نوشته اصلی توسط yasa
دختر مهربون جون
در مورد بيمارستان كه ناراحت نباش قرتي بازي بود چيز خاصي نيست
خب خدارو شکر که چیز مهمی نبود:72:
اما در مورد خودت تو چرا اينقدر خدا رو ظالم و خشن ميبيني؟
خدا خيلي مهربونه خدا ارحم الراحمينه.همين كه ناراحتي از اينكه چرا خدا رو احساس نميكني يعني خداباهاته.
ممنون. با حرفات حس های خوبی بهم دادی:72:
البته متاسفانه بدجوري خدا رو در ذهن ما بني بشر ظالم و انتقام گيرنده و ... معرفي كردند اما ...
باور كن كه تو خوبي خيلي خوب چراكه نه؟ همين دل پاكت نشون دهنده ي خوبيته. در حديثي از امام صادق داريم كه اگر ديديد چند صاحب نظر در مورد مسائل ديني نظري را به طور مشترك داده اند اما دل شما آن را نمي پذيرد و قبول نمي كند به نداي دل خود عمل كنيد.:163:
ميدوني اين يعني چي؟ يعني تو خيلي هم خوبي يعني بهتريني. چرا خودتو پست ميدوني چرا فكر ميكني از خدا دوري هرگز
ممنون . از خوبی خودت همه رو خوب میبینی.:72: وقتی یکی بهم صفات خوب نسبت میده، پیش خدایی که از همه ی کارای ریز و درشتم خبرداره شرمنده میشم.
تو خوابگاه كه بودم يكبار دوستم زهرا كه الهيات ميخونه اومد و در مورد بخشي از قرآن و حرفايي كه استاد تفسير قرآنشون از اون آيات گفته صحبت ميكرد من كه ديدم حرفاش رو اصلا نمي تونم بپذيرم بهش گفتم : زهراجون دورت بگردم اينا رو بي خيال شو :302: من به همين چهارتا دونه آيه اعتقاد دارم تو رو خدا بذار لااقل همين چهارتا دونه اعتقادم سرجاش بمونه :311:
اما با اون وضع اسفبارم هنوزم فكر ميكنم دختر خوبيم :311: پس اينقدر از رحمت خدا نااميد نباش كه اين بزرگترين گناهه :305:
گفتم که خودت خوبی عزیزم. مطمئن باش:72: