RE: آیا آقایون واقعا فقط به همین فکر میکنند؟؟؟؟؟؟
سلام
من هم دقیقا مثل شما,همچین مشکلی داشتم وبا این تفاوت که پسرم و21سالمه
اول از همه بنظر من بهترین راه که از این فکرها و احساس تنهایی کردن در بیاید اینه که به فکر ازدواج وپیدا کردن نیمه گم شده خودتون باشید که بتونه تمام نیازهای شما رو براورده کنه و همچنین شما نیازهاشو براورده کنید و هدف از زندگی واستقلال پیداکردنتون به هم یکی باشه.
دوم اینکه به شما پیشنهاداتی هم شده که پسر خوبی هست و به خواستگاری شما هم اومده که در حین گفت گو در مورد هدف هاتون با هم تفاهم نداشتید و بهم خورده .خوبه بدونید که اکثرابرای ازدواج ملاکاشون تقریبایکی هست ولی با این تفاوت که هرشخصی ملاکی رو بر ملاک دیگه ترجیح یااهمیت بیشتری براش قائل میشه.خوب اونهایی که در مراسم خواستگاری ودر گفتگوی شخصی باهاتون این حرف ها رو مطرح کردن احتمالا این ملاک ها واسشون بیشتر اهمیت داشته یا نه,اصلا دیدگاهشون در مورد ازدواج چیز دیگه ای بوده که میتونه رابطه جنسی باشه پس نمیشه گفت که همه آقایون یک انتظاری رو دارندالبته نه آقایون بله در مورد خانوم ها هم صادق هست
یه جمله جالبی هست که میگه:انسانها در یک چیز با هم مشترکند که با هم تفوت دارند.
سوم اینکه شناخت آدم ها مخصوصا واسه عمری زندگی کردن تو این دوره زمونه خیلی خیلی سخت شده هم دختر هم پسر.به نظر من کسی که به خواستگاری شما میاد سعی نکن تو همون یه لحظه بشناسیش ولی باهاش درمورد خودت و خودش هدف هاتون و آیندتون و... حرف بزن وحتماسعی کن یه جوری بایک سری حرف ها بتونی محکش بزنی و کمی بشناسیش.بعد از اون اصل و نصبش و خانوادش ومهمتر از همه خودش رو بشناس و راجبش با کمک خانواده تحقیق کن.اگه تو این دو مرحله بنظرت خوب بود مرحله بعد اینه که جواب بدی که بهتر بیشتر آشنا بشیم و بهتره دو خانواده کمب رفت وآمد کنن وشما دوتا همدیگه رو بشناسید و این رفت وآمد طوری نباشه که آدم و عالم با خبر بشه چون یک دفعه دیدی طرف مورد پسندت نیست وتو کل فمیل پیچیده که با هم نامزدن و... واین باعث لکه دار شدن دختر میشه
البته این نظر منه
موفق باشید
واقعا دیگه به این نتیجه رسیدم که آقایون یا بهتر بگم بیشتر آقایون به اولین چیزی که نگاه میکنن جنبه ی جنسی رابطه است
یا حداقل دارم به این نتیجه میرسم که من یه مشکل اساسی دارم تو برقرای ارتباط با جنس مخالف
سلام دوست عزیز:72:
ببخشید من این تاپیک رو تازه دیدم . نمی دونم شما به جوابتون رسیدید یا نه... البته از آخرین پیغام میشه متوجه شد که قضاوت احساسی شما رو به یک تصمیم احساسی هم رسونده و اون هم اینه که قلبتون رو توی یخچال بذارید!!!
نه دوست عزیز این کار رو نکنید! شما دارید عجله می کنید.... دخترهای زیادی هستند از جمله خود من توی دوره هایی از رشد و بلوغشون درگیر ذهنیتی مشابه شما هستند. من به عنوان دختری که به تازگی شریک زندگی و احساس و همه وجود مرد خودم شدم این رو خواهرانه بهتون توصیه می کنم که به هیچ عنوان اسیر تابوهای ذهنی توی این جور مسایل نشید. بعدها توی زندگی براتون مشکل ساز میشه. شما به این مساله حساس شدید و در عین حال نسبت به موضوع خیلی شکننده هستید. این شکنندگی میتونه باعث بشه شما به دام بیفتید و یا چشمتون رو به این موضوع ببیندید که در هر دو صورت دردسر ایجاد می کنه.
من پیشنهاد می کنم حتما سعی کنی قیل از اقدام به ازدواج به کمک یه مشاور شناخت بهتری از روحیات جنس مخالف پیدا کنی. همچنین برای پرهیز از بیراهه رفتن در آشنایی هات، از خواستگارت بخواه که آشنایی های خودتون دو تا و آشنایی خانواده هاتون موازی پیش بره. با شناخت خانوادگی سر رشته خیلی از عقده ها و سوظن ها مشخص میشه. اگر نمی خواید هیچ دلیلی نداره توی جلسات آشنایی خانوادگی صحبت های رسمی مربوط به خواستگاری و ازدواج مطرح بشه.اما مطمئنا لازمه که به هر نحوی هست از همون ابتدای آشنایی نسبت به حانواده طرف هم شناخت پیدا کنی. این یه مدیریتی احتیاج داره که انشاله به کمک بزرگترهات بهش می رسی.
موفق باشید دوست عزیز:43:
منظورت از (تابوهای ذهنی تو این جور مسایل) چیه؟
فرهنگ 27 گرامی،
منظورم به ذهنیت های نادرستی هست که توی بعضی از سنین دخترا اسیرش میشن.
مثلا یکیش اینه که عشق رو چیزی متضاد با مساله زناشویی میدونن... برخی از دخترا به خاطر تربیت نادرست در خانواده یا تجربه های نا خوشایندی که از برخورد با مردان هوسباز داشته اند نسبت به مردا حتی همسرشون بازداریهای شدید دارن. بعضی ها انقدر دچار زهنیت منفی شدند که اصولا از هر نوع رابطه جنسی بیزاری دارند.
منظورم این بود که همیشگی عزیز خدای نکرده دچار توهماتی از این دست نشده باشند
یکی از اشکالاتی که ممکنه نفی نادرست سکس داشته باشه اینه که آدم نسبت به این عمل عذاب وجدان می گیره.
فرقی نداره طرف همسر باشه یا غریبه.نمی دونم این فرضیه م چقدر می تونه درست باشه.
سلام دوست عزیز
اگرچه که خانواده شما در جریان بودن و شما هم قصدتون ازدواج بوده ولی قصد اون آقایون ازدواج نبوده، من خودم اینو تجربه کردم. کلا با هر پسری که خواستم آشنا بشم در اولین جلسه همین مسئله رو مطرح کرده، ولی تو خواستگاری های معمول که یک پسر با خانوادش میاد جلو اینو ندیدم.