RE: علاقه شدید به دختر خاله !!!!!!!!!!!! :D
milade جان ممنون که به توصیه ام فکر کردی....
بله شما راست می گویی من نمی تونم به آن حد تورو درک کنم حتی نمی تونم لحظه ای خودم رو جای تو بگذارم ....حتی حس تورو داشته باشم
اما اینقدرا هم بی رحم نیستیم می تونیم مثل خواهر و برادر در کنارت باشیم همان طور که بودیم
هدف ما راهنمایی بر پایه دانسته ها و راه های صحیح است....بنابراین از الگوی مشخص پیروی می کنیم که همانا پیشگیری از آسیب های احتمالی و انتخاب درست هست.
اما شاید فردی شرایطی داشته باشد که به قول شما متفاوت باشد در این صورت عزیزجان تجربه نشون داده توی تاپیک و از طریق نوشتاری نمیشه مشکل رو حل کرد...و بهترین راه اینکه شما بصورت حضوری به یک مشاور خانواده مراجعه کنی...خداروشکر که میگی وضع مالیم خوب هست
مشاور خانواده می تونه بسیار دقیق و با در نظر داشتن حالات روحی و امکاناتت تو را راهنمایی کند
من تنها می تونم در کمک به تو لینک زیرو معرفی کنم تا دقیق بخونی::
اگر شرایط ازدواج را ندارید....
بدان تنها راه اقدام از طریق خانواده است ......
ما هم دستت داریم ..موفق باشی :72::72::72:
سلام
مرسی از پاسخت نقاب جان ،
من لینک رو مطالعه کردم خیلی جالب بودش ...
دلایل واقعاً خوبی بود و توصیه ها ...
اما شرایط من اون طور نیستش !
اگر وقت داشتم مثل 2 سال پیش باز هم وقت میگزاشتم برای این موضوع ...
اما زمانی که پرنده از فقس بپره و من هیچ تلاشی نکرده باشم واقعاً خودم رو نمیبخشم .
مطمعن باش یه مشاور خانواده فقط میخواد با یه سری کلمات و غبارات بازی کنه و وقت من و خودش رو بگیره .
مطمعن باش بهم نمیگه این کار رو کنم چون شاید روی اصول نباشه !
اون نمیتونه توی 20 دقیقه تا 1 ساعت من رو درک کنه و ...
نمیدونم پست بالا رو خوندی یا نه ...
اما یه رابطه دوستانه خیلی نمیتونه دردسر ساز باشه .
چند ساعت مکالمه تلفنی و سوال در مورد خواسته ها و تمایلاتمون .
اگر که + بود که من حداقل با انگیزه بیشتری میتونم بهش فکر کنم در غیر این صورت میتونم راه حلی ارایه بدم و یا به رابطه خاتمه بدم .
مطمعن باش اون قدر هم بی فکر و تدبیر نیستم که نفهمم چی خوبه و چی بد ... و دوست دارم اون هم خوشبخت بشه ...
من فقط خواستم یه کاری کنم که بتونم 1 ساعت مطمعن باهاش در تماس باشم و در مورد این مساله صحبت کنیم ...
فکر نکنم اگه دوستم نداشته باشه و ... این 1 ساعت بتونه ما رو به چالش بکشه .
پ.ن : انتظار روش مخ زنی ... :311:
( هر چند الان توی موقعتی نیستم و واقعاً این مساله روی اعصابم هست اما از ایکون خنده استفاده کردم تا خودم رو با دیدنش اروم کنم ... اخه یه طوریه ... :D )
مرسی .. مرسی که واقعاً داری کمکم میکنی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milade
مطمعن باش یه مشاور خانواده فقط میخواد با یه سری کلمات و غبارات بازی کنه و وقت من و خودش رو بگیره .
مطمعن باش بهم نمیگه این کار رو کنم چون شاید روی اصول نباشه !
اون نمیتونه توی 20 دقیقه تا 1 ساعت من رو درک کنه و ...
......
پ.ن : انتظار روش مخ زنی ... :311:
با سلام
با توضيحاتي كه داديد،
متاسفانه پاسخ مورد نظري كه در اين تالار انتظار داري دقيقا عكس اهداف تالار همدردي هست.
تالار همدردي به هيچ وجه به مراجعانش جهت آسيب ديدن خودشان يا ديگران كمك نمي كند.
در ضمن مشاوران وضعيت احساسي افراد را در اينگونه شرايط درك مي كند، ليكن مراجعان به خاطر غلبه احساسات نمي توانند شرايط خودشان را در آينده تصوير كنند.
مطالب ذيل نشان مي دهد شما اصلا معيارهايت عمق لازم را ندارد. و هر ارتباطي با هر دختري هم بگيري، هم به او آسيب مي رساني ، هم به خودت.
به نظرم يه چند ماه بدون اينكه پست بزني ، صرفا مقالات بخش مشاوره ازدواج را مطالعه كن و تمرين كن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milade
معیارهای من :
یه دختر خوب و فهمیده : از اونجا که هر چی SMS دارم محلم نگزاشت ( البته نمیشناخت ) فهمیدم از اون دخترهاش نیست ...
درک کنیم همدیگه رو : گه گاه یه سوتی هایی میدادم/میداد سریع جمش میکرد(م) ! . خیلی همدیگه رو میفهمیم ! مثلاً تا یه دروغ میگم/میگه میفهمیمیش ! . برخی مواقع افکار همدگیه رو هم میتونیم بفهمیم و جملات رو پیش بینی کنیم !
خوشگله ... :227: : خب دیگه ... منم دل دارم ... اونم خب به اندازه من خوشگله و میتونیم همدگیه رو تحمل کنیم ...(شب هنگام از خواب پریدیم سکته قبلی نمیزنیم :311:)
مذهب : خدا رو شکر هر دو از نظر دین و مذهب در یه حد هستیم ...
تحصیلات : دو تایی یکی هست تحصیلاتمون ...
شناخت : از ببویی همدیگه رو میشناسیم :311:
معیارهای ایشون :
( باید خودش بیاد جواب بده :163: )
اما :
مرد بتونه از نظر مالی ok باشه ... یعنی یه کار رو داشته باشیه ... حالا خونه و 206 و ... هم امتیاز محسوب میشود
همسرش خوشتیپ و خوشگل باشه که من تا حدی هستم ( در حد یه مرد ) ... :311: ( چه مغرور .. )
اقا من دوستشششش دارم :302: زوره ؟
==============
در ضمن چون افرادي كه در دام احساسي و هيجاني هستند عجول بوده و فرصت تامل و تفكر را از خود مي گيرند، تاپيكهايشان به صورت سطحي و عرض چند روز رقمش از 100 پست مي گذرد در حاليكه شايد حتي به طور اصولي روي يكي ازآنها به اندازه چند روز تفكر نكرده باشند.
لذا اين تاپيك قفل مي شود كه اجبارا شايد مجبور به صبر و تامل روي مسائلت داشته باشي.