فقط میتونم بگم که خدا کمکت کنه. . .
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط میتونم بگم که خدا کمکت کنه. . .
سلام دوست من.
اصولا یه آدمی که در حال طلاقه فکر نکنید که در وضعیت روانی متعادلیه، اون بنده ی خدا داشته و داره بد ترین روز های زندگیش رو میگذرونه و احتمالا خود آگاهی زیادی هم نداره که داره چیکار میکنه!
اما درباره ی اینکه چرا در فراموش کردنش به مشکل برخوردید، تقریبا موضوعه عادیه. من فکر می کنم وارد یه سری بازی های روانی شده بودید و احتمالا موضوعی که شما رو متحیر کرده و جذب این موضوع شدید که پیگیر بشید الان چیکار میکنه، کنجکاویه! در صورت داشتن وقت آزاد پیشنهاد میکنم کتاب "بازی ها" نوشته ی "اریک برن" رو مطالعه بفرمایید.
اما برای فراموشی و قطع کامل عواطف حدود 6 ماه زمان نیاز هست، در آرامش باش دوست من! :18:
بستگی به هدفت از این رابطه داره اگر فکرای بد توو سرته همین الان بهم بزن.اون توو شرایطه روحیه خوبی نیست ممکنه ندانسته دست به کاری بزنه که بعد ها پشیمون شه اونوقت تورو لعن و نفرین میکنه وتوو قربونیه خواسته های زود گذر اون میشی ولی اگه قصدت خیره با اراده برو جلو و اسیر هوای نفست نشو حتی اگه اون ازت بخود !!!!
دوست من سلام.
منم مثل خودتم.از يك سال پيش يكي كه داشت طلاق مي گرفت مي گفت كه دوسم داره و داشته و هرچي بهش گفتم چرا ازدواج كردي جوابي واسه گفتن نداشت.راستشو بخاي اينجور زنا چون از لحاظ روحي رواني تو فشارن يه جوري مي خوان اين كمبود رو جبران كنن و ديگه به هيچي فكر نمي كنن مثل خودم كه بعد از يكسال تماس و رابطه و ... ديگه زنگ نزد و منم خداييش داشتم ديوونه مي شدم.حالا توصيه منم به تو اينه چون خود من چند ماهيه شروع كردم.
اول تلنفنت رو خاموش مي كني.اگه زياد زنگ مي خوره ميتوني خطتو عوض كني.
فكر نكردن به اون.
بالا بردن اطلاعات مربوط به ازدواج و روحيات زنها
تا قبل از ازدواج دميدن در تنور احساسات ممنوع : چيزي كه منو داغون كرد و الان يك سالي هست كه از زندگي عقب افتادم.بيخيال شو ولي اينايي كه بهت گفتم انجام بده مثلا وسوسه نشي بري سراغ تلفن چيزي كه بارها به سمتم اومد.
موفق باشي
ممنون از راهنماییتون
ولی مشکل من اینه که اون چرا میخواد من نگهداره با وجود این همه بی احترامی و شکی که بهش دارم ، چرا ابراز علاقه نسبت به من میکنه ، دوستش داره ازدواج میکنه هی میگه از خواستگار دوسش یاد بگیرم ، میگم چی میگه بیخیال من منظورش متوجه ام ولی اون به درد من نمیخوره ، نمیدونم چرا میخواد نگهم داره فایدش براش چیه از نظر جنسی که نمیاد من ببینه ، از نظر روحی که دیدنی در کار نیست و ....
این همه خانم نمیتونن بگن که این خانم از من چی میخواد چرا با وجود اینکه میدونه من نمیخوامش باز اسرار داره من باهاش بمونم ترکش نکنم چرا ؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sheitoon
اگر این تاپیک رو دوباره مرور کنید میبینید که دوستان شمارو به طور کامل راهنمایی کردند . از جمله راهنمایی خود من :
نقل قول:
سلام
دوست من شروع و ادامه دادن این رابطه یک اشتباه محض بوده و هست . و عواقب خیلی بدی هم خواهد داشت .
مسئله اصلی تموم کردن کردن این رابطه ی غلط هست . وشما باید بر این مسئله تمرکز کنید .
فکر کردن به این که چرا زنگ میزنه و چرا نمیخواد جدا بشه و ... هیچ دردی از شما دوا نمیکنه و سودی هم برای شما نداره و فقط میتونه یه بهانه برای ادامه دادن این راه اشتباه باشه .
سلامی دوباره ؛
مشکل من اینه که نمیخوام بهش ضربه ای دوباره وارد بشه ، چند روز پیش بهش گفتم دارم میرم خواستگاری و بعدش بهش زنگ زدم گفتم دیگه کارها تموم شده دیگه بهم زنگ و اس نزنیم
قبول کرد به سختی خداحافظی کرد ولی انگار نه انگار چند روز بعدش تک انداخت تا اینکه باز دیروز زنگید و خیلی با حالت کارآگاهی رفتی ، چی شد ، کی مراسم عقدته ، بهم حلال شدید ، داری مشکوک میزنی نکنه ...
داستان خواستگاری من کاملاً دروغ محض بود و اونم چون من میشناسه نتونسته باور کنه نیدونم چکار کنم
خطمو عوض کنم که نمیشه چون همه من با این خط میشناسن بعدشم تا حالا نشده به خاطر زن یا دختری خطمو یا چیزی از خودم دور کنم ، اینم بگم خودم سر دوراهی موندم که اگه ولش کنم چه لطمه ای بهش وارد میشه ؟
حرف تمام شم ودوستان هم جدایی هست هیچ راهنمایی دیگه ای ندارید .
شما هیچ مسئولیتی در رابطه با ایشون نداری ، شما فقط مسئول حال و آینده خودتی .
با کنجکاوی بر اینکه چرا رهام نمی کنه ، فقط وسوسه ات بیشتر میشه به ادامه و میل به اینکه بفهمی آیا خیلی عاشقته که ول نمیکنه ، که اینا همه جز آسیب هیچی برای شما نداره .
اگر این رابطه رو کامل و ضربتی قطع نکنی ، مطمئن باش فردا که ازدواج کردی ، تماسهای این خانم زندگیت را دچار مشکل خواهد کرد و رابطه شما و همسرت را مختل خواهد کرد .
ما گفتنیها را گفتیم خود دانی و عواقب میدون دادن به این رابطه
هشدار هشــــــــــدار از عواقب
.
سلام
تو سن و سال شما وقتی خانمی اصرار در ادامه رابطه داره فرد به خودش می باله که من چی دارم که او این همه من و می خواد و ....
دقیقا حسی که تو داری. تو یک ادم معمولی هستی فقط اون بهتر از تو پیدا نمی کنه.
دفعه قبل بهت گفتم به خاطر رابطه جنسی که داشتید در زمان متاهلی ایشان شما به هم حرام ابدی هستید.
خب ازدواج که نمی تونید بکنید. خودتون بگید باهاش بمونید که چی بشه؟
هر دو به هم وابسته تر می شین فرصتهای ازدواج از هردوتون گرفته می شه. با یک عذاب وجدان شدید و افکار به هم ریخته بابت شک و تردیدات می خوای ادامه بدی اخرش به کجا می رسی؟
خودت اینا رو از خودت بپرس!
حالا اون دنبالته فرض کن از تو بهتر پیدا نکرده. فرض کن دوستت داره. فرض کن سر گرمی خوبی براش هستی. چه فرقی به حال تو داره؟
شما اصرار داری بدونی چرا اون دنبالته؟! با فرضهای بالا چی شد؟ چه فرقی برات کرد.
شما دلت می خواد ما این رابطه رو تایید کنیم و بگیم ادامه بده و شما هم ادامه بدی. به خدا به ضررته.
ببینم اصلا تو مطمئنی او از همسرش جدا شده؟
مخلص کلام:
تمام این رابطه ضررش متوجه تو هست. بی خیالش شو.
با سلام به نظر من خود شما بیشتر تمایل به ادامه این ارتباط دارید وگرنه این همه موشکافی و اصرار برای این ارتباط خیلی موردی ندارد خود شما هم از خودتان اطمینان ندارید و نمیدانید که چه تصمیمی گرفته اید بنابراین دنبال جواب های تاییدی از سوی بقیه اعضا میگردید که کار شما رو تایید کنند و این تایید وجود ندارد بنابراین اگر از دوستان خود راهنمایی خواستید همه نظر به قطع این ارتباط دارند مگر اینکه خود شما به دنبال ادامه این رابطه هستید و اگر اینطور راحت هستید پس به آن ادامه بدهید .موفق باشید و در تصمیم خود راسخ .