خب ببین واضحه طرف عاشقت شده ولی ازون عشقایی که با وصال تموم میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara2011
انگار فقط واسه رسیدن بهت عطش داره، که باوصال تموم میشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
خب ببین واضحه طرف عاشقت شده ولی ازون عشقایی که با وصال تموم میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara2011
انگار فقط واسه رسیدن بهت عطش داره، که باوصال تموم میشه.
سلام
ادم جالبی هستی این همه باهات همدردی کردیم و راه پیش پات گذاشتیم تازه می گی اینجه مثلا سایت همدردیه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
به قول کامران عزیز اینجا کسی شما رو تایید نمی کنه.
من بار اول در لفافه به شما گفتم اگه صرف بر طرف کردن نیازهاتون با توجه به شرع و عرف باشه عیبی نداره ولی قطعا این نوع روابط به عشق و عاشقی می رسه.
دیدی که رسیده و حالا دل کندن سخته. من نمی دونم چرا زنان و دخترای ایرانی خودشون و این قدر عذاب می دن. می دونن ته رابطه چیه باز خودشون و در گیر می کنن بعدش دو راه بیشتر ندارن
یا باید دل بکنن و یه عالمه سختی بکشن و با خاطرات گذشته اذیت بشن تازه اگه در گیر رابطه دیگه ای نشن
و یا اینکه با طرفشون به خاطر عشق کاذب زیاد ازدواج می کنن و تهش به بن بست می خورن و باز یه عالمه عذاب و سختی و بالاخره اخرش طلاق.
اخه چه مرضیه که ادم خودشو اینقدر عذاب بده. دوست عزیز شما که یک بار سختی طلاق و دیدی چرا دوباره داری خودت و اذیت می کنی؟
این خیلی بده که شما واسه اون پسر بیچاره دام پهن کردی و با غیر قابل دسترس بودنت داری اونو دنبال خودت می کشونی و تو مشتت گرفتی. یه روز چنان قابل دسترست می کنه که خودتم نفهمی از کجا خوردی.
حالا که این رابطه به عشق رسیده خطرناک شده دوری کنید. باور کنید خودتون ضربه می خورید. جدی بگیرید لطفا.
موفق باشید:72:
یا به قولی چاه نکن بر کسی ... اول خودت دوم کسینقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
همیشه پذیرش شکست یا اشتباه سخته سارا جان مخصوصا اینکه مدتها برای یکی خرج احساس کرده باشی...
سعی کن کم کم رابطه رو به سردی بکشونی و ایشون و خودت رو متقاعد کنی که باشرایط شما خوشبختی و ارامشی که به دنبالش هستین دست نیافتنی هست... مگه اینکه طرفین عمیقا ازخودگذشتگی کنن و معیارای ارزشمندی داشته باشن که ارزش پیشروی و جنگیدن داشته باشه!
باهمه این تفاسیر ظاهرا شما باید شکست رو بپذیرید...
دریا
میشه یکم توضیح بدی که معیارهای ارزشمندی که به خاطرشون میشه جنگید چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya1389
ممونم:72:
سلام ؛
موضوع من برعکس شماست .
من یک پسر 24 ساله هستم و با یه خانم مطلقه 24 ساله آشنا شدم و حدود يکسال هست که با هم آشنا هستیم و تمام اين حرفها که شما گفتید من تجربه و لمس کردم و فکر میکنم اون خانم عاشق من شده تا من چون من هیچ حس عاشقی نسبت به اون ندارم .
خواستم اگه میتونی چون خودت این موضوع رو از ديدگاه يک زن با توجه به اون کارهایی که در مورد جذب کردن اون پسر انجام دادی راهنماییم کنی که چطور با این زن کنار بیام .
هيچکس نتونسته من راهنمایی کنه .
اون پسر هم من درک کامل میکنم فکر نمیکنم که عشقش واقعی باشه فقط هوس این مطمئن باش . چون تو خواستی این باشه .
خوهش میکنم اگه میتونی من راهنمایی کنی .
شیطون عزیز،
راست و بوست کنده موضوع را به ایشان بګو و یک دفعه قال قضیه را بکن.
این که کسی را بذاری سرکار یا دنبال خودت بکشونی یا منتظر باشی تا خودش خسته بشه و بره و ... دور از انسانیت است. اینکه آدم تکلیفش را بداند و برود خیلی بهتر است که بعدها با یک دنیا وابستګی و حس تحقیر و ... بره. حتما با ایشون واضح در این مورد صحبت کن. قطعا ناراحت خواهد شد. اما فوقش یک هفته ناراحت است. اما اګر بعدا ولش کنی و اذیتش کنی و ... تا مدتها درګیر این مساله خواهد بود و دچار افسردګی و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sheitoon
چقدر دلم براش میسوزه که همه نیتشو هوس میبینن.
من نفهمیدم منظورت چیه و چه راهنمایی ازم میخوای
با سیاست با دست پس و با پا پیش اونو حریص کردی،براش حکم یه سیب سرخ بزرگ نوک درخت داری که هر کاری می کنه
تا بچینه،بعدش یه خورده نگاش می کنه می خوره باقی موندشم می ندازه دور.
اولش فکر کردم چه دختر عاقلی که اومده می پرسه اګه راهم اشتباهه دست از عشقم و احساسم بردارم.
اما حالا می بینم نخیر. این فقط یه حرف بود. شما شدیدا مصر هستید که یک بار دیګه طعم شکست و جدایی را بچشید و یک بار دیګه با احساس و روح و روانتون بازی بشه.
آخه عزیز من همه دارن می ګن برای اون مرد تو فقط یک هوسی. هم مردها دارن می ګن هم زنها. مردهایی که از جنس خودشن.
یک پسر 4-23 ساله که تو به قول خودت با سیاستهای زنانه ات عطش هوس را درش تشدید کردی و حالا هم به خیال خودت می خوای باهاش ازدواج کنی و ...
یه نظر می دم بهت برنخوره. اګه میخوای بدونی عشقش هوس نیست و تو رو برای زندګی میخواد یه صیغه محدود باهاش داشته باش، شش ماهه. بعد از اون رابطه را تمام کن. اګه بعدش یک تک زنګ هم بهت زد بیا اینجا بنویس تا ما هم یاد بګیریم.