RE: عذاب وجدان از رابطه قبلی ( کمک لطفا )
نیلوفر خانم
چرا یه مساله ساده را اینقدر پیچیدش میکنی.اینطور که شما اشفته شدی طرف مقابل حق داره 1001 فکر بکنه.
احتمالا دلیل زیاد پرسیدنش هم همین اشفتگی شما در جواب به این پرسشه.
حالا یه رابطه ای بوده.اینطور که می گویی در حد حرف زدن.و الان هم چند ساله این رابطه قطع شده.پس دیگه فکر چی را می کنی!
به نظر من اگه تماس جنسی نبوده به هیچ عنوان نگو.در غیر اینصورت فقط طرف مقابلت را بدبین می کنی.
و تازه کنجکاوتر که خوب مثلا کی بود.چه جوری باش اشنا شدی.چی گفت و ....
و سر انجام هم شک مثل خوره می افته به جونش.چه ازدواج کنه چه نکنه.
اما مورد اصلی که باعث شد من این پست را بزنم این بود که بگم عزیزم تو که خودت اینقدر حساسی و عذاب وجدان داری و می دانی اکثر پسرها موقع ازدواج این مسائل براشون مهمه چرا دوباره خودت را وارد یه رابطه دیگه
میکنی.حالا امدیم به هر دلیلی (مثلا ازمایش خونتون به هم نخورد)ازدواج صورت نگرفت.
دوباره با نفر سوم همین اش و همین کاسه.هی بگم هی نگم.
پس رابطه را دیگه تموم کن.و ازش بخواه به این رابطه جنبه رسمی بده و با خانوادش بیاد جلو.
در اینصورت حتی اگه ازدواجی صورت نگیره در مقابل خاستگارهای بعدی با کمال افتخار سرت را میگیری بالا و در جوابشان می تونی بگی مثل همه دخترها چند تا خواستگار داشتم که بعد از برسی جمیع جهات به این نتیجه رسیدیم که به درد هم نمی خوردیم.
اگه هم گفت نمی تونم و شرایطش را ندارم و ....
باهاش خداحافظی کن و بسپارش به تاریخ.
RE: عذاب وجدان از روابط قبلی ( کمک لطفا )
با سلام
نيلوفر 21 دو تاپيك تكراري شما ادغام شد.
============
پاورقي:
از همه اعضاءخواهش مي كنم تاپيك هاي تكراري ارسال نفرماييد. در اكثر موارد اين چنيني ما هر دو تاپيك تكراري را حذف خواهيم كرد.
صبور باشيد تا مطالب شما منسجم در يك تاپيك به مرور توسط اعضاء پاسخ گفته شود.
با تشكر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
22 - 5 سال رابطه = 17
7 سال از رابطه قبلی می گذره - 5 سال رابطه = 2
17-2 = 15
شما اون موقه 15 توی هیجانات دوران نوجوانی بودی.مسلمن رابطه ای که داشتی به خاطر همون هیجانات بوده.
نگرانی هایی که از وجود رابطه قبلی می تونه وجود داشته باشه.از زمان اتمام رابطه کم تر از یک سال بگذره.طرف متروک
امکان دسترسی به دختر رو داشته باشه.نگرانی که از این بابت ایجاد می شه،نکنه دوباره تماس بگیره راضیش کنه ...
این وقتیه که دو نفر قبلن دوست بودن ولی دختر خلاف میلش با یکی دیگه می خواد ازدواج کنه.
مورد دیگه اینکه شک به روابط همزمانه.
هیچکدوم از توضیحات بالا در مورد نیلوفر صدق نمی کنه.
نه دوست خوبم همینطور که گفتی اینا هیچکدوم درمورد من صدق نمیکنه ... من اصلا نگران این چیزا نیستم ... ناراحتی و عذاب وجدان من از اینه که طرفم از من درباره ی روابط قبلی پرسید ولی من نتونستم بهش راستشو بگم .
100% با نظر کاشمر موافقم. شما خودت و گیج کردی رابطه ای که در سن 15 سالگی بوده اونم رو هیجانات نوجوونی اصلا مهم نیست و اگه بخواد برای کسی مهم باشه و فرد و زیر سوال ببره مشکل و ایراد از اون فرده که بی جهت حساسه.
1- بهتره رابطتون و رسمی کنید تا این مشکل بعدها تکرار نشه.
2- از فکر به این موضوع بیرون بیاید چون اصلا مهم نیست و مال زمان گذشتس
3- رفتارهای این اقا رو جدی بگیرید . کسی که این همه حساس باشه بعدها تو زندگی هم می تونه خیلی به شما گیر بده که مثلا چرا دیر اومدی چرا زود رفتی چرا تلفن اشغال بود چرا چرا و چرا......
موفق باشید:72:
اما مورد اصلی که باعث شد من این پست را بزنم این بود که بگم عزیزم تو که خودت اینقدv حساسی و عذاب وجدان داری و می دانی اکثر پسرها موقع ازدواج این مسائل براشون مهمه چرا دوباره خودت را وارد یه رابطه دیگه
میکنی.حالا امدیم به هر دلیلی (مثلا ازمایش خونتون به هم نخورد)ازدواج صورت نگرفت.
دوباره با نفر سوم همین اش و همین کاسه.هی بگم هی نگم.
پس رابطه را دیگه تموم کن.و ازش بخواه به این رابطه جنبه رسمی بده و با خانوادش بیاد جلو.
در اینصورت حتی اگه ازدواجی صورت نگیره در مقابل خاستگارهای بعدی با کمال افتخار سرت را میگیری بالا و در جوابشان می تونی بگی مثل همه دخترها چند تا خواستگار داشتم که بعد از برسی جمیع جهات به این نتیجه رسیدیم که به درد هم نمی خوردیم.
اگه هم گفت نمی تونم و شرایطش را ندارم و ....
باهاش خداحافظی کن و بسپارش به تاریخ.
[/quote]
.....................
Kashmar عزیزم اول از همه ازت تشکر میکنم که منو راهنمایی کردی...نه از شما بلکه از همه ی دوستان خوبم .... اخه ببین شرایط من یک کمی فرق میکنه...نمیدونم میذاری به حساب بی منطقی.بچگی.احساسی رفتار کردن.بی عقلی یا هرچیز ... ممکن هم هست که فکر کنی من الکی این حرفو میزنم و به اون عمل نمیکنم ولی دوست عزیزم من اگه با این اقا به هر دلیلی ازدواج نکنم با کس دیگه ای هم ازدواج نمیکنم.... یعنی اگه به هر دلیلی این رابطه تموم بشه موضوع با افتخار به خواستگارای دیگه بگمو اینا منتفی هست .... بعد هم اینکه ما الان هیچ کدوم شرایط ازدواج نداریم و بخواهیم هم نمیتونیم ازدواج کنیم ... اتفاقا من اصلا موافق نیستم که الان ازدواج کنیم ... الان کلی راه و سختی های زیادی برای ازدواجمون وجود داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
100% با نظر کاشمر موافقم. شما خودت و گیج کردی رابطه ای که در سن 15 سالگی بوده اونم رو هیجانات نوجوونی اصلا مهم نیست و اگه بخواد برای کسی مهم باشه و فرد و زیر سوال ببره مشکل و ایراد از اون فرده که بی جهت حساسه.
1- بهتره رابطتون و رسمی کنید تا این مشکل بعدها تکرار نشه.
2- از فکر به این موضوع بیرون بیاید چون اصلا مهم نیست و مال زمان گذشتس
3- رفتارهای این اقا رو جدی بگیرید . کسی که این همه حساس باشه بعدها تو زندگی هم می تونه خیلی به شما گیر بده که مثلا چرا دیر اومدی چرا زود رفتی چرا تلفن اشغال بود چرا چرا و چرا......
موفق باشید:72:
ممنونم دوست گلم .. همینطور که به کاشمر گفتم الان شرایط ازدواج رو اصلا نداریم ... اتفاقا این اقا میگه که این همه حساسیت من مال قبل ازدواجه و بعد از ازدواج دیگه چون خودم باهاتم دیگه این نگرانیا وجود نداره ... به طور کلی این اقا به شرایط جامعه بدبینه و نه اینکه به من شک داشته باشه و بخواد مراقبم باشه.
[align=justify]سلام،:72:
نیلوفر عزیز همونطوری که قبلا" هم بهت گفتم بهتره گذشته رو فراموش کنی.
مطمئنا" اون پسر هم بعد از این همه سال دیگه اون ماجرا رو فراموش کرده.
ببین من قبل از ازدواجم هیچ نوع رابطه ای با جنس مخالف نداشتم. و برام مهم بود که با کسی ازدواج کنم که اونم قبلا" دوست دختر نداشته باشه.
وقتی شوهرم ازم خواستگاری کرد و بعدش راجع بهش تحقیق کردیم، چیزی که بیش از همه منو تحت تاثیر قرار داد چیزهایی بود که درباره نجابت، پاکی و سر به زیری همسرم شنیدم.
ما 2 ساله مه با هم ازدواج کردیم. چند ماه پیش وقتی با خواهر شوهرم راجع به شوهرم و برادرشوهرام و ماجراهای عشقی قبل از ازدواجشون حرف می زدیم، :199:خواهر شوهرم گفت ؟؟؟؟(اسم شوهرم) از همه برادرهام سنگینتر بود و قبل از تو(خودم) فقط ؟؟؟؟(اسم یه دختر) وارد زندگیش شد :163: ولی رابطه شون خیلی زود به هم خورد.
شوکه شدم وقتی این حرفها رو شنیدم.:302: ولی چیزی به روی خودم نیاوردم. دلم طاقت نیاورد و از شوهرم قضیه رو پرسیدم. اونم گفت که اون دختره، دختر یکی از آشنایان بود که بعد از چند بار تماس تلفنی، (رابطه شون فقط در همین حد بود.) از ازدواج با او منصرف شدم. چون از لحنش و از اخلاقش خوشم نیومد. گستاخ و... بود. شوهرم گفت قبل از اینکه علاقه ای به وجود بیاد همه چیز تموم شد.
شاید مسخره به نظر بیاد ولی به خاطر همین موضوع کوچیک تا چند روز کارم شده بود گریه و غصه و ناراحتی. :54: با خودم فکر می کردم پشت تلفن چیا به هم گفتن؟!؟! چرا از اول بهم نگفت؟ چرا گفته بود تو اولین دختری هستی که عاشقت شدم و چرا؟ چرا؟ چرا؟
شوهرمم می گفت چون توخیلی حساسی. می دونستم اگه بهت بگم، به خاطر همچین موضوع بی اهمیتی کلی اعصاب خودم و خودت رو به هم می ریزی و ناراحت می شی. به خاطر همین نگفتم.
منم واسه همینه که میگم نگو. وقتی چیز مهمی نیست، چرا می خوای فکر شوهرت رو درگیر کنی(با توجه به اینکه میگی خیلی حساسه)؟
فراموش کن اون قضیه رو و اینقدر مشوش نباش تا شوهرت احساس نکنه که مسئله خاصی وجود داره و تو داری چیزی رو ازش مخفی می کنی.
موفق باشی.:72:
[/align]
ایسان عزیزم مرسی دوست خوبم ... ممنون از راهنماییت ... دیگه نمیدونم باور کن ... گیج شدم ... ولی بازم ممنونم که کمکم میکنید.
می تونه تا یکی دو سال یا کم تر یه زندگی رو اداره کنه؟در این صورت راضیش کن رابطه رو رسمی کنه.اگر می بینی
نمی تونه تا اون زمان یا بهونه میاره.رابطه رو تموم کن.به نفع هر دوتونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
می تونه تا یکی دو سال یا کم تر یه زندگی رو اداره کنه؟در این صورت راضیش کن رابطه رو رسمی کنه.اگر می بینی
نمی تونه تا اون زمان یا بهونه میاره.رابطه رو تموم کن.به نفع هر دوتونه.
اون اصرار داره که حداکثر تا 2 سال دیگه همه چیز رسمی بشه ولی من میگم که زوده ! اون حتی به خونواده اش هم همه چیز رو گفته ...
ینی چی زوده؟5 سال رابطه دارید،تا 2 ساله دیگه م می خواید ادامه بدید.فکر کردی به هر دلیلی نتونید ازدواج کنید
چه ضربه ایی می خوری؟