RE: با دوستی بدون ازدواج چکار کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayeh44
نمیدونم تایپیک من خوندین یا نه؟
من میخوام تجربه خودم بگم,چند ماه بعد از اینکه باهاش اشنا شدم گفت رفته دکتر و دکتر گفته سرطان داره،اون موقع دوسش داشتم اما عاشق نبودم،توی تایپیکم گفتم که همش دروغ بود.
وقتی گفت سرطان داره،چون از قبل گفته بود تنهاس با خانوادش مشکل داره دلم نیومد تنهاش بذارم،یادمه گریه میکردم با خودم فک میکردم که تنهاش نمیذارم اگه خوب شد که باهم میمونیم،اما اگه نشد لاقل عشق محبتمو ازش دریغ نمیکنم هر چند خودمم که شاید زندگیم ببازم.
درسته همش از طرف اون دروغ بود اما برای من 1 زندگی واقعی بود.نمیدونی تو اون یکسالی که دروغ گفت چی کشیدم،چشمم همه جا دنبالش بود،نگرانش بودم،اینقد گریه میکردم که دیگه چشمام به گریه عادت کرده بود و باد نمیکرد.باید بگم تو اون یکسال بود که من دیوانه وار عاشقش شدم.در حالیکه اگه از همون اول ازش جدا میشدم میتونستم ازش دل بکنم.تنها تذکرم بهتون اینه که هر روز که بگذره هر دوتون عاشقتر میشین.اگه میخواین جدا شین زودتر اینکارو کنین چون دیگه نمیتونین.عشق مثل 1مرداب هر بیشتر در اون فرو برید سختتر بیرون میاید.
البته باید این بگم من تنها از دید 1دختر اینارو گفتم بدون در نظر گرفتن شما،شمام حق دارید عاشق باشید،اگه امید دارید خوب شید صادقانه با هم بمونید میتونین عشق فوق العده زیبایی رو خلق کنید،من گرچه با اون عشق تباه شدم اما هنوزم خاطره اون یکسال برام مقدسترین چیزی که دارم،با اینکه شاید دیگه نتونم مثل اون موقع با تمتم وجودم زندگی کنم
دوست خوبم امروز 4 ساعت با هم حرف زدیم و عذاب کشیدیم بهش گفتم بیا جدا بشیم و اون گفت من باهات میمونم تا عمل کنی
گفتم من شاید نتونم عمل کنم و شاید تا آخر عمرم همینی باشم که الانم شایدم بدتر
خدا شاهده من یه بارم بهش برای ازدواج پیشنهادی نداشتم.
اما گفت نه نمیخام از هم جدا بشیم
گفت بذار روزگار خودش اینقدر بیرحم هست که مارو جدا کنه
من دیگه بهش از جدایی حرف نمیزنم چقدر عذابش بدم؟
چقدر دلشو بشکنم؟
بهش گفتم آیندتو خراب میکنی
گفت تو منو دیونه کردی از بس از آینده من حرف میزنی
گفت هر وقت خاستم ازدواج کنم بهت خبر میدم تا جدا بشیم.
امروز روز بدی بود تا یک قدمیه جدایی رفتیم ولی نتونستیم و نمیتونیم جدا بشیم
قلبم امروز خیلی درد گرفته
دیگه بهش مریضیامو نمیگم
گریه هامم نمیگم
هر چند از صدام میفهمه ولی انکار میکنم
منم باید مرد باشم دیگه سنگدلو بیرحم و محبت یه دختر مهربونو نبینم
گفت من فقط تورو دوست خودم میدونم نترس زندگیم خراب نمیشه.
من دیگه جراتشو ندارم از جدایی حرف بزنم اون تنها کسیه که منو همینجور که هستم با همه دردام قبولم کرده
تنها کسیه که محبتو جایگزین ترحم کرده
تنها کسیه که دوباره منو به زندگی امیدوار کرده
حالا بازم جدا بشم؟
نه من نمیتونم.اونم نمیتونه.میذاریم پای روزگار تا وقتی زندم دوسش دارم حتی اگه جدا هم بشیم
یعنی این دنیا محبت کردن منو اونو نمیتونه ببینه؟
اصلا شاید خدا دعاهامو جواب داده و این دختر نازو وارد زندگیم کرده تا بهم بفهمونه تا زندم باید زندگی کنم
من میدونم اگه ولش کنم دق میکنم.
من ازش جدا نمیشم
برام دعا کنید
خدا این محبتمونو یه سرانجام خوبو خوش واسش بذاره
من اونو نعمت میدونم هیچ وقتم راضی نمیشم که اشک بریزه
یا بخام ناراحتیو غمشو ببینم.
اگه یه روزی گذرت به این سایت افتاد بدون که من دوست دارم.:72::72::72::43::
این دوستی حداقل 6 ماه شناخت توش هست
6ماه جرو بحث
فقط قهر توش نیس چون قرارمون این بوده که
چون ما آدمیم باید حرف بزنیم برا مشکلاتمون نه قهر:305:
تا الانم سرش واسادیم.
خدا کمکم کنه:323::323::323::323::323:
اگه اخر اون عشقی که من داشتم اونجوری نبود تا اخر عمرم به پای این عشق با جون و دل میموندم،باورت نمیشه میپرستیدمش،بعضی اوقات احساس گناه میکردم چون کنار خدای خودم قرارش داده بودم،شما به اون درداتون و غصه هاتون نمیگید،اما اون با دردا و غصه های دروغش من میچزوند،با همه اون عذابا دوسش داشتم،هنوزم تمام وجودم لبریز اون عشق،اما دارم یادش از زنگیم دور میکنم،شما راه برای خوب شدن دارید،در حالیکه اون گفت نداره،اما من با تمام وجودم به پاش موندم.
میخوام 1توصیه بهت بکنم،اگه میدونی باید جدا شی حرفش نزن عمل کن با حرف فقط کشش میدی وعذاب میکشین من نمیدونم تو چی میکشی وقتی میگی جدا شین اما میدونم 1 دختر چی میکشه، اگرم نمیخواین جدا شین که بازم نباید حرفش بزنین.
در ضمن گفتین 6ماه شناخت،6ماه زمان طولانی نیس،در ضمن به اینم فکر کنین که اون دختر خیلی جوونه وبیش از شما تحت تاثیر احساسات شما عاقل ترین بشینید فقط و فقط یکبار تصمیم بگیرید و عمل کنید،براتون ارزوی بهترین هارو دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayeh44
اگه اخر اون عشقی که من داشتم اونجوری نبود تا اخر عمرم به پای این عشق با جون و دل میموندم،باورت نمیشه میپرستیدمش،بعضی اوقات احساس گناه میکردم چون کنار خدای خودم قرارش داده بودم،شما به اون درداتون و غصه هاتون نمیگید،اما اون با دردا و غصه های دروغش من میچزوند،با همه اون عذابا دوسش داشتم،هنوزم تمام وجودم لبریز اون عشق،اما دارم یادش از زنگیم دور میکنم،شما راه برای خوب شدن دارید،در حالیکه اون گفت نداره،اما من با تمام وجودم به پاش موندم.
میخوام 1توصیه بهت بکنم،اگه میدونی باید جدا شی حرفش نزن عمل کن با حرف فقط کشش میدی وعذاب میکشین من نمیدونم تو چی میکشی وقتی میگی جدا شین اما میدونم 1 دختر چی میکشه، اگرم نمیخواین جدا شین که بازم نباید حرفش بزنین.
در ضمن گفتین 6ماه شناخت،6ماه زمان طولانی نیس،در ضمن به اینم فکر کنین که اون دختر خیلی جوونه وبیش از شما تحت تاثیر احساسات شما عاقل ترین بشینید فقط و فقط یکبار تصمیم بگیرید و عمل کنید،براتون ارزوی بهترین هارو دارم
نمیدونم در مورد من چی فکر میکنی
ولی همینقدر بگم که من دارم باهاش زندگی میکنم دیروز چنان قلب دردی گرفتم که نگو
میدونم اونم همین حالو داره شایدم بدتر از منه
من واقعا نمیتونم ازش جدا بشم دیگم حرف جدایی رو نمیزنم چون دیروز حالش خیلی بد شد
دیروز پشت گوشی دوباره گریه کرد من خودمو خیلی کنترل کردم
من تا حالا دختری تو زندگیم نبوده نمیخواستم کسیم وارد بشه که نابود من بشه
نمیدونم چی بگم از دست این دلم....
ی ویژگی داره که خیلی با حیاس همیشه جوری باهام حرف میزنه که هیچ کس تا حالا باهام اینجور نبوده
فعلا قصد جدایی ندارم
ترجیح میدم که با فشار جدایی اون بمیرم اینجوری حداقل زندگیم یه ارزشی پیدا میکنه
فقط حالا تصمیم دارم یه کم راحتش بذارم ولی دلشو چیکار کنم اگه بشکنه من خودمو نمیبخشم.
تورو خدا برام دعا کنید:323::323::323::323::323:
اگه خانواده دختر بفهمن که با شما در ارتباط هست چي ميشه؟به اينم فک کردين؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayeh44
اگه خانواده دختر بفهمن که با شما در ارتباط هست چي ميشه؟به اينم فک کردين؟
فکر نمیکنم از طرفی دختر خاله و دختر داییش میدونن
یک سوال
اگر بفرض محال پدرش راضی بشه که نمیشه چون همین یه دخترو داره
دختره با زندگی با من بدبخت میشه؟اصلا چطور میشه که یه آدم بتونه دردای منو تحمل کنه؟و جونیشو نابود من کنه
من که فایده ای براش ندارم فقط بهش محبت میکنم همین
از حرف آقاي ايمان خيلي ناراحت شدم :302:
اين مطلبو هم به شما ميگم هم به ايشون
دوست عزيزم
درسته كه شما براي اون دختر خانم ارزش قائليد و دوست داريد از شما جداشه و زندگيشو بكنه و ميگين چرا بايد كسي با من ازدواج كنه تا بدبخت شه و ...
اين مهرباني شما قابل ستايش اما...
يادت باشه طرف مقابل ارتباط شما هم يك انسانه داراي حق تصميم گيري و داراي راي و مختار شما حق نداريد به جاي ايشون تصميم گيري كنيد.
اگر كسي قبول كرد كه با وجود شرايط شما با شما ازدواج كنه لطفا به نظر و اراده ي ايشون هم احترام بذارين
ضمن اينكه به سلامتي خودتون هم اهميت بدين و حتما براي پيوند و ... اقدام كنيد
تصميم شما براي ادامه ي زندگي و ... كه در دو پست قبل نوشتيد عالي بود :104:
از خداي مهربان شفاي زودهنگام هر دو بزرگوار تالار آقايان ايمان و ارتاوا رو مسئلت ميكنم:323:
هم تالاريها تو رو خدا شما هم آمين بگين. :46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
از حرف آقاي ايمان خيلي ناراحت شدم :302:
اين مطلبو هم به شما ميگم هم به ايشون
دوست عزيزم
درسته كه شما براي اون دختر خانم ارزش قائليد و دوست داريد از شما جداشه و زندگيشو بكنه و ميگين چرا بايد كسي با من ازدواج كنه تا بدبخت شه و ...
اين مهرباني شما قابل ستايش اما...
يادت باشه طرف مقابل ارتباط شما هم يك انسانه داراي حق تصميم گيري و داراي راي و مختار شما حق نداريد به جاي ايشون تصميم گيري كنيد.
اگر كسي قبول كرد كه با وجود شرايط شما با شما ازدواج كنه لطفا به نظر و اراده ي ايشون هم احترام بذارين
ضمن اينكه به سلامتي خودتون هم اهميت بدين و حتما براي پيوند و ... اقدام كنيد
تصميم شما براي ادامه ي زندگي و ... كه در دو پست قبل نوشتيد عالي بود :104:
از خداي مهربان شفاي زودهنگام هر دو بزرگوار تالار آقايان ايمان و ارتاوا رو مسئلت ميكنم:323:
هم تالاريها تو رو خدا شما هم آمين بگين. :46:
آمین واسه همه مریضا مخصوصا بچه ها و مخصوصا سرطانیاشون که زندگیه فوق العاده سختی دارن
برا دوست منم دعا کنید که مثل منه اون ی بچه داره ولی حالش خیلی بده از خدا بخایم که به خاطر بچشم بهش سلامتی بده و رحمش کنه آمیییین :323: :323: :323: :323: :323:
من که دوس ندارم ازم جدا بشه فقط گفتم با من بدبخت میشه
اما حرف بسیار خوبی زدید من نظر اونو نباید نادیده بگیرم
ولی من یه مشکلی دارم که قبلا هم گفتم از مدیون بودن عذاب میکشم
ولی من تا نتونم ی زندگیو بچرخونم بهش پیشنهاد نمیدم علی رغم میل باطنیم
حداقل الان شاید ی روزی ی اتفاق خاسی بیوفته و اونوقت ی تصمیم جدید بگیرم
راستش آره من حالا واقعا زندگیم داره عوض میشه انگار که تموم وجودم پر از انرژی شده و اینا اثرات همون محبتو دوست داشتنه
همیشه پیش خودم میگفتم هیچ چیز وجود نداره که بتونه منو خوشحال کنه اما حالا یه دختر مهربون همه زندگیه من شده و خیلی دوسش دارم
تازه میگم کاشکی زودتر باهاش آشنا شده بودم ولی حالام دیر نیس
فقط دعا کنید که آخر خوب و خوشی در انتظارمون باشه من دلم روشنه حالا تا خدا چی بخاد
تنها کاری که الان میکنم اولش دعاس آخرشم دعاس
و اینکه دیگه حرف جداییو نمیزنم تا ببینیم چی میشه گذاشتم پای خودش بارها هم بهم گفته که آینده برام مهمه تو غصه آینده منو نخور بذار الان تنها نباشیم تا بعد
راسم میگه هم الانمونو خراب کنیم هم بعدو که چی بشه اصلا تا اون موقع کی زنده و کی مرده
امروزم بهش گفتم اگه میتونی یه جوری به مامانو بابا بگو چون اونا حق دارن بدونن گفت نیازی نیس ما که کاری نمیکنیم فقط تنهاییمونو با هم پر میکنیم.
کسی که عاشق حتی عذاب کشیدن برای معشوقش با همه سختیش براش قشنگه،من به پای 1سرطانی نشستم،گرچه مریضیش در واقع دروغ بود اما برای ما حقیقی بود،با گوشت و خونم حسش کردم،اما پشیمون نبودم که به پاش موندم،اگه فریبم نداده بود همین الانم پشیمون نبودم،اتفاقا تو این شرایط عشقای قشنگتری شکل میگیره.
اما باید 1چیزایی بهتون متذکر بشم.
1-اگه پدر مادرش بفهمن ممکن اوضاع زندگیش به هم بریزه.
2-اون تا شما تو زندگیش هستین به ازدواج فکر نمیکنه و فرصت ازدواج برا 1 دختر محدود هس
3-اگه میخواین ازدواج کنین زودتر اقدام کنید اگه کشش بدین وضع بدتر میشه.
4-من تجربه 1 عشق 3ساله دارم،که با شکست بود اما مطمین باشید 6ماه زمان چندان زیادی نیس الان این مشکل راحتر حل میشه تا چند ماه دیگه
قبلا هم گفته بودم عشق مثل 1مرداب،که شما هر لحظه بیشتر توش فرو میرین،به فکر چاره باشین،این که میگین با هم میمونین تا دست روزگار مارو از هم جدا کنن اشتباه بزرگیه که من مرتکب شدم شما اینکار نکنین،اگه میخواین ازدواج کنین اقدام کنین،اگرم نه فکری به حال این رابطه بکنین که بر اساس تجربه شخصی من ادامش به این صورت اشتباه اس