نقل قول:
نوشته اصلی توسط pantea_8
سلام
این پسر ها مرد نیستند که اینطوری فکر میکنند این دسته از پسرها نامردند فقط فکر لذتشونند و بی خاک بر سر اینطور پسرهای نامرد بشه براتون متاسفم
شما چقدر منطقی و با استدلالات قوی صحبتهاتون رو بیان می کنیدو. مات و مبهوت بیانات شیوای شما شدم.
خانومها شمایی که با صیغه مشکل دارید چرا توقعتون زیاده؟بابا نمی شه هم خدا رو خواست هم خرما رو. من دیگه زبونم مو درآورد این جمله رو گفتم. هر عملی را عکس العملی است در همان راستا و در جهت مخالف
نمی دونم این عار براتون می شه که برای ساخت زندگی مشترکتون خودتون هم آستین بالا بزنید!!؟ اینکه شمایی که می خوای بری تو خونه اون مرد بشینی کمک کنی بهش در رهن اون خونه یا در خرید خونه؟ این عاره؟ !
خانوم پانته آشما تا ابد هم خاک بر سر این افراد کنی تعدادشون کم نمی شه. هرزگی و بی مسئولیتی در حال افزایشه . هم در مردان و هم در زنان. اماببینید دختران بیشتر از این اوضاع متضرر می شوند یا آقایون؟
عمده این نامردان،هرزگان و بی شرفان زاییده توقعات مزخرف زنان و دختران هستند.در بدترین شرایط مالی جامعه و مردان،دختران و زنان بیشترین توقعات رو ازشون دارند و ادعای عاطفی بودن زنان گوش فلک رو پر کرده!!!
عاطفتون کجا بود بابا؟این معنی عاطفه نیست!!توهماتو کنار بذارید .
دروغ زاییده این توهمات است!!. چشماتون رو باز کنید تا ببینید این صیغه چه ترویج بشه و چه نشه به سرعت در حال گسترشه. به سرعت. یک دسته از پسران مثل آقا مهدی شفاف نیستند!! میان می گن قصدشون ازدواجه!!اما هدفشون رو همه می دونن غیر از اون دختر!! در این شرایط وا نفسای مالی و مصیبتبار توقعات دختران ایرانی کی می تونه ازدواج کنه!! آمار ازدواج رو می دونید؟
یه هشداربرای دوستانی که تصورمی کنند با حرف اونها واقعیت عوض می شه بدون اینکه خودشون کمک کنند:
اگر ازدواج رو پاک می دونید و صیغه و دختر بازی(چیزی که وجود داره و انکار نمی شه کرد ) ناپاک و فاجعه ، فاجعه در راه است...