RE: وظيفه ي زن در زندگي مشترك چيست؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
با عرض پوزش بنده یک سوال دارم از
بی دل و میخواهم فقط در یک پست به من جواب بدهند و هیچ یک از من وشماها ادامه ندهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل.
خلاصه فرهنگ خان! این توقعاتی که مجرد ها دارند و این قپی هایی که آقایون قبل از ازدواج از خودشون در وکنن تاریخ مصرفش تا قبل از ازدواجه! خدا کنه کیوان و وینتر سان و بقیه اهالی ذکور تالار زودتر برن خونه بخت اونوقت ببینند که یه من ماست چقدر کره داره!
لطف کنید درمورد این قسمتهای پر رنگ توضیح بدید تا ما بدونیم که منظور شما از توقعات مجردها چیست و اصلا" قپی چیه؟ و بعد از ازدواج یه من ماست اینقدر کره داره یعنی چی؟
چشم قربان. منتها ابتدا یک مقدمه:
کیوان گرامی! ما تا قبل از ازدواج یک تصوراتی از رابطه همسران و وظایف آنها و یا احیانا شکل کلی و یا جزییات زندگی با همسر آینده مان در ذهن می پرورانیم که گاها با واقعیتهایی که بعدا با آن روبرو میشویم خیلی تطابق ندارد.
من همانطوری که در پستهای قبل گفتم هر از گاهی برای انجام نظافت کلی و گردگیری کارگرانی به منزل میاورم که اتفاقا اکثریت مرد هستند. و نسبتا دستمزد بهنتری هم در قیاس با جاهای دیگری که آنها میروند کار میکنند به آنها میدهم. اما فوق العاده مراقبم که چه کاری را از چه کسی بخواهم، و به مرور اینها را با عزت و احترام فوق العاده تشویق و ترغیب میکنم که کارها را به نحو بهتر و درست تری انجام دهند. مرتب پذیرایی با چایی و میوه و... و سعی میکنم کار برای اینها خسته کننده نشود ( با صحبت کردن و هر از گاهی به طنز و شوخی و...در عین آنکه کار را خیلی هم جدی میدانم).اینها همه برای آنست که کارگرم با عشق و با دل و جان کار کند که معمولا با یک ضریب خطایی کارم انجام میشود. امان از روزی که بیایم و از وظیفه حرف بزنم و بخواهم کارفرما بازی در بیاورم.
حالا فکر کنیم یک آدمی قرار است یک عمر یکسری فعالیتها را که خیلی از آنها اصلا خوشایند هم نیست در رابطه با ما انجام دهد. آیا گوشزد کردن آنها به شکل وظیفه و لیست ارائه دادن و به شکل توقع عنوان کردن درست است یا حداقل فکر کنیم این آدم حتی اگر وظایفی هم ما برای او متصور هستیم این ما هستیم که با رفتار و کردار درستمان میتوانیم در او انگیزه انجام این کارها را به وجود بیاوریم و از ثمره اش به خوبی استفاده کنیم یا اینکه یه جو انگیزه هم اگر خودش دارد با بی مهارتی تمام آنرا از بین ببریم و مشکل ایجاد کنیم.
حالا چون این تاپیک آقای وینترسان از تاپیک دیگری که موضوع اش مربوط به بلد بودن یا نبودن کار منزل بود (از جمله پخت و پز و نظافت و...) این بود که من و دیگر دوستان فقط راجع به امور منزل صحبت کردیم. وگرنه اگر کلی بخواهیم بحث کنیم مهمترین وظیفه یک زن تمکین از همسر است و هر چیز دیگری در این میان بحث های فرعی رابطه است که معمولا یا بر اساس عرف شکل گرفته یا بصورت توافقی بین زن و مرد انجام میشود. آیا زن نباید فرزند یا فرزندانی به دنیابیاورد؟ آیا زن وظیفه تربیت صحیح فرزند را در همراهی با مرد به عهده ندارد؟ آیا زن نباید فرزندش را تا دو سالگی شیر بدهد؟ آیا زن نباید رازدار همسر باشد؟ آیا زن نباید در حفظ حریم خانواده بکوشد؟ آیا زن نباید احترام خانواده همسر را به جا بیاورد؟ آیا زن نباید حافظ اموال مرد باشد؟ آیا زن نباید...
همه اینها + خانه داری در حد بیست= زن ایده آل
حالا قسمتهای بولد مد نظر آقای کیوان را با یک مثال پاسخ میدهم: دیگه خواننده خودش باد عاقل باشه:
آقایی از نزدیکان ما قبل از ازدواجش خیلی هارت و پورت داشت، مثلا فکر میکرد که به زنش بگوید بمیر! زن در جا باید بمیرد. کار منزل و بچه داری و ... مال زنه، این آم توی خونه مامانش صلا وقتی میخواست بخوابه اول میرفت در یک گوشه روبروی تلویزیونو اراده میفرمود که همونجا بخوابه بعد از اونجا داد میزد که برین یه بالش برا من بیارین! بع! پتو نیاوردی؟ خلاصه... این آقا معتقد بود به زن چادری، اما میرفت دست میذاشت روی یک دخترهای بد حجاب با تیپ عجق و وجق بعد میگفت میارمشون خودم آدمشون میکنم! احمدالله معمولا چون شغلش هم تابلو بود اونجور دخترها یا راهش نمیدادن برای خواستگاری یا اینکه بعدا بهش جواب منفی میدادن. اینا گذشت تا اینکه خدا یک زن چادری نصیبش کرد و اتفاقا از یک خانواده فوق العاده سنتی که زن باید توی خونه بشوره و بسابه! اما اون قپی هاو هارت و پوتها بعد از ازدواج چی شد؟ عرض میکنم: الان خانوم این آقا چادر را گذاشته کنار! لباسهای فشن میپوشه در ضمن آقا هم هر وقت میری خونشون یا داره شیر خشک برا بچه درست میکنه یا داره بخشی از آشپزی را انجام میده یا ظرف میشوره و خرید و این چیزها هم که دیگه اصلا حرفشم نزنین اینا دیگه وظیفه شرعی قانونی اون آقاست! قبل از ازدواجش آی میخندید به مردهایی که با زنشون تو خیابون راه میرن و بچه بغل آقاهه بود! حالا بعد از ازدواج بچه از بغلش پایین نیومده! احالا میگه "یعنی چی که مرد دراز دراز راه بره زن بیچاره چند کیلو وزن بچه را تحمل کنه و زبونش از حلقش بزنه بیرون؟ قباحت داره برای مرد!"
حالا کیوان خان! جناب ناظم گل تالار! اونهایی که بی دل در باب شوخی با شما و عزب اوقلی های تالار، عرض کرد و شما بولد اش فرمودید هشدارهایی بود که یکوقت حرفهایی نزنید و زیر یکسری مطالب تشکرهایی مرقوم نفرمایید که بعد به اون سرنوشت محتوم دچار بشوید:163: به هر حال از محاسن این تالار اینه که ما هر چی اینجا میگیم مکتوبه و بعدها میتونه بولد بشه و به عنوان مدرک علیه خودمون ازش استفاده بشه:311:
RE: وظيفه ي زن در زندگي مشترك چيست؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
ببخشید آقای keyvan ما اینهمه گفتیم برای یک زندگی شراکتی و جامعه کوچک خانواده، نمی توان هیچ وظیفه مشخصی تعریف کرد و امور این جامعه کوچک با توافق بین اعضای آن انجام می گیرد. توافقی که ناشی از محبت و عشق و تکاپو بین اعضای اون هست و می تونه از یک خانواده به خانواده دیگر متفاوت باشه.
شما اگر نوشته های دوستان را بخوانید غالبا و با بیان های مختلف همین را گفته اند.
حالا شما دوباره می گویید شرح وظایف بنویسید؟! :162:
سلام؛
ممنون از اينكه باعث شديد تا بنده نوشته خود را واضح تر بيان كنم؛
دوستان ؛من يا ايجاد كننده اين تاپيك كاري به پختن و شستن و اين كارها نداريم، خوب بسيار واضح است كه طبق روال جامعه ما تا حدودي برخي از كارها براي اداره زندگي مشترك شكل بايد به خود گرفته منجمله نان آور خانه بايد مرد باشد؛ خوب چه اشكالي دارد زن هم شريك باشد؛ اما چون اين بايد ها كل جامعه را در برگرفته كمتر و خيلي كم براي خانمها جا هست، و همچنين در كار هاي خانه؛ مردي كه به همسرش كمك ميكند يا مورد تمسخر قرار ميگيره يا اينكه ....بگذريم
در كل بايد زندگي را باهم بسازند نه اينكه من اينكار تو اون كار؛(به قول بي دل حالا يا من شعار ميدم يا واقعا" همين خواهم ماند)
منظور اصلي بنده از ارسال قبلي ام اين بود كه بيايم تاپيك را جمع بندي كنيم و پراكنده ننويسيم.
وظيفه زن در خانه ،يا امور خانه با وظيفه زن در زندگي مشترك تفاوت دارد؛
عنايت بفرماييد ما مجردها را از اين وظايف آگاه كنيد تا ما هم به وظايف خود آگاه شويم