RE: علاقه زیاد مرد به دیدن عکسها و فیلمهای سکس بعد از ازدواج چیست؟
سلام علي آقا
خواهش مي كنم لطف كنيد جوابهايي كه بنده به مهتاب خانم دادم را مطالعه كنيد و درستي و غلط آن را صحه گذاري كنيد. چرا كه خيلي دوست دارم از صحت آنها مطمئن شوم. راههاي مختلفي پيشنهاد شد كه ما دقيقا نمي دانيم كداميك درست بود. در مورد نظراتي كه من داده بودم، مدير محترم همدردي و برخي دوستان مخالفاتهايي داشتند. اين صرفاً يك نظرسنجي است از راهكارهايي كه به اين مسئله داده شده.
ممنون
مهتاب جان
من هم یکی دو سال بعد از ازدواجم با همین مشکل مواجه شدم. اول برخوردی مثل شما داشتم و او شب ها در اینترنت مشغول جستجو در این گونه سایتها می شد و ...
اما من این طور این مشکل را حل کردم: از حساسیتهایم دست برداشتم و علی رغم میلم خودم هم با او همراه شدم. سعی کردم هر گونه لذتی که هست را با هم تجربه کنیم.
من فهمیدم که باید همیشه یک دوست و همراه برای شوهرم باشم .
الان 6 سال از ازدواجمان می گذرد. و دیگر شوهرم به این مسایل معتاد نیست. رابطه عشقی و جنسیمان نیز روز به روز بیشتر و لذت بخش تر می شود.
سلام خانم گلپر
البته من نمیخوام از اقایون دفاع کنم و یک تبریک میگم به شما و بچه های که به این سایت درد دل می کنند شاید فرهنگ این موضوع در جامعه ما رونق بگیره و و در رابطه به خانم گلپر بیشتر سخت گیری خانم ها و به نطرم بی توجهی به همسرشون باعث میشه مرد از دیدن عکس لدت بیشتر ببره کسی اگر از نظر جنسی کامل تامین باشه دلیلی نداره با این چیزها رو بیاره ممنونم
اخه بعضي ها نسبت به ديدن عكسهاو ... مريض هستند و هر چقدر هم كه خانومشون درست عمل كنه ولي باز به اون سو كشيده مي شوند
در ثاني اقايون بايد بدانند كه نبايد خانومشون رو با زنهاي بد كاره ماهواره مقايسه كنند و همان انتظارات را از انها داشته باشند
به نظر من برعكس چيزي كه بقيه مي گنند 80 % قضيه بر مي گرده به خود مرد
اقايون در جواني و دوران مجردي خودشون به ديدن فيلمهاي سكس مي پردازند و در ذهنيات خودشون اين گونه اعمال را مي پرورانند و انتظار دارند كه در اينده زنشان هم همان انتظارات را براورده كند و وقتي با سرسختي و ياد عدم يادگيري و يا عدم مهارت و تنبلي مواجه مي شوند دوباره به ديدن همان فيلمها مي پردازند .
شما بريد مردي رو پيدا كنيد كه در دوران جواني و مجردي خودش هيچ گونه فيلم سكسي نگاه نكرده باشد ببينيد ايا او هم همين برداشت را دارد و ايا از زنش راضي هست يا خير ؟ اون بنده خدا اينقدر بي خبر از همه جا هست كه هر جوري كه زنش باشه باهاش لذت مي بره و فكر مي كنه كه همه چيز به همين رفتارها و عادتهاي زنش خلاصه مي شه و به دنبال خواسته هاي غير معقول و چيز هاي ديگه نيست
البته در همه موارد استثنا هم وجود دارد
ببخشيد مجبور شدم كمي راحت صحبت كنم
سلام
خیلی چیزا میتونه باشه
عدم ارضا جسمی و روحی(که مهمتره)
سلام دوستان
آیا هر کاری که زنان خراب ماهواره درسکس انجام می دهندمثل سکس از طریق مقعد با وجود ضرر زیاد برای سلامتی ما هم باید انجام دهیم برای رضایت شوهر این درست نیست ما هم انسانیم علاوه بر اینکه زن هستیم
سلام
به نظر من بیکاری شوهرتون مهمترین عامل این مسئله ست .اصلی ترین کار پیدا کردن یه شغل واسه ایشونه باهاش همکاری کن . اگه یه کار پیدا کنه مطمئن باش وقتی خسته از سر کار برگرده دیگه توان دیدن این سری فیلمها رو نداره.بیکاری مادرهمه فسادهاست. روش زندگیتو تغییر بده. به نظر من اوایل ازدواج مردها( البته اونهایی که دوران مجردی سالمی داشتند)از لحاظ شهوت در اوج هستند . سعی کن ارضاش کنی موفق باشی
چه جوري مي شه پي به اين موضوع برد. از طريق پرس و جو ميشه به اين عادت همسر پي برد؟
سلام مهتاب عزيزم.من هم مثل شما اوايل زندگي اين مشکل را داشتم.اوايل اعتراضي نميکردم و فکر مي کردم اگر اين موضوع رو به روش بيارم وضعيت بدتر ميشه.اين موضوع من رو خيلي رنج ميداد و فکر ميکردم کمبودي دارم.تا %
سلام دوستان
من خودم کماکان اين مشکل رو دارم در حاليکه خيلي سعي می کنم اصلاحش کنم.
ريشه اين مشکل از اونجايي شروع شد که من خيلي زياد می خواستم ولی همسرم خيلي کم.چند بار هم باهاش صحبت کردم و نيازهامو بهش گفتم ولی اتفاق خاصي نيافتاد.
به اصرار اون بچه دار شديم. در دوران بارداریش 9 ماه تحمل کردم ( می گفت نميشه ولی تو سايتهای پزشکی خوندم که تا 8 ماه ميشه ) بعد از اونهم صبر کردم تا زخمهايش خوب شود. 2 ماه بعد از زايمان ماهی 2 بار با هم بوديم .اونهم به اصرار من. الان پسرم 9 ماهشه و دو ماهه که هيچ رابطه ای نداشتيم و اونهم هيچ حسی نداره .بهش چند بار گفتم که بلحاظ روحی به من خيلي داره فشار مياد.ولی اون نگهداری از بچه رو بهونه ميکنه .متاسفانه پرخاشگر هم شدم . خيلي با نفسم کلنجار ميرم که يه موقع کار بدی نکنم ولی نمي دونم چرا خلاص نمي شم پيش هيچ کس هم نمی تونم دردمو بگم ( البته با پيدا کردن اين سايت بزودی با نوشتن کل مشکلاتم منتظر مشاوره شما مي مونم ).
خلاصه ( قابل توجه خانمهايي که همچين رفتاری دارند) چند وقتيه فکر حل کردن اين مشکل از راه های ديگر بسرم زده مثلا ازدواج موقت!
دوستان مجردم فکر ميکنند که ما متاهلها هر روز و هر وموقع که اراده کنيم همه چيز حله ولی ...
ولي من به اونها حسوديم ميشه که هيچ تعهدی به کسي يا چيزي ندارند
اينم بگم که در دوران قبل از ازدواجم از اون بچه مثبتا بودم ولی چه فايده و چه سود
متاسفانه در ايران به اين مشکل اصلا توجهی نميشه .تازه آقايون تو يه همايش گفتند که ريشه 80 درصد طلاقها مشکلات جنسيه.
يه استاد زبان انگليسي داشتم که از قول خارجيهای خيلي بد! مي گفت : Good S-e-x Make a Good Life