مینا جون سلام
منم دقیقا توی شرایط توام و با تموم وجود درکت می کنم ، خیلی سخته :72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
مینا جون سلام
منم دقیقا توی شرایط توام و با تموم وجود درکت می کنم ، خیلی سخته :72::72:
ممنون از حرفاتون اصلا دلم نمي خواد كسيو مثل خودم ببينم شرايط خيلي بدي.نميدونم از نظر روانشناسي چه مقدار زمان مي بره تا بتونم به شرايط عادي برگردم و واقعييتو قبول كنم و شرايط جديدمو بپذيرم من هنوز دارم با روياههايي كه داشتم براي زندگييم زندگي مي كنم و واقعيتو نپزيرفتم.اصلا نميتونم باور كنم تمام فكرام و برنامه ريزيهام در مورد اينده تمام شده و بايد دوباره يكسري برنامه هاي جديد جايگزين اونا كنم همه چي خيلي عجيب و ناشناخته است برام ترجيح ميدم به همون گذشته و فكرها وصل بمونم تا بخوام يه شرايط جديدو تجروبه كنم نميدونم چه مقدار زمان لازمه تا بتونم از اين افكار جدا بشم و شرايط واقعي كه روبرومه رو بپذيرم و باهاش كنار بيام.در حال حاظر يكسري كلاساي روانشناسي رو شركت مي كنم كه براي شناخت بيشتر خودمه و روان درماني.منابع ارشدم تهيه كردم مشغول درس خوندنم.نميدونم اينطوري ميتونم از درد اين زخم كم كنم يا نه.شايد به قول دوستم من زندگي متاهلي رو دوست دارم تا همسرمو من عاشق بچه ام تصور اينكه بعد طلاق نتونم ازدواج كنم نتونم بچه دار بشم و يه زندگي طبيعي داشته باشم مثل بقيه ادما داره عذابم ميده.و تصور اينكه اون بعد طلاق يه زندگي عادي رو پيش ميره ازدواج مي كنه بچه دار ميشه اذيتم مي كنه.كاش ميتونستم با اين افكار كنار بيام و براي خودم حلش كنم.زمان لازمه براي همش و بايد اين زمانو سپري كنم تا به يه مقاومتي برسم در برابر شرايطم.برام دعا كنيد تا اين بحرانو پشت سر بزارم .از نظر قانوني نمي خوام اقدامي كنم چون اين بلاتكليفي اونم اذيت ميكنه اينطوري بهتره تا برم و اقدام كنم واون به همين راحتي همه چي براش تمام بشه.منم اينطوري بهتر ميتونم خودمو پيدا كنم و با خودم كنار بيام.ميخوام قبل هر اقدامي به يه ثبات فكري برسم تا اينكه بعد اقدام قانوني به دودلي برسم مثل دفعه اول.الان نسبت به اوايل شرايط بهتري دارم از نظر روحي اوايل خيلي بد بود من فقط زمان رو حلال ميدونم شايدم تو اين زمان اون به خودش بيياد
اینکه نمی خوای اقدام قانونی بکنی به خودت مربوط می شه ولی یه راهنمایی که من دارم اینه که منتظرش نباش چون ممکنه این انتظار کشیدن و اینکه خبری از اون داشته باشی خسته ات کنه و نتونی به زندگی برگردی فکر کن که همچین آدمی اصلاً وجود نداره و یه تجزیه تحلیل پیش خودت بکن ببین که این آقا اگر هم برگرده زندگی با اون در آینده چه طور می شه فقط به برگشتش فکر نکن . فکر می کنی همه کسانی که ازدواج کرده اند و بچه دارند خوشبخت هستند نه متاسفانه خیلی ها هستند که دارند می سوزند و می سازند و دوست دارند که از دست زندگیشان راحت بشن
تصورش رو بکن که از این آقا بچه هم داشته باشی و اون با تو با وجود بچه قهر کنه و چند ماه هم خبری ازش نداشته باشی و خودت به تنهایی باید بچه را بزرگ کنی و از عهده مخارجش بر بیایی. رویایی فکر نکن
ممنون از حرفاتون همه بهم ميگن شانس اوردي بچه نداري و اينطوري راحتتر ميتوني تصميم بگيري ولي نميدونم چرا نمي تونم طلاق بگيرم و به جدايي فكر كنم مغزم قفل كرده و اصلا نمي تونم منطقي تصميم بگيرم.ديروز با يكي از دوستام صحبت ميكردم ميگفت ما با همسرت صحبت كرديم گفته همش دنبال رفتن بوده(يعني من)دنبال بهانه بوده همون حرفاي هميشگي ولي نگفته چرا دنبال اين چيزا بوده و مشكلات خودشو نگفته بعد گفته ميخوام يكم بگزره برم دنبالش.ولي نظر من اينه اين چيزارو ميگه تا ظاهرشو حفظ كنه تو مردم و بگه مقصر اون نيست.وگرنه كسي كه زنشو دوست داشته باشه و زندگيشو دوست داشته باشه ميتونه اين همه مدت هيچ خبري نگيره وهيچ اقدامي نكنه الان دقيقا 2 ماه از دادگامون گذشته و همه چي از نظر قانوني تمام شده ولي اون هيچ تماسي نگرفته و هيچ اقدامي نكرده فقط پيش همه ميشينه ميگه من ميدونم مقصرم ولي اون نبايد ميرفت قهر.به نظر شما كسي كه 3ماه هيچ اقدامي نميكنه هيچ تلاشي نميكنه براي حفظ زندگيش به زندگيش علاقه داره؟من به علاقه ايشون نسبت به خودم شك دارم خيلي راحت از همه چي گذشت.ادم خيلي مغروري همسرم(كرده كرمانشاه)نميدونم اين بيتوجهي رو بزارم رو حساب غرورش يا عدم علاقه اش واقعا نميدونم يعني ميشه 3ماه نه منو ديده نه حرف زديم اونوقت حتا يه sms ساده ام نداده.شما بگيد اگه ادم كسيو دوست داشته باشه ميتونه اينقد بي تفاوت باشه؟
نظر خانواده پسره چی هست با آنها در ارتباط هستی؟ خانواده اش موافق جدایی هستند یا مخالف ؟
نه من با اونا در ارتباط نيستم ولي دفعه قبل كه مخالف بودن اين دفعه هم اينجور كه شنيدم مخالفن و دوستم ميگفت خانوادش كاملا روبروشن و پيش دوستامونم گفتن مقصر پسر ماست البته همسرم رابطه خوبي با خانوادش نداشت و گوش به حرف اونا هم نميداد فقط برادرش خيلي روش تسلط داشت كه اونم الان با من دشمن شده.تصميم گيرنده اصلي هم اونه ونظرش خيلي براي همسرم مهمه
باسلام توی فامیل انها ویا فامیل خودت کسی که دلسوز م باشه واسطه کن به نحوی که خیلی هم امتیاز ندی .انشا... حل میشه البته شاید الان وقت این حرف نباشه ولی برای موقیعت های اینده ت خوبه هیچ موقع بدترین واخرین عکس العمل به عنوان تهدید استفاده نکن .چون ریسکش خیلی بالاست.
سلام دوست عزيز .شما كه ميدونيد اون دوستتون نداره ودر آينده نميتونيد باهاش خوشبخت بشيد چرا نميتونيد قيدشو بزنيد وبدون اون زندگي كنيد .شايد شما شخصيت وابسته اي داريد يا از طلاق ميترسيد واين ترستون باعث شده نتونيد تصميم بگيريد .بهتره به يك مشاور خيلي خوب مراجعه كنيد وازش كمك بگيريد بهتون كمك كنه اعتماد به نفستو بالا ببري .به نظر من اگه اون شمارا دوست داشت برميگشت وبه تون تعهد ميداد
خواهشا بجای اینکه دوستمون رو تشویق به فصل بکنین ، راهکاری رو واسه وصلشون ارائه بدین لطفا .نقل قول:
نوشته اصلی توسط nahid89
تو اینجور موارد ، ما مجردا تجربه ای نداریم ، ولی شما متاهلها ........
با تشکر .
استاد گرامي موفق عزيز شما لطف كنيد نظر خودتونو راجع به موضوع مطرح شده بدين .دور ازانصاف و ادبه كه براي ديگر اعضا تعيين تكليف كنيد كه چطور فكر كند وچه نظري بدن.