سلام سلمان جان،
به این سایت خیلی خوش آمدی.
متاسفم که تو هم در زندگیت مشکلات زیادی داشتی و داری.
خیلی از چیزهایی که می گفتی برای من هم آشنا هستند و من هم آنها را تجربه کردم.
می دانم از دست پدرت خیلی ناراحت هستی، ولی هر چه باشد او پدر توست. تو همیشه به وجود او نیاز داری و همینطور به وجود مادرت. پس اول از همه سعی کن هرچقدر که آنها با هم اختلاف دارند، نگذاری که رابطه تو با آنها خراب شود. این کار خیلی خیلی سخته. ولی باید این کار را بکنی. هیچ وقت تحت هیچ شرایطی به آنها بی احترامی نکن. هم سعی کن مادرت را درک کنی و هم پدرت را. سعی کن بفهمی چرا او این برخوردها را می کند. بالاخره مطمئن باش او هم از این شرایط راضی نیست. هیچ کس لذت نمی برد از این که دائم با همسرش و خانواده اش اختلاف داشته باشد. وقتی پدر مادر دعوا دارند، دودش تو چشم بچه ها می رود. اگر شماها با مادر و پدرتان رابطه خوبی داشته باشید و آنها را متوجه کنید که نمی خواهید تا شما هستید دعوایی صورت بگیرد، آنها هم کم کم خودشان را کنترل خواهند کرد. شاید این کمک کند بعد از یک مدت از دعواها کمتر شود. بالاخره شما هم دیگر بچه نیستید و می توانید آنها را متوجه کنید که در این خانه شما هم زندگی می کنید و می خواهید آرامش داشته باشید.
نمی دانم، نمی دانم، نمی دانم...
از من انتظار راهنمایی نداشته باش که خود من این موضوع را آغاز کردم به امید اینکه یکی از کارشناسان کمکم کند. مثل اینکه در این قسمت سایت کارشناسی فعالیت نمی کند :)