RE: شوهرم با حرفش قلبم رو شکست!!
آها! پس مشكل شما اينه كه دوست دارين همسرتون بياد به طرفتون، نه اينكه شما بريد طرف همسرتون! عزيزم اول يه نكته بگم كه غرورتون نبايد بشكنه چون آقايون از خداشونه. اتفاقا بيشتر لذت ميبرن چون احساس ميكنن همسرشون حس زيادي بهشون داره كه ازشون درخواست ميكنه و خوشحال هم ميشن!
اما اگر گمان ميكنيد رابطتون فرموليه، بهتره بگم درسته مرد هم در اين رابطه سهمي داره، اما مهره اصلي زنه. در حقيقت اين زنه كه ميتونه همسرش رو به خودش نيازمند كنه. چون زيبايي مال زن هاست و اونا بايد بدونن چه جوري ازش در راه هدفشون استفاده كنند. اينجوري به خودتون هم كمك زيادي كردين. شما بايد با ناز كردن، دلربايي كردن ، صحبت هاي شيرين و هنرمنديتون مرد رو به سمت خودتون جذب كنيد. نيازي به درخواست زباني هم نيست، غرورتون هم نميشكنه، رابطه تون هم از فرمولي بودن خارج ميشه. پس بايد شما هنرتون رو بيشتر كنيد، و الا مردها از خداشونه:D
در ضمن بهتره بچه رو هدف دومتون فرض كنيد و اولويت رو به عشق به همسرتون بدين. قشنگيش به اينه كه سورپرايز شين نه اينكه در انتظار حاملگي باشين. چون اگر از همين الان بخواين در انتظار باشين زود خستتون ميكنه.
پس فعلا شوهرو سفت بچسبين، بچه خداكريمه!:D
براتون آرزوي موفقيت ميكنم.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishetanha
غرورتون نبايد بشكنه چون آقايون از خداشونه.
تکذیب میشود. آقایون دیو که نیستند.
چی تکذیب می شه تسوکه؟
فکر کنم منظور ایشون این بود که آقایون از خداشون که با همسرشون رابطه داشته باشند
شما فکر کردید که منظورشون اینه که آقایون از خداشونه که غرور همسرشون بشکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishetanha
غرورتون نبايد بشكنه چون آقايون از خداشونه.
تکذیب میشود. آقایون دیو که نیستند.
يعني از خداشون نيست؟! البته ديو ها كه احساس ندارند. ولي فكر كنم آقايون اونقدر احساس دارند كه از پيشنهاد يه رابطه عاشقانه بدشون نياد. منظورم اين بود كه آدم عاقل نقد رو با نسيه عوض نميكنه. تازه اگر پيشنهاد رو قبول نكنن ديو هستند. چون نشون ميده خيلي بي احساسن.:302: از قديم گفتن زن در مقام نازه و مرد در مقام نياز! منم گفتم بيشتر ناز كنن تا بيشتر به نياز بندازن،:227: همين!
سوء تفاهم: من فکر کردم که میگین از خداشونه که غرور زنشون را بشکنن.
خانوم blue sky عزیز سلام.
با اجازه بقیه خانوم دکترای تالار باید بهتون بگم حتی همین حسه شما هم خیلی طبیعیه.
چون شما بیشتر از شوهرتون نگران هستین و بیشتر از ایشون زمان واستون مهمه. اصلا تو این شرایط به فکر اینا نباشید.
حالا وقت زیاد دارین که شوهرتون بیاد جلو و شما ناراحت بشین و .....
الان چیزای مهمتری هست. مقاله هایی که گرفتین بخونیین. تاثیر استرس و ناراحتی رو هم حتما نوشتن.
پس بهشون عمل کنید.:72:
خدایی چه تاپیک با حالی شده کلی خنده کردم از عکس بهشت گرفته تا حرفهای تسوکه که میگه مجلس زنونه شد واسمهایی که پیشنهاد کرده
بلو اسکای:
هنوزم نوشتی همسرم بچه رو به من ترجیح می ده
بابا ما که خودمون زنیم موندیم از کجا به این نتیجه رسیدی؟ این داداش ما ( همسرتو ) اینقدر اذیت نکن گنا داره !:72:
ببینم چی شد؟! شماها دوستای منید یا شوهرم؟! بابا اینجا تالار منه نه شوهرم و شماها هم تالاریای من هستید، چرا طرف شوهرمو می گیرید؟؟؟؟؟ :161::302:
این از "سابینا"، اون هم از "آشنای دیروز" که می خواست راهکار یاد شوهرم بده! نه که خودش اصلا بلد نیست!
باید یه تاپیک جدید بزنم با عنوان " هم تالاریهام :47:"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PUPAK
حالا وقت زیاد دارین که شوهرتون بیاد جلو و شما ناراحت بشین و .....
الان چیزای مهمتری هست. مقاله هایی که گرفتین بخونیین. تاثیر استرس و ناراحتی رو هم حتما نوشتن.
پس بهشون عمل کنید.
پوپک جان منظورت رو متوجه نشدم، میشه بیشتر توضیح بدی؟
blue sky عزیز؛ اینقدر سخت نگیر؟! می دونم که میخواید یه تغییر بزرگ توی زندگیتون به وجود بیارید؛ اما عزیز دلم یادت باشه که همیشه خود هدف مهم نیست؛ گاهی نحوه ی رسیدن و راه رسیدن به هدف هم مهمه! بذار خودت و همسرت با عشق و محبتی که بین تون هست به هم نزدیک بشید و از این راهی که انتخاب کردید نهایت لذت رو ببرید! بذار چه وقتی که به هدف می رسید و چه زمانی که خدای ناکرده صلاح نیست که به هدفتون برسید همیشه از راهی که با هم انتخاب کردید لذت ببرید!
شما عاشقانه همسرت رو نگاه کن و تصورات دیگه رو رها کن! محبت رو با همه ی وجودت بهش بده و بازخورد محبت آمیز ازش بگیر و قلبت رو تماما در اختیار خداوند قرار بده و آروم باش!استرس رو از خودت دور کن و با نگاه مثبت به زندگیت فضای خونه ات رو پر از عشق و آرامش کن! مطمئن باش هر آنچه که به صلاحت هست برات اتفاق می افته! پس نگران نباش!:43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
راستی اگه 4 قلو شد، میشه اسمشونو بزارین: میتی کمان، تسوکه، کایکو، سگارو.
نه خانم blue skyمن از خدا می خوام بهتون 4 تا دختر بده:311: اسمشون رو هم بذارید سیندرلا، سفید برفی، هایدی، زیبای خفته:311:
راستی راز می گه: می خوای موفق باشی باید فک کنی خدا از قبل اون خواسته تو بهت داده...
خب ما هم این فکرو می کنیم که خدا بهتون بچه داده و داریم براشون اسم پیشنهاد می کنیم...الان همه کائنات آستیناشو بالا زدن که خواسته دل شما و دوستای هم تالاری تون رو برآورده کنن..فقط اگه دختر باشن اسمشونو همینایی که پیشنهاد کردم بذارید..قول بدید..باشه؟:311:
کنار همه نوشته های بالام که خیلی دلم می خواد یه روز بیاین و خبر به دنیا اومدن یه دختر یا پسر رو بهمون بدید چون گفتید که با حرف همسرتون قلبتون شکسته یه نقل قول براتون می یارم که بهتون ثابت شه حرفش از روی عمد نبوده،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
البته من همون اول نگفتم که میرم با کس دیگه. اولش گفتم که عیب نداره تو برو با کس دیگه ولی باید مهریه منو بدی و منم می رم برای خودم تنها زندگی می کنم.
بعد مشستم با خودم فکر کردم و صحنه همخوابی همسرم با یکی دیگه :163: تو ذهنم اومد، آتیش گرفتم. و خواستم مقابله به مثل کنم و اونم حرصش بگیره، جمله بالا رو گفتم.
در ضمن اینم بگم که همه این حرفا رو کاملا با لحن شوخی می گفتم هرچند از درون ناراحت و غمگین بودم.
چندین بار این حرف رو تکرار کردم، شوهرم یکم عصبانی شد و گفت من که فکر نکردم ولی انگار تو فکر کردی.:33: راستش منم ترسیدم و دیگه هیچی نگفتم.
قسمتی رو که مد نظرمه پر رنگ کردم..
بینید چرا عصبانی شده؟ چرا این حرف رو زده؟ همین نشون می ده که ایشون به شما علاقه منده و از این که شما ممکنه قبلا در این مورد فکر کرده باشی نگران شده...
واین برا منی که نوشته هاتون رو خوندم یه معنا داره..همسرتون دوستتون داره و شما رو به خاطر صرفا ارزش وجودی خودت می خواد:43: