RE: لطفا خانمهاي حاضر جواب راهنمايي كنن...
حق با شماست آقای تسوکه:72:
خواستم بپرسم با تیکه های اینچنینی چطور برخورد کنیم بهتره ؟
همین که بعضیها به دختر مجرد گیر میدن که :
کی میخوای ازدواج کنی؟
چی شد دیگه داری پیر میشی ؟!
اگه پدر و مادرت نباشن تکلیفتون چیه ؟
دختر خوبه زود شوهر کنه وگرنه مردم اینو میگن و اون میگم و ...
سلام فرانک جون. به نظر من همون رفتار و جوابهای خودت خوبه. یعنی در اوج احترام دلیل کارتو گفتی و بهشون فهموندی که واسه حرف شماها خودمو بدبخت نمیکنم و میخوام عاقلانه تصمیم بگیرم. اون شخص هم میفهمه که دیگه نباید دخالت کنه.
اما ته دلت به حرفشون دقت کن(دقت نه ناراحت شدن و غصه خوردن) و ببین اگه اگه درست میگن و حرفشون منطقیه(ماهیت حرفشونو میگم کارشونو که اصلا قبول ندارم) بهش فکر کن و سعی کن از نکات مثبت حرفشون استفاده کنی.
منظورم اینه پشته حرف افراد حتی اگه در ظاهر هم تیکه باشه ممکنه نکته های مهمی باشه. نباید همش به ظاهر توجه کرد.باید از هرچیزی نهایت استفاده رو کرد حتی از متلکهای بقیه.
مثلا من خودم چند وقت بود رژیم گرفته بودم و فکر میکردم خیلی خوش تیپ شدم. دوستم هر وقت منو میدید مسخرم میکرد.منم ناراحت میشدم و فکر میکردم آدم حسودیه:97:
یه بار به مامانم گلشو کردم گفت دخترم میدونم که با لحن خوبی بهت نگفته اما اگه دقت کنی راست میگه تو داری زیادی خودتو ادیت میکنی اصلا به این فکر کردی که سلامت تنت خیلی مهمتر از قشنگیشه.:305:
با خودم گفتم راست میگینا یه بار از این زاویه به موضوع نگاه نکرده بودم.
همون جواب هایی که دادین عالی بوده، این که طرفش بعدش میگه: راست میگی، حق با توئه، یعنی درست جواب دادین. همین که تو دلتون نریختین و سکوت نکردین عالیه. :104:
عجب بحث جالبی
دوستان من مادر شوهری دارم که خیلی گوشه و کنایه می زنه، من هم آدمی هستم که زود می فهمم منظورش چی بوده ولی خداییش جواب دادن بلد نیستم، یعنی همون لحظه به ذهنم نمی رسه، توی این مورد اصفهانیها خیلی واردند، اگه خانم اصفهانی داریم شاید بتونه کمک کنه :D
من فقط بعد از اون حرف و صحبت خیلی توی خودم می رفتم و ناراحت می شدم و دیگه حرف نمی زدم تا اینکه مادرشوهرم می فهمید که من ناراحت شدم و خودش سعی می کرد از دلم در بیاره، گاهی هم که نمی فهمید، من یه کار خیلی خیلی بد می کردم و اون این بود که پیش شوهرم گله می کردم!!!! ولی توصیه می کنم این کار رو شما انجام ندید...
وقتی مادر شوهرتون بعدش می خواد از دلتون درآره، یعنی از اول نمی خواسته ناراحتتون کنه و جزء همون 95 درصد است و نه 5 درصد. بنابراین شما باید با احترامی که لازمه به یه مادر گذاشت، ازش بخواهید که اذیتتون نکنه. حالا یا با لوس کردن خودتون یا ... . اما جواب سرکش دادن غلطه و فقط مال اون 5 درصده، اون هم در شرایط خیلی نادر.
من خیلی کاری به آمار 95 درصد و 5 درصد ندارم ولی راستش احساس می کنم از این کارش لذت می بره و نمی تونه ترکش کنه، باهام خوبه ولی یکهو یه حرفی می زنه که تمام خوبیهاش یادم می ره.
مثلا یه چیزی رو توی تلویزبون می بینه و یه قضیه رو که شاید مال چند وقت پیش باشه پیش می کشه و کنایه می زنه، (یه ذره همچین بگی نگی زبونش نیش داره!) من احساس می کنم علت اینکه بعدش از دلم در می آره اینه که می ترسه من به خاطر رفتارش پسرش رو ازش جدا کنم و به همین دلیل از دلم در می آره. من هیچوفت بدجنس نبودم و نمی تونم باشم اصلا تو ذاتم نیست بدجنسی کنم شاید به همین خاطره که از دلم در میاره!!!
ولی خداییش بعضی وقتها یکهو یه حاضرجوابیهایی می کنم که خودم کیف می کنم! (البته اگه دیگه خیلی ناراحت بشم و همون موقع چیزی به ذهنم برسه!!)
ضمنا خانمها توجه داشته باشید که حاضرجواب بودن خیلی هم خوبه! مخصوصا در برابر خانواده شوهر ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lonely sky
من خیلی کاری به آمار 95 درصد و 5 درصد ندارم.
پس مشاوره نمی خواهید. دنبال تایید رفتارتونید.
نقل قول:
من هیچوفت بدجنس نبودم و نمی تونم باشم اصلا تو ذاتم نیست بدجنسی کنم.
نمی دونم چرا همه ی ما فکر می کنیم که گل هستیم و بقیه آدم بدهایی هستند که قرار ما گل های خوب و زیبا را اذیت کنن.:311: وای دنیا چرا این قدر گل به این خوبی را نمی تونی ببینی، حسودیت میشه.
نقل قول:
ولی خداییش بعضی وقتها یکهو یه حاضرجوابیهایی می کنم که خودم کیف می کنم! (البته اگه دیگه خیلی ناراحت بشم و همون موقع چیزی به ذهنم برسه!!)
پس شما هم می تونین بدجنس باشین. :311:
نقل قول:
ضمنا خانمها توجه داشته باشید که حاضرجواب بودن خیلی هم خوبه! مخصوصا در برابر خانواده شوهر ;)
خب اگه یکی به آقایون هم اینو بگه که دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه.:305:
:)
تسوکه عزیز سوء تفاهم شده
منظورم از اینکه من کاری به آمار ندارم این بود که در واقع چه فرقی داره که آدمها جزو کدوم دسته باشیم! جزو استثناها باشیم یا جزو اکثریت!
من بدجنس نیستم ولی گل هم گاهی خارهای تیزی داره که ممکنه بقیه رو زخمی کنه!
اون حاضر جوابیها هم مال وقتیه که کسی زیادی پاش رو از گلیمش اون ور تر بذاره، نه همیشه!
منظور من از حاضرجواب بودن در مقابل همسر نبود، منظورم در مقابل خانواده شوهر بود، اتفاقا عروس باید حاضرجواب باشه و بتونه از پس خودش در برابر حملات احتمالی خانواده شوهر از خودش دفاع کنه و مجبور نشه واسه دفاع پای همسر بیچاره اش رو به میون بکشه، منظور من این بود.
نقل قول:
من بدجنس نیستم ولی گل هم گاهی خارهای تیزی داره که ممکنه بقیه رو زخمی کنه!
مگه گل مریم چشه که بریم سراغ خار داراش!:دی
نقل قول:
اون حاضر جوابیها هم مال وقتیه که کسی زیادی پاش رو از گلیمش اون ور تر بذاره، نه همیشه!
منظور من از حاضرجواب بودن در مقابل همسر نبود، منظورم در مقابل خانواده شوهر بود، اتفاقا عروس باید حاضرجواب باشه و بتونه از پس خودش در برابر حملات احتمالی خانواده شوهر از خودش دفاع کنه و مجبور نشه واسه دفاع پای همسر بیچاره اش رو به میون بکشه، منظور من این بود.
فکر کنم شما خونه ی خانواده ی شوهر را با میدان جنگ اشتباه گرفته اید.:دی
چرا این طور نگاه نکنیم که می ریم خونه ی خانواده ی شوهر و گل می گیم و گل می شنویم و یک روز استراحت می کنیم و خوش می گذرونیم
به هر چه فکر کنید برای شما اتفاق می افتد ، انیشتین:72:
عزیزم تا وقتی شما همچین فکرایی بکنید خب معلومه منم جای مادرشوهرت بودم سعی در جبران داشتم!
یه جوری میگید خونواده شوهر انگار اون بندگان خدا از کره دیگه ای اومدن و با شما فرق دارن!
اگه شما این تصورات و حرفارو مستقیم یا غیر مستقیم بهشون نشون بدید که باید دلمون واسه اونها بسوزه نه تو:305:
تازه خودتم که گفتی پیش شوهرت گله کردی ..
عزیزم سعی کن همینجوری که بدجنس نیستی، بمونی :72: