RE: رابطه ای عاشقانه که در لب پرتگاه هست !
سلام دوباره، شرمنده من گیر می دما ولی فلوکستین داروی ضد افسردگی هست. با دو سه روز مصرف هم چیزی ازش نخواهی دید نه مثبت نه منفی. این داروها حدود 1 ماه طول می کشه که به شرط مصرف منظم و طبق دستور پزشک اثر خودشونو به شکل تدریجی نشون بدن.
معمولا کسانی که درگیر این جور مسائل عاطفی می شن، به خصوص طرفی که تموم کننده نبوده، ممکنه دچار افسردگی بشن و همین اوضاع رو بدتر می کنه براشون، اینه که اگه واقعا مسئله افسردگی هست حتما باید درمان بشه.
اگه به تجویز اون دکتر اعتماد نداری، سراغ یه پزشک دیگه هم برو. خودت هم می تونی حس کنی افسردگی داری یا نه: لذت نبردن از کارا و چیزایی که قبلا برات جالب بوده، احساس درماندگی شدید کردن، آینده رو تاریک دیدن... اگه به مدت چند هفته طول بکشه می تونه نشونه افسردگی باشه.
گیج شدم !http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/hanghead.gif
واقعا گیجم ...
ولی رو احساسم شک ندارم !
آقای مانی
من بهتون میگم شرایط اون دختر خانم مثل خواهر منه
پست منو بخون
http://www.hamdardi.net/thread-14609.html
من میگم به خودش کاری نداشته باش و نذار بیشتر از این تحت فشار و سر دوراهی باشه چون حدس میزنم مثل خواهر من بین شما و خونوادش گیر کرده باشه.
واسه همین سعی کن دلیلش رو از خونوادش بپرسی!
سلام ..
خب چند روزی گذشته .. نزدیک به دو ماه داره میشه !
جالبه اعداد ارقام روزایی جداییمون همیشه یه چیز خاص در میاد !
با هم بودیم این چند روز .. البته فقط در حد نت !
امروز .. همین چند دقیقه پیش .. این تاپیک رو بهش دادم و خوند ...
ولی حرفی نزد .. جواب خاصی نداد .. شاید بگید عجب آدمی هستی که باز هم دلیلشو نپرسیدی ...
پرسیدم .. ولی باز جواب نداد ! نمی تونم هم بیشتر از این ناراحتش کنم !
فقط ازش پرسیدم : که با خونوادش راجع به دوستیمون یا ازدواج حرفی زده یا نه ؟! گفت نه ! ولی غیر مسقیم یه چیزایی پرسیده که فهمیده پدر و مادرش کاملا مخالفن با مقوله ی اختلاف سنی !
( قبلانا خیلی وقت پیش ، می گفت غیر مستقیم از خانوادش پرسیده .. با اختلاف سنی ، اصلا مخالف نبودن و باز فکر کردن )
نمی دونم .. هر روز گیج تر میشم .. چرا حرفاش بر عکس شده !؟
بعد خوندن تاپیک .. حرفش این بود که : من از تصمیمم پشیمون نمی شم !
راستی :
بهش گفتم منم دیگه به ازدواج فکر نمی کنم .. وقتی امروز این جوری همه چیز رو زیره پا گذاشتی ، از کجا معلوم بعد ها این کارو کنی !؟
حقیقتا هم از این مسئله می ترسم !
چرا همیشه(اکثر اوقات ونزدیک به همیشه!) از دونفر یکیشون انقد عاشقه و خودشو به آب و آتیش میزنه و پرپر میزنه اما اون یکی ...یا بیخودی ناز میکنه، یا با عاشق بازی میکنه، یا اصلا هیچ کاری نمیکنه ؟؟؟؟؟
کاش این آدمهای عاشق همیشه به تور هم بخورن و کسی که لایقشونه نصیبشون بشه:323:
تلاش آقای مانی برای به دست آوردن عشقش حس خیلی خوبی به آدم میده
به نظر من عشق اگر واقعی باشه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره و هیچ مانعی نداره،نه سن نه اختلاف طبقاتی و نه چیز دیگه
آقا مانی امیدورام در صورتی که این خانم لیاقت شما رو داره نصیبتون بشه:323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
چرا همیشه(اکثر اوقات ونزدیک به همیشه!) از دونفر یکیشون انقد عاشقه و خودشو به آب و آتیش میزنه و پرپر میزنه اما اون یکی ...یا بیخودی ناز میکنه، یا با عاشق بازی میکنه، یا اصلا هیچ کاری نمیکنه ؟؟؟؟؟
کاش این آدمهای عاشق همیشه به تور هم بخورن و کسی که لایقشونه نصیبشون بشه:323:
تلاش آقای مانی برای به دست آوردن عشقش حس خیلی خوبی به آدم میده
به نظر من عشق اگر واقعی باشه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره و هیچ مانعی نداره،نه سن نه اختلاف طبقاتی و نه چیز دیگه
آقا مانی امیدورام در صورتی که این خانم لیاقت شما رو داره نصیبتون بشه:323:
فرانک جان .. پستت بهم انرژی + داد ...
ممنونم ازت ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ♂ mani
راستی :
بهش گفتم منم دیگه به ازدواج فکر نمی کنم .. وقتی امروز این جوری همه چیز رو زیره پا گذاشتی ، از کجا معلوم بعد ها این کارو کنی !؟
یه سوال ازتون دارم. هنوز هم به رابطتون منظورم از طریق نت هستش ادامه می دین؟
آره ..
چطور مگه ؟
در مورد این حرفم :
نقل قول:
تا زمانی که دلیل این رفتارشو نفهمم نمی تونم هضمش کنم !
اگر دلیل این کارش قانع کننده باشه .. من هنوز به ازدواج فکر می کنم !
ولی اگه از هوس منو اینجوری کرده باشه ( که این طور نیست ) هیچ موقع نمی بخشمش و می دونم زمونه جوابشو میده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
[b]چرا همیشه(اکثر اوقات ونزدیک به همیشه!) از دونفر یکیشون انقد عاشقه و خودشو به آب و آتیش میزنه و پرپر میزنه اما اون یکی ...یا بیخودی ناز میکنه، یا با عاشق بازی میکنه، یا اصلا هیچ کاری نمیکنه ؟؟؟؟؟
:104::104::104:
خواهر جان حرف دل ما رو زدی ...داقمون تازه شد ....:302::302:
واقعا چرا اینتوریه ؟؟؟:54::54:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ♂ mani
با توجه به این حرفی که زده آقا مانی شاید برات سخت باشه شاید که نه حتما ولی به نظر من این رابطه رو کات کن. کاملا کات کن.حتی تو نت هم با هم حرف نزنین....
نتیجه رو بگو.