورایی هم به مشاهده نزدیکه هم به Snow ball sampling یعنی یکی یکی این سوژه ها جمع میشن آخر سر می بینی یک عالمه آدم تحت مطالعه داری که میشه همون جامعه آماری!
حالا چطور بنده این کار را کردم، بنده شگردم را لو نمیدم.:311:
میدونی محققین زبلی که میخوان برن گانگسترهای خطرناک و باندهای تبه کار رو تحت مطالعه قرار بدن چیکار میکنن؟
میرن بصورت نفوذی داخلشون. یعنی اینها هم عین خودشون میشن و حتی ممکنه در گذشته از خودشون بوده باشن یا دوستی یا رابطی کسی بالاخره بینشون راه پیدا میکنن. و مجبورن مدتها با اینها عین تبه کارها زندگی کنن. چون اگر کوچکترین خطایی کنن، به قول اون دوستمون: لا قربطا!! :311:
این تحقیق یک نوعی از تحقیق به نام تحقیق اگر اشتباه نکنم فارسیش بشه: قوم شناسانه
یا ethnography و البته این فوق العاده وقت گیره گاهی ممکنه چند سال طول بکشه.
بنده هم چند سالیست که مردان محترم را گرفته ام زیر ذره بین مشاهدات خودم که بازهم میگم ادعای علمی بودن هم ندارم. چون من دنبال پیدا کردن نیستم بلکه خود اطلاعات هورتی تشریف میاورند برای بنده!
به هر حال در خیلی مواقع حتی همسر آقا هم تا سال ها از خیانت آقا مطلع نمی شود.شما چطور به این راحتی به ذهن آقایان نفوذ کرده اید؟
همسر آقا اطلاع نداشته باشه. شما اگر بری بیرون یه کار خلافی با دوستت انجام بدی بعد بری برای دو تا دوست دیگه ات هم تعریف کنی، بعدها با نامزدت هم در میون بذاری و شاید یه روز به روانشناست هم بگی، و... لزوما قرار نیست مادر پدرت هم بویی از جریان ببرند.
از زاویه ای دیگر :
اصلا دست آقای جورج هربرت مید و رفقاش درد نکند که اومدن و ما رو ضایع کردند و علم رو متحول کردند.خدا پدرشان را بیامرزد.صلوات:103::)
امروزه جرج هربرت خودش دیگه گمه اونقدر این تحقیق توسعه پیدا کرده و طرفدار داره. کجایی که ببینی میکسد متد اینروزها چه غوغایی به پا کرده.
سوال اینجاست که حالا اگر خانم بی دل و مثلا خانم ایکس به این آقای جورجی مراجعه کنند و بی دل عزیز بفرمایند که : "
آقایان اکثرا خیانت کار" و خانم ایکس هم بگوید "
آقایان اکثرا پایبند به ارزش ها" هستند ، تکلیف این "علم انسانی" بدبخت اینجا چه می شود و باید کدامیک را در این زمینه درج کند؟بالاخره یا باید بنویسد آقایان خیانت کارند و یا بنویسد آقایان پایبندند؟
نخیر! خیلی که علاقمند باشید و دلتان بخواهد ته و توی قضیه را در بیاورید، میروید از راه درستش تحقیق میکنید.
جفتش که نمی شود!
چرا نمیشود؟ برو یه سرچی توی گوگل اسکالر بکن ببین چقدر مقاله راجع به یه موضوع واحد میاد بیرون که یکی در مدحش گفته و دیگری در ضدش. همشون هم داعیه پژوهشی بودن دارند.
دنیا پر شده از چیزهایی که شاید برای من و شما هضمش راحت نباشد. چند سال پیش شبکه cnn طایفه ای را در هند نشان میداد که زنها دو شوهر یا بیشتر داشتند. و عمده این شوهران هم با هم برادر بودند. و همه در یک خانه زندگی میکردند. و میگفتند که خیلی هم راضی اند. شاید در اینترنت یا جایی بتوانید پیدا کنید. اونقدر چندشم شده بود که تا چند ساعتی به کل پرخاشگر شده بودم! بیخودی داد میزدم!
از هموسکشوال ها و ... هم که بی اطلاع نیستید. و خیلی عجایب و غرایب دیگه.
اون دوستمون میگفت حضرت علی چند همسری را محکوم کرده اند.
بنده فرمایشاتی از حضرتعلی خوانده ام در باب دفاع از آن!
حالاا آریکس تو را سر جدت نیای بگی بی دل شیعه و علم حدیث را کلا برد زیر سوال!
جای تسوکه خالیه با اون بحث نیم کره های مغز در مردان:311:
فکر کنم شما هم یکی از این نیمکره ها را عذرش رو خواستی!:311:
شاد باشید
:72:
شما بیشتر:323:
حق با شماست.هر کسی ممکنه اشتباه کند.شاید هم من اشتباه کنم
:72:
چند سال پیش شبکه cnn طایفه ای را در هند نشان میداد که زنها دو شوهر یا بیشتر داشتند. و عمده این شوهران هم با هم برادر بودند. و همه در یک خانه زندگی میکردند.
اونقدر چندشم شده بود که تا چند ساعتی به کل پرخاشگر شده بودم! بیخودی داد میزدم!
چرا چندشتون شده بود؟
زنها هم دوست دارند مثل مردها چند همسری باشند. شاید اصلا در ذاتمان است و از بس زدند تو سرمان یادمان رفته!!
چرا از چند همسری آقایون دفاع می کنید اما در مورد خانمها می شه چندش؟؟
من جامعه شناسی نخوندم و از این حرفها و استدلالهای شما هم سر درنمی آرم. اما این را می دونم که همانطور که یک زمانی در یک قبایلی چند زنی باب بوده، در مواردی هم چند شوهری باب بوده. این که نشد دلیل که آقایون مجوز چند همسری بگیرند.
اتفاقا برعکس من احساس می کنم شما دارید سفسطه و مغلطه می کنید نه آقای اریکس. حالا آقای اریکس محترمانه کشیدند کنار و من نشسته بودم ببینم چی می شه. اما طاقت نیاوردم که نگم.
ولی! به عنوان یک زن میتونم از همه تکنیک های خدادادی و اکتسابی ام استفاده کنم که نذارم همسرم غیر از من جذب زن دیگری بشه. اینو دیگه خدا جلوشو نگرفته.
چرا می خواهی جلوی استفاده از نعمت و توانایی و حقی که خدا بهش داده را بگیری؟
از همون مدل نمونه گیری و تحقیق خودتون، من هم انجام دادم و تا حالا زنی را ندیدم که بگه راضی است همسرش زن دیگری بگیره.
شما که از این رفتار در آقایون دفاع می کنید و دنبال تئوری و نظریه براش می گردید، حاضرید همسرتون با دو تا خانوم دیگه هم ازدواج کنه؟
تالار برعکس شده. آقایون باید از حقوق خانمها دفاع کنند، خانمها خودشون تبلیغ چند همسری می کنند!!!!!!!!
آقای آریکس واقعا من از ته دلم آرزو میکنم که اشتباه کرده باشم. و امیدوارم دنیا به همون زیبایی باشه که شما می بینید. حد اقل شما کمتر رنج می بینید چون دید بهتری نسبت به اطرافتون دارید.
موفق باشید.
............................................
و اما بهشت جان!
کاملا مشخصه که نخونده و صرفا از روی احساس جواب میدی! جمله دومی را که از بنده با رنگ بنفش نقل قول کردی یکبار دیگه تو کانتکست خودش بخون بعد ببین جبهه گیریت درسته یا نه!
جمله بنده کاملترش این بود:
راستش من هم قلقلکم میاد که فکر کنم همسر من با زن دیگری رابطه داشته باشد. ...
ضمنا همواره این طور بوده که کسی که یک درد جامعه را بولد میکنه و نشان میده، تمام تیرها بسوی همون شخص نشانه میره. بدون اینکه به اصل درد و علتش توجه بشه.
کجای حرفهای من در تمام این چند پست حاکی از این بود که بنده موافق چند همسری آقایون هستم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
چند سال پیش شبکه cnn طایفه ای را در هند نشان میداد که زنها دو شوهر یا بیشتر داشتند. و عمده این شوهران هم با هم برادر بودند. و همه در یک خانه زندگی میکردند.
اونقدر چندشم شده بود که تا چند ساعتی به کل پرخاشگر شده بودم! بیخودی داد میزدم!
چرا چندشتون شده بود؟
زنها هم دوست دارند مثل مردها چند همسری باشند. شاید اصلا در ذاتمان است و از بس زدند تو سرمان یادمان رفته!!
چرا از چند همسری آقایون دفاع می کنید اما در مورد خانمها می شه چندش؟؟
چندشم شده بود چون تصور اینکه یک زن همواره بین چند تا مرد دست به دست بشود حالم را به شدت بهم میزد. و اینرا نه نشانه حق و حقوق زن و نه هیچ امتیازی برای خودم به عنوان یک زن میدانم که بخواهم برایش بجنگم.
به هر حال بهشت جان بنده علاقه ای به ادامه این بحث ندارم. و ترجیح میدهم این پست بیشتر از این به حاشیه نرود.
چندشم شده بود چون تصور اینکه یک زن همواره بین چند تا مرد دست به دست بشود حالم را به شدت بهم میزد. و اینرا نه نشانه حق و حقوق زن و نه هیچ امتیازی برای خودم به عنوان یک زن میدانم که بخواهم برایش بجنگم.
اما یک مرد می تونه بین چند زن دست به دست بشه!
این هم اگه درست بهش نگاه کنی به اندازه ی همون چندش آوره. فقط پذیرفتیش. اگر در مورد خانمها هم به خودت بقبولونی، می شه. اونوقت دیگه چندشت هم نمی شه. همانطور که خانمهای اون قبیله پذیرفته اند.
من نگفتم حق من این است که چند شوهر داشته باشم، گفتم حق من این است که شوهرم فقط یک زن داشته باشد.
نقل قول:
حد اقل شما کمتر رنج می بینید چون دید بهتری نسبت به اطرافتون دارید.
:104::104::104:
کاملا حق با شماست
تالار گفتگوی همدردی:کد قصار تصادفی برای نمایش در وبلاگ و سایت شما
بدترين و خطرناکترين کلمات اينست: همه اين جورند