RE: یه رابطه 6 ساله نمیدونم چطور تموم شد؟! چه کنم؟
جناب ZeBeL kHaN
خوش آمــدی به تالار همدردی
بهتره رسماً، خواستگاری بروید ، و به دور از احساسات ( که قطعاً در این مدت باعث شده تحریفهای شناختی پیش بیاد ) زیر نظر خانواده و به کمک یک مشاور مطمئن و مجرب آنالیزی از هم داشته و شناخت درست و دقیقتری از هم کسب کنید و در صورت سنخیت کافی ( تاکید می کنم که احساسات را کاملاً کنار بگذارید و بنا را بر این بگذارید ممکنه با این روند شناختی پیدا کنید که بهتر بدونید با هم ازدواج نکنید ) اقدامات بعدی را تا مبارک بادا ادامه دهید .
موفق باشید
دیشب خیلی فکر کردم
ولی با هر چی فکر میکنم میبینم که برای چی باید این حرف رو بزنه :
من به تو هیچ تعهدی ندارم , با هر کی بخوام میتونم باشم
این حرفها رو درست در زمان جدایی میگفت
یا اینکه :ک
من اگه با کشی بوده باشم تو چه میکنی؟
میگفتم نمیتونم قبول کنم جواب میداد : اصلا به ربطی نداره
میگفت باید ببینم چرا با اون بودی به بی غیرتی متهم میشدم
برای چی باید این مسایل رو مطرح میکرد؟
منم فکر می کنم اون دیگه از این رابطه خسته شده ، تا حدی حق داره ، تو 6 سال اونو منتظر گذاشتی و اونم صبر کنه
کم نیست
شاید دیگه خسته شده و فکر می کنه داری بازیش میدی که بهونه میاره
دوست عزیز 6سال گذشته بود و هنوز خواستگاریه رسمی هم انجام نشده بود،معلومه که خسته میشه و میره.الان رسما برو خواستگاری باهاش حرف بزن ببین چی میگه.اگه بخوادت معلوم میشه،اگرم ازت سرد شده باشه که...لااقل ازین بلاتکلیفی نجات پیدا میکنی.حرفایی که میزد هم به نظر من همش بهونه بود تا این رابطه رو تموم کنه.خسته شده بود.برو خواستگاری اگه هنوزم بخوادت معلوم میشه.
سلام
اگر زود براي خواستگاري دختر خانم اقدام كنيد حتما جواب مثبت مي گيريد اون فقط مي خواد تكليفش بعد از 6 سال معلوم بشه. فقط همين.
بهتره دست از خودخواهي بردارين و اگه ايشون را دوست دارين يك كم شرايط ايشون را هم در نظر بگيرين.