RE: کمکم کنید زنم گذاشته رفته
رفيق كمي ارووم تر!!!:303:
گويا شما بيشتر از خود m r a عصباني هستين!!؟؟:163:
بهتره بهتون ياداوري كنم كه تلاش اين تالار بر اينه كه زوجين در حد امكان به طلاق و ...فكر نكنن...و در حد امكان صلح و سازش بينشون برقرار بشه پس بهتره اتيش بيار معركه نباشيم و دلگرمي بهشون بديم تا بتونن مسئله رو حل كنن....اين راهش نيست كه بدون شنيدن حرفهاي خانم ايشون حكم صادر كنيم...
بنده در حال حاضر نه وقتش رو دارم و نه انرژي لازم رو دارم براي اينكه بيام بشينم حرفهام و منظور از حرفاهام رو براي شما شرح بدم...
قطعا يه خانم بدون هيچ زمينه درگيري و بحث سر اين موضوع كه تو چرا به خانواده ي من پول قرض ندادي زندگي و همسرش رو ترك نميكنه!!پس مشخصه كه مشكل از جاي ديگه اي نشات گرفته و به اينجا كه رسيده خودشو نشون داده!!
قبل از تفسير توصيه هاي ديگران كمي دقت كن :305:
با سلام و تشکر از همه دوستان عزیز
gh sana عزیز ممنون از نظرتون ولی باهاتون موافق نیستم چراکه بنا به دلایلی من از شرح تمام آنچه که بر من رفته خودداری کردم اگر مالی برده شده تنها مال ایشون نبوده و حتی اموال و طلاهای متعلق به بنده و سکه هایی که در طول این چند سال پس انداز کردیم برای آینده هم برده شده این محض اطلاع شما دوست عزیز
ثانیا اینکه چرا این عمل انجام شده از نظر من مهمه نه نفس عمل که اگر مادیات برای من مهم بود به علت بردن انچه متعلق به من بود شکایت میکردم که نکردم.
این که چگونه و چه روز مهمی این عمل قبیح انجام شده برای بنده خیلی مهم بود و در بهترین روز زندگی من و خانواده ام و با چه حیله و ترفندی که از بیان ان روز و چگونگی انجام ان معذورم
چیزی که مرا ازار داده شرایط مادی هستش که ایشون گذاشتند نه چیز دیگری
ضمنا دعوای مطرح شده برای دو سال پیش بود و مطمئنا بنده حرفی شنیده ام یا اتفاق خیلی بدی افتاده که مجبور به انجام آن عمل شدم که شما از آن بیخبرید و و بهتره یک طرفه به قاضی نروید و از بیان دلایل انجام ان کار به دلایلی معذورم و بعد از عذرخواهی دو سال به خوبی و خوشی گذشته که شما از ان بیخبرید و اگر کسی از من دلخور بود همان موقع می بایست اقدام میکرد و اگر همسرم ناراحت بود همان موقع باید ناراحتی خود را نشان میداد
هدف من از ایجاد این تاپیک و بحث گفتگو رسیدن به راهکار مناسب برای بهبود اوضاع است نه به محاکمه رفتن و مقصر جلوه دادن من یا ایشان
من خلاصه ای از وقایع را بیان کردم و دلایل اصلی دلخوریها من هم مقصر بوده ام قبول دارم ولی نه نقصیر بزرگی که باعث جدایی و طلاق شود فرمودم خدمتتون نه معتادم نه دنبال زن مردمم نه خرجی ندادم نه زدم نه و نه و نه
یادتون باشید تا سوزن به کسی نزنید جوالدوزی نخواهید خورد همسر بنده هم عیبهایی دارد و حرفهایی زده و کارهایی کرده که من عکس العمل نشان داده ام و از بیان انها در این محیط عمومی معذورم
من همین قدر میدانم که نمرم بیست نیست شما هم نمرتون بیست نیست و هر ادمی یه جوری هستش و یه جوری فکر میکنه و هر کسی عیب و ایراد و حسنهایی داره منم مثل بقیه ادمها
شما بفرمایید هنر یک زن و هنر یک مادر و هنر یک همزبان و همراه چیه؟
هنر یک زن اینه که به شوهرش فحش و بدو بیراه بده؟ یا به خانواده شوهرش؟ ایا هنر یک زن در این هست که غرور شوهرشو بخواد جلوی خانواده خودش خرد کنه؟
باز هم تکرار میکنم هدف من از ایجاد این تاپیک پیدا کردن راه حلی بود برای مشکلم که دوستانی به نام بهشت و همیشه تنها حرفهای خوب و جالبی زدند که حتما به انها عمل خواهم و نتیجه را به اطلاع آنها خواهم رساند
ضمنا همه دوستان بدانند من عاشق همسرم هستم
عاشق زندگیمم و عاشق بچم همینطور فکر میکنم همسرم هم عاشق منه و از نگاهش رفتاراش و کاراش و گفته هاش مطمئن بودم که اینطوره
یه سری حرفا بین ما پیش اومده هم من گفتم و هم اون من حرفای بدی را که زدم گفتم و حرفای بدی که شنیدم را برای شما ننوشتم اما در هر حال عشق به زنم و زندگیم باعث شد بیام اینجا از شما کمک بخوام
من یه راهکاری از شما میخوام نمیخوام محاکمه کنم یا بشم چون نمیشه یه طرفه به قاضی رفت و وجدانا درست نیست اما خواهش میکنم همتون اینو بدونید که
زنمو و زندگیمو دوست دارم
عاشقشونم
فقط یه راهکار به من بدید که بعد از یه مدت صبر چجوری و با چه روشی که غرورم هم نشکنه برم دنبالش تا بیارمش و یا اینکه چجوری میتونم راضیش کنم بریم پیش یک مشاور یا روانشناس یا مشاوری هست که اگر راضی نشد حضوری بیاد تلفنی باهاش صحبت کنه اگر دوستان لطف کنند فقط راجع به این موضوعات راهکار بدهند ممنون میشم
من با خواندن نظرات شما و از همه مهمتر با شناختی که خودم از همسرم دارم متوجه شده ام که با کمی صبر و سپس مراجعه به یک مشاور کاملا مشکل ما حل خواهد شد مطمئنم چون من زنو زندگیمو خوب میشناسم
بهشت عزیز و همیشه تنها و بالهای صداقت عزیز از نظرات شما حتما استفاده خواهم کرد خیلی ممنونم از شما که با صبر و حوصله پاسخ منو دادید
من میخوام تا ابد کنار زن و بچم باشم سعی میکنم در کردار و رفتار خودم هم یک تجدید نظر کلی کنم شما هم منو دعا کنید
یا علی
سلام آقای mra
تا حدودی به شما حق میدم
ولی حرف های خانوم غزاله هم نباید نادیده گرفته بشه
بهتره قانعشون کنین تا با هم به مشاوره برین
اگه شما عاشقشین و اگه دوست دارین بر گرده چرا این قدر بدی های اون رو تو ذهنتون بزرگتر و بزرگتر می کنین؟
مگه نمیگین اونم عاشق شما بوده؟
راستی یه چیزی هم بگم شما که گفتین بعضی چیزها رو نمیشه گفت و .....
اینجا کسی شما رو نمیشناسه اگه فکر می کنین دردسری واستون درست نمیشه و کسی نمی خونه از آشنا ها مطالبتونو می تونین بگین
شاید راهگشا تر شد
ضمنا گلایه هم نکنین چرا هی به مادیات اهمیت میده و ........
انتخاب خودتونه یعنی شما خانومی رو انتخاب کردین که ارزشهای مادی واسش مهمه و شما هم عاشق همین خانومید
اونو با تمام ویژگی هاش انتخاب کردین و دوسش داشتین و ....
آقای ام آر ای
نمی دونم همسرتون قبلا هم به حالت قهر رفته خونه مادرش یا نه. اما احساس می کنم شما این دفعه سخت پشیمونید و نگران ایشون و بچه و زندگیتون. شاید این تلنگر برای شما لازم بوده. به هر حال انشالله که زودتر برگردند و زندگیتون رو به راه بشه.
در مورد برگردوندن ایشون یه کم که اوضاع عادی شد و چند باری با اس ام اس یا تلفنی باهاشون حرف زدین و دیدین که آرومه، با پدر خانومتون بدون اطلاع خانوم و مادرش صحبت کنید و بگید که می خواین برین دنبال همسرتون و از ایشون بپرسید که شرایط چطور هست و کمک بخواین. گاهی اوقات هم می شه از راه دیگه ای عمل کرد ( در مورد یکی از دوستان شنیدم )، بعد از تماسهای تلفنی و ... خانوم و آقا هر دو آرومتر شده بودند و دلشون واسه زندگی با هم تنگ شده بود. بعد یه روز آقا زنگ زدندکه می آم دنبالت شام بریم بیرون. از اونطرف هم رفتندخونه خودشون. حالا شما ببینیدبا توجه به شرایط خودتون و خانومتون چه راهی برای برگردوندنشون بهتره. شاید ایشون مایل باشند شما رسما برین دنبالشون.
در مورد مشاوره هم آیا شما مطمئنید که ایشون نمی آن؟ چرا نمی آن؟ دلیل خاصی دارن؟
اگر ایشون نمی آن، شما تنهایی برید مشاوره و بعد مشاور به شما خواهد گفت که چطوری می تونید همسرتون را راضی کنید و بیارید.
یه راه دیگه هم که به نظر من می رسه اینه که به ایشون بگین که من می خوام برم پیش مشاور. فکر می کنم این روزها خیلی عصبی و بداخلاق شدم و دلم می خواد برای بهتر شدن زندگیمون و آماده شدن برای اومدن بچه برم پیش مشاور. منتها چون من خودم به تنهایی ممکنه نتونم اخلاق و رفتار خودم را و یا مشکلاتمون را درست بیان کنم، تو هم با من بیا که با هم برای مشاور توضیح بدیم.
در ضمن از اینکه اینقد عاشق زندگی و خانواده اتون هستید بهتون تبریک می گم. حیف نیست این همه عشق را با عصبانیت خراب می کنید. این مشکل را هم رفع کنید تا انشالله زندگیتون عالی بشه.
موفق باشید.
سلام و عرض ادب دارم خدمت همه بازدید کنندگان
مسائلی هست که بنده از بیان آن شرم دارم و از طرفی تمایلی به بیان آنها در محیط عمومی وسایت و اینترنت ندارم.
منم استرس زیاد دارم و نمیدونم چجوری باید منظور اصلیمو بیان کنم یا حرفمو خوب بنویسم واقعا درمونده شدم
خانم بنده اوایل مادیات زیاد برایش مهم نبود و به تدریج و بعد از بارداری و دعواهای به وجود آمده چنین مسائلی را مطرح کردند
اینقدر زندگی ما شیرین بود و اینقدر خوب و باحال بود که خود ایشون اصرار برای بارداری و بچه دار شدن داشتند و خود ایشون مدام میگفتند یه وقت نکنه بچتو بیش از من دوست داشته باشی یا غیره
اما بعد از بارداری نمیدانم چه شد که مدام تکرار میکنند اگر من و بچه را دوست داشتی قبول میکردی اینو به نامم کنی یا اونو به بابات بگی به نام بچه کنه یا غیره
مساله مهم در اینجا و گلگی من این است که احساس میکنم غرورم و شخصیتم و عشقم زیر سوال رفته
دوستان عزیز اگر من بیان کردم فلان تومان پول براش کفش و لباس و مایحتاج زندگی خریدم نه به این خاطر است که به مادیات اهمیت میدهم و هنر کرده ام که این کار را کرده ام خواهش میکنم از شما و استدعا دارم اشتباه برداشت نکنید غرض بیان میزان عشق و علاقم بود عشق و علاقه ای که زندگی مارا نقل مجلس تمام فامیل کرده بود
من ادم پولداری نیستم و کارمندم و حقوق بگیر فقط این موضوع را به این دلیل بیان کردم که غرور منو جلوی خانواده اش شکست
مدام با خودم فکر میکنم تویی که نصف حقوق ماهانت برای خرید یک کفش یا پالتو برای همسرت صرف میشد و خودت نمیپوشیدی تا اون بهترینو بپوشه و بخوره چرا جلوی خانوادش گفت که تو خونه تو گشنگی میکشم و بهم نمیرسی و خانواده اش هم متاسفانه تایید کردند این حرفش برام مثل یک پتک بود و یکی از دلایل اصلی دعواها و بگو مگوها هی میپرسم چرا؟ چرا چنین حرفی زده؟ من که همه کار برایش کرده ام
از خودشون پرسیدم چرا این حرفو زدی؟ گفت حقت بود ابروتو همه جا میبرم باور میکنید از روزی که این حرف را شنیدم چند سال پیر شده ام خودم باورم نمیشه و هنوز فکر میکنم خواب دیده ام یا رویا بوده و چنین حرفی نشنیده ام غرورم و تمام عشقم با این حرف زیر سوال رفته انگار سکه روی دیگرش را به من نشان داده
انگار بعد از بارداری شخصیتش عوض شده یه ادم دیگه شده حتی نوع حرف زدنش بعد از بارداری عوض شده اما میگم خدمتتون قبل از بارداری ایشون ما بهترین زیباترین و رویایی ترین زندگی به اذعان خود ایشون را داشتیم ولی بعد از بارداری همش حرف ایشون شده مهریه پول به نامم کن بخر طلاق و غیره شده و جمله اگه منو و بچه را دوست باشی این کارو باید بکنی وگرنه طلاق و جدایی و مهریه ورد زبونشه اینو عرض کردم خدمت ان دسته از دوستان که فکر نکنند من چه کاری کرده ام که به یکباره طرف منفجر شده یا هی ریخته تو خودش تا یه دفه فوران کرده یا به قول یکی از دوستان کاسه صبرش لبریز شده!!!!!
تمام این اتفاقات از اواسط ماه سوم بارداری شروع شده و مطمئن باشید اگر قرار بود کاسه صبری لبریز بشه باید قبلش میشد نه موقع بارداری که من توجه ام به اون بیشتر شده بود و بیشتر مراعاتشو میکردم و تمام کارهای خانه و بیرون خانه و پخت و پز و رفت و روب بر عهده من بود
یادم رفت بگم که حسب گفته های همیشه تنها و بهشت عزیز قصد صحبت با یک مشاور یا روانشناس خوب را دارم دوستان اگر کسی را میشناسند معرفی کنند مرسی
بهشت عزیز حتما این کارو میکنم ازتم خیلی خیلی خیلی ممنون که وقت میگذاری و به من کمک میکنی
ببینید دوست عزیز؛ مطمئنا قدم های اول شما برای بهبود این زندگی و رفتن پیش مشاوره به تنهایی بسیار بسیار میتونه به شما و آرام شدنتون و تصمیم گیری بهتر کمک کنه؟! منتها شما اگر در استان تهران هستید با یه سرچ کوچولو در تالار میتونید آدرس مراکز معتبری که جناب مدیر همدردی عزیز؛ نوشتند رو پیدا کنید و مراجعه کنید!
و من از شما تقاضا دارم اگر همراه خانومتون روشن هست؛ حتما با دادن چندین عدد اس ام اس عاشقانه سعی کنید از اوضاع روحی خودتون براشون بگید و از اوضاع روحی همسرتون هم مطلع بشید!
اگر واقعا ایشون هم آرام تر شده باشند شما می تونید در طی چندین روز با محبت و عشق ورزیدن حتی به صورت تلفنی و پیامک دل ایشون رو به دست بیارید و ایشون رو آماده کنید برای بازگشتن به زندگی مشترکتون!
اصلا هم نگران نباشید مطمئن باشید وقتی شما امواج مثبت عشق و محبت رو به کائنات می فرستید حتما همین امواج رو از سمت هسرتون هم دریافت خواهید کرد! تنها به فرستادن این امواج باور داشته باشید و نتیجه ی کار رو به خداوند بفرستید و به توکلی که به ایشون کردید!:43:
سلام
اين چه مصيبتي هست كه زندگي ها رو در بر گرفته
من واقعا از صميم قلب براي همه مردم دنيا دعا ميكنم انشالله مشكل همه حل بشه
شما هم كه بدتر از من ، از كلمه كلمه ات معلومه كه ترسيدي و رنگ و روت رو باختي
البته حق ميدم و درك كردني هستي
امثال من و تو بايد اول ياد بگيريم خودمون با دست خودمون لو نديم كه چطور آدمي هستيم ، اول ياد بگيريم كه چطور زندگي كردن درسته ، ياد بگيريم كه واقعا زندگي چي هست و چطور موجودي هست ، يادم هست گفتم به خانمم گفتم طلاق بدترين چيزي هست كه فكر ميكنم توي زندگيم پيش خواهد اومد ، و حالا او ميدونه كه طلاق بدترين چيز زندگي من هست ،،، يه جورايي فكر ميكنم خانم ها دست ميذارن روي بدترين چيزهاي زندگي
داداشي براي اينكه آروم بگيري بجز مسائلي كه دوستان ديگه گفتن :
براي طلاق ارزش قائل شو و با كلمه طلاق آشتي كن
حتي اگر دنيا با طلاق رو سرت خراب ميشه و مجبوري از زير آوار دوباره خودت رو نجات بدي و بياي بيرون تازه مثل بقيه بخواي به زندگي نگاه كني
البته لازم نيست كه حتما طلاق بگيري اما لازمه كه به عنوان يك مرد كلمه طلاق رو جدي بگيري
قديمتر ها مردا اصولا طلاق ميدادن و زن ها مقاومت ميكردن
اما انگار توي اين زمانه هر مردي كه بگه از طلاق بدم مياد و باهاش قهر هستم ، بايستي هم خوشش بياد هم باهاش آشتي كنه
پس مثل يك مرد تصميم بگير ، احساسات رو بسته بندي كن و نگه دار براي زماني كه حقيقتا ارزش خرج كردن داشته باشه نه اينكه انقدر مفت ببخشي كه مزه اش بشه عادت و خودت هم از چشم بيفتي هم از ريشه قطع بشي
برادر عزيز اون خانم ، همسر شرعي و قانوني شماست و به هيچ عنوان نميتونه بدون رضايت شما طلاق بگيره فقط يه خورده اين رفت و آمد هاي بچه بازي آدم رو اذيت ميكنه كه گريزي اش نيست و بايد تحمل كني
چشمات رو ببند و تمركز كن و درست بيدار شو
زمين و آسمون بيان نميتونه طلاق بگيره ( اگه دوستش داري و نميخواي طلاق بگيري اينا رو گفتم )
ولي براي شما درد ناك تر هست چون صحبت از يه بچه بي گناه اين وسط هست كه اين وسط اين همه حرف و حديث بي معرفتي هست در حقش
از خدا ميخوام به خاطر اون بچه انشالله به زودي ختم به خير بشه و اين دوري طولاني و درد ناك تر از اين نشه .. الهي امين
يامولاعلي