RE: در این شرایط ازدواج کنم یا نه
تسوکه جان برای وقتت ارزش قایل باش.
شما اگه دو ساعت ریاضی خصوصی تدریس کنی می تونی با پرواز بری شهرتون. هم خسته نمی شی و هم 15 ساعت صرفه جویی کردی ( البته اگه به سلامت برسی :311: ).
من هم موافقم که ازدواج کنی و درست را هم بخونی.
در ضمن دانشگاهها معمولا تابستون حدود 45 روز تا دو ماه تقریبا تعطیلند. این فرصت هم برای خواستگاری و مقدمات کار خوب است. البته می دونم که رسما تعطیل اعلام نمی شه ولی خب عملا کارها مثل قبل پیش نمی ره و شاید کارایی اون مدت به اندازه دو هفته کار در زمان عادی باشه.
با برنامه ریزی مخالف نیستم. اما یه کم انعطاف هم خوب است. شما چنان به دقت برنامه ریزی می کنی که الان کم مونده بنویسی من دوشنبه می رم خواستگاری، سه شنبه اولین تلفن را می زنم، تلفن دوم روز چهارشنبه بعد از مرور فصل اول فلان کتاب ...
اینقد سخت نگیر برادر من:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
با برنامه ریزی مخالف نیستم. اما یه کم انعطاف هم خوب است. شما چنان به دقت برنامه ریزی می کنی که الان کم مونده بنویسی من دوشنبه می رم خواستگاری، سه شنبه اولین تلفن را می زنم، تلفن دوم روز چهارشنبه بعد از مرور فصل اول فلان کتاب ...
با نظر بهشت كاملا موافقم! (آشتي آشتي آشتي ...:228: خوب حالا ديگه زيادم ... :81: ) چقدر سخت ميگيري آقاي تسوكه! بابا يه كم سعي كن زندگيت پيش بيني نشده و هيجان انگيز باشه.
هر وقت عاشق شدي يا هر وقت احساس نياز كردي ازدواج كن. اگر دلت خواست و احساس نياز كردي درستو ادامه بده اگر دوست داشتي و دلت خواست برو درس بده. اين كه بايد اينكارو كنم ... بعدش بايد اينجوري... بعدش حتما اينجوري ميشه و ... انگار كه داري گزارش كار مي نويسي واسه آزمايشگاه فردا هم بايد به استادت تحويل بدي. يه كمي كليشه اي و بيمزه به زندگي نگاه نميكني؟
درسته، اما من همیشه از مشورت کردن کلی فایده دیده ا
من یه دخترم دانشجوی ارشد فیزیک هسته ای توی یکی از بهترین دانشگاه های تهران
این ها رو گفتم که بدونین بچه ی با استعدادی هستم درس خون بودم که رتبم توی کنکور خوب شده
تابستون پارسال بعد از قبولی عقد کردم
راستش توی این یه سال و خورده ای بیچاره شدم تنها کاری که نمی رسم انجام بدم درس خوندنه همه ی نمره هام خراب شده پایان نامه ام روی هواس و ...
فکر کنم امروز فردا اخراجم می کنن
تجربه ی من اینه که دوران نامزدی و عقد همه ی زندگی آدم رو مختل می کنه
من اگه جای شما بودم یکی از این سه راه رو انتخاب می کردم:
1.امسال کنکور می دادم دکترا رو می خوندم تموم می کردم بعد می رفتم خواستگاری
2.امسال کنکور می دادم بعد سریع ازدواج رو ردیف می کردم یه طوری که قبل از شروع درس ها رفته باشم سر خونه و زندگی ام
3. سر فرصت و حوصلهازدواج می کردم دوران عقد رو به اندازه ای که لازم بود طی می کردم بعد از رفتن به خانه ی بخت و شروع زندگی کنکور می دادم.
البته حتما آقایون خیلی با خانم ها تفاوت می کنند.شاید شما اصلا مثل من توی درس با مشکل مواجه نشین ولی حتما با این مورد موافق هستین که درس خوندن آسایش خاطر می حواد که با دوران نامزدی جور در نمیاد
یه چیز دیگه هم خیلی مهمه این که زود تر ازدواج کردن بهتره
در ضمن در کتاب های فقهی ازدواج اومده که دختر باید به دل پسر بنشینه
با کسی ازدواج کنید که خوب به دلتون نشسته باشه
خب این جوری شد که ما رفتیم و یه ماه خوندیدم و امتحان را هم دادیمhttp://dingo.care2.com/c2c/emoticons/whew.gif و حالا باید منتظر بمونم ببینم آخر اردیبهشت که نتایج میاد منم هستم یا نه. راستی یه چیزی، بازگشت خودم را به تالار بهتون تبریک میگم. شنیدم که از دوری من زجه ها میزدینhttp://www.kolobok.us/smiles/he_and_she/girl_cray2.gif و در فراغ من ناله ها سر میدادین.:311:
من اومدم با همان طراوت و شادابی.http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_54.gif
اول از همه كه خوش آمدي و انشالله كه نتيجه ي خوبي از تلاشهات دريافت مي كني
اما جان من از كجا فهميدي ما اينقدر حالمان از دوري تو خراب بود ؟! ما خيلي مواظب بوديم كه كسي چيزي نفهمه و تو هم متوجه نشي كه ما شب و روز نداشتيم و از خواب و خوراك افتاده بوديم و يه چشممون اشك بود و يه چشممون خون :311:
نكنه خيلي بلند ناله كرديم صداش گوش فلك را كر كرد و كلاغها خبرش رو براي تو آورده بودند ؟!!!:311::311:
خارج از فضاي شوخي خوشحالم كه برگشتي و خوشحال تر از اينكه با همان طروات و شادابي و روحيه ي خوبي كه ازت سراغ داريم .
سلام دکتر تسوکه :72:
اومدم یکم احساسات بروز بدم که دیدم دیگه خودتون جایی برای ابراز احساسات دیگران باقی نذاشتین!!!!!!!!!
موفق باشین و باشیم و باشند(!)
راستی دکتر تسوکه دیگه تو این شرایط باید ازدواج کنی :227:
حالا همگی آستینا بالا برای تسوکه زن بگیریم :104:
سلام دکتر تسوکه،
خیلی خواستم حقوق CBC ( کپی بی کپی) رو رعایت کنم ولی دیدم این حرف منم هست،
از كجا فهميدي ما اينقدر حالمان از دوري تو خراب بود ؟! ما خيلي مواظب بوديم كه كسي چيزي نفهمه و تو هم متوجه نشي كه ما شب و روز نداشتيم و از خواب و خوراك افتاده بوديم و يه چشممون اشك بود و يه چشممون خون:311:
نكنه خيلي بلند ناله كرديم صداش گوش فلك را كر كرد و كلاغها خبرش رو براي تو آورده بودند ؟!!!:311::311:
چرا اعتماد به نفس کاذب داری برادر؟!:311:
راستی در صورت قبولی شیرینی یادتون نره فقط چون خیلی ستمه به خاطر تعداد زیاد اعضاء یه بار شیرینی قبولی یه بار ازدواج، جفتش رو با هم می تونید بدید.
آخی، بنده خدا تسوکه بعد ازدواج http://www.hamdardi.net/imgup/24340/...1a33f08a6a.gif
:311:
سلام به دکتر خان
امیدوارم که نتیجه خوبی از امتحانتون بگیرید.
حالا شاید از همین جا، تهران هم زن بگیرید بد نباشه ها. روی این موضوع نمی خواهید فکر کنید. در وقت شما هم صرفه جویی می شه و در بهترین دانشگاه هم که می روید سرکار!! نه؟:324:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیدا
چرا اعتماد به نفس کاذب داری برادر؟!:311:
خب چی میشد حالا الکی میگفتین: آره، جات خالی بود، آخی، چرا دیر اومدی،... و از این جور حرفا، یه کم الکی خوشحالم میکردین به جایی برمی خورد. :311: دل بچه مردم رو خوش می کردین چی میشد.:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamosh
[b]سلام به دکتر خان.
حالا شاید از همین جا، تهران هم زن بگیرید بد نباشه ها. روی این موضوع نمی خواهید فکر کنید. در وقت شما هم صرفه جویی می شه و در بهترین دانشگاه هم که می روید سرکار!! نه؟
دکتر کی بود، چی بود، کجا بود، از کی تا حالا امتحانشو بدیم میشیم دکتر. نگین دکتر مور مورم میشه.:311:
والا قصدم اینه شهر خودم و پیش خانواده ام بمونم. برام بهتره برم شهرستان. می خوام برم اونجا و با کایکو و میتی کمان و سگارو و زمبه (برادرهامو میگم) کلی فوتبال بازی کنیم و خوش بگذرونیم.:311: