RE: با گذشته همسر خود چگونه کنار می اید
راستش دوستان با اومدن به این تالار و خوندن راهنمایی ها و کار کرد ن روی خودم خیلی اروم تر شدم+ازمایش که خوب صورت خوشی نداشت ولی اصلا متوجه این نبودم که انقدر صورت بدی داره
حس خودبینانه و سرکشم جاده رو فقط یک طرف کرده بود
تمام سعیمو می کنم از دلش در بیارم
گذشته رو هم فراموش می کنم و بنا رو من بعد روی اعتماد و وفاداری می گذارم
باز هم از همه دوستان ممنونم
فرهنگ جان،
بودنش چیزی را ثابت نمی کنه، اما نبودنش چرا.
شرط لازمه، نه کافی.
نبودشم هیچی ثابت نمی کنه.
باز هم سلام،
اشپیگل عزیز،
دوست خوبم،
شما متاسفانه علیرغم راهنماییهای مناسبی که از دوستان گرفتین، باز هم بدون تامل و تفکر منطقی تصمیم گرفتین و اجرا کردین،
درست مثل انتخاب این خانوم به عنوان همسر، بدون اینکه به مسائل پیرامونی فکر کنین، برسی و تحقیق کنین انتخاب کردین،
و نتیجه ندیده گرفتن یکی از معیارهای مهمتون بود که حالا داره تو زندگیتون خود نمایی میکنه،
به نظر من، شما در تصمیم گیری مشکل دارین، خیلی احساسی و تند تصمیم میگیرین و بدون درنگ اجرا میکنین!:300:
این بسیار آسیب زا هست!
دوست عزیز، شما با کاری که امروز انجام دادین، شخصیت همسرتون رو خورد کردین، آیا فکر میکنین، همسرتون در آینده هیچ دلیلی برای اعتماد به شما پیدا خواهد کرد؟
نمیخوام ذهنتون رو خراب کنم، اما بکارت فیزیکی هیچ چیزی رو تضمین نمیکنه حتی نداشتن رابطه جنسی رو...
تنها نتیجهای که از این کار نصیب شما شد، خورد کردن شخصیت این خانوم بود،
با نظر مدیر کاملا موافقم، به جلسات مشاوره بروید و سعی کنین خودتون رو درمان کنین،
اگر با این مساله کنار اومدین، به حال فکر کنین و ساختن زندگیتون،
اگر نه، هم به خودتون و هم به این خانوم لطف کنین و ازش جدا بشین،:160:
هزینههایی که هر دو شما بابت جدایی در حال حاضر متحمل میشین بسیار کمتر از هزینههای جدایی پس از چند سال زندگی مشترک خواهد بود!
جدی بگیرین و خوب فکر کنین!:300:
موفق باشین،
کامران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
ولی اگر به طرفم شک ببرم حتی حاضر نیستم ازش سوال کنم دیگه چه برسه بریم دکتر.
جدا می شم.
فرق شک و اطمینان در چیه؟
شما وقتی شک کنید هم اقدام می کنید؟
آقای اشپیگل راستش من نمیدونم چه راه دیگه ای وجود داره که میشد اینو متوجه بشید اما من هم میگم شما نسنجیده و بی فکر عمل کردید.
اما من با اینکه خودم دختر هستم گواهی سلامت جسمی گرفتن رو اصلا توهین به خودم تلقی نمیکنم بلکه وقتی میدونم ریگی تو کفشم نیست با کمال میل میرم و خودم برای اینکه حرف و حدیثی پشت سرم نباشه،گواهی سلامتم رو میگیرم .
و دعا میکنم در اینده راهی برای تشخیص سلامت جسمی آقایون هم پیدا بشه تا دختری که یه عمر پاک زندگی کرده بتونه با کسی که مثل خودش پاک مونده و لیاقتشو داره ازدواج کنه!
برای خیلی از آقایون این مسئله مهمه اما در ظاهر و در صحبت کردن خودشون رو بی تفاوت نشون میدن اما در وقت عمل نـــــــه!
البته من با نظر بهشت عزیزم موافقم . بودنش لزوما پاکی رو ثابت نمیکنه اما نبودش خیلی چیزا رو !
چون بودنش یا واقعا نشونه پاکیه یا اینکه ترمیم شده ست و کلاه سر مردم گذاشتن اما نبودش خیلی مهمه. چون بطور طبیعی یه دختر خانم باید پرده بکارت داشته باشه .البته بعضیها به دلیل کم خونی پرده شون خیلی نازک و ظریفه که اینو پزشک حتما اعلام مکینه اما اینکه اصلا وجود نداشته باشه من که نشنیدم طبیعی باشه.
بنابراین نبودش برای کسی که بهش اهمیت میده خیلی جای تامل و تردید داره!
آقای اشپیگل اگه واقعا این مسئله براتون مهمه و من 90 % اطمینان میدم که الان مهمه و در اینده هم براتون مهم خواهد بود،پس تا دیر نشده خواهش میکنم اینبار دیگه با فکر عمل کنید.صبر کنید و خوب خوب فکر کنید و حتما مشاوره برید البته اگه مشاوره رو قبول دارید.
مهمتر اینکه رابطه ای باهاش نداشته باشید چه محدود چه کامل چون اگه خدای نکرده مشکلی باشه ممکنه به خود شما ربط داده بشه ،حالا یا واقعا شما مسئولید یا اینکه به پای شما تمام میشه!
نذارید مشکل ادامه دار بشه
بعضی ها مادرزادی ندارن.بر اثر ورزش ممکنه از بین بره. این دو مورد مشخصه.طرف می تونه دخترو بیهوش کنه،بعد با آرامش
کارشو بکنه یا دخترو یه جا گیر بندازه معاشقه کنه سست بشه.این دو موردو پزشک قانونی نمی تونه بفهمه که تجاوز بوده.
پس نبیودشم چیزی ثابت نمی کنه.
چی بم والا:316:
بزرگترا میگن قدیما مردم خیلی به پاکی از هر لحاظ اهمیت میدادن برای همین این مسئله نشون دهنده پاکی بوده.و واقعا هم نشونه پاکی بوده چون مردم زمان قدیم از این روشهایی که امروزه برای ارضاء نیازها بکار برده میشه بیخبر بودن یا انجام نمیدادن به علت چیزی به نام عزت نفس! و اگه کسی مرتکب خطایی میشد راهی برای ماست مالی کردنش نبود و این بود که طرف لو میرفت!
اما تو این دوره زمونه کاملا مشخصه که این پاکی برای خیلیها از درجه اهمیت ساقط شده!
چون خیلی از پسرها (سوء تفاعم نشه منظورم شخص خاصی نیست، میکم خیلیها) خودشون به انواع راههای ارضای نیاز جنسی بدون ازدواج رو آوردن و میدونن به تعداد خودشون شایدم بیشتر دختر وجود داره که اینکاره باشه بنابراین مسئله بکارت که یه زمااااانی اهمیت داشت براشون نه تنها مهم نیست بلکه اینو حق دختر میدونن که حتی به خاطر رفع نیاز جنسی و کاملا آگاهانه باعث از بین رفتنش شده!!
پناه میبرم به خدایی که پاکه و پاکی رو دوست داره:316:
مثل اینکه دقت نکردی چی گفتم.
spigle عزيز
از اينكه به نتيجه رسيدي خوشحالم خوشبخت شين سعي كن به نحوي از دلش در بيار