RE: قانون جذب - سردرگمی در افکارم و ...
اومدم بگم در مورد ارتباط برادرم با نامزدش خیلی خیلی بهتر شدم
دیگه مثل قبل اذیت نمیشم بلکه با کمک شما دوستان نگاهمو تغییر دادم
وحالا
به جای اذیت شدن از حرفاشون ارتباطشون خیلی چیزا دارم یاد میگیرم
و توی رشد خودم استفاده میکنم
و تازه خیلی چیزا رو دارم متوجه میشم
دیگه افکار مخرب تبدیل شده به فکرهایی برای سازندگی
بیشتر تلاشمو میکنم
ممنونم از همگی شما
فرشته مهربونم
از لطف همیشگیت ممنون
تو این تاپیک هم نیاز به راهنماییت دارم
در ادامه تاپیک یافته های من و سخنی با مدیر وهم تالاران
:http://www.hamdardi.net/thread-14367-post-127979.html
بهتون تبریک میگم بخاطر روحیه بالا و پذیرایی که دارین .
همین قبول مشکل و گشتن راهکارو به کار گرفتن راهکارهای ارائه شده از طریق اعضاء محترم ، مهمترین رکن و اساس رفع هر مشکل بزرگ و کوچیکه ، که الحمدااله شما بخوبی از عهدش بر اومدین .
دوستان هر قدر که موضوعات مختلف و متنوع رو در سرفصل های مختلف مطالعه میکنن ، تخصصشون بالاتر می ره و در ضمیر باطنی شون احساس بدهکار بودن ( بازهم روحیه بانکی ام گل کرد ) به تالار درشون ایجاد می شه وبه مرور زمان و با همدردی کردن با دوستان و ارائه راهکارهای مورد نیاز می خوان کمی از احساس مدیون بودنشون رو تسویه کنن و ....
حال شما هم از سرشناس ها و صاحب نظر شدین . :72:
انشالله فرشته مهربون هم مساعدت می کنن و این تاپیک رو همراهی میکنن .
ممنونم لارج گرامی
لطف شما همیشه شامل حال من شده
کارمند بانکین ، نه ؟؟؟؟ ((منم حس کنجکاویم گل کرد)
منم 20 روز دیگه آزمون استخدامی بانک دارم
دعا کن همکار بشیم
من در مورد قانون جذب هم برداشت های اشتباه داشتم
در ارتباط با این موضوع هم دچار هیجان شده بودم و در اون زمان به خیال خودم داشتم درست پیش میرفتم و دارم جذب میکنم اما این گونه نبود البته از این نظر که افراطی پیش رفته بودم تا جایی که به نقطه ای رسیدم که کل این هیجانات به یکباره از بین رفت و عکسشو بدست آوردم
در این مورد هم باید با اعتدال پیش رفت ؛ آهسته و پیوسته
این رو هم اول قانون جذب متذکر میشه که قانون جذب هم نسبی است و فقط در جغرافیای خودش مطرحه اگر غیر از این فکر کنیم دچار خطای شناختی میشیم که من شده بودم
اما این دلیل بر این نمیشود که به مثبت اندیشی شک کرد
نباید مطلق دونستش
مهم اینه که از طریق این راز زندگی را بسازی نه اینکه با زندگی بسازی
این ها رو از این قانون یاد گرفتم:
مشابه ها همدیگر را جذب میکنند
اگر به افکار منفی بها دهیم بیشتر و بیتر میشوند تا جایی که کل وجودمان را فرا میگیرند و باعث میشود از همه جهت به خود و دیگران آسیب برسانیم و دیگران را از خود زده کنیم
اما
اگر خوش بین باشیم خوب ببینیم و خوب فکر کنیم و مثبت بیندیشیم هوبی ها را به سمت خود میکشانیم
این رو هم فهمیدم که
باید و باید به جای بد ها خوب را دید و شنید و لمس کرد تا جزئی از وجودت شود تا به خودت و به خدا برسی به آرامشی که در اوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ستایش بارن
من در مورد قانون جذب هم برداشت های اشتباه داشتم
در ارتباط با این موضوع هم دچار هیجان شده بودم و در اون زمان به خیال خودم داشتم درست پیش میرفتم و دارم جذب میکنم اما این گونه نبود البته از این نظر که افراطی پیش رفته بودم تا جایی که به نقطه ای رسیدم که کل این هیجانات به یکباره از بین رفت و عکسشو بدست آوردم
در این مورد هم باید با اعتدال پیش رفت ؛ آهسته و پیوسته
این رو هم اول قانون جذب متذکر میشه که قانون جذب هم نسبی است و فقط در جغرافیای خودش مطرحه اگر غیر از این فکر کنیم دچار خطای شناختی میشیم که من شده بودم
اما این دلیل بر این نمیشود که به مثبت اندیشی شک کرد
نباید مطلق دونستش
مهم اینه که از طریق این راز زندگی را بسازی نه اینکه با زندگی بسازی
این ها رو از این قانون یاد گرفتم:
مشابه ها همدیگر را جذب میکنند
اگر به افکار منفی بها دهیم بیشتر و بیتر میشوند تا جایی که کل وجودمان را فرا میگیرند و باعث میشود از همه جهت به خود و دیگران آسیب برسانیم و دیگران را از خود زده کنیم
اما
اگر خوش بین باشیم خوب ببینیم و خوب فکر کنیم و مثبت بیندیشیم هوبی ها را به سمت خود میکشانیم
این رو هم فهمیدم که
باید و باید به جای بد ها خوب را دید و شنید و لمس کرد تا جزئی از وجودت شود تا به خودت و به خدا برسی به آرامشی که در اوست
:104::104::104::104::104::104::104:
خیلی عالیه ، موفق باشین .:72: