Re: طرز تهيه ي منوي عاشقانه
بزارید یه ماجرایی را براتون بگم تا بیشتر دستتون بیاد .
در کتاب (اگر درست یادم باشه) جادوگران قرون وسطی می خوندم که :
کشیشی اقدام به فروش زمینهای بهشت و جهنم به خلق الله می کرد و مردم هم برای خرید زمینی در بهشت عجب استقبالی کرده بودند و بازار داغ بوده ، بنده خدایی که درک می کنه کار کشیش کلاهبرداری از مردم ساده است ، میره جلو و به کشیش میگه من زمینهای جهنم را میخوام بخرم ، اونم میگه بهشت را رها می کنی ، می خواهی جهنم بخری ، میگه آره همش رو هم میخوام و خلاصه همه رو به اصطلاح میخره ، بعد رو به خریدارها فریاد میزنه که ای مردم :324:، من کل جهنم رو خریدم و هیچکس رو هم توش راه نمیدم :305:، اونوقت مجبور میشن شما را ببرند بهشت :311:، پس زمین از بهشت نخرید و خوش باشید و مردم هم خوشحال پراکنده میشوند و کشیش هم از رو دستی که خورده عصبانی .
بابا ، اینا سابقه تاریخی دارند ها .... البته مال اینه که مردمشون راحت فریب میخورند ، حالا برید ببینید این شرکت ایرانی چقدر خریدار جذب کرده :311:، ایرانیا به این راحتی گول نمیخورند . !!!:316:
حالا که جناب مدیر هرچه کهکشانه قبلاً سند زده ، اگه شما هم میخواهید ستاره بزنی به نام خانمت ، قول بده گول این کلاهبردارها را نخوری و تو تالار خوب فعالیت کنی ، مدیر هم یکی از اون ستاره ها را به شما بذل می کنند . خـــــــــوبه ؟؟:311::311:
:72::72::72:
RE: طرز تهيه ي منوي عاشقانه
کفگیر ایده هام به ته دیک خورد. :302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
سلام
يا عمق ديگ ايده هات كمه ، يا اين كفگيرت خيلي خيلي دسته اش بلند هست. :311:
===============
پاورقي: (مهم)
به چند پست اخير توجه كنيد. من متوجه اسپم بودن و بي ربطي اش به اصل تاپيك بودم. اما ادامه دادم که يك نكته به منوي عاشقانه اضافه كنم.
شيريني طنز، و محاوره ظريف، هم مي تواند عاشقانه هايمان را عمق ببخشد، هم مي تواند حتي در اوج عشقولانه هايمان ، صحبت هاي انتقادي هم قاطي اون كرد، بدون اينكه به هم آسيب برسونيم يا عمق عشقولانه هايمان كم شود.
در واقع حفظ عشقولانه ها (به خصوص در شرايط ناگوار مثل انتقاد، خستگي، سوء تفاهم،ديدگاههاي مختلف ) از افزايش عشقولانه ها در مواقع خاص مهمتر هستند.
اين مطلب را مي توان در اين بيت مولانا خلاصه ديد كه:
اول اي جان دفع شرّ موش كن | *** | وانگهان در جمع گندم كوش كن |
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
نخوره! ديدي گفتم بهت توجه ميشه! اگه از ايده ات انتقاد هم ميشه مهم نيست مهم اينه كه مورد توجه قرار ميگيري. بنده خدا:227:
بازم ايده بده قهر نكن! لااقل اگر ازش استفاده هم نكنيم دور همي يه ذره بهشون ميخنديم :58:
و اما ايده :(101 راز عاشقانه)
وقتي در سفر كاري هستيد وقايع يك روز خود را براي همسرتان شرح دهيد. براي مثال :
"يكي از روزهاي زندگي من!"
ساعت 6 صبح: تا از خواب برخاستم به تو فكر ميكردم. چقدر دوست داشتم اكنون كنارم بودي!
خوب بايد براي رفتن به محل كار آماده شوم.
ساعت 7 صبح: حالا در قطار هستم ، خيلي شلوغ است. به نظر ميرسد همه ي مسافران دارند از شدت ازدحام خفه مي شوند. البته به من هم احساس خفگي دست داده چرا كه دلم خيلي برايت تنگ شده است.:43:
ساعت 8:30 صبح: برنامه ي كاري روزانه ام شروع شده و به نظر مي رسد روز بسيار شلوغي داشته باشم
ساعت 9:30 صبح: در يك جلسه ي كاري بسيار خسته كننده هستم. دارم سعي مي كنم حواسم را بر آمار فروش اين ماه متمركز كنم ولي مرتب به ياد چشمان زيباي تو مي افتم و حواسم پرت مي شود.:46:
ساعت 6:30 بعدازظهر : خداراشكر كار امروزم نيز تمام شد. براي ديدن دوباره ي تو روزشماري ميكنم!
نامه ي خود را براي همسرتان بفرستيد يا ايميل كنيد كه سريعتر برسد. با اين كار به او مي گوييد در طول روز چندبار به او فكر مي كنيد و بدين ترتيب نشان مي دهيد كه سهم او در زندگي تان چه قدر مهم است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
اگه از ايده ات انتقاد هم ميشه مهم نيست مهم اينه كه مورد توجه قرار ميگيري. بنده خدا:227:
سلام
مطلبي را بايد مورد توجه قرار بدهيم( در راستاي علاقمندي ات در مورد توجه و انتقاد و از اين حرفها :104: )
معمولا شكلهاي خشك و كلاسيك خالي بندي مثل گلهاي تزئيني خيلي سريع تكراري و بي خاصيت ميشه.
خاطره اي از يكي از جلسات مشاوره ام را در همين مورد ذكر مي كنم:
آقا با ناراحتي گفت:
اين خانم اصلا احساس حاليشون نيست. وقتي من دارم از احساساتم مي گويم، خانم مي گويد لطفا روتو به اون طرف كن ، مي ترسم دماغت وقتي داره بزرگ ميشه بره تو چشمم.
در همان جلسه كاشف به عمل آمد،كه آقا مهارتهاي لازم تعامل زنده ، روان و توام با روح را با خانم نداشته و صرفا يك مشت حفظي جات از شعر و تظاهر و ... سرهم مي كرده. اما هنگام عمل آنجا كه بايد نرمش يا انعطاف داشته باشد، آنجا كه بايد پذيرا باشد. يا آنجا كه بايد خشم خود را كنترل كند يا تحقير نكند يا ....، موفق نبوده است.
لذا خانم (همسرش )، نمي توانسته است باور كند وقتهايي كه آقا از روي شكم سيري، روي مبل دراز مي كشه و حرفهاي قشنگ قشنگ مي زنه، همان چيزي هست كه در دلش هست. لذا ناباوري خودش را به شكل ناجوري (يعني كنايه، طعنه و ...) بروز مي داده است.
آقاي مدير :72:
تو رو خدا يه ذره سطح پايين حرف بزنين من سوادم زياد بالا نيست:162:
اين حرف من :
" اگه از ايده ات انتقاد هم ميشه مهم نيست مهم اينه كه مورد توجه قرار ميگيري. بنده خدا:227:"
رو حساب شوخي با آقاي تسوكه بود حرف بدي زدم؟:163:
yasa گرامی
منظور جناب مدیر با خاطره ای که بیان کردند ، این بخش از پست شماست :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
وقتي در سفر كاري هستيد وقايع يك روز خود را براي همسرتان شرح دهيد. براي مثال :
"يكي از روزهاي زندگي من!"
ساعت 6 صبح: تا از خواب برخاستم به تو فكر ميكردم. چقدر دوست داشتم اكنون كنارم بودي!
خوب بايد براي رفتن به محل كار آماده شوم.
ساعت 7 صبح: حالا در قطار هستم ، خيلي شلوغ است. به نظر ميرسد همه ي مسافران دارند از شدت ازدحام خفه مي شوند. البته به من هم احساس خفگي دست داده چرا كه دلم خيلي برايت تنگ شده است.:43:
ساعت 8:30 صبح: برنامه ي كاري روزانه ام شروع شده و به نظر مي رسد روز بسيار شلوغي داشته باشم
ساعت 9:30 صبح: در يك جلسه ي كاري بسيار خسته كننده هستم. دارم سعي مي كنم حواسم را بر آمار فروش اين ماه متمركز كنم ولي مرتب به ياد چشمان زيباي تو مي افتم و حواسم پرت مي شود.:46:
ساعت 6:30 بعدازظهر : خداراشكر كار امروزم نيز تمام شد. براي ديدن دوباره ي تو روزشماري ميكنم!
خداییش ، اینجوری پیش میاد که اینجا اومده ؟؟
مثلاً : به نظر ميرسد همه ي مسافران دارند از شدت ازدحام خفه مي شوند. البته به من هم احساس خفگي دست داده چرا كه دلم خيلي برايت تنگ شده است.:163::311:
معلومه که می فهمه اینا حرفهای الکیه ، من که میگم دقیقاً همون چیزی که تو دل هست باید گفت ، و اگر احساسی نیست یا ضعیفه ، بهتره برای ایجادش یا تقویتش تلاش بشه . بهتر نیست ؟؟:43::72:
يك ايده (بر اساس انيميشن up):
براي كارهاي خوب همسرتون به ايشون مدال افتخار بدهيد! (فكر كنم بيشتر براي خوشحال شدن زن مناسبه تا مرد)
نحوه ي كار بدين صورته كه وقتي عمل مثبتي از همسرتون ميبينيد كه براتون قابل توجهه مثلا در كاري فداكاري ميكنه يا در جايي حرف شما رو گوش ميده يا رفتار بسيار مثبتي با فرزندتون داشته يا ... ميتونيد يك روز ازش بخوايد چشمهاشو ببنده و خيلي آروم مدالي كه مخصوص اينكار درست كرديد رو به جايي از لباس ايشون مثلا بر روي سينه نصب كنيد و بعد ازش بخواهين چشمش رو باز كنه.
البته اين مدالها رو با سليقه درست كنيد و حتما دليل مدال رو هم روي اون مدال حك كنيد! بسته به وضعيت مالي شما ميتونه اين مدالها از جنس طلا، برليان، نقره، تيتانيوم، چوب، مس، استيل، حلبي، پلاستيك، مقوا، كاغذ، دستمال كاغذي، دستمال توالت :D و ... باشد
كه به نظر من از جنس چوب باشه خوبه چون هم از بين نميره هم زيباست هم ارزونه و در ضمن ميتونيد در چوب بري ها راحت هر چيزي روش حك كنيد! البته طلا و ... هم كه معلومه خوبه ديگه! :D
اين كار هم باعث خوشحالي همسرتون ميشه هم باعث ميشه بعدها كه اين يادگاري ارزشمندو ميبينيد ياد خاطرات قشنگتون بيفتيد و تجديد خاطرات بشه!:72::72:
يه توصيه هم به اون عزيزي بكنم كه مدالو دريافت ميكنه (به نظر شما جزء خواننده هاي اين مطلب هست؟؟؟!!) و اون اينه كه حتما تا مدتي مدال رو روي سينه تون حفظ كنيد تا هم همسرتون بفهمه كه شما چقدر خوشحال شديد هم تشويق شه كه باز هم بهتون مدال بده و براي همين مدام در پي يافتن كارهاي خوب شما باشه و با اين كار همسرتون ديگه به راحتي و بدون اينكه كارهاي خوب شما رو ببينه از كنارشون رد نميشه و مدام فقط خوبيهاي شما جلوي چشمش هست.
ان شاءالله كه در آينده تعداد مدالهاتون از ستاره هاي آسمون و دونه هاي برفي كه امشب ميباره بيشتر باشه و زندگيتون مملو ازعشق :43:
من واقعا معذرت میخوام که وسط بحث های شما پابرهنه میپرم تو!
من 1سوال دارم. البته قبلش بخاطر سوالم معذرت میخوام.
اینکه من حالم از این کارای لوس بهم میخوره طبیعیه؟ یا خیلی غیر عادیه؟؟؟ خداییش حالم بد شد
بازم ببخشید.
دختر مهربون جونم:72:
فكر نكنم غيرعادي باشه! آدمها با هم متفاوتن و همين زيبايي خلقت خداونده كه تا اين حد انسانها رو متفاوت خلق كرده! مثلا خود من عاشق اين كارام مخصوصا اونهاييش كه ميدونم بيشتر باعث خوشحالي مردها ميشه رو خيلي دوست دارم انجام بدم:72: همين بالايي رو هم خيلي دوست دارم همسرم براي من انجام بده (البته بعيد ميدونم از اين بخارا داشته باشه شانس نداريم كه!)
ولي درعوض خيلي خيلي بدم مياد از اينكه همسرم رو "دلبندم" يا "عسلم" يا از اين چيزا صدا كنم در حاليكه ديدم در اين تالار خيلي از زنها همسرشون رو اينجوري خطاب ميكردن! مخصوصا تو تاپيك "خاطرات عاشقانه ي من و همسرم". اصلا خودتو ناراحت نكن آدمها با هم فرق دارند! واين اصلا چيز منفي نيست فقط "ويژگي" توئه!