RE: مدیر همدردی آیا نیاز هست به مشاوره قبل ازدواج بریم؟
این بیرون رفتن برای تفریح و گردش که نیست؟وجود نفر سوم و چهارم باعث می شه هر دوتون توی حرف و عمل خود
واقعیتونو نشون ندید.
در مورد اینکه چطوری حقوتو خرج کنی.خرجی زن با مرده زنی که درآمد نداره.ولی شما که درآمد داری بهتره خرج خودتو
خودت بدی غیر اینصورت جای کسی رو که می تونست جای شما باشه و خرج یه خانواده رو بده گرفتی.به معنی م نیست
که شوهرت دیگه نباید چیزی برات بخره.می تونی یه مقدارشو از خودت بدی بقیه شو از شوهرت بگیری.
پریماه جان کجایی ؟
درسته که دوران نامزدی خوش میگذره امیدوارم همیشه دلتون شاد باشه اما قرار نشد دوستان همدردی رو فراموش کنی و از احوالت بیخبرمون بذاری :72:
سلام فرانک جان و همه ی دوستای گلم
هر روز به همدردی سرمیزنم اما آروم و بی سروصدا
فعلا که یخورده درگیر خرید و مسائل جشن هستیم.خداییش میتونم اعتراف کنم خیلی حس خوبی نسبت بهم پیدا کردیم.فقط یه کوچولو من از طرف خانوادم تحت فشارم یعنی نمیذارن دوتایی بریم بیرون و وقتی میریم بیرون یکی همرامون میاد ولی آخر کاراول آبجیشو میرسونه خونشون بعد منو. یعنی فقط فاصله خونه اونها تا خونه ما ، ما تنهاییم ..در همین حد ....که خانواده من هنوز متوجه نشدن .
خداروشکر فعلا همه چی آرومه ..ولی واقعا خرجهای عروسی خیلی سنگینه ..و این نامزد گرامی ما خودش باید پرداخت کنه .چون از چندسال پیش روی پای خودش ایستاده و معمولا باباشون کمکشون نمیکرده تا خودشون مستقل بشن.میدونم خیلی از این بابت سخته ولی منم سعی کردم هنگام خرید حلقه و سرویس حواسمو خوب جمع کنم که خیلی گرون نشه..
خدایا کمکمون کن اونجوری که تو دوست داری زندگی کنیم.
سلام دوستای گلم.اومدم اینجا تا بنویسم و بعدها که خوندم خاطره ی شیرینی از این روزها به یادگار بمونه
سه روز دیگه تا روز عقدمون مونده .هر دومون یه کم استرس داریم اما نامزدم از من آرومتره و بهم یادآوری میکنه که دعا کنیم و از خدا آرامش بخایم تا این چندروز هم به خوبی بگذره.خداجونم شکرت که اینقدر خوبی و نعمت بهمون دادی
مخصوصا پسری رو داری بهم میدی که خیلی دوستت داره و همیشه میگه فقط باید از خدا،خدا را بخواهیم نه غیرخدا..شکر.......شکر....شکر
مبارك باشه پريماه جان
اميدوارم بهترين هاي هستي زير سايه ي عقل و درايت و آگاهي و به كار گيري از توانايي و مهارت تقديم تو و همسر نازنينت بشه .
خوشبخت باشي نازنين :72:
:43:سلام دوستان گلم و تشکر بخاطر این مدت که بهم کمک کردین
راستش باید بگم من هم دوروزه به جمع متاهلین اضافه شدم.جمعه عقد کردیم .خیلی واسم جالبه....دوران جدید و تولدی دوباره.........خدایا به امید تو شروع میکنیم.
نقل قول:
سلام دوستان گلم و تشکر بخاطر این مدت که بهم کمک کردین
راستش باید بگم من هم دوروزه به جمع متاهلین اضافه شدم.جمعه عقد کردیم .خیلی واسم جالبه....دوران جدید و تولدی دوباره.........خدایا به امید تو شروع میکنیم.
مبارررررررررررررررررررررر ررررررررررکه
:72::72::72:
:72::72:
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
:43:سلام دوستان گلم و تشکر بخاطر این مدت که بهم کمک کردین
مبــــــــــارکــــــــــ ـه
:104:
:104::104:
:104: :104::104:
:104::104:
:104:
ان شاء الله به پای هم پیر شین
این تاپیک به نتیجه رسید