RE: با شوهر بچه ننه ام چه کنم؟؟؟
سلام ثمین جان
ممنونم از راهنماییت.
راستش این روزا خیلی اعصابم به هم ریخته. همش میخوام برم پیش یه مشاور
آخه از دست شوهرم کلافم.
گاهی اوقات میشینم و میگم کاش با فردی که از خودم کوچکتره (1 سال) ازدواج نمیکردم.
نمی دونم شاید من احساس میکنم اون قدرت درک مسائل رو نداره و نمیتونه شرایط پیش آمده رو تجزیه تحلیل بکنه.رفتاراش یه جورایی بچه گونست . راستش از شب عروسی خواهرم دامادمون بهش گفته تو عروس کشون سریعتر بره و راه عروس داماد رو نبنده(شوهرم میخواسته سر به سر داماد بذاره) ، از همین بهونه گرفت و قهر و دلخوری که چرا به من این حرفو زد !!!!!!!!!!!!! البته دامامون آخر شب آمد پیشمون و عذر خواهی کرد که به دلیل شلوغی و اعصاب خوردی این حرف رو زده و ازمون بابات زحمتامون تشکر کرد اما شوهرم عین بچه ها اخم واستاده بود و از اون روز تا حالا هم جایی که اون هست نمیره و...... البته این یه بهونه هست. راستش شوهرم تا جاییکه من متوجه شدم نسبت به باجناقش حسودی میکنه . راستش ما توی مراسممون به خاطر دخالتای مادر و پدر شوهرم خیلی مشکل داشتیم و مامانم اینا خیلی درگیر شدن باهاشون.اما خدا رو شکر خانواده دامادم خیلی آدمای فهمیده بودن و همه چی به بهترین شکل و به آرامی و خوشی پیش رفت . شوهرم همش دنبال آتو بود که دستش نیومد.!!!!! واسه همین موضوع به این کوچیکی رو بهونه کرد.
راستش از اخلاق بچه گانش خسته شدم.راستش شاید بگین درست نیست که آدم راجب به شوهرش اینو بگه ولی من وقتی میگم بچهگانه رفتار میکتنه چون جونم به لبم رسیده از دستش.!!!!!
نمی دوم چیکار کنم. راستش چند شب پیش بابام زنگ زد که با هم بریم خونه خواهرم خودش گفت میام (نه قاطع) نرفت و اونا رو سر کار گذاشت . راستش کلی باهاش بحث کردم که وقتی نمی خواست بر مثل مرد میگفت نمیرم.و .... ازش خسته شدم .
به هیچ صراطی مستقیم نیست.میگه تو میخوای من خودمو کوچیک کنم !!!!!! اون باید بیاد خونمون !!!!!! میگم بابا جان اون بنده خدا که معذرت خواهی کرد. تو چرا معذرت خواهی شو نمیپذیری تازه تقصیر تو هم بوده که اذیتش کردی. با این حال اون که معذرت خواهی کرده!!!!!!
ممنون میشم که راهنماییم کنین که چه راهی در پیش بگیرم که حساس نشه بیشتر از این و رابطشون هم خوب بشه.آخه من این وسط دارم داغون میشم.
دلم خوش بود خواهرم عروسی کنه و من کنارش باشم . دعوتش کنم و .... افسوس که این مردا آدمای غی قابل تصوری هستن.