RE: طلاقش دادم پشيمونم.چيكاركنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط انديشه
سلام eshtebah_35
من حالا كه به شكستها و تلخيهاي گذشته بر مي گردم مي بينم قسمتم اينطور بوده اما اون زمان همش من خودمو مواخذه و سرزنش مي كردم كه اشتباه كردم.
شايدقسمت بوده كه اشتباه كني پس خواست خدا اينطور بوده
دوستان عزیز
بهتره توجه داشته باشیم که :
اشتباهات ما ربطی به قسمت و خواست خدا نداره ، و این برداشت با صفات خدا سازگاری نداره .
این نوع نگرش میتونه آسیب زا بشه و توجیهات غیر منطقی را در برابر اشتباهات به دنبال داشته باشه .
عقل به عنوان برجسته ترین آفریده خدا در وجود آدمی کارش به عنوان راهنمای باطنی حتی مقدم تر از رسولان بیرونی ( انبیاء ) است .
اگر اشتباهی از ما سر زد بهتره نگیم قسمت این بوده و خواست خداست ، خوبه که بگیم اشتباه کردم و عقلانی عمل نکردم و حالا از خدا کمک میخوام که درسی برام بشه که دیگه تکرار نکنم .
.
سلام فرشته مهربان
بله اشتباه در ذات خداوند وجود نداره و حالا كه چند بار جمله ي خودم رو خوندم متوجه شدم كه اشتباه نوشتم.سپاسگزارم از پست شما:72:
سلام دوست عزيز وقتي تايپيکت را تا آخر خوندم خيلي خوشحال شدم . تولد دختر نازت مبارک. قدر اين لحظههاي شاد زندگيت را بدون .وسعي کن بخاطر خانواده ات اعتيادت را ترک کني .چون اعتيادم باعث ويراني خيلي از زندگي ها شده .
شوهر منم به نوعي اعتياد داره و منم بهش فرصت دادم ترک کنه اما اگر خداي نکرده ترک نکرد ازش جدا ميشم چون اون عاشق بچهاست و من نمي خواهم زندگي يه بچه بي گناه را خراب کنم . تو هم بخاطر دخترت ترک کن و اين بهترين کادو دنيا به همسرت و دخترت هست .
و در آخر يادت نره ساناز را بخاطر خودش و همه خوبيهاش دوستش داشته باش و بهش وفادار بمون
بچه ها لطفا به مسئله اعتیاد این دوست عزیز بیشتر توجه کنید شاید علت اینکه ایشون هی به گذشته برمیگرده تاثیر همین مواد باشند. این مسئله رو نادیده نگیریم و جدی برخورد کنیم
آقا مهران شما باید باید باید اعتیادتونو ترک کنی و به زندگی برگردی
افکار مزاحم اونموقع دست از سرتون برمیدارن
سابینا عزیز
مراجع این تاپیک مدتهاست پست جدید نزده و از آخرین پست نیز نزدیک به سه ماه است زمان می گذرد ، در این مواقع طبق روند تالار این تاپیکها ( مشاوره ای ) به روز نمی شود .
ممنون از توجه شما .
سلام دوست عزیز
میدونم شرایط سختی دارید که تحملش سخته ولی چاره نیست بایدتحمل کرد درسته شما شیرین رو از دست دادید ولی برادر عزیزم به این هم فکر کنید که اگه به گذشته فکرکنیدواین رفتارهارو ادامه بدیداین دفعه ساناز رو هم ازدست میدید با حرفهایی که زدید معلومه که همسرتون خیلی دوستون داره پس به خاطر اونم که شده سعی کنیدگذشته رو فراموش کنید
وقتی شیرین میاد توذهنتون اینو باخودتون تکرار کنید که درسته حالا دیگه اونو ندارم ولی عوضش ساناز کنارمه پس بایدقدرشو بدونم مخصوصا حالا که یه فرشته کوچولوهم توراه دارید
فرشته ای که با هزارتا آرزو به این دنیا پامیذاره فرشته ای که دلش میخواد بهترین پدرومادر رو داشته باشه پس سعی کنید واسش بهترین پدر باشید آیا خودتون دوست دارید پدری مثل خودتون داشته باشید
برادر عزیز لطفابه خاطراین فرشته پاک هم که شده سعی کنید خودتون رو تغییر بدید اول دست از این مواد مخدر بردارید چون خودتون هم میدونید که آخرش نابودی هست هیچ آدمی بادست خودش ،خودش رونابود نمیکنه پس شماهم این کارو نکن فرزندتون یه بابای سالم و خوشحال میخواد
پس بریددنبال زن و بچتون و از همسرتون بخواید که با حضوردر کنارتون بهتون کمک کنه مطمئنم کوتاهی نمی کنن شما هم نشون بدید که تصمیم گرفتیدعوض شید.
شرمنده طولانی شد واستون دعا میکنم امیدوارم موفق شید:323:
شرمنده من حواسو به تاریخ نبود