RE: فایده خوب بودن در این اوضاع بد جامعه چیه؟
با سلام خدمت دوستان
من فکر می کنم عزیزان درطرح نظراتشون یه خورده دارن از مسئله وسوال اصلی خانم design دور شدن ایشون سوال کردند که منظورشون اشنائی به قصد خوشگذرانی یا خدای نکرده هرزه گی نیست و خوب معلوم ومشخص است که عاقبت چنین کسانی جز بیراهی ونابودی چیزی نیست واین آیه شریفه را نباید خدای نکرده به همه بسط داد زنان پلید یا مردان پلید منظورمان چه کسانی ست این دسته از انسانهاچه مرد چه زن از دوران گذشته از زمان پیامبران بوده اند وهستند وآنها انسهایی با نیت های پلید وقلبهای مریض هستند .ما امروزه در دورانی زندگی می کنیم که چه در محیط های کاری دانشگاه اجتماع حتی در درون آشنایان مجبور به ارتباط با دیگران هستیم ما باید حد حدود واصولی را که باید در این ارتباطات رعایت شود اموزش ببینیم به نظر من امروزه این مشکل یکی از جدی ترین مسائل می تواند باشد نوجوانان ومخصوصا دختران اولین کسانی هستند که به خاطر ناآگاهی از این مسئله ضربه خواهند دید به نطر من آموزش وپرورش باید یک سر فصل وکتابی با عنوان مهارتهای ارتباط با دیگران از همان دوران نوجوانی (راهنمائی ) برنامه ریزی کند تا کمتر شاهد این مسائل ناگوار باشیم ببخشید شاید جای گفتن ایم مسائل وپیشنهادات نبود اما مجبور شدم با ارزوی خوشبختی وموفقیت برای تمام جوانها:72::72::72::72:
سلام ثمین1360
یکبار دیگه سوال design رو با دقت بخونید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
حرف اصلی من اینه:
من به عنوان یه دختر که رابطه دوستی با جنس مخالفو تجربه نکردم-چرا باید اینکارو در اینده هم نکنم وقتی احتمال 90% همسر اینده من این رابطه رو داشته؟؟؟ و واسم چه تضمینی وجود داره که گیر همچین ادمی نیفتم؟
پس نتیجه جز اینه که منم باید همرنگ جماعت بشم ؟
البته منظورم رابطه های دوستی بی هدف و با قصد خوشگذرونی نیست-منظورم تجربه کردن رابطه ایه که ممکنه قصد ازدواجی توش باشه
من فکر می کنم بحثی که ایشون پیش کشیدن "صرفا دوستی دختر و پسر پیش از ازدواج و به قصد ازدواج که ممکن است به ازدواج هم ختم نشود"، می باشد.
و ابدا بحث ارتباط دختر و پسر در قالبهای همکار یا همکلاسی و امثالهم نبوده است.
و این دو نوع ارتباط دو مقوله کاملا مجزا هستند که آمیختن آنها بهم، اصل مساله را مشوش می کند.
بگذارید، یک خاطره تعریف کنم که مساله روشن شود؛
روزگاری در شرکتی کار می کردم که مهندسان آن شرکت می بایست پاره ای بازدیدها و تستهای کاری را بصورت گروهی و تیمی خارج از شرکت انجام می دادند.. و این تیم های کاری که شامل تخصصهای مختلف بود، از روی جنسیت افراد انتخاب نمی شد. بعبارت دیگر این تیم متشکل از خانمها یا آقایان مهندس بود و صرفا تخصص و تجربه مرتبط آنها ملاک انتخابشان بود. گاهی بعلت طولانی شدن ساعت کار این گروه به اتفاق ناهار را در رستورانی خارج از شرکت صرف می کردند.
حالا خانم منشی ای در آن شرکت وجود داشت که شیطنت می کرد و با آقایان مهندس همین شرکت طرح دوستی می ریخت و قرار ملاقاتهایشان در رستوران و ... بود.
یکبار که توسط همکاران با یکی از آقایان در رستورانی با پوشش غیر کاری دیده شده بود. سرکار خانم دست پیش را گرفته بودند که چرا وقتی خانم مهندسهایتان رستوران می روند اشکالی ندارد و از من ایراد گرفتید؟!
بدون شک در حالت اول صحبتهای جمع و نه دو نفر پیرامون موضوع کاری بوده است و صحبتهای دو نفره این خانم منشی و آقای منتخبش خارج از چارچوب اداری، خدا می داند راجع به چی بوده است.
و این نوع صحبتها و نگاههاست که فرد را ممکن است به سمت خطا سوق دهد.
حالا قضاوت با خودتان، آیا این دو نوع ارتباط هر دو یکی هستند و قابل مقایسه شدن؟
مطلب دیگر، تفسیر آیه سوره نور است که من آنرا اندازه فهم و درک خودم تفسیر می کنم؛
بنظر من خدا می خواهد در این آیه بگوید که اگر دلت می خواهد همسرت هرطور باشد، خودت اول همان طور باش.
حالا اگر کسی نمی پسندد همسرش دوست غیر همجنس داشته باشد، نباید خودش چنین کاری بکند. و اگر خود را از هر آفتی که برای همسرش نمی پسندد، حفظ نماید دیگر به خدا اعتماد کند که خدا خودش وعده داده است که شایسته او همسری مانند خودش است.
سلام دوست عزیز :72:
[size=medium]البته منظورمن مطالب شما نبود من به طور کلی نظرم را مطرح کردم آیا به نظر شما بهتر نیست کسی را که در این سردرگمی یا دوراهی دچار شده بیشتر کمک کنیم (وبه اصطلاح امروزی راه وچاه را نشان دهیم )به نظر من این مسئله باید باز شده واز جوانب گوناگون بررسی شود [color=#C71585]مطمئنا اگر همین دوست عزیز به طور کامل توجیه شود دیگر دچار این شکها وابهامات نخواهد شد [color][/siz
متاسفانه زمانه طوری شده که ناچار به شناخت بیشتر افراد هستیم همون مورد خاطره ای که مطرح کردید به نظر شما بهتر نیست برای شناخت بهتر اینگونه افراد زمان وفرصت بیشتری اختصاص دهیم تاگیر این جور آدما نیفتیم
دوستان عزیز!
دیزاین در پست زیر در تاپیک دیگرش به نتیجه رسیده ، و درک کرده که نمیتونه اینجور افراد رو که رابطه های متعدد داشتند را بر بتابته ، و باالطبع خودش هم نمیتونه اینطور باشه و احتمالاً دریافته که فایده خوب بودن حداقلش اینه که وجدانش راحته و آرامش داره و میتونه انتظار داشته باشه و حق خودش می دونه که ارتباط نداشته باشه ، پاکش هم نصیبش بشه ، و البته باید سعی در شناخت برای تشخیص فرد سالم و بدون ارتباط قبلی یا توبه کرده واقعی در برابر یک باراشتباه اینگونه ای در طول زندگی بکنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
سلام به دوستان گلم :72:
اومدم یه کم تعریف کنم و درد دل کنم وبگم که حرفاتون و نظراتون بی تاثیر نبوده و کم کم دارم راهمو پیدا میکنم.
طبق فرمایشات دوستان واسه کم کردن و ازبین بردن وابستگیم به اون شخص،ارتباطمو کم وکمتر کردم،به نتیجه جالبی رسیدم که حاصل تجربه خودمه ویه مطلب تئوری نیست که فقط بخونمش وزیاد نتونم درکش کنم.
وقتی وابستگی ادم به مخاطبش کم میشه ،بیشتر ایراداشو میبینه،بیشتر حواسش جمع میشه،طرفو بیشتر میشناسه.
مخاطب من اون آدم همه چی تموم و کاردرستی نیست که فکرشو میکردم (البته ایرادو همه دارن)،ولی ایرادای اون اصلا با من جور در نمیومد-واسه همین تو این مدت بیشتر به ایراداش فکر کردم تا بفهمم نه تنها باهاش جور هم درنمیام-بلکه به دردم نمیخوره-بزرگترین ایرادشم که تو ذهنم بزرگش کردم،اشتباهای گذشتشه(دختربازیهاش)هرچند میگه پشیمونه-ولی دیگه شخصیت اون همینطور شکل گرفته-پشیمونم باشه نمیتونه تغییرش بده-حس تنوع طلبی-اینو تو بقیه کاراشم حس کردم-توعلائقش-تو درسش-توکارش-و توی دوست داشتناش.
منم یه ایراد بزرگی دارم به محض اینکه اطمینان پیدا کنم از یه ایراد مهم مخاطبمم-دیگه نمیتونم مثل قبل دوسش داشته باشم.
کلأ اینکه گرچه این ارتباط به نظرم مفید میومد ولی الان دارم میبینم که بیخودی چندماه تلف شد سرهیچ وپوچ-شاید تجربش مفید باشه-که واسه منی که زود وابسته میشم،:324: ارتباط زیاد وصمیمی شدن ممنوع.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ثمین1360
من فکر می کنم عزیزان درطرح نظراتشون یه خورده دارن از مسئله وسوال اصلی خانمdesign دور شدن ایشون سوال کردند که منظورشون اشنائی به قصد خوشگذرانی یا خدای نکرده هرزه گی نیست و ....
ثمین عزیز همینطوره بحث تاپیک به خارج از بحث من کشیده شد،تقصیر خودمه-اگه میومدم جواب دوستانو میدادم اینطوری نمیشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
من فکر می کنم بحثی که ایشون پیش کشیدن "صرفا دوستی دختر و پسر پیش از ازدواج و به قصد ازدواج که ممکن است به ازدواج هم ختم نشود"، می باشد.
و ابدا بحث ارتباط دختر و پسر در قالبهای همکار یا همکلاسی و امثالهم نبوده است.
و این دو نوع ارتباط دو مقوله کاملا مجزا هستند که آمیختن آنها بهم، اصل مساله را مشوش می کند.
blue sky عزیز مشکلی که تو ذهنم احساس میکنم درگیرشم این نیست که دوستی بازی خوبه یا بده یا اشنایی که واسه قصد ازدواج صورت بگیره خوبه یا بده من فقط میخوام بگم
انصافه خوب باشم ولی وقتی میدونم دراینده به احتمال زیاد همسر ایندم جزهمون کسانی خواهد بود که لقب دخترباز بهشون میدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
دوستان عزیز!
دیزاین در پست زیر در تاپیک دیگرش به نتیجه رسیده ، و درک کرده که نمیتونه اینجور افراد رو که رابطه های متعدد داشتند را بر بتابته ، و باالطبع خودش هم نمیتونه اینطور باشه و احتمالاً دریافته که فایده خوب بودن حداقلش اینه که وجدانش راحته و آرامش داره و میتونه انتظار داشته باشه و حق خودش می دونه که ارتباط نداشته باشه ، پاکش هم نصیبش بشه ، و البته باید سعی در شناخت برای تشخیص فرد سالم و بدون ارتباط قبلی یا توبه کرده واقعی در برابر یک باراشتباه اینگونه ای در طول زندگی بکنه
فرشته مهربان عزیز ممنونم خیلی قشنگ واسم نتیجه گیری کردی
ولی بدم نمیاد بازم در مورد این موضوع بحث بشه چون درسته که من در رابطه با تاپیک مشکل وابستگی .... به نتیجه رسیدم که چیکار کنم،ولی
من تو این تاپیک متاسفانه هنوز قانع نشدم.
تو این تاپیک دیگه نیومدم نتیجه گیری کنم چون گفتم بد نیست دوستانی که هرازگاهی میان اینجا،نظر بدن که واقعا فایده خوب بودن تو این شرایط چیه،بابت همه چیزایی که دوستان بحث کردن هم ازشون ممنونم.
میخوام بگم به عنوان یه دختر که تابحال رابطه عاطفی با جنس مخالف نداشتم چه تضمینی داره گیر کسی نیفتم که قبلا با چندین نفر دوست بوده و دختربازیهاشو کرده حالا که قصد ازدواج پیدا کرده،دنبال یه دختر پاک از رابطه خاص میگرده -وواقعا همچین چیزی انصافه؟
از ابتدای تاپیک بعضی دوستان جوابمو دادن تا حدودی واسم یه چیزایی روشن شده-ولی بازم نظر دوستانو میجویم.
واقعا خوب بمونیم واسه کی؟
بعضیا میان میگن امار داشتن رابطه عاطفی در پسرا از 90% خیلی کمتره – ولی من هرکیو میبینم اهل رابطه یا بوده یا هست.
من دارم میگم وقتی امار بدی اینقدر بالا رفته واسه کی خوب بمونیم؟یعنی بحث خوبی در مقابل مبهمی است که واسه من این مبهمی بد جلوه داده شده.
من بین دوستهام حداقل چهار پنج نفر میشناسم ( از 23 تا 28 ) که ابدا اهل دوستی با دختر ها نبوده اند . اکثرا دنبال درس و یا ورزش و یا کار هستند . راستی اینم بگم من دوستان زیادی ندارم .
کسانی رو هم میشناسم که اهل اینگونه رابطه ها نبوده اند و الان ازدواج کرده اند و زندگی های خوبی هم دارند .
شما ادعا میکنید که خودتون سالم زندگی کردید و میپرسید که : واقعا خوب بمونیم واسه کی؟
یعنی واقعا توی میلیونها جوون توی این کشور فقط شما خوب هستید ؟
اصلا نگران نباشید . خدا جای حق نشسته .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
شما ادعا میکنید که خودتون سالم زندگی کردید و میپرسید که : واقعا خوب بمونیم واسه کی؟
یعنی واقعا توی میلیونها جوون توی این کشور فقط شما خوب هستید ؟
اصلا نگران نباشید . خدا جای حق نشسته .
ولا من ادعا نکردم از همه لحاظ خوبم،فقط همون موضوع مدنظرم هست.
بله.امیدوارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
من دارم میگم وقتی امار بدی اینقدر بالا رفته واسه کی خوب بمونیم؟یعنی بحث خوبی در مقابل مبهمی است که واسه من این مبهمی بد جلوه داده شده.
واسه خودت عزیزم ، یعنی اینقدر برای خودت ارزش قائل نیستی که برای خودت خوب باشی و از احساس رضایت و آرامش حاصل از این لذت ببری ؟
اشتباهت اینجاست که میخواهی برای دیگری به خودت توجه کنی ، و پیش فرض ذهنیت شده این :
اگر احتمالاً در آینده شوهرم آدمی بوده که با دیگری ارتباط داشته ، پس چرا من نداشته باشم ( مقابله به مثل از پیش بر اساس احتمال ، و قصاص قبل از جنایت است )
دیزاین عزیز !
این فقط پسرا نیستند که ارتباط با جنس متفاوتشون قبل از ازدواج دارند ، وضعیت کنونی جامعه شده این که دخترها هم به موازات پسرها این ارتباط رو دارند ، یعنی وقتی میگوییم پسری پیش از ازدواج ارتباط داشته ، مرتبطش یه دختر بوده ، پس یک سویه نبینیم ، همین دغدغه رو هم پسرایی که مثل شما ارتباط با جنس متفاوتشون برقرار نمی کنند چون اعتقادی به این نوع رابطه ندارند ، را دارند که آیا دختر سالم نصیبشون میشه یا نه .
پس با تصوری که از وضعیت حاضر داری ، پسر خوب و بی ارتباط را استثنایی می دونی که ممکنه نصیب تو نشه ، من می گم پس تو هم استثنایی هستی که یه پسر استثناء از این اوضاع و احوال آرزوشو داره ، پس این حقه که این دو به هم برسند . منتها شرط داره ، اونم اینه که چشمهامونو وقت انتخاب نبندیم که نشناسیم و انتخاب کنیم .
تو برای اومدن فرد مناسب به خدا توکل کن ، و ابراز کن اونم مصر، که خدایا من خودم اعتقادی به برقراری این ارتباطها ندارم ، و دوست دارم پاک باشم و وفادار به همسر ، پس خواهانم که طرفی که نصیبم می کنی چنین باشه . اما وقت اومدن خواستگار نباید به طمع این توکل از شناخت دقیق دست برداری ، این میشه توکل منفعلانه ، تو توکل فعال داشته باش
در آخر باز هم میگم عزیزم تو برای کس دیگر زندگی نکن حتی در آینده برای همسر عزیزت ، بلکه برای خودت و خدای خودت زندگی کن ، بهره این روند رضایت و نشاطیه که هیچ وقت با هیچ غم و درد و مشکلی از بین نمیره بلکه حتی کم هم نمیشه .
و همش هم ذهنت را این پر نکنه که از کجا معلوم یکی نصیبم بشه که رابطه نداشته ، منم بهت میگم از کجا معلوم چنین کسی گیرت بیاد .
حتی با این حساب احتمالات که برای خودت ساختی نتیجه ای که می تونی بگیری این باید باشه که فقط درس بگیری که درست انتخاب کنی ( خوب بشناسی ) نه مقابله به مثل اونم با نظر به اینکه شاید همسر آینده ام چنان بود ، اینجوری که خود به خود خودت رقم می زنی که چنان باشه .
و فرض کنیم که بر مبنای این احتمال که همسر آینده ات رابطه قبلی داشته از آب در بیاد ، تو الآن میری رابطه برقرار کنی ؟ که چی بشه ؟ بعدها دچار این عذاب نخواهی شد که اگر من این کار رو نمی کردم شاید این شوهر نصیبم نمی شد ؟
خوب به حرفهام فکر کن و ببین چه نتیجه ای می گیری .
با سلام خدمت همه دوستان
خواهر عزیزم design هیچ وقت این جمله رو به کار نبر که واسه کی خوب باشیم مگه قراره خدای ناکرده بد باشیم یابد بودن وهر جور رابطه های ناشایست را راتوجیه کنیم و تجربه کنیم ابدا . من در ارسالهای قبلی هم گفتم که این مشکل ناخوداگاه بین جوونهای ما هست بهتر یه خورده منطقی وعاقلانه به این موضوع نگاه کنیم عزیزم design جان من خودم 28 سالمه ومجردم وحد حدود و اصول وارزشهایی رو برای خودم تعریف کردم و سعی میکنم وکردم تا به اونها پایبند باشم شاید فکر میکنم و تاحدی مطمعنم حالا که یه خورده بزرگ شدم و پخته تر دیگه عاقلانه تر تصمیم می گیرم تا با احساس شاید اگه سن وسال کمی داشتم دچار اشتباهات زیادی شده بودم فقط اینو یادت باشه هر کسی لیاقت هم صحبت بودن ودوست داشتن را ندارد امیدوارم یه گفتگوی صمیمانه و راه گشا راجع به این موضوع که هر دو طرف این مسئله رو بررسی کنه داشته باشیم :72::72::72:
یادمان باشد سر سجاده عشق جز برای محبوب دعایی نکنیم
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سروپائی نکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
پس با تصوری که از وضعیت حاضر داری ، پسر خوب و بی ارتباط را استثنایی می دونی که ممکنه نصیب تو نشه ، من می گم پس تو هم استثنایی هستی که یه پسر استثناء از این اوضاع و احوال آرزوشو داره ، پس این حقه که این دو به هم برسند . منتها شرط داره ، اونم اینه که چشمهامونو وقت انتخاب نبندیم که نشناسیم و انتخاب کنیم .
پس خودتونم قبول دارین که اونقدر احتمال وجود همچین ادمهایی اونقدر کم هست که اسم استثنا رو براش گذاشتین.
منم اونقدر احتمال نصیب شدن همچین ادمی رو برای خودم کم میبینم که فقط شانس میتونه همچین احتمالی رو واسم رقم بزنه.احتمالی که داره به سمت صفر میره!
یاد یکی از خواستگارام افتادم،جریان اینطوری بود که پسره (خواستگار محترم!)از خانمی که رابطمون بود پرسیده بود که این دختره(من)ازبابت رفتاری،ارتباطی تو دانشگاه چطور بوده(منظور همون دوستیه)،رابط هم بهش اطینان داده از این بابت و پرسیده باید این سوالم از خودتونم پرسید،که پسره پررو پررو برداشته گفته:ولا همچین بیکارم نبودیم(یعنی بعله).
منظورم در کل اینه که دیگه اینکارا داره عادی میشه ملت این رابطه رو حق خودشون میدونن،پس ناچارأ منم رابطه رو واسه خودم عادی کنم.
این نتیجه گیری منه.
(البته هرکس با توجه به اعتقادات و اخلاقیاتش این رابطه رو ایجاد میکنه،منم مستثنا نیستم)
مگه نگفتن:
خواهی نشوی رسوا
همرنگ جماعت شو