RE: رفتار همسرم با خانم برادرش!!
اینطور که من فکر می کنم اونها مشکل چندانی ندارند جاری من عادت داره این حرفها رو بزنه اتفاقا برادر شوهرم خیلی بهش توجه داره اما اون همش میخاد جلوی همه خودنمایی کنه توی مسافرت یک شلوار جین خیلی تنگ خرید و اومد جلوی همه با حالت خیلی زننده ای نشست و گفت ببینید شلوارم قشنگه!!!!
من اصلا لباسهای اینجوری جلوی نامحرم نمی پوشم. البته بعضی وقتها هم اونقدر خودشو مومن نشون میده که حتی ساق دست هم می پوشه. یکروز دیدم شوهرم داره موبایلشو میبینه(موبایل جاری) ازش سوال کردم به موبایل ....چکار داری گفت دارم مدلشو نگاه می کنم آخه موبایل که یک وسیله شخصیه و عکسهای خودشم توش هست چرا باید بده به شوهرم؟
مشکل دیگه من اینه که مثلا اگه همه یک موضوع را تائید کنند اما من مخالفت کنم شوهرم هم در حالیکه می دونه حق با منه از اونها و بخصوص جاری ام حمایت می کنه. طوری شده که دیگه بچه 8 ساله ام هم دیگه به حرف من نمیره هرچی بهش میگم فلان کار را نکن میگه به تو چه مربوطه دلم میخاد. وقتی همسر آدم همراهش نیست همین می شه دیگه. در مورد قطع رابطه اصلا امکانش نیست چون هم شوهرم خودشو مدیون داداشش می دونه (بخاطر مسایل مالی) و هم خیلی خیلی به هم علاقه دارند همچنین مادر شوهرم از اونهاییه که اگه دید قهریم حتما سریع آشتی مون میده قهری توی 4 تا پسرش بی معناست.(البته این یک حسن خانواده اونهاست )
جاری من توی مسافرت فهمید که منو همسرم با هم قهریم نمی دونید چه خودنمایی هایی که نکرد البته من نگذاشتم قهرمون طولانی بشه و با هر سختی بود با همسرم در نهایت آشتی کردم
در مورد مشاوره باشه این پیشنهاد رو بهش می دم البته ممکنه عکس العمل نشون بده و بهم بد و بیراه بگه
به نظر من که شوهر شما بیشتر از جاریت مقصره!
میل خودنمایی یکی از خصوصیات ذاتی زن هست که اگه شما جلوی نامحرم اینکارو نمیکنی به خاطر شخصیتته اما اون نمیتونه خودش رو کنترل کنه و بروز میده..در مقابل خودنمایی زن ، مرد چشم چران میشه و باید نگاهش رو کنترل کنه که تو چنین شرایطی سخته.
یعنی خداوند برای آزمایش زن و مرد چنین خصوصیاتی رو در ذاتشون قرار داده تا نجابت و میزان کنترلی رو که روی خودشون دارن رو متوجه بشن.
حالا جاری شما نمیتونه خودش رو کنترل کنه، شوهر شما چرا باید مراقب چشم و زبانش نباشه ؟
به قول یکی از دوستان بیرون خونه پره از زن و مردهای اینچنینی ، چرا مرد باید انقد ضعیف النفس باشه که با هر دلبری ای دل و دیده اش رو بده ؟
اینطور که معلومه جاری شما همه جور مردی رو میتونه از راه به در کنه ! از اونجایی که نماز هم میخونه و ساق دست هم می پوشه میشه فهمید تیپ دیگه ای از مردان رو هم میتونه تو مشتش گیر بندازه!
شوهرت چرا به فکر بچه هاش نیست؟؟؟
سلام:72:
با چیزایی که گفتید و خوندم حس می کنم شما با درگیر شدن با همسرت و گفتن به مادر شوهرت و ... نمی تونی کاری از پیش ببری.
البته مشاور رفتن با همسرت و در الویت قرار بده .اما اینم یه راهیه که به ذهن من رسید:
بهتره خودت و به شوهرت نزدیک کنی و وقتی تنها هستید دلبری کنی و خودنمایی. مهم چهره طرف نیست مهم اینه که شما بلد باشی چجوری دل مرد خودت و ببری. من فکر می کنم شما در خانوواده ای بزرگ شدی که نجابتت زیاده و حتی پیش همسرت خیلی متین رفتار می کنی و البته مرد شما و خیلی از مردای دیگه رفتارهای اتشین بعضی زنها رو می پسندن.:163:
شما بهتره پیش همسرت و در خلوت خودتون همون رفتارها رو داشته باشی البته سعی کن جذاب تر باشی و تقلید کارهای جاریت نباشه خلاقیت داشته باش.
تو خونه به همه اعضای خونه محبت کن بچه ها جذب محبت می شن و کم کم ازت حرف شنویشون بالا می ره و البته به مرور همسرتم متوجه خواهد شد که ابن نوع دلبریها در کانون خانواده چقدر بهتره.
موفق باشید:72:
من فکر می کنم راه حل دوستان که می ګن رابطه ات را با شوهرت تقویت کن راه چندان موثری نباشه. مثل اینکه شما به کسی که هوس باقالی پلو کرده، چلوکباب خوشمزه بدین. می خوره. کیف هم می کنه. اما هرچی هم خوشمزه باشه باز می ګه حالا کی باقالی پلو بخوریم؟ شام چی بخوریم؟
شوهرش باید بتونه خودش را در مقابل این هوس کنترل کنه که ګویا مایل نیست.
بعد هم دنبال مقصر نګردید. هر دو مقصرند. هم جاری و هم شوهر سحر خانم. هر دو دارند مسیر هوس را می رند و عاقبت خوشی هم نداره. اینجور که این خانم مثال می زنه و می ګه و این همه نګرانیش نشون می ده که مساله خیلی جدیه.
به نظر من به وضوح باید در این مورد با شوهرش صحبت کنه. حتی اګه لازم شد با شوهر اون خانوم (برادر شوهرش ).
یک جا ګفته بودی که من متولد روستا هستم. این حرف را حتی وقتی داری با شوهرت بحث می کنی هم نګو. چون فکر می کنند که نقطه ضعف شماست و ازش سواستفاده می شه. کلا این موضوع را فراموش کن. متولد شهر و روستا فرقی نداره. مهم شعوره، فرهنګه، شخصیته، تربیته.
من راه حل مطمعن و قاطعی به نظرم نمی رسه. اما دوستان یه راه حلی بدین که این خانم از این درد راحت بشه و خدای نکرده کار به جاهای باریک و آبروریزی و ... نکشه.
شما ګفتید که با شوهرتون مشکلی نداشتید. الان می ګید که اصلا به حرف شما نمی ره و بچه تون هم به شما بی احترامی می کنه و جواب می ده. می شه بګی به نظرت چرا اینطوری شده؟ مطمعنی مشکل خاصی با شوهرت نداشتی و نداری؟ چرا بچه اینطوری شد؟ چه مدته تو این جمع هستی ( اومدی شهر شوهرت ؟ )؟ اصلا امکانش نیست که برګردید؟ لازمه اینجا باشید؟ زندګیت خیلی مهم تر از این حرفهاست ها. مخصوصا اینکه اګه این آبروریزی درون خانواده باشه یه عمر جلو چشمتونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سحربارانی
اینطور که من فکر می کنم اونها مشکل چندانی ندارند جاری من عادت داره این حرفها رو بزنه اتفاقا برادر شوهرم خیلی بهش توجه داره اما اون همش میخاد جلوی همه خودنمایی کنه.
مگه میشه، پس چرا میگه که شوهرم دیشب تا ساعت یک نتونست کاری بکنه. شاید از لحاظ توجه شوهرش کم نزاره، اما ممکنه که از لحاظ جنسی با هم مشکل داشته باشند. مطمئنین که مشکل جنسی با هم ندارند؟:303:
نقل قول:
مشکل دیگه من اینه که مثلا اگه همه یک موضوع را تائید کنند اما من مخالفت کنم شوهرم هم در حالیکه می دونه حق با منه از اونها و بخصوص جاری ام حمایت می کنه.
مطمئنی که موضوعی که همه تائید میکنند، حق با شماست. مگه میشه همه اشتباه کنند و شما نه. چند تا مثال از این نام ببرید. :303:
نقل قول:
طوری شده که دیگه بچه 8 ساله ام هم دیگه به حرف من نمیره. هرچی بهش میگم فلان کار را نکن میگه به تو چه مربوطه دلم میخاد. وقتی همسر آدم همراهش نیست همین می شه دیگه.
البته ربط داره، اما مسلما شما جاهایی را اشتباه کردین که بچه تون با شما این جوری رفتار میکنه. هر چی هم شوهر بد باشه، باز شما می تونین بچه را جوری تربیت کنین که هواتونو داشته باشه. :305:
نقل قول:
در مورد مشاوره باشه این پیشنهاد رو بهش می دم البته ممکنه عکس العمل نشون بده و بهم بد و بیراه بگه
چرا؟ دلیلش به نظرت می تونه چی باشه؟ :303:
در مورد نداشتن مشکل جنسی بین جاری و برادر شوهرم آخه بعد از صحبت در مورد اینکه 1 ساعت کاری از دستش برنیومد بهش گفتم یعنی تو هم ناراضی بودی گفت نه مشکلی نبود انگار میخاد فقط بگه که مثلا دیشب .. داشته اند. صرفا جهت خودنمایی!!1
ما تازه اومدیم توی اشهر همسرم آخه تنها شرط پدرشوهرم برای دادن خانه این بود که ما به شهرشون بریم که البته این شرط را عملی هم کرد.(دستش درد نکنه)پس به نفعمون بود که بیاییم و بخاطر کار شوهرم احتمالا حالا حالاها دیگه نتونیم دوباره از این شهر بریم.
در مورد مثال که همه یک مورد را تائید می کنند مثلا من ادعا میکردم فلان ساعت از مسافرت رسیدیم خانه دلیل منطقی هم برای ساعت داشتم اما شوهرم و انونها پافشاری می کردند که من اشتباه می گویم یعنی سر یک چیز پیش پا افتاده بود مورد مهمی نبود اما بازهم از من حمایت نمی کرد انگار جلوی اونها رودربایستی داره بگه خانمم درست می گه.
بچه ام امسال رفته کلاس اول شایدم تغییر محیط باعث شده اینطوری بشه .
سحر جان،
شوهرت چند تا خواهر و برادر داره؟
آیا این جاری با بقیه برادرشوهرها و دامادهای خانواده هم این رفتار را داره؟
شما کلی ګفتید که این حرفها تو خانواده شون عادیه.
موردی بګو که آیا دقیقا از همون رفتارهایی که با شوهر شما داره با بقیه شون هم داره؟ دامنش را بزنه بالا و موبایلش را بده بهشون و عکسهاش را بده ببینند و حرف از سکس بزنه و ... این رفتارها و حرفها را هم با بقیه داره یا با اونها در حد همون چیزی که در خانواده شون عادیه و در جمع عمومی ګفته می شه هست؟؟
نظر بقیه جاریها ( یا داماد احتمالی خانواده ) در مورد این مدل بحث های این خانواده چیه؟ به هر حال اونها هم از خانواده های متفاوتی هستند و به نظر من هم خانواده این مدلی نباید خیلی زیاد باشه. یعنی واسه اونها هم نباید طبیعی باشه. اونها همراهی می کنند؟ براشون عادیه؟؟
تو جمعهای یه کم غریبه تر هم این مدلی هستند؟ مثلا با پسرخاله ها یا مثلا عموزاده ها ... فامیلهای یه کم دورتر؟
بهشت عزیز:
شوهرم 3 تا برادر دیگه داره خواهرم نداره. رفتار جاری ام با اونها سرو سنگینتره چون اونها اصلا بهش توجهی نمیکنند این شوهر منه که اینقدر جلب توجه هاشو پاسخ مثبت می ده. مثلا در مورد عکسها همه نشسته بودند اما شوهر من بزور از دستش گرفت طوری که پسر برادرش که اول راهنمایی است با صدای بلند گفت عمو شما چقدر هیز هستید و همه زدند زیر خنده!!!!!!!!!
تو جمع غریبه ها اینطور نیستند جاری های دیگه ام هم می خندند یعنی خیلی حساس نیستند البته شوهر هاشون به این خانم توجهی ندارند که حساس بشوند
من که گفتم مشکل بیشتر از اینکه از جانب جاریت باشه از جانب شوهر خودته!
باید تا دیر نشده یه فکری براشون بکنی وگرنه خدای نکرده هیــــچ بعد نیست کار به جای خیلی خیلی باریک بکشه! البته از نظر عموم اون کار خطرناکه و اینطور که معلومه براشون زیاد سخت نباشه:305:
امیرالمونین علی علیه السلام میفرماید : هیچ وقت گمان بد نداشته باشید حتی اگه دیدین زن و مردی در کنار در یک بستر خوابیدند ؛چون ممکن است بین آنها اندازه یک تار مو فاصله وجود داشته باشه!واقعا این جمله از ایشون هست!!!!!!!!!!!!!!!
بنظر من بهتره بجای اینکه با جاریت لج کنی و دربیفتی باهاش از در دوستی وارد شو .ولی خامش نشو. خیلی با سیاست سعی کن یجوری که فکر کنه داری باهاش صمیمی میشی و چون دوسش داری میخای بیشتر باهم باشین اینطور که من فهمیدم زن با سیاستی نیست.شما با یه ترفند خیلی راحت میتونی از کاراش سر دربیاری.
در ضمن عزیزم شما باید تو خونه شوهرتو کاملا اشباع کنی بعضی نه بیشتر مردا دوست دارن زنشون در مقابلشون خیلی بی حیا باشه و فوق العاده سکسی.
امتحانش ضرر نداره با جاریت صمیمی شو فقط از رفتاراش تقلید نکن اما تایید کن
سعی کن با زبون چرب و نرم راضیش کنی بره مشاوره من مطمئنم شوهرش راضیش نمیکنه.
راستی چندسالشه ؟بچه داره؟شاغله؟ازش بیشتر توضیح بده