RE: لطفا خانمهای تالار جواب بدن .
سلام دوستان
از همه تان بابت اینکه در مسیر سرنوشت ساز و حساس زندگیم ، کمکم کردین و بنده رو راهنمایی فرمودین ،نهایت تقدیر و تشکر رادارم . و آرزوی بهترین دست آوردها رو برای متولیان سایت و تالار ، بخصوص مدیر همدردی دارم .
آیا بنظرتون در این مدت 2 ماه که قراره بعد از اون ،اجازه خواستگاری گرفته شه ، با دختر مورد علاقم ارتباط داشته باشم ؟ یا همین طوری به حالت خلاء این دو ماه رو هم بگذرونیم؟
تو این مدت 2 ماه آیا هیچ اقدامی واسه ایجاد ارتباط از طرف من صورت نگیره ، شیوا فکر نکنه که بهش علاقه ندارم یا علاقم کمه بهش یا .... ( تا حالا از 100% علاقه ای که بهش دارم، شاید فقط 30 % رو تو صحبت هایی که داشتیم بروز دادم - چون خجالت و حیا اجازه بیشتر از این ابراز علاقه رو بهم نداده ).
در این مورد بهتره خانوم ها جواب بدن
سلام دوست خوبم
من به عنوان یه دختر این سوالت رو جواب میدم
به نظر من ارتباط باید باشه اما خیلی کم
من پیشنهاد می کنم که شما با شیوا خانم صحبت کنید و یک روز در هفته و یک ساعت مشخص رو برای تماس در نظر بگیرید که اون هم راضی باشه
ایجوری شما هر هفته و در ساعت مشخصی باهاش تماس میگیرید و او هم در اون ساعت منتظر شماست و مزاحم هم نیستید
البته سعی کنید صحبت های شما فقط برای شناخت بیشتر باشه و کمتر ابراز علاقه کنید و اجازه بدید ازتون سوالاتی که در ذهن داره بپرسه
راستش من اگر کسی باهام تماس نداشته باشه فکر می کنم دوسم نداره
امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم
راستشو بگو کلک خلاصه طناز یا شیوا کدومش درسته.........؟
:46::72::46::72::46::72::46::72::46:
باور کنین راستشو گفتم . اسمش شیوا هستش ، من تو تاپیک قبلیم فقط پسوند طناز داده بودم به عشقم :43:.