RE: چرا مردان دائم از زن دیگر حرف میزنند؟
ثنا جان شوهر منم همیشه از این حرفا میزنه و کلی حرصم میده البته من برخلاف شما احساس میکنم که همه نیازهای همسرم به خصوص نیازهای جنسیش رو برآورده نمیکنم و تا حدودی بهش حق میدم البته شوهر من چشم چران نیست ولی همین که حواسش نباشه و یکی رو ببینه که خوش تیپه سریع به من میگه تو هم این جوری باش! البته تو خونه نه خیابون. منم باهات موافقم که اگه خانوما با حجاب باشن خیلی از شکلات حل میشه. در ضمن بی توجهی و حساسیت نشون ندادن رو امتحان کردم خیلی موثره.
شاید یکی از دلائل همین باشه که همسفر69 میگه ولی بدونید از قدیم گفتن از آن نترس که های و هوی داره از اون بترسکه سر به تو داره
منم با زنم شوخی میکنم در این ارتباط ولی سعی میکنم اندازه اش رو حفظ کنم
روس هم رفته این شوخی ها پایه زندگی رو شل میکنه ولی این رو بدونید اگه شوهری زیر سرش بلند شده باشه اصلا راجع به این موضوع حرف نمیزنه چه برسه شوخی کنه
اگه راهکارهای جناب سنگتراشان و سایردوستان جواب نداده حتما با ایشون یه برخورد جدی بکنید
بعضی اقایون این حرفا واسشون نقل و نباته
یه دلیلی هم میتونه داشته باشه واسه اینه که نظرشمارو بخواد بیشتر جلب کنه شاید به محبت بیشتر شما نیاز داره! یا حتی اگه بحث نیاز نباشه اینه که توجه شمارو همیشه میخواد!
البته یادتون باشه اگه بعد این حرفا محبتتون دوبرابر بشه این طرز رفتار میشه عادتش
پس وقتی که از این حرفا در بین نبود بینهایت بش محبت کنید و وقتی هم زد تو خاکی یه جوری با رو برگردوندن و بی توجهی مخالفتتون اعلام کنید!
حتما میتونید این عادت رو از سرش بندازید با کمی بکار بردن راهای زیرکانه و زنانه
سلام ثناخانم
شما بهتر هست که با همسرتون صحبت کنید و بگوئید که این طور حرف زدن کار مردهای بی فرهنگ و فسیل شده هست و توی دنیای امروز باید مردی امروزی باشی که من بهت افتخار کنم و از طرز برخورد و حرف زدنت لذت ببرم نه مثل مردهای هرزه و پلید که آدم از کنارشون بودن حالش به هم می خوره و خلاصه با گفتن خواسته هاتون کمی طرز فکرشون رو هدایت کنید و اگه باز هم این حرفها تاثیری نداشت به این موضوع خیلی اهمیتی ندهید و سعی کنید نسیت به این شوخی های بی معنی آقایان که متاسفانه ویروسی هم هست بی تفاوت باشید و با خنده ای زیبا نه مصنوعی شوهرتون رو همراه کنید. اگر هم به زنان نگاه می کنه یکی دو مورد رو قبل از اینکه اون نگاه کنه یا حتی اگه می بینید که داره نگاه می کنه راجع به اون خانم باهاش صحبت کنید مثلا بگوئید ببین چقدر پاشنه کفشش بلنده چطوری راه می ره و خلاصه خودتون نگاه رو کنترل کنید و شاید به یه بحثهایی که دوست دارید کشیده می شه می ره توی فاز خرید و مارک و از این حرفها .
خلاصه عزیز دل من سعی کنید که از زندگی تون و دختر کوچولوتون لذت ببرید و این مورد رو هم به شوهرتون گوشزد کنید که دیگه پدر شدی دست از این کارها بردار خوبه یکی نگاه بد به دخترت بکنه یا شوهر آیندش (بعد از اینکه با هزار امید و آروز شوهرش دادید) همش بهش بگه می رم زن می گیرم !!!!!!!!!!! امیدوارم که موفق باشید. :82: