سر رو محر بذار که تکلیفت از الآن مشخص شده.اگر لحظه آخر مخالفت می کرد،می خواستی چه کار کنی؟اگر با صحبت
مادرتم راضی نشد از خیرش بگذر.
نمایش نسخه قابل چاپ
سر رو محر بذار که تکلیفت از الآن مشخص شده.اگر لحظه آخر مخالفت می کرد،می خواستی چه کار کنی؟اگر با صحبت
مادرتم راضی نشد از خیرش بگذر.
یه چی میگیا فرهنگ جان.
یه حرفه زدن خوب,اگه قرار باشه به این زودی از خیرش بگذرم ...هیچی دیگه.اگه الانم مخالفت کنن,من به عنوان یه خواستگار,همیشه پایم و این خواستم رو هر چند وقت یک بار تکرار میکنم و بهشون میفهمونم که به این آسونیا بیخیال نمیشم.
اینور منم و خدا,اونور اگه دنیا هم باشن,من بیخیال نمیشم.تاوتی که حوا منو میخواد برای یه مبارزه چند ساله آمادم
البته منظورم از مبارزه کل کل کردنو ... نیستا.خیلی محترمانه از خواستم کوتاه نمیام.
حالا صبر کن مادرت صحبت بکنه شاید نظرش عوض شد.ولی اگر دیدی دلایل خانوادش منطقیه،قضیه رو فراموش کن.
چی شد؟مادرت صحبت کرد؟
آره بگو چي شد.
هنوز خبري نشده،بايد ار مادرم بپرسم ببينم جوابي دادن يا نه.
دوستان جواب بله رو گرفتیم.
بعد از چند هفته,خانواده حوا خانم راضی شدن.
فکر کنم دیگه باید از این تالار کوچ کنم و دنبال تالار دیگه ای باشم.
باید بگم که وقتی بار اول مخالفت کردند,یه جورایی بهم برخورد:47: ولی خوب همه چی رو سپردم به خدا و فقط به اون توکل کردم.گفتم خدا اگه حوا قسمت منه و میتونم با اون کامل بشم,کاری کن که بهش برسم.ولی اگه اینطور نیست.....
من هیچ وقت از سپردن کارا به خدا ضرر نکردم,یعنی اصرار بیخود رو کارام نداشتم.خداهم هیچ وقت پشت منو خالی نکرده.
الان باید فکر این باشم که این رابطه رو چطوری مدیریت کنم.
فکر کنم تو تالار های دیگه دنبال این ماجرا باشم.نظر شما دوستان چیه؟؟؟
بهتون تبریک میگم
اینم از نتیجه درست عمل کردن و بزرگترها را وارد کردن ، فقط توصیه میشه که تا زمانی که به عقد و عروسی می رسید رابطه عاطفی برقرار نکنید که وابستگی ایجاد نشه ، و حتماً پیش از هر کاری برای آزمایش خون و ژنتیک اقدام کنید تا مطمئن شوید مانعی از این لحاظ نیست .
در مورد از این تالار یا جای دیگه ای کمک گرفتن هم شما کاملاً مختار و آزادید که هر طور راحتید و دوست دارید عمل کنید .
ممنونم فرشته مهربان
باید تو تاپیک هایی که درمورد رابطه و نامزدی صحبت شده بگردم.
آره,درست میگین.باید آزمایش ژنتیک رو انجام بدیم.ولی خوب باید اول شرایطش رو محیا کنیم.
باید یاد بگیرم رابطه رو مدیریت کنم.باید رو خودم کارکنم,خیلی زودرنجم.فکر کنم با این اخلاقم برنجونمش.
بازم توکل به خدا,همه چیز رو یاد میگیرم.
:104::104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط parse
خیلی خوبه که به فکر یادگیری هستید .
همانطور که به درستی تشخیص داده ای که باید رو خودت کار کنی ، توصیه می کنم در پی کسب مهارتهای زندگی باش و از مطالعه کتب مربوط هوش هیجانی و کاربرد اون در زندگی غافل نشو