RE: مشكل وابستگي در ارتباط با جنس مخالف(درخواست راهنمایی)
دوست گرامی به نظر میرسه شما دچار اشتباه شده باشی
من کاری به احساسات و وابستگی و اینجور حرفها ندارم
شما گفتی ((رفتار اونم سرشار از جنبه-احترام صمیمانه-انسانیت ومهربونی هست))
انسانها به راحتی میتونن پشت یه نقاب قایم بشن و شمایل اصلیشونو لو ندن
شما گفتی فقط تو فروم و اس ام اس و گاهی تلفنی رابطه دارین
ایا واقعا به این نوع ارتباط میشه اعتماد کرد!!!؟؟
به نظر میرسه ایشون فن بیان وادبیات خوبی داشته باشن و همین موضوع بیشتر نگران کننده هستش
امیدوارم عاقلانه تصمیم بگیرید
انشاالله موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dr.jak
دوست گرامی به نظر میرسه شما دچار اشتباه شده باشی
من کاری به احساسات و وابستگی و اینجور حرفها ندارم
شما گفتی ((رفتار اونم سرشار از جنبه-احترام صمیمانه-انسانیت ومهربونی هست))
انسانها به راحتی میتونن پشت یه نقاب قایم بشن و شمایل اصلیشونو لو ندن
شما گفتی فقط تو فروم و اس ام اس و گاهی تلفنی رابطه دارین
ایا واقعا به این نوع ارتباط میشه اعتماد کرد!!!؟؟
به نظر میرسه ایشون فن بیان وادبیات خوبی داشته باشن و همین موضوع بیشتر نگران کننده هستش
امیدوارم عاقلانه تصمیم بگیرید
انشاالله موفق باشید
نه از اون بابت که مطمعنم ، چون شناخت من ازش منحصر به خودم نیست،هستن کسایی که از نزدیک میشناسنش و شناخت من سطحی نیست
ضمن اینکه اونقدرام همه خصوصیاتش مثبت نیست،آدمه دیگه ایرادم داره
اون جمله من انگار اغراق امیز بوده که بقیه رو به اشتباه انداخته که رفتارش خیلی خوبه وکامله،نه اینطوریام نیست دیگه،خر نیستم که ایرادای یه نفرو نبینم. :227:
بابت اعتماد داشتنم بهش:موضوعاتی بین من و اون پیش اومد که خیلی قبولش دارم،توی یه مشکلی کمکم کرد،که اگه اون نبود نمیدونم چی سرم میومد
دوست عزیز شما کاملا مستعد وابستگی هستید یک بار دیگه خودتون جمله هاتون رو بخونید شما به خاطر یک ارتباط نتی و تلفنی که هنوز فرد رو ندیدین این همه اصرار و توجیه دارین برای حفظ رابطه . تمام این ها خود نشانه وابستگی شماست . تصور کنید که ارتباطتون بیشتر هم بشه اونوقت دیگه واقعا براتون سخت تر خواهد بود و حاضر نیستین رابطه رو قطع کنید .
design عزیز
گفتی که می خوای یه دوستی معمولی با جنس مخالفت داشته باشی ،
اگر بتونی یه ارتباط سازنده با جنس مخالفت داشته باشی و بتونی
مدیریتش کنی خیلی خوب خواهد بود. البته قضیه دو جانبه هست ،
ایشون هم باید این ظرفیت رو داشته باشن! (در مورد دوست شما هنوز نیاز به تست
گرفتن داره!)
دوستی معمولی با جنس مخالف شرایطی داره ، که اگر شما به همچین
ارتباطی تمایل داری ، باید ببینی این شرایط رو داری و می تونی در همین حد هم نگهش داری؟! :
"در این ارتباط احساس عشق و هوس و جاذبه وجود نداره ، فقط حس احترام هست و مهر ،
دوست شما اگر 10 روز هم تماس نگیره شما شکایتی نداری و عصبانی نمی شی چون
اصولاً برای تماس گرفتنش منتظر نیستی، میزان دیدارها حداکثر 1 بار هر 2 یا 3 ماه
در مکان های عمومی و عموماً به دلیل حال و احوال یا موضوعات کاری و در زمانی کوتاه ،
تماس های تلفنی بسیار کم و کوتاه مثلاً حداکثر 1 بار در ماه و 15 دقیقه حول محورهای
غیر احساسی ، اگر دوست شما ازدواج کند یا دوست دختر پیدا کند
برای شما بی تفاوت است ، شخص مقابل پیشنهاد ارتباط بیشتر به شما نمی دهد و
شما را تحت فشار نمی گذارد ، ذهن شما از ایشون پر نیست"
در کل دوستی سازنده با جنس مخالف ،برای شما مشغله فکری تولید نمی کنه و زندگیتون رو
فلج نمی کنه :104:
پس از اطمینان از خودتون ، باید فرد مقابل رو تست کنید و بهترین راه تست این هست
که ببینید چقدر در میان صحبت هاشون بحثهای احساسی رو به میان می کشن!
که اگر احساسی برخورد می کنن مردود می شن و در هر جای رابطه شما
باید توانایی این کات کردن رو داشته باشید!!! :160:
در کل این نوع ارتباط رو توصیه نمی کنم چون :
1) "مدیریت این روابط بسیار سخت هست و ظرفیت و خودکنترلی بالایی را
می طلبد " چون از هر 1000 مرد شاید 1 نفر توانایی ادامه ارتباط بدون چشمداشت را داشته باشد.
و در ثانی چه ضمانتی هست که در میانه راه خودتان یا او وابسته نشوید؟؟؟!!!
تذکر >>>>>>>> وقتی احساس به فرد مقابل دارید نمی توانید دوستی معمولی داشته باشید.
آیا این شرایط رو در خودتون و ارتباطتون می بینید ؟ به تذکر دقت کنید!!!
:72: :72: :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
اینقدر همه برداشتشون وابستگیه منه به اون ، میشه وابستگی رو تعریف کنید؟- لطفأ :72:
دقیقاً همینیه که در شما دیده میشه ، این که نتونی یه رابطه رو قطع کنی یعنی وابستگی و درون شما برای توجیه این وابستگی هی دلیل میاره برای حفظ رابطه .
دیزاین عزیز
در یک رابطه معمولی و به دور از احساسات شما خیلی راحت میتونی فرد رو کنار بزاری یا حتی برای سالها ارتباطی نداشته باشی اما همچنان در دلت بدانی که اون از دوستان است و بودفیزیکی و شنیدن صداش و هر گونه ارتباط فعال مهم نباشه بلکه شخصیتش مهم باشه .
شما دقت کن اگر تونستی خیلی راحت بگی بی خیال و اصلاً فکرش تو ذهنت نیاد و بتونی هیچ رابطه ای نداشته باشی ، در این صورت وابسته نیستی .
آیا اینطوری هستی ؟ ما که می بینیم دنبال یک توجیه محکم برای حفظ رابطه هستی و حالا اسمشم میزاری رابطه معمولی اما خودت هم میدونی احساس و احوالت نسبت بهش معمولی نیست .
کافیه همین لحظاتی دیگر بهت خبر بده داره ازدواج می کنه ، در همون حال که میگی مبارکه در دلت غمی خواهد بود از این که چرا نباید می شد که ما مال هم باشیم !!!! و همین واگویه اگر یه آن در ذهنت بیاد یعنی این که رابطه شما معمولی نیست .
دقت کن و با خودت رو راست باش ، نترس در خلوت خودت با خودت کس دیگه ای نیست پس حرفهات را رک و صریح و صادقانه به خودت بگو .....
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
چطور اون تونسته همین دوستی معمولی رو باچند نفر دیگه داشته باشه؟ (واگه اون تونسته چرا من نتونم؟)-فکر میکنم ارزش امتحان کردنشو داشته باشه
سلام
ارزش امتحان كردنشو نداره، چون هزينه اش خراب كردن زندگي خودته
اون شخصيت وابسته ساز هست،و بيشتر زندگي ديگران را ويران مي كند.
تو شخصيت وابسته اي و زندگي خودت را ويران مي كني.
ما هيچكدام را تاييد نمي كنيم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
اتفاقأ خیلی واسش مهمه وتا ته وتوه جریانو در نیاره ول نمیکنه،بعدم که جریانو میفهمه، توجیحم میکنه(تا حالا که از چیزی دلخور میشدم اینکارو میکرده)
اين نشان دهنده اهميت شما برايش نيستيد. بلكه نشان دهنده اينست كه روش وابسته سازي خود را كامل كند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
چرا باید یه ادمو که قبولش دارم،بهش اعتماد دارمو از دست بدم؟
به خاطر اينكه تا همينجا هم استارت مشكلات بزرگي برات زده شده. نكنه كه يادت رفته براي چي اين تاپيك را باز كردي. بايد قطع كني چون در اين رابطه ضرر دهي داري. آنهم نه مالي يا ... بلكه زندگي ات رو داري مي بازي.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
واما مشکل من:
---نه میتونم از ذهنم خارجش کنم(چون بعدمدتها یه ادمی رو دیدم که به میزان زیادی اعتقاد دارم آدمه)
---نه میتونم دوستیمو گسترش بدم(اون غیرمستقیم گفته بیا همو ببینیم ولی من اهل رابطه به جهت دوست بازی نیستم-مگررابطه ای رو قبول کنم که قصد ازدواجی باشه که تواین مورد بعیده پیش بیاد)
---نه میتونم همینطوری ادامه بدم(چون دارم اذیت میشم که دوسش دارم ولی بی هدف-اونم که زیاد تحویل نمیگیره واین موضوع بیشتر دقم میده).
موندم چیکار کنم-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
ضمن اینکه به نظرم داشتن یه دوست معمولی ازجنس مخالف میتونه مفید باشه ،نیست؟
به عنوان کسی که راحت میتونم باهاش صحبت کنم ودر مورد مسائل ایجاد شده ازش مشورت بخوام-چون یه موضوعاتی تو زندگی واسه ادم پیش میاد(مثلا رابطه باکسی یاخواستگار) که خیلی خوبه که ادم در شناخت یه پسر از همجنسش مشورت بخوای،چون بالاخره مردا همدیگرو بهتر میشناسن(وایشونم تو این مسائل ادعاش میشه)، وچون دید ونظر خاصی بهم نداره راحت باهام صحبت میکنه.
:303:
:305: نه ، اصلا نمي تونه مفيد باشه ، به عكس براي شما خيلي هم ضرر داره. (در تئوري ضرر نداره، در عمل مي بينيد كه تاحالاش هم ضرر داشته)
خودت هم مي دوني اين بخش صبحتهايت يك مكانيسم عقلاني سازي براي پرداختن به احساساتت هست.
شما اگر مشورت خواستي در رابطه با ازدواج و خواستگاري.... ، لازم نيست كه از يك دوست پسري كه وابسته احساسي به او هستي كمك بگيري تا نتواني با مشكلات اين رابطه چه كار كني.
تشريف بياوريد در همين تالار من و همه اين اعضاء به اتفاق قول مي دهيم كمكتون كنيم.
اگر ما را هم مناسب نديديد، هر متخصص روانشناس يا مشاوره خانواده اي به شما كمك مي كند كه در زندگي تصميمات مهمتون را بگيريد.
نياز نيست كسي را كه تا همين جا موجب وابستگي اتون شده را حفظ كنيد كه شايد يك روزي ،يه جايي ، در يه مسئله اي ، شايد كمكتون كنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
ممنون راهنمایی خیلی خوبی کردین،الان به نظرم دوراه حل وجود داره :305:
1.سعی کنم احساسم و وابستگیمو کنار بذارم که به مرور زمان <strike>قطعأ شدنیه</strike> (ويرايش مدير همدردي : قطعا نشدنيه )و واقعا همون ارتباطی که اون با من داره رو ،من باهاش داشته باشم،یعنی دید خاص بهش نداشته باشم وبرادرانه باهاش دوست باشم.
2.به قول شما اعلام پایان رابطه کنم،ولی بگم واسه چی دارم تمومش میکنم؟ (بگم چون داشتم وابستت میشدم!! آخه نمیخوام اینو بدونه) ؛ضمن اینکه چندروز پیش که ازدستش ناراحت بودم ویه جورایی ناراضی بهش گفتم کاش میتونستم این رابطه مسخره رو تموم کنم،جواب داد :مجبور به ادامه نیستی اگه میتونی از خیلی چیزا چشم پوشی کنی،بعدشم یه جمله قشنگی گفت که حاکی از حس احترام صمیمانه بود.من که منظورشو نفهمیدم اگه کسی فهمید به منم بگه!!! :325:
ممنون :72:
با سلام
مراجع گرامي اين 2 راه كه به نظرتون مي رسه كاملا اشتباه هست و نشون مي ده كه شما در دام وابسگي از هم اكنون افتاديد.
اشتباه راه اول اينه كه به اشتباه تصور مي كنيد كه بدون وابستگي خواهيد توانست به اين رابطه ادامه دهيد.
اشتباه راه دوم اينه كه بياييد دليل قطع رابطه را براي او توضيح دهيد. در حاليكه به گفته شما براي او مهم نيست. و اهميتش براي شما از ناخوداگاهتان نشات مي گيرد كه وابسته هستيد.
راه صحيح: قطع يكباره ارتباط و تحمل آن.
اين هم دليل من بر اينكه شما از هم اكنون
علائم وابستگي را نشان مي دهيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
واما مشکل من:
---نه میتونم از ذهنم خارجش کنم(چون بعدمدتها یه ادمی رو دیدم که به میزان زیادی اعتقاد دارم آدمه)
---نه میتونم همینطوری ادامه بدم(چون دارم اذیت میشم که دوسش دارم ولی بی هدف-اونم که زیاد تحویل نمیگیره واین موضوع بیشتر دقم میده).
موندم چیکار کنم-خوشحال میشم نظر دوستانو بدونم :72:
از صحبتها،پیشنهادها،راهکارها ی همه استفاده کردم ولذت بردم از اینکه اینهمه درکم کردین وجوابمو دادین و بینهایت سپاسگذارم.:72::72:
خوب تصمیممو بگیرم که اگه هی لفتش بدم،احتمالأ جمیعأ میاین خفم میکنین :101:
راه حل::305:
1.به دلیل تصمیم دوستان مبنی بر قطع رابطه واینکه نمیتونم خودمو به قطع رابطه راضی کنم،فکرکنم باید موضوعو حل نشده رها کنم ودیگه درموردش فکرنکنم.
2.مبارزه باخودم :میدونین تو این موضوعات دقیقأ احساس میکنم مشکل از منه-این منم که بی جنبه تشریف دارم-که از کاه،کوه ساختم-اصرارمم واسه همینه-که خودمو ثابت کنم-احساسمو کنترل کنم-با خودم مبارزه کنم-چون دفعه اولمم نیست و دفعه اخرمم نخواهد بود-باید اینو یاد بگیرم که اگه کسیو قبول داری-دوسش داری-لزومأ نباید عاشقش بشی-نباید خیال پردازی کنی-باید خودمو بسازم-والا ،اینو بیخیال شم-باز پس فردا مثلا در محیط کاری از ارتباط دوستانه یه همکار-من باز بی جنبه بشم و عاشقش بشم؟!!-اینطوری که نمیشه-باید خودمو قوی کنم -نه اینکه به جای اصلاح مشکل خودم صورت مسئله رو پاک کنم!!! (اصلا عادت به فرار ندارم)-باید بذارم گذر زمان به ارامی همه چیو حل کنه.
یه موضوع دیگم هست که اون الان فهمیده دوسش دارم(باوجود پنهون کردن من)،بهمم گفته احساساتی نشو-(خودشم یه جورایی تحت تأثیر قرار گرفته :43:) ، از سر رو کم کنی ،باید نشونش بدم ،نه حاجی از این خبرا نیست (تا از خودخواهیشو ادعاش کم شه:D)
یه چیز دیگم اینکه ادم از هرچی منع شه ،جذب شه،من الان هرچی بخوام ازش دورشم واسم بدتر میشه وبیشتر فکرشو میکنم(این دیگه جزء اخلاقمه وخداروشکر خودمو خوب میشناسم)،واسه همین باید عادی رفتار کنم،این مبارزه منه با نفسم :223:،واسم دعا کنین :103:،قول میدم یه مدت دیگه بیام و موفقیتمو اعلام کنم:324: _ضمن اینکه اگه شرایط یه طوری شد که دیدمشو و پسر خوبی بود-شاید باهم ادامه دادیم :cool: (باهم و نه یک طرفه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
من الان هرچی بخوام ازش دورشم واسم بدتر میشه وبیشتر فکرشو میکنم(این دیگه جزء اخلاقمه وخداروشکر خودمو خوب میشناسم)،واسه همین باید عادی رفتار کنم،این مبارزه منه با نفسم :223:،واسم دعا کنین :103:،قول میدم یه مدت دیگه بیام و موفقیتمو اعلام کنم:324: _
یعنی می خوای باهاش بمونی و عادی رفتار کنی؟؟؟؟
شخصیت "وابسته ساز" با اعمالش نمی ذاره شما بتونی عادی رفتار کنی :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
ضمن اینکه اگه شرایط یه طوری شد که دیدمشو و پسر خوبی بود-شاید باهم ادامه دادیم :cool: (باهم و نه یک طرفه)
ادامه دادن یک رابطه بی هدف با مردان جز آلت دست شدن
و وسیله سرگرمیشون شدن چیز دیگه ای نیست!
کاش این حرفی که مدیر به شما گفت (اینکه اون یه شخصیت "وابسته سازه" !)
رو ،در مورد مشکل من بهم می گفت.
این همون چیزی بود که من دنبالش بودم ، که بفهمم اون آدم شخصیتن چه جور آدمیه تا بفهمم چه عکس العملی باید داشته باشم ولی .....
این تیپ افراد اغلب از یک ترکیب عملکرد "چند گام جلو ، یک گام عقب "
استفاده می کنن و به مرور که وابستگی شما زیاد شد عقب گردشون رو زیادتر می کنن !
به مشکل من یه نگاهی بنداز http://www.hamdardi.net/thread-3439.html
که البته باز هم ادامه داشت
design عزیز، شخصیت وابسته ساز اینطور عمل می کنه: (مثال با مواد مخدر)
به شما مجانی مواد می ده تا معتاد بشید بدون اینکه بفهمید و بعد
می کشه کنار ! حالا که معتاد شدید این شمایید که می دووید دنبالش و اون می تونه شما رو وادار به انجام هر کاری بکنه، هر کاری !!!!
حالا دوباره فکر کن ببین بازم می خوای با همچین آدمی ادامه بدی؟؟؟؟
به تجربه می دونم راه قطع این جور روابط ، قطع ناگهانی و کامله! طوری که
خودتم دیگه نتونی بهش دسترسی پیدا کنی!!! اذیت می شی ولی راحت می شی :310:
شما به این دلیل انتخاب شدی چون آدم محکمی هستی و اون می خواد شما
رو به زانو در بیاره !
:72: :72: :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *nadia*'
یعنی می خوای باهاش بمونی و عادی رفتار کنی؟؟؟؟
شخصیت "وابسته ساز" با اعمالش نمی ذاره شما بتونی عادی رفتار کنی :311:
نه عزیزم،دلیل اینکه میگم ادامه میدم اینه که ،خودمو میشناسم میدونم نمیتونم یه نفرو یهو بیخیال شم،صبر میکنم وکم کم با بیخیالی ادامه میدم.
آخه اونم فهمیده دارم وابستش میشم ،به فکرمه که ضربه نخورم.
اون اوائل بود که خیلی باهم بودیم،بعدش جفتمون فهمیدیم رابطه داره احساسی میشه،اون منو امتحان کرد که اهل ادامه دادن رابطه احساسی هستم یا نه-وچون دید نیستم-غیرمستقیم هشدار داد که وقتی اهلش نیستی پس نباید واردش بشی-این موضوعاتو خیلی قشنگ بفهم فهموند -طوری که به من برنخوره ومنم ارتباطمو کم کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *nadia*'
ادامه دادن یک رابطه بی هدف با مردان جز آلت دست شدن و وسیله سرگرمیشون شدن چیز دیگه ای نیست!
اون می خواد شمارو به زانو در بیاره !
باور کن الان کاری به کارم نداره-حالا شاید علتش تنها این نبوده که به فکرمه (مثلا شاید از جذابیتم براش کم شده-یا منو مناسب خودش نمیدونه-یا دیده زیاد پایه نیستم!-یا زیادی مثبتم-یا چون منو علاقمند به خودش کرده،کنار کشیده) ،الان فقط اگه من بخوام-صمیمانه در خدمتمه،همین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *nadia*'
این تیپ افراد اغلب از یک ترکیب عملکرد "چند گام جلو ، یک گام عقب "
استفاده می کنن و به مرور که وابستگی شما زیاد شد عقب گردشون رو زیادتر می کنن !
البته اینو راست میگی،اون موقع که درحال به قول شما وابسته کردنم بود خوب پایه بود و رفتارش باعث شد باهاش گرم بگیرم-صمیمی بشم(البته در حال بررسی وحل یه موضوعی بودیم-که با حل شدنش ارتباطمون کمرنگ شد)-بعدش به قول شما عقب گرد کرده-که علتشو نفهمیدم(دیگه مهمم نیست بدونم).
نادیاجون ازت ممنونم:72: ،خوب درکم میکنی ،پست قبلیت که مشخصات یه رابطه معمولیو گفتی خیلی خوب وعالی بود-زدی به هدف-سعی میکنم همون کارایی رو بکنم که تو اون پست گفتی