RE: مي خوام يه مدت همسرم را تنها بذارم تا شايد نبود منو تو زندگي حس كنه.
معذرت ميخوام اينطور حرف مي زنم اما مردي كه اينقدر مغروره كه از تنهايي و ترس از اون كنار شما مونده هرگز به خاطر قهر به دنبال شما نمياد . پس اين راه خوبي براي بازگرداندن زندگي نيست . به نظر من مردي كه كتك زده تا دست شما را شكسته بايد قانوني باهاش برخورد مي كرديد كه متاسفانه شما مونديد و تحمل كرديد و قبح اين عمل زشت را از بين برده ايد . هر چقدر هم كه شما مقصر بوده ايد او اجازه اين كار را نداشته و شما خود به او ميدان داده ايد . ببين الان دو سال از زندگي گذشته و تحمل كرده اي همين طور ادامه دهي ده سال گذشته واو به كتك زدن ادامه داده پول شما را در اين زندگي به باد داده و از همه بدتر عاطفه قلب و احساستان را نابود كرده است . بايد خيلي محكم جلوش بايستيد مطمئن باش الان راحت تر از ده سال ديگر است . او بايد بترسد از بي ابرويي نه شما.
به تاريخ آخرين پست نگاه كنيد.
تو سعي كن خيلي بهش گير ندى اصلأ زياد واسش مايه نذار
به كار خودت برس برو پياده روى برو پيش دوستات سر خودت و گرم كن و قبل از اينكه شوهرت بياد برو خونه غذا درست كن لباس قشنگ بپوش آرايش كن آهنگ بذار اومد واسش برقص بوسش كن بگو خسته نباشيد عشق من
در واقع يه خورده فيلم بازى كن تا جذبت بشه هيچ حرف و گله اى هم ازش اصلأ نكن:72:
دوست عزیزمنم یه عمری تقریبا فیلم و نقش بازی کردم ولی فایده نشد چون همسرم منو به چشم زن نمیدید هزار جور حیله به کار زدم اخرش خودم گرفتار شودم و اخرش دیدم هرچی اون میگه گوش بدم بهتره و گوش دادم و استفاده کرد بااینکه شوهرمه ولی همش حس می کنم داره ازمن و نجابتم سواستفاده می کنه هرچی راهکاره سیباسته زنونه می خونم هیچی نمیشه میگه هرچی من بگم تورو به چشم زن نمی بینم تو الی توبلی ولی باز میخای عشوه ببخشیدا خرکی بیای خودتو مسخره کنی :316:
خدا یکی به من کمک کنه اون همه وجووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووودمه:316:
من با هم پرواز کاملا موافقم خودم تا حدی مشکل تورو دارم! فعلا دارم سعی میکنم خیلی عصبانیش نکنم اما بعضی وفتا میگم تا کی میتونم جلوی اشتباهاتش چیزی نگم! خودمم موندم چطور این همه تحقیر رو تا حالا تحمل کردم! ولی حس میکنم مهارت های طرز رفتار باهاشو جوری که خودمم عذاب نکشم ندارم واقعا کی میتونه به زن هایی مثل ما کمک کنه! یاد این افتادم که از ماست که بر ماست ای کاش یه نه میگفتم و خودمو اینطور بد خت نمیکردم ولی از شما میپرسم شما که از نظر مالی مستقلی چرا تا حالا این هه تحمل کردی؟