RE: داره عشقمون به هوس الوده میشه
سلام تارا جان میدونم شرایط سختیه که مادر پارسا چنین رفتاری داره، اصلا به این فکر نکن که بد بختی، نه عزیزم گاهی وقتا این مشکلات پیش میان تا صبر ما تو زندگی زیاد بشه ، یه جاهایی تو زندگی واقعا کاری از دست ما آدما بر نمیاد،یعنی نمیدونیم باید چه کار کنیم در این جور مواقع باید خودتو آروم کنی تا حقیقت خودشو نشون بده با پریشون احوالی بیشتر سردرگم میشی.پس دوست خوبم این یادت بمونه که همه ی مشکلات زندگی راه حل ندارن و فقط و فقط با صبوری و گذشت زمان حل میشن.
اخ که چقدر پر از فریادم و میخوام با تمام وجود فریاد بزنم که بی وجدان بی احساس با ابروی دختر مردم بازی میکنی ان شا... یکی با ابروی دخترات بازی کنه.
دست خدا صدا نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lمریم
از shad یه سوالی دارم، عزیزم منظورتون از پیمان با یک روح قبل از تولد چیه؟ اگر صحت داشته باشه مگه شما میتونی متوجه بشی آیا اون فرد همون هم پیمانست یا نه که از تارا میپرسی؟
ا مریم عزیز، نشنیدی می گن تا قسمت آدم چی باشه؟ قسمت یعنی همون شخصی که باهاش هم پیمان شدی.
نه تارا الان نمی تونه بفهمه منم که گفتم خداست که وصل کننده است اونم با کسی که قراره شریک زندگیش بشه.:72:
سلام تارا جان
عزیزم کی شماره مادر بزرگ شما رو به مادر ایشون داده؟ خود پارسا نبوده؟ ازش پرسیدی و علت این کارش رو جویا شدی؟
تازه به این فکر کن که آیا می تونی در آینده کسی رو که قصد بازی با آبروت رو داشته ببخشی و به عنوان مادر همسرت دوستش داشته باشی؟
نه پارسا روحشم از این قضیه بی خبر بود حتی وقتی من گفتم کار مادرته باورش نمیشد.فکرنمیکرد مادرش همچین ادمی باشه.اون منو دوست داره واسه چی این کارو بکنه؟یه حرفی میزنیدا!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی مادرش خیلی بی وجدانه.فقط واگذارش میکنم به خدا که جای حق نشسته.
اره راست میگی هرگز نمیتونم کسیرو که با ابروم بازی کرده ببخشم و واقعا ازش نمیگذرم.
امیدوارم از جایی بخوره که بفهمه بخاطر این بوده که با ابروی یه دختری بازی کرده که جرمش و گناهش این بوده که عاشق پسرش بوده و پسرش عاشق اون دختر.
این زن یه رباط خشنه هیچی از احساس نمیفهمه.هیچی از زیبایی نمیفهمه.نه این دنیاشو داره نه اون دنیاش دلم به حالش میسوزه حیف کاری ازم بر نمیاد براش انجام بدم.
جالب اینکه مادر گرامیشون انکار میکنن که به مادر بزرگم زنگ زدن و به پسرشون میگن برو ببین با کی غیر از تو در ارتباطه. صاف صاف به ادم تهمت میزنن.خوشبختانه حسن نیتم رو به پارسا ثابت کردم که میدونه این وصله ها به من نمیچسبه.به نظر شما ما چی کار کنیم؟
بهتر نیست با یه مشاور مشورت کنید و از مادرش هم بخواین که پیش اون مشاور بره؟
سلام تارای عزیز ،
اتفاق بدی افتاده ، خیلی بد ...
مطمئنا اگر تلاش نکنی تا این رابطه و حس خودتون رو نسبت به هم منطقی کنید اتفاقاتی بدتر و ناخوشایندتر از این هم خواهد افتاد ...
تارای خوبم ،
فکر نمی کنی این اتفاق علیرغم رنج آور بودن و تلخی می تونه سرآغاز روشنی برای ایجاد تغییر در شرایط کنونی باشه ؟
من که فکر می کنم می تونه ... مشروط بر اینکه تو بخوای ...
تارا،
لطفا اجازه نده این اتفاقات دوباره تکرار بشه ... اجازه نده شخصیت و حیثیت باارزش و گران قیمت تو خدشه دار بشه ...
تو بیش از این می ارزی ...
خواهش می کنم برگرد و از اول توصیه های همه ی دوستان رو بخون و تصمیمی بگیر که به نفع تو باشه ... نه به ضرر تو ...
موفق باشی .
والا منکه جوابارو می بینم هیچکدوم ادمو راهنمایی نمی کنه هیچ بلکه سردرگم تر نیز می کنه یکی میگه بمون یکی می گه جدا شو.خود من وعشقم که به هوس گرفتار نشدیم و اونچیزی که ما بین خودمون داریم عشقه و محبت نوازش.اصلا هوس نیست چون هردومون آدم مذهبی هستیم. ولی تو پست من مشکلی که بیان کرده بودم همه می گفتن جدا باید بشی ولی حالا تو این پست که به هوس آلودست خیلیا میگن می شه بهم رسید....ولی منو تو پست خودم هیشکی آرووم نکرد.اوه اوه اوه.......
غلارغم اینکه طرف عشقش جدی هست و تصمیمش قاطع.فقط مشکل مادر شوهر جونمه .....که اونم به خاطر نبود شرایط مخالفه.......
آخه همه که شرایط ندارن.کم کم جور میشه دیگه....مگه نه؟!!!!! ولی پدر این لجبازی بسوزه
من عشقو خییییییلی مقدس می دونم مخصوصا عشق خودمونو واس همین بعضی وقتا میگم دنیا هم رو سرم خراب بشه تحقیرم بشم باید به عشقم برسم و این رسم روزگارو ویروون کنم ولی از طرفی دختر منطقی هستم دوست دارم وقتی شایسته احترامم همه تقدیرم کنن نه تحقیر......ای خدااااااااااااااااااااااا ااااchi kar kooooonam.dele in madar shohararo berahm biar