RE: زن متاهل ومرد متاهل عاشق هم ميشن؟ (خيانت به خانواده ها)
اینجوری که می گید یه تعداد مشکل با شوهرتون دارید. تا حالا برای برطرف شدنشون تلاشی کردین؟ بحث و دعوا برای اون مسائل نمی تونه تلاش جدی باشه. به فکر راه حل های عملی دیگه باشین.
مطمئنید که مشکلاتی که دارید بیشترش از طرف شما نیست؟ اگه از طرف شما باشه که با هر کس دیگه هم ازدواج کنید کم و بیش اون مشکلات پیش میاد. و اگه از طرف شوهرتون باشه هم اینو بدونید که هر انسانی مثل شوهرتون یه سری خصوصیت مثبت و یه سری خصوصیات منفی از نظر شما داره، و اون آقا هم حتما یه خصوصیات منفی داره که تا الان اونارو ندیدید.
حالا اصلاً فرض کنید که شما با اون آقا هم تناسب بیشتری نسبت به شوهرتون داشته باشید (که می دونم ندارید، مردی که اهل خیانت باشه به هر زنی خیانت می کنه)، اون آقا که گفته زنشو طلاق نمی ده، یعنی حاضرید زن دوم باشید؟ یا فقط می خواید این رابطه پوچو همینجوری الکی ادامه بدین؟
یا اگه اون آقا بخواد زنشم طلاق بده می خواید به شوهرتون چی بگید؟ می خواید بگید طلاقم بده چون می خوام با یکی دیگه ازدواج کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن مطمئن باشید اگه اون آقا حاضر باشه زنشو به خاطر شما طلاق بده یه روزی هم شمارو به خاطر زن دیگه طلاق می ده. شک نکنید.
راهی که دارید می رید 100% اشتباهه.
به فکر زندگی خودتون باشید، همه راههای ارتباطیتونو با اون آقا قطع کنید، اگه سخته براتون، پسورد ایمیل و آیدیتونو بدید یه نفر دیگه براتون عوض کنه و بهتون هم نگه که دیگه پسوردتون چیه.
خوبی های شوهرتونو ببینید و با کمک هم دیگه و اگه لازم باشه کمک مشاور کاستی های زندگیتونو بر طرف کنید. مطمئن باشید که هیچی زندگی خودتون نمی شه.
سلام
راستش واسه من رفتار خود شما نسبت به اون آقا عجیبتره!!!!!
ببخشید انقد تند حرف میزنم.آخه نمیتونم درک کنم. یعنی هیچ زنی نمیتونه ارتباط شما رو درک کنه.
میگید شوهرتون می دونه، آیا از اصل نوع ارتباطتتون هم باخبره!! فکر نکنم.اینجور که بوش میاد خود شما هم کم کم دارید بهش علاقه مند میشید . و این فاجعه هست.عزیزم اگه زندگیتو دوس داری ، اگه شوهرتو دوس داری!!!!! بیخیال شو.اما اگه دنبال آبرو ریزی، اخراج ، و طلاق هستی میتونی ادامه بدی.تصمیم با خودته !!!!
اگه مشكل كار شما به اين راحتي قابل حله پس چرا از اعضا كمك ميطلبي؟ اگه شما منتظريد با خيانت همسرتون بهانه دست شما بياد و اين كار ضد انساني و اخلاقي رو انجام بديد پس طرح اين مشكل در يك سايت روانشناسي هيچ جايگاه و مفهومي نداره. شما به دنبال تاييد كار شرم اورتون هستيد؟؟ به نظر شما اعضاي تحصيلكرده يك سايت يا بهتر يك انسان كار شما كه بر هم زدن زندگيه دو انسانه رو تاييد ميكنن؟ امان از دست افرادي مثل شما كه جامعه رو براي ادم هايي كه ميخوان سالم زندگي كنند تيره و تار ميكنن
به نظرم شما اصلا نمی خوای مشکلت حل شه . بیشتر دوست داری دیگران کارتو تایید کنند.و به دنباله یه توجیه برای کارت هستی . شما متوجه نیستی که اهالیه این تالار ، دارن صادقانه ، راهنماییت میکنن . این طرزه رفتارت اصلا درست نیست .
می خوای کمی بیشتر از خودت و رفتارهای بد شوهرت بگی؟
اگه بیشتر بگی می تنیم بیشتر کمکت کنیم.:305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasiman
براي يك لحظه هم كه شده فكر كنيد اين اتفاق براي همسر شما پیش بياد. دوست داريد يك زني وارد زندگي شما به صورت مخفيانه بشه و تمام تلاشي كه براي شكل گيري و تداوم زندگي مشترك كرديد رو با ارتباظ با همسرتون از بين ببره؟ شك نداشته باشيد انسان بازتاب اعمال خودش رو در همين دنيا خواهد ديد دير يا زود اما بدون شك ميبيند.
اتفاقاخيلي دوست داشتم همچين چيزي براش پيش بيادتابهانه دستم بيفته:316:
دوست عزیزم واقعا فکر میکنی نداشتن این زندگی به شکستن دلت میارزه؟؟؟ آرزو میکنم هیچ وقت طعم خیانت رو نچشی...آرزو میکنم هیچ وقت صدای شکستن قلبت رو نشنوی...آروز میکنم هیچ وقت این حس رو که کسی بهتر از شما بوده که به شما ترجیح داده شده رو حس نکنی... ازصمیم قلبم آرزو میکنم... چون درک میکنم یعنی چــــــــــی...!
امیدوارم به فکر ساختن زندگی ات و از نو شروع کردن باشی نه بهانه ای برای فروپاشی اون و رسیدن به آینده ای که مبهم است...
دوست عزیزم اول خودت بخواه و رابطه ات رو با اون آقا قطع کن بعد از مشکلات زندگی تون بگو و قول میدیم قدم به قدم در کنارت باشیم...
موفق باشی...
دوستان عزیز
لطفاً در راهنمایی دادن دقت داشته باشید که با هیجانی برخورد کردن ( ابراز انزجار ، سرزنش و ...... ) اقدام مشاوره ای صورت نمیگیره و کمکی به مراجع نمیشه و شاید نتیجه عکس هم بدهد .
توصیه می کنم تاپیک آفتهای احتمالی در کار مشاور را مطالعه کنید
اردک عزیز ، راهنمایی مدیر محترم ، کامل و تخصصی و قابل توجه است .
.
بدی کار و همه بهت گفتیم. ایمان دارم که خودت بهتر از هممون می دونی که چقدر کارت بده و با علم بر بد بودنش داری می ری جلو ,چون اومدی اینجا و پرسیدی که چیکار کنم؟
دیگه نمی خواستم برات چیزی بنویسم چون همه چیز و گفتم و گفتیم و خودتم که بهتر می دونی اما دلم نیومد.
تو داری تو باتلاق بدی فرو می ری و ما از بیرون داریم فرو رفتن تو رو می بینیم و دلمون می سوزه. خواهش می کنم دستت و به ما بده و یا علی بگو و بیا بیرون.:43:
این کار اعتیاد اوره و شاید حتی به مراتب از مواد مخدر بدتر. چون تازه اگه بدون لو رفتن و ابرو ریزی رابطت با این اقا تموم بشه دوباره دنبال یکی دیگه خواهی گشت برای جایگزین کردن. دیگه نمی تونی تنها با همسرت باشی. بیشتر دل نبند.:323:
موفق باشی:72:[color=#FF1493]
خانوم ordak:
شايد ما يه كمي تند رفتيم اما خواستيم كمكت كنيم نه تحقير. :43:
حالا بي خيال كمي از خودت بگو تا با دوستان بيشتر آشنا بشي. :303:
مشكل تو با همسرت چيه؟
آفرين دختر خوب دردل كن.
با سلام در مراودات وهمه كارها بايد اصولي داشته باشي وبراساس ان عمل كني نه براساس عملكرد افراد مقابل به جهت فردي هر كس كار بدي ميكنه سقوط وخود كشي است ايا شما هم بايد سقوط كني