RE: ديگه خدارو باور ندارم. اون صداي منو نميشنوه.
:72:
سلام عزیزم:46:
همه ی دوستان خیلی خوب راهنمایی کردند.
یه چیزی هم به نظر من می رسه که امیدوارم برات مفید باشه ..
می دونی ! وقتی ما یه کاری رو که می دونیم اشتباهه ، به کرات تکرار می کنیم و نمی تونیم در مقابل وسوسه ی تکرارش مقاومت کنیم از خودمون بیزار می شیم و احساس می کنیم آدم بی ارزش و بدردنخوری هستیم ...
خب، به نظر من اگر همیشه از این زاویه به اشکالات خودمون نگاه کنیم امکان تکرار اون همیشه وجود داره چون ته ذهن خودمون پذیرفتیم که آدم بی مقداری هستیم .. و تاثیرپذیریمون از بدیها بیشتره ..
حالا اگه بیایم و نگاهمون رو به خودمون عوض کنیم (یعنی علیرغم اینکه اشتباه زیاد داریم و بعضی از اشتباهاتمون رو دانسته هم مورد تکرار قرار می دیم ..) و خودمون رو یک انسان ارزشمند و قیمتی تلقی کنیم سعیمون بر این خواهد بود که از اشتباهات و غلط ها دوری کنیم .. می گم دوری چون شما هیچ کسی رو نمی تونی پیدا کنی که از خطا و اشتباه مبرا باشه .. اما آدمهای زیادی رو می تونی ببینی که که وقتی متوجه فکر ، عمل یا رفتار اشتباهشون شدن سعی کردن رویه اشون رو تغییر بدن ..
برای اینکه در نزد خودمون ارزشمند به نظر بیایم باید چه بکنیم:
بگردیم دنبال نقاط قوت خودمون : مثلا به نظر من تو دختر فوق العاده ای هستی هرچند خودت اینو نه می دونی و قبول داری .. می دونی چرا اینو می گم :
چون تو آدم با اراده و محکمی هستی و هر مرحله از زندگیت که به این نتیجه رسیدی فلان رفتارت اشتباه بوده سعی کردی تغییرش بدی مثل همین الان که داری تلاش می کنی برای حذف یک عادت غلط .. تو دختر صادق و شجاعی هستی اونقدر که تونستی با شفافیت تمام از ضعف هایی حرف بزنی که کمتر کسی حاضره حتی در این فضای مجازی از خودش بروز بده (به خاطر ترس از تحقیر دیگران ) ، تو آدم مسئولی هستی چون نخواستی مشکلاتت رو به گردن دیگران بندازی .. تو اهل مشورتی و این یک برگ برنده است برای هر آدم عاقلی ..
می بینی ، من که تازه هیچ شناختی نسبت به تو ندارم تونستم اینقدر محاسن در تو پیدا کنم چه برسه به خودت که عمریه داری با خودت زندگی می کنی ..
بنابراین یه راه می تونه این باشه که تو احساس ارزش رو در خودت تقویت کنی ..
و یادت باشه :
1. اشتباه کردن به معنی بی ارزشی و بی مقداری نیست ..
2. کسب هر نتیجه ای مستلزم تلاش مضاعف هست .. به مورچه ها نگاه کن ..
3. ارزش آدمها به تلاشی هست که برای بهتر زندگی کردن می کنن ..
4. انسان به واسطه ی نوع خلقتش اساسا موجود باارزشی ست ..
5. قدرت انتخاب بزرگترین قدرت در اختیار انسان است .. این توانایی رو در اختیار بگیر ..
6. سرزنش کردن تا زمانی خوبه که تو رو به سمت جبران ببره نه اینکه تو رو پیش خودت به یک موجود بی اراده و بدردنخور جلوه بده ..
خیلی دوستت دارم ..:46::43:
:72::72:
سلام دوستان. ممنونم از راهنمايي هاتون. من رفتم دكتر و گفت: هنوز دخترم اما به دليل خودارضايي به خودم آسيب زيادي زدم. كاش نفهميده بودم خدايي هست، تا خودمو راحت از اين زندگي خلاص ميكردم!
سلام عزيزم. اين چه حرفيه؟! شما بايد الان كلي خوشحال باشي كه خدارو شكر از اين بدتر نشده. اگر از همين الان سعي كنيد اين رفتار رو بذاريد كنار، حتما بهبود كامل پيدا ميكنيد. نگران نباشين. اما دو تا سوال:
1. براي ترك اقدام كردين؟ به مشاوره رفتين؟
2. رابطتون با خدا چطوره؟ ديگه آشتي؟
منتظر جواباتون هستم. موفق باشين.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بي هويت
من رفتم دكتر و گفت: هنوز دخترم اما به دليل خودارضايي به خودم آسيب زيادي زدم.
سلام خانمی
خوشحالم که به بکارتت آسیبی نرسیده. الان شما باید خیلی خوشحال باشی و از خدا متشکر. عزیزم یاد این جمله ات بیوفت (تو پست 1#) نوشتی:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بي هويت
هميشه در شكم كه ديگه دختر نباشم و اين فكر انقدر بهم فشار مياره كه بارها تصميم به خودكشي گرفتم. همين باعث شده كه ديگه خدا رو قبول نداشته باشم.
خوب گلم الان بجای اینکه ایمانت به مهربونی و بخشایندگی خدا بیشتر بشه که نذاشته به گناه نکرده متهم بشی، باز داری ناشکری می کنی؟
فرض بکن اگه اونقدر زیاده روی کرده بودی که بکارتت هم از بین رفته بود، چی کار می کردی؟
مطمئن باش همون خدایی که تا حالا کمکت کرده، بعد از این هم می کنه بشرط اینکه بهش اعتماد کنی و البته تلاش و حرکت کنی. (از تو حرکت و از خدا برکت)
عزیزم بجای ناامیدی فعلا شاد باش و بیا و تصمیم بگیر که خودارضاییت رو کم کم ترک کنی.
بهت گفته بودم که بابت ترک این موضوع هم با پزشک زنان مشورت کنی. یادت هست؟
بخاطر این بود که یه مشاور نمی تونه تشخیص بده که به چه نحوی خودارضایی می کردی و شاید نوع مشاوره اش مبنی بر ترک یک مرتبه اون نباشه و باعث بشه بیشتر آسیب ببینی.
خوب شما الان باید محتاط تر باشی. چون ممکنه هرنوع تحریکی به بکارتت آسیب برسونه و البته چه خوب بود که اینها رو از پزشکت می پرسیدی.
اینکه گفتی بهت آسیب رسیده، نگفتی تا چه حدیه؟
ببین شاید تغییر رژیم غذایی، ورزش و ... بتونه کمکت کنه. حتی قرصهایی وجود داره که میل جنسی رو کم می کنه و استفاده از اونها تو دوران مجردی شاید بد نباشه. اما همه اینها رو از زبون یه پزشک متخصص که کارش اینه بپرسی خیلی بهتره.
اگه دفعه اول نپرسیدی، مجدد نزدش برو و بپرس و از طرفی هم اراده قوی برای هرکاری نخسین قدمه. با یه اراده محکم تصمیم بگیر که این عادت رو ترک می کنی.
برات آرزوی موفقیت دارم.:72:
سلام دوستان ممنونم از اينكه آرومم ميكنيد. آسمان آبي ممنونم ازتون.... خب پرسيدم واسه ترك چيكار كنم، چند تا توصيه كرد و گفت بايد مدام تحت نظر يه مشاور براي ترك باشم. اما اين براي من ممكن نيست. چون خانوادم نميدونن و منم نمي تونم هفته اي يه بهانه جور كنم و برم دكتر. تازه، چون خانواده نميدونن، هزينه رو بايد خودم بدم و منم متاسفانه انقدر پول تو جيبي ندارم كه بدم. :302:
"هميشه تنها" ممنون.
ج1. توضيح دادم. تا حالا كه فكر كنم 5 روزه اشتباه نكردم و از اين به بعد واقعا نميدونم بايد چيكار كنم.
ج2. با خدا آشتي هستم، از دست خودم عصباني ام. در ضمن، بلد نيستم درست باهاش ارتباط برقرار كنم.
سلام ، وقتتون بخیر
یک مقاله در وبسایت khanomha.com در این باره بود که من با تغییر برای شما اینجا آوردم.امیدوارم که مفید باشد :82:
روش های ترک خود ارضایی
- سعى کنید همیشه پیش از خواب مثانه خود را تخلیه کنید و شبهاى به خصوص غذایى سبک میل کنید.
- هرگز بیش از حد معمول نخورید و قبل از اینکه کامل سیر شوید از خوردن دست بکشید.
- از پوشیدن لباسهاى تنگ و چسبان اجتناب ورزید.
- از تصور و تخیل امور جنسى و شهوانى پرهیز کنید.
- از خواندن، شنیدن، نگاه کردن به امور و تصاویر شهوت آفرین دورى کنید.
- از خوردن مواد غذایى محرک مانند: خرما، پیاز، فلفل، تخم مرغ و غذاهاى چرب اجتناب و یا به حداقل اکتفا نمایید.
- از نگاه کردن و دستورزى به اندام جنسى خود پرهیز کنید.
- هرگز به رو نخوابید.
- هیچگاه تنها در یک مکان نباشید تا فرصت و زمینه از بین برود.
- براى تخلیه انرژى بدن به طور منظم و زیاد ورزش کنید.
- هیچگاه بیکار نباشید و همیشه براى مشغول ساختن خود به فعالیتى مطلوب و مثبت برنامه داشته باشید.
- هرگز از رحمت خدا مأیوس نباشید.
- اوقات فراغت خود را با مطالعه، ورزش ، عبادت و عیادت از نزدیکان و... پر کنید.
من در وبسایت ها خیلی گشتم.متاسفانه اکثر این وبسایت ها به بررسی خطرات خیالی این عمل پرداخته و تا توانستند سعی کردند که ترس از همه چیز را در مقالات خود جای دهند و برخی دیگر طوری قضاوت کرده اند که انگار کسی که این کار را می کند عامل و سبب تمام بدبختی های عالم است.متاسفانه این کوتاه بینی مدیران وبسایت ها و وبلاگ های مرتبط با این موضوع را می رساند.مقاله ی سایت فوق شامل 210 خط مطلب بود که 26 راه کار برای این عمل پیشنهاد داده بود.به نظر من فقط همین چند خط در آن مقاله ارزشمند بود که همین چند خط را هم مجبور شدم به خاطر لحن بد نویسنده شخصا از نو بنویسم.ولی اگر باز هم علاقه مند بودید اصل مقاله را مطالعه فرمایید به اینجا مراجعه فرمایید.
پی نوشت : وبسایت ف یلتر است .
بهترین آرزو ها نثار شما
ارادتمند
:72::72::72:
سلام دوست خوبم اصلا جاي نگراني نيست. من سايتي رو به شما معرفي ميكنم، اونجا كانون ترك خودارضاييه! با مطالعه اي كه ازش داشتم و با مقايسه با ديگر سايتها واسم از همه مفيد تر اومد. مخصوصا اينكه مشاوره توسط روانشناسان و متخصصين انجام ميگيره. همچنين ميتونيد دائم با افرادي كه ترك كردن در تماس باشين. مقالات بسيار مفيدي هم داره.
نكته1. شايد مدتي طول بكشه تا نوبت مشاوره بگيرين در اين مدت سعي كنيد از دو چيز پرهيز كنيد: يكي فيلم ها و رمان هاي رمانتيك و متاثر كننده و ديگري رويا پردازي با جنس مخالف. از اونجايي كه دختر ها بيشتر با تجسم و تصوير سازي مورد تحريك قرار ميگيرن، بهتره راه ورود اين افكار رو به ذهنتون ببنديد. اگر اين كارو انجام بدين 90 درصد راه رو رفتين، به اين دليل كه خانومها از لحاظ عاطفي بيشتر تحت فشارن تا جنسي.
نكته 2:از تنها موندن تا جايي كه امكان داره اجتناب كنيد. سعي كنيد دائم ذهنتون رو با صحبت كردن با اهالي خانواده و مطالعه و ... پر كنيد. لازم به ذكره كه بد نيست از شنيدن موسيقي هم اجتناب كنيد، چون ناخودآگاه انسان رو مجبور ميكنه به در نظر گرفتن مخاطبي براي آهنگ مورد نظر و همون شخص خيالي خطرناك در ذهن تصوير سازي ميشه. پس بهتره يا گوش ندين يا آهنگهايي گوش بدين كه ذهن رو درگير نكنن.
نكته3. سعي كنيد از خواب ظهر صرف نظر كنيد. اين باعث ميشه هم ظهر از خطر در امان بمونين و هم شب رو زودتر به خواب بريد. (قبل از هر اتفاقي)
دوست خوبم اينها در مورد مشكلتون بود و اينم سايتي كه معرفي كردم:
http://khoderzae.com/
و اما در مورد ارتباطتون با خدا. فعلا هيچ كاري لازم نيست انجام بدين. فقط سعي كنيد نسبت به شناخت خداوند كنجكاو شين. همين. بپرسين و دنبال پاسخ بريد. بعد از چند روز آمادگي داشته باشين ميگم بايد چيكار كنيد.
يه نكته مهم: خانومي من تمام تلاشمو دارم انجام ميدم تا شما رو از اين وضعيت خارج كنم، چون حالتونو كاملا درك ميكنم. من تمام پيشنهاد هام رو برنامه ريزيه. اگر از اين پيشنهاد ها عقب بيوفتين به مطلوب مورد نظر نميرسين و اگر پيشي بگيرين كم ميارين. پس فقط همين قدر كه خواستم انجام بدين نه بيشتر و نه كمتر. :305: اينا حاصل يه عمر تجربه است.:311:
اين خنده هم واسه اين بود كه روحيتون عوض بشه ...:72:
براتون آرزوي موفقيت ميكنم.
همه خوب همه چی رو گفتن. برات آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم اون 5 روزت بشه 5 ماه و 5سال و... نه دیکه تا به 5 سال برسه ایشالا ازدواج میکنی:):72:
سلام.
اومدم از دوستان تشكر كنم. خيلي ممنونم ازتون. حالا خيلي آرومم و 23 روزه كه اشتباهمو تكرار نكردم.
"هميشه تنها" سايت خوبي بود و با برنامه پيش ميرم باهاشون. تا حالا موفق بودم. راستش عذاب وجدان داشتم. بابت جسارتي كه اول تاپيك بهتون كردم عذر ميخوام. اميدوارم يادتون نرفته باشه، گفتين وقتي آماده باشم ادامه راه رو بهم ميگين. فكر ميكنم آماده ام.
دوستان شما هم كمكم كنيد، مثل قبل. هيچوقت خوبي هاتونو يادم نميره. واسه ادامه راه كمكم كنيد، چون من بلد نيستم خوب باشم. منتظرم.
سلام عزيزم. چه به موقع. خوشحالم كه به نتيجه رسيدي. راستش نميدونم وقت مناسبي اومدي يا نه. اون موقع كه اين حرف رو زدم حالم با الان زمين تا آسمون فرق داشت. اون موقع پر از انگيزه براي كمك به دوستان همدردي بودم. اما حالا خودم به كمك همه محتاجم. به هرحال اميدوارم آخرين همدرديم خوب باشه.
دوست خوبم شناخت خداوند ، شناخت خود و شناخت عشق بين خود و خداوند تمام زندگيه. پس در جهت اين شناخت ها و معرفت ها بسيار تلاش كن. فقط كتاب نخون. خودت فكر كن و خودت تصميم بگير. شجاع باش. از فهميدن نترس. يه جمله معروف ميگه: "فاجعه اين نيست كه مردم نميدانند، فاجعه اين است كه مردم نميخواهند بدانند" از اين فاجعه بگذر و تلاش كن براي فهميدن. فهميدن هدف خلقت. فهم انسانيت و تفاوت انسان با حيوان و با فرشته و ... و خدارو به همراه داشته باش چون آرامش، همون همراهي خداونده كه امروز بر قلبت سنگيني ميكنه. از بيهوده بودن بترس و باور كن زندگي به روزمرگي خلاصه نميشه. امروز نوبت خودنمايي توست و فرداها، شايد سيصد سال بعد، انسانهايي مانند تو با مسئوليتي مشابه بر قبرستان ما ساخت و ساز ميكنند و راه كشي و ساختمان سازي، انگار نه انگار يه روز ما هم وجود داشتيم ، همونطور كه ما امروز بر قبر اونهايي كه شايد خيلي هم قدرتمند بودند راه ميريم و سرمونو با غرور و افتخار بالا ميگيريم . پس توجه داشته باش در اين دنيا جز نام نيك باقي نمونه و تلاش كن در آخرتت سربلند باشي، چرا كه اين امروز ديگه رقم نميخوره و حيفه بدون انجام ماموريت به پايان برسه.
پر حرفيمو ببخش. برات آرزوي موفقيت ميكنم.