RE: بازی توصيف تصاوير محتوايي
سلام...
آقای گرین خیلی تصویری که قرار دادید زیباست..
من با دید اول یاد بابا لنگ دراز افتادم!!!:311:
ولی از شوخی گذشته به نظرم این تصویر می تونه نشون دهنده نوع انتخاب ما باشه...
شاید در دید اول احساس کنیم تصویر زیباییست ولی به نظر من نه..گل دادن و ابراز محبت به یک سایه که خیلی بلند تر و محو تر از خود واقعی فرد هست مقدمه یک شکست بزرگه..
یعنی دل بستن به ناشناخته های واقعی....
محبت کردن به چیزی که ذات واقعی اون مشخص نیست و تنها در سایه ای مبهم قرار داره از بزرگترین اشتباهات است و همان طور که در تصویر معلومه در واقع این محبت به یک ساخته ذهن ابراز شده ..یک هاله ابهام بلند و خاکستری که هیچ چیز از ذات واقعی اون معلوم نیست...
من این عکس رو مقدمه شکست می دونم...:323:
سلام
منم نظرم در مورد این تصویر مثل خانم سارا هست، شاید اولین و درست ترین چیزی که می شه برداشت کرد همینه.
اما خوبه که از زوایای مختلف (هر چند هم که خیلی صحیح نباشه) نگاه کنیم.
یه جور دیگه که می شه نگاه کرد اینه که این تصویر می خواد بگه که ما آدما به خود واقعی افراد عشق نمی ورزیم، بلکه در واقع اون چیزیو که دوست داریم، تصویری هست که از طرف مقابل می بینیم. حالا این تصویر می تونه تصویری باشه که خود شخص از خودش به نمایش می ذاره یا تصویری باشه که ما از اون شخص تو ذهنمون ایجاد کردیم.
سلام ممنون من منتظر موندم تا بقیه نظراتشون رو بدهند بعد من تفسیرم رو انجام بدم.
به نظرم این کودک داره به کسی گل میده که میبینتش در واقع اون کودک انسان واقع بینی هست و ما نمی تونیم اون پسرکی که فقط سایه اش اونجاس رو ببینیم. اینو برای چی میگم ؟ چون زاویه ی پای پسر و سایه پسر که نسبتا هم قد و قواره دخترک هست نشون میده که اون خیلی هم دور نیست و ما زاویه ی دید دخترک رو نداریم .
با توجه به قوانین فیزیک : هر چه جسم دور تر باشد سایه اش رو به محو شدن و بزرگتر شدن میرود و هر چه سایه به جسم نزدیک تر باشد اندازه خود جسم میباشد و واضح تر است.؟
پس بیاییم مانند سایه ها به جسممون نزدیک باشیم تا واضح باشیم.
در ادامه از افرادی که در این تاپیک ( موضوع ) شرکت نمیکنن دعوت میکنم تا اینجا را با قدوم خود عطر اگین کنند.
از جمله محمد ابراهیمی- طاهره خانم- ساقی و افراد دیگه که اسمشون رو فراموش کردم.
بزودی این تاپیک هدفدار تر ادامه پیدا خواهد کرد منتظر یک خبر خوش باشید
با سلام
بنده پیشنهادی با مدیر همدردی ،دال بر افزایش کیفیت تاپیک فعلی مطرح كردم كه ايشون هم موافقت كردند.
پیشنهاد اين است :
- هر 15 عکس که کار تفسیرش به اتمام رسید .
از بین اینها به بهترین تفسیر از نفر اول تا سوم به ترتیب (20 روز ،15 روز و 10 روز )جایزه حق شارژ پرداخت شود .
- كساني كه در مورد این 15 قطعه عکس تفسير و نظر داده اند انتخاب شود بعد يك نظر سنجي به مدت يك هفته طي يك تاپيك برگزار شده و 3 نفر اول انتخاب مي شوند و جايزه به آنها تعلق مي گيرد.
با سپاس از همه ی شما
بنظر من این عکس می خواد بگه کافیه ما چیزی را در ذهنمون تصور کنیم، بعد از آن توانایی آنرا خواهیم داشت که در واقعیت هم به ذهیتیات خودمان عینیت ببخشیم.
شاید به گونه ای توصیف کننده "قانون جذب" هم باشد.
من فکر می کنم قانون جذب هم همین را می گوید. قدم اول برای رسیدن به هرچیز خواستن آن است. و ما در ذهنمان است که چیزی را می خواهیم.
"خواستن، توانستن است."
قانون جذب هم افراد را رهنمود به سمت زیبا و پویا فکر کردن، می کند.
کاملا با اسمان ابی موافقم
این تصویر در واقع می تونه بیان گر قانونه جاذبه باشه low of atraction
ما با فکر کردن به خواسته هایمان انها را بدست بیاوریم.
من نظر خودم رو با نقل قولي از آني عزيز عنوان مي كنم .
نقل قول:
در نتیجه یک نکته ی دیگر باقی می ماند و آن اینکه یادمان باشد در هنگام اعلام اهداف خود جزیی ترین مسائل را نیز در نظر بگیریم
اين شكل گوياي اين هست كه براي رسيدن به اهداف مورد نظر همان طور كه آني جان اشاره كردند بايد تصوير واضح و درستي از اون مورد داشته باشيم تا اون اتفاق به وقوع بپيونده و اون چيز دوست داشتني رو بدست بياريم .
چون تا زماني كه تصوير مبهم و گنگي از اهدافمون داشته باشيم ذهن ما تشخيص نمي ده كه دقيقا به چي مي خواهيم برسيم لذا لازم است كه موقع انديشيدن به ارزوهامون جزئي ترين چيزها رو در نظر داشته باشيم تا زودتر و بهتر و به نتيجه مطلوبتري برسيم .