RE: یک مشکل عجیب و باور نکردنی
سلام
من elfa هستم . ببخشید که با نام جدید وارد شدم.من در حال حاضر در کاگاه خویشتن شناسی شرکت میکنم .در اونجا این مشکل من برام شده یه دردسر بزرگ چون تمام حرکات سکنات و حرف ها و چشمان من رو که بی اراده من هرچی در ذهن من گذر میکنه رو نشون میده به شدت زیر نظر داشتند و یک روز تمام اونها رو رو کردند . من تا یک هفته تمام تنم میلرزید و استرس داشتم هیچ کاری نمیتونستم بکنم جز دراز کشیدن همه بهم میگفتن چت شده اینقدر داغونی و من هیچی نمیتونستم بگم خیلی در حق من نامردی کردن.
یکی از مواردی رو که از چشمانم فهمیدند:
همش تقصیر ذهن زیادی پاستوریزه بنده است من از روابط جنسی زناشویی هیچ چیزی نمیدونستم و در این کارگاه متوجه شدم و واقعا متعجب شدم . یکبار در کارگه این رابطه به ذهنم خطور کرد و اونها هم که منو زیر ذره بین داشتند متوجه شدند و فکر میکنند من خواستار این رابطه هستم و مشکل انحراف جنسی دارم .
خیلی نامردیه که در مورد من اینجوری فکر میکنند اصلا نمیتونم این موضوع رو با کسی در میون بگذارم فکر میکنن من گیر فکری دارم در صورتی که این افکار خیلی گذرا به ذهنم خطور میکنن و من هیچ درگیری ای ندارم.لطفا کمکم کنید چطور میتونم نظرشون رو تغییر بدم.
ببین
خیلی خوش بینانش چیزیه که مدیر گفت آیا اون کارو انجام دادی؟؟؟
و خیلی خیلی عجیبش اینه که اونا افکار تو رو نمیخونن در واقع تو یه ذهن ماواریی داری که قبل از اینکه اتفاقی رخ بده میاد تو ذهنت در واقع یه جوور پیش گویی ذهنی که برای ذهن های فعال و ماورایی پش میاد و این جور شخصیت خاصه که نیاز به درمان روانپزشکی نداره بلکه باید ذهنتو آموزش بدی یا با هیپنوتیزم و هیپنوتراپی کنترلش کنی
دیگران ذهن تو رو نمیخونن تو حرفها و افکارشونو پیش بینی ذهنی میکنی
دوس دارم رو این قضیه فکر کنی
:72:
نه این طور نیست این دو روانشناس کارگاه یک روز تمام افکاری رو که در طول جلسات از چشمان من دیدند رو رو کردند اون روز مدام اسم من رو میاوردند تا متوجهم کنند وعکس العمل من رو ببینند.
نه خودشون کردند ناگهانی همه رو رو کردند که واکنش من رو ببینن.
عزیزم اگه چیزی که مدیر گفت نباشه و چیزی که منم گفتم نباشه
باید جدی بری پیش روانپزشک و یه سری آزمایش بدی چون مشکلت ممکنه رشد کنه و واقعا بت آسیب بزنه:72:
اولین بار چه زمانی این اتفاق رخ داد؟
دقیقا تعریف کن که اولین بار چطور متوجه این مساله شدی و چه اتفاقی افتاد؟
لطفا به من بگید چطور نظر اون دو روانشناس رو عوض کنم.
اولین بار یادم نیست به 12 سال پیش بر میگرده دوران راهنمایی.
از اینکه در مورد من چه فکرایی میکنن دارم دق میکنم.[align=center]http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpg[/align
بالاخره پیشنهاد مدیر همدردی را انجام دادید یا نه؟